Sziasztok!
Nekünk a telihold az utóbbi 1 hó legrosszabb éjszakáját hozta ... mindkét kismanó "megkergült" tegnap este ...

... 11 kor még a kicsi nem aludt (pedig 9 körül már húzza mostanában a lóbőrt), a nagyobbik pedig 3szor ébredt sírva éjjel ... remélem, csak a telihold volt a ludas a dologban, és nem betegek lesznek ...
Engem a frász kerülget a H1N1 járványtól ... eddig annyira tuti biztos voltam benne, hogy nem adatunk be semmit ... de most kezdtek elbizonytalanodni ... pedig én nem vagyok oltás párti!!!!!
MANÓ: ++++++++++++++++++++++ ... nem lesz semmi baj !!!
VERA: boldog 2 hónapos fordulót !!!!!!!!!!!!
ERIKA: a kukisztori elkerülte a figyelmem, csak a reagálásokat olvastam ... azt hiszem, az őszinte beszélgetés nagyon fontos, de én is kiakadok majd, ha hasonló történik velünk az oviban ... én sokat olvasok Ranschburgtól és Vekerditől: sokszor, többféle megközelítésben érintik a témát: érdemes elolvasni pár gondolatot tőlük a témában ...
ANDI: nagyon szupi lábzsákot lőttél !!!
FLORA:dzsungelnyuszi

:):) ... kisori-nagyori képek szuperek ... már ti is 5 hetesek vagytok !!!! ...

... rohan az idő ...
SÜTI: távbafosó-bajnokság...

:):) ... de jó, hogy sikerült megjavítani a zenélő forgót ... legalább erre sem kell költeni !!!

... kistesóóóóóóóóó ??????? ... hajrá

... mi ez a dévényes vizsgálat ???? erről én is lemaradtam ...
RITA: Máté-beszéd: én is meghatódtam, ahogy leírtad

... Lottiska is kezd gügyögni, meg somolyog, még nem kacag hangosan, csak olyan is huncut félmosoly van az arcán ... még nem sikerült lefotóznom
MADAR: Roni-mosoly: olvadok ...

.... kövérgáz lol:

... én is kérek a csudakávéból, hátha jobban pörgö majd tőle

.... csak akkor Lottis is prögöni fog,az meg nem biztos, hogy jó lenne....
PEPPINO: igen, nálunk is megy a balhé szopi közben ... van olyan, hogy szinte "küzd" a is drágám, főleg, amikor nagyon jön a tejcsi ... és ooooolyan mérges tud lenni, húúúúúúúú

... Lillával sokszor inább fájt a szopi, minthogy kellemes élményt nyújtott volna ... Lottival másabb: nem fáj, és olyan jó látni, ahogy ellazul a cicin: a tökéletes nihil ... de jó lenne felnőttként is időnként ezt a biztonságot érezni
LILI: hááááááááát, az az apikás-kép .... apa már most Fruzsi ujja köré van csavargatva

:):) ...
Lábméret: nekem is nagyobb 1 számmal, mint a 2 gyerek előtt ... de ez a plusz 15 kgnak köszönhető, ha lefogyok, kisebb lesz
KATA: csipőszűrés: ++++++++
TARA: játszószőnyeget is -mint minden mást - lehet kapni pár ezer forinttól 20-30 eFtig ... mi ajándékba kaptunk egyet még Lillának: mindkét gyerek 6 hetes korára kinőtte

... méretben és felszereltségben vannak különbségek ... újságban képek: ezt jobb látni élőben, mert a méret nem jön le egy fotóról: csak úgy, ahogy Míra is pl fekszik azon a szőnyegen: ebből látszik, hogy az egy jó nagy szőnyeg ...
T-pk: azért a dokinéni kijöhetett volna

... még annyira picik vagytok, és nem lehet egyszerű 2 ekkora babával elindulni !!!! ... mi jövőhéten kapjuk az első szurit, a prevenárral együtt ... Lilla is most fogja kapni az első prevenárt ... lesz visítás
Holnap este jön anyukám, már alig várom ...
NA, most tele lesz velem a lap, de még pár képet kaptok

:):)