Helló, lányok!
Fleur, sajnálom

Jobbulást Lillusnak, Rád meg ezerrel gondol mindenki, teljesüljön a vágyad a szülés időpontjával (meg mindennel kapcsolatban).
Niki, Rád gondoltam ma (is) sokat, van egy órám, amin különböző kultúrákat veszünk, és az angol jön, és valami jellegzeteset akartam vinni (de nem túl sokkolót) az angol humorral kapcsolatban. Főleg Monty Python jutott eszembe, abból is a Ministry of Silly Walks

Asszem, a Little Britaintól dobnának egy hátast a diákok...

Mit röhögtem Rajtad, amikor anno írtad, hogy a kórházban olyan voltál, mint a tolószékes pasi...

))))))))))))
Tündi: nagyon megértelek. Hát igen, nehéz összehangolni a hétvégéken, ki mit akar. De csak hatnak a srácok is apára, nem? Talán később, foci, egyebek...?
Vindo: akkor kívánom, hogy nyugdíjas korodig maradj az egyetemen, de csak ha jó lesz továbbra is

!
Hát új építésűt nem vennénk, mert se szocpol már, se normális minőségű, se pénzünk rá (20 milla körül vannak a 2 szobásak, az még kicsi is nekünk...). Én imádom a bérházakat, de sok közülük már 140 éves is lehet, meg kell nézni, milyen állapotban van a ház, a konkrét lakás, környék stb. Szóval társasház lesz, de figyelni kell, hogy a gázfűtés is egyedi legyen, mert pl. a nekem tetsző kerületben alig van egyedi fűtésű ilyen. Sajnos. Bonyolult, majd január elején fekszem rá a témára.
Regi: igazad van, de szeretnénk hosszú távra tervezni és lakást venni, a költözés mindig egy rémálom. Szóval mondjuk úgy számolunk, hogy több gyerekkel is elférjünk valahogy, tehát legalább legyen egy nappali, egy gyerekszoba és egy kis háló. De már ez is sok a pesti árakat nézve (mert ugye az is kell, hogy jóval beljebb legyen a lakás a városban, mint ahol most vagyunk -a vicc az, hogy felénk most is irreálisan drágák a lakások, pedig tök messze van mindentől...)
Zdori: szia, üdv a csapatban, örülünk Neked! Hozz képeket magatokról!
Ajjaj, bemutatkozni nem is könnyű, talán így: egy fiam van, Ádám, és egy éve visszamentem dolgozni, muci bölcsibe (igazából csanába) jár. Tanár vagyok
Hol ez a Mesilány, he?
Móni???