Andi, oroszlános szerkó nagyon édi. Párodnak jó ízlése van.

És az összes többi kép! Barni nagyon fotogén. Vagy csak jó fotósa van?
Süti, Bernis mosolygós sorozatképek nagyon jók. Főleg melyiken huncutul kidugja kicsit a nyelvecskéjét.

Micimacis overall!

Szemöldököd megnézném!
Köszi csajok, Míra már kicsit jobban van... most én kezdek el tortyis lenni.

Kezd kaparni a torkom is... most nyomaton a c-vitamint é bízok benne, hogy nem jön ki rajtam, hanem már elsővonalban legyőzöm.
Babcika, Blanki nem akar napközben aludni??? Huh, pedig még nagyon-nagyon ráférne jó sok alvás napközben is. Teliszájas vigyor.
11 évhez gratula.

Mi márciusban már 13 évesek leszünk. Hű, mekkora gyerekem is lehetne már.
Lina, Hisztis Mirtill.

MAjd 2 év múlva meg tudod mijaz!
Bex, szétzuhanós Tomika naon jóóóó!
Mabe, Molli tündéri, mint mindig.
Floranan, családi kép!
Timi, te tudod hova kell jönni.

Ha gondolod sütök vmi fincsit, ami nem hízlal.

De csak géppel a kezedben jöhetsz!!!

A képeid áááá, elolvadok... és lenni irigy... nagyon irigy.
Vera, vmi fősuli ahová jársz vagy mi?
Móni, Hakapeszi Makira én is emlékszem (sajna), és nagyon szerettem nézni. Kiruccért irigy... majd talán jövőre... Julcsi meggyógyult? Látom igen... na jól van akkor.
Tudod mit!!! Ti is becsücsültök az autóba és lejöttök hozzánk és akkor mindenki találkozhat Timivel.

meg az ő gépével!
Móka(-Miki)

MórBaba képei nagyon jóók! Ezt te követted el? KEdvenc az első Hogy el van lazulva közben.

Kis édes.
Hasonpihi. Ákos csak úgy alszik el normálisan hosszabb ideig.
Blog... én is kaphatom a címeket, ha nem baj.
Brumi, nagyon jól vetted a játszót! Anno én se Brendonoztam, hanem úgy lőttem én is.

És tényleg majdnem olyan, mint a miénk csak más a téma.
Fogyókúra! Sztem januártól induljunk neki, nem? Én most annyira nem merek még, mert így is marhára kell vigyáznom nehogy hasfájás legyen. Addigra meg már jobban megerősödik a picik pocija is. Én addig csak odafigyelek és megpróbálok este nem enni annyit. Persze aki nem szoptat az más tészta. Majd szavazunk.
Erika, Balázs kukissztorija...

Jesszus.
Micsoda játszószőnyeg keresést volt itt ma!!
Közben öcsike ébredt, mennem kell.