A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sillia: :cry: :cry: :cry:
Lóci tündéri - még mindig.

Bond: jobban nem lehetett volna megfogalmazni.

Ronmay: Roló is csudaszép. Ez már új haj, vagy még születéskori?

Este enyémapa is besegített. Babázott, amíg én összeporszívóztam.
Bár mostanában azért többet foglalkozik velünk.

Nócikám olyan lázban volt este! Tegnap találkoztunk egyik ovistársával, aki közölte, hogy náluk már járt a Mikulás ( :x )
Erreföl nagylányom kipucolta a cipőjét, majd pedig rendet rakott a szobájában. Most először önállóan, és tényleg ügyesen.
Úgyhogy este két mesét is olvastunk jutalomból. Erre kinyögte, hogy az egészet csak azért csinálta, hogy hátha hoz neki valamit a Mikulás :lol:
Anyuka meg altatás után végigkutatott mindent, hogy mi a fenét hozhatna neki :roll:
:idea: találtam néhány szívószálas almalevet a spájzban, amiről nem tudott! :idea:
Reggel borzasztóan örült, és nagyon sajnált engem, hogy én még 11-kor mostam fel, és nekem mégsem hozott semmit a Mikulás :lol:

Fejfájásom még kitartó :evil:
Irattam múlt héten a háziorvosnál Algopyrint. Azt mondta a dokim, szoptatás alatt még ez a legkevésbbé veszélyes.
Csak még nem váltottam ki, mert ebben a k....g (folyadék tárolására szolgáló agyagedény) faluban még mindig nem működik az a kib....tt gyógyszertár.

Majd még jövök.

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi!

Noé sem alszik délután, ugyanúgy, mint Lili, ordít, ha berakom a kiságyba. És egyre korábbra tolódik a fürdetés, úgy kifárad, és akkora hisztit csap, hogy muszáj eltennünk másnapra. :lol: Most beállt a 7 órási fürdetésre. No, szóval én annyit szoktam csinálni, hogy míg jókedvű és kipihent, addig itthon játszom vele, és amíg engedi mindig lerakom aludni. Ez azt jelenti, hogy délelőtt elég sokat alszik. (próbáltam már, hogy ne aludjon délelőtt, hátha átkerül délutánra, de nem vált be, ugyanúgy nem aludt délután, de cserébe még nyügibb volt este) Délután kiviszem sétálni, és addig haza sem jövünk, míg nem alszik legalább fél órát. Azért írom a fél órát, mert ez azn általános. Még így is nyügi este, de talán jobb.

Kép
Kép
tabati

Tabati! A délelőtti alvás az már beállt,de az sem sok(pontosan 3/4 óra). Ha legalább ugyanennyit aludna délután,már annak örülnék,de a kis galád mostanában már séta közben sem nagyon alszik,csak nézelődik. :twisted: Nem akarom elhinni azt a elméletet,amit a dokinő mondott,miszerint vannak ilyen gyerekek. Könyörgöm,ezek még olyan pici babák,nem hiszem el,hogy nincs szükségük alvásra. Mondjuk az is igaz,hogy amíg alszik éjjel,addig egy szavam sem lehet.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok Lanyok!

Eloszor is Neked Sillia: Nem tudom, hogy lehet ezt tulelni.... :cry: :cry: Nagyon eros no vagy...

Loci nagyon hasonlit apajara! :)

Ronmay, micsoda kek szemei vannak Rolonak! Nagyon szep! :)

Csak par szo meg apa-konfliktusrol: En is probalok megerto lenni, hisz ahogy mar irtam, megertem, hogy ok nem ugy erzik, mint mi, hisz ok nem nok, hanem ferfiak.... De azert ugy gondolom, hogy erzo, intelligens emberek vagyunk, vagy mi....
Nalunk minden ok, nem durva a helyzet, csak az en szituaciom meg nehezebb: idegen orszagban vagyok, es SEMMI segitsegem nincs...en egyedul apara szamithatok, es teljesen ertheto modon, ezt o nem tudja mindig aterezni, hisz nem o van az en cipomben. Most mar sokkal jobb a helyzet, konnyebb, de az elso par honapban tobb segitsegre lett volna szuksegem...
Vendég

Orsi, neked akartam meg irni, hogy szivbol oroluk, hogy kis valtozas tortent Apanal! Probalj eros maradni, es atveszelni a nehez idoszakot.....Teso mar masik apatol.....ez csak a LEGESlegutolso megoldas legyen! Hidd el, nincs annal nehezebb helyzet, mint a gyerekedet egy uj kapcsolatba vinni :!:
Vendég

Boo! Miron nagyon szep! Nagyon hasonlit Rad, foleg a szemei! Szivtipro pasi lesz belole! :D
Vendég

betegek vagyunk,Lili 38,7,nekem orrom folyik,torkom fáj.Lotti jól van,apa is.
tegnap főv.nagycirkuszban voltam egyedül a 2 csajjal!tök jó volt,lotti fél órát nézte a műsort,aztán aludt a kezemben,babakocsit nem lehetett bevinni :twisted: ,a szünet után ugyanígy volt :D
szerintem ott kaptuk el :roll:
megyünk a gyerekorvoshoz,aki nincs,helyettesíti valaki :twisted:

nem olvastam vissza,sz@rul vagyok,bocsi(talán du.-n,ha alszanak a csajok,apa meg elmegy)
Vendég

Sziasztok

Tabati a kerastas sampon csak olyan fodrász szalonokban kapható ahol loreal termékeket használnak. Ilyen pl az europark emeletén lévő szalon, eddig ott vettük, most pedig amióta a Binder Gézához járunk azóta nála, ő a hegedűs Gyula utca 5 szám alatt van.

Nyuszi nekem Nóra napközben alig alszik, ami tuti az a fél10-től 10-ig. A fél 2- 2-ig. És a fél 5 5. Fél 7 -7-ig. És aztán este 9-től alszik 1-ig. Minket az óra átállítás totál megzavart, főleg az éjszakai keléseket.

Nekem apukám halt meg amikor én 10 éves voltam. December 17-én. Ami érdekes, apumat Zoltánnak hívták. Amikor 2007-ben terhes lettem szentül meg voltam győződve, hogy fiúnk lesz, neve Zoltán lett volna, december 17-én vetéltem el. Olyan érdekes dolgok ezek.

Enyém apa szerencsére nem jár el sehova, de ettől függetlenül néha szoktak lenni viták, amikor sokat ül a gép előtt, vagy amikor az építkezések miatt amikor nem kellene akkor is kint van, olyankor mikor már gyűlik bennem akkor kieresztem a hangom és akkor magába néz egy kicsit. De alapjába véve szerencsésnek mondhatom magam.

Sillia nagyon sajnálom

Mi hétvégén a temetőket jártuk. Nekem már egyik mamám sem él sajnos, Apukám sem, aztán volt egy testvérem, aki anyunak az első gyermeke volt, Zolika ő is meghalt 9 hónaposan elkapta akkor a Spanyol náthát amiben sajnos meghalt. Hétvégén lett beteg a kórházban pedig nem csináltak vele semmit, unokatestvérem hétköznap kapta el őt megmentették. Aztán voltunk még Jánosnál.

Nóra már oda vissza forog, bejárja az egész nappalit. Tegnap megmértem őt és kiderült, hogy fogyott 6669-ről 6664-re. A kóstolgatást abba hagytam, mert ekcémás lett.
Én még beteg vagyok, Norbi megint köhög.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi: Jobbulást Lilinek és neked is.
Jó volt a műsor?

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi1: nektek is jobbulást!

Én 2,5 éve vesztettem el édesapámat. Még most is nagyon hiányzik, és hihetetlen, hogy nincs.
Mikor még Sárváron laktunk, majd minden vasárnap délelőtt beállított. Mikor már Nóci is megvolt, mindig hozott egy csomag pellust, vagy bébikaját....
Mikor kiköltöztünk, akkor meg sokszor hívott. Ha vasárnap délelőtt megcsörrent a telóm, tudtam, hogy ő az, pedig sokszor semmi különös mondanivalója se volt.
És még most is, ha vasárnap délelőtt csörög a mobilo, az első reakcióm: ez biztos apu. :cry:

El se tudom képzelni, milyen szörnyű lehetett apa nélkül felnőni.

Kép
Kép]
hendegabi

Jobbulást a betegeknek!

Nekem is fáj a torkom, de én tudom, hogy megittam egy pohár jó hideg narancslevet, tuti attól durrant be. Megpróbálom kordában tartani, ne romoljon már, mert ha rámegy a fülemre, akkor elszabadul a pokol... :shock:

Gabi!

Nem lehet, hogy Nóri attól lett ekcémás, hogy túl sok tejterméket eszel? Mert én is visszafogtam magam, Noé lába is ekcémás lett, de mióta kevesebb tejet iszom, javult. Ez van...én is ekcémás vagyok...

Ügyes Nóri, hogy forog! :D Én meg már alig várom hogy elhozzák anyuéktól a járókát, mert Noé tuti azért nem tud szegény megforogni, mert túl puha neki az ágy. a pelenkázón úgy látom simán megfordulna, de ott ugyebár kevés a hely. NO, mindegy, majd meglátjuk, ráérünk. :wink: Ja! Ő már mászna is, és olyan édi, fejjel segíti magát, olyankor a popsija az egekben, már-már attól félek csinál egy bukfencet. :lol:

Kép
Kép
tabati

Ja! Gabi!

Köszi a samponos tippet, valahogy sejtettem, hogy nem ennyire egyszerű, hogy gyógyszertár, drogéria vagy valami hasonló...gondolod hogy fodrász kellékes boltokban is lehet kapni? Mert oda szoktam járni szempillafestékért...gondolom ott is csak akkor ha árulnak, ha van loreál termék...

Kép
Kép
tabati

Tegnap írtam egy csomót, de el kezdtünk filmet nézni, így gondoltam, hogy majd mielőtt lefekszem befejezem az írásomat és elküldöm. Erre apa, nagy szorgalmában kikapcsolta a gépemet.
Így elmaradt tegnapról az, hogy minden baba nagyon édes, nagyon szép, Hangi, Dorkili, Zsiri, Roló, Lóci (remélem nem felejtettem ki senkit). :lol:
Én már annyira kiváncsi vagyok, melyik babának bújik ki először a foga. Pár hónapja még a szülés miatt voltam így, most meg a fogincáért.

H. Gabi

Apukád :cry: Nagyon sajnálom :cry:
Fejfájás :twisted:
Nekem péntek este fájt nagyon a fejem.

Gabi1, Tabati

Gyógyuljatoj meg. Nekem nincs semmi bajom, a kis torokfájáson
kívül.

Boo

Nekem a saját esküvőmön volt hasmenésem. Erről én tehetek, mert előző nap savanyú káposztát ettem, és megittam a levét is. Majd este egy szerény lánybúcsúm volt, egy kis sörözés mellett. Ez a kettő megtette hatását, amit már éreztem a Polgármesteri Hivatalban. Aztán az étteremben már nem bírtam tartogatni. Mivel abroncsos ruhám volt, nem tudtam, hogy fogom majd megoldani. A nővérem segített, mert nem fértem be a wc-re ,így ő fogta a ruhám, én meg végeztem közben a dolgom :oops: . Hát nem egy kellemes emlék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.11.02 13:45-kor.

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi

Ti is gyógyuljatok meg minél hamarabb.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

Apósom sajnos már nem lett, az esküvő előtt kb. másfél évvel veszítettük el.
Az én szüleim viszont még élnek és marha nagy pofon lesz az élettől, ha bármelyiküket is elveszítjük egyszer. :cry:
Nagyszüleim már régen meghaltak, nagyanyám kivtelével, mert ő még "csak" 7éve. Nagynéném viszont tavaly halt meg és érdekes módon vele álmodtam péntek éjszaka. :o Ritkán találkoztunk, de csíptük egymást. Aki viszont a legjobban hiányzik az a nagypapám, aki 9 éves koromban halt meg és még csak el sem búcsúzhattam tőle. (De ezt már írtam korábban)

Altatás.
Most találtam ki, hogy két etetés között felváltva alszik illetve van (tartom) ébren. :roll:

Kép
Kép
200907?

Szerdán megyünk véncsoroszlyadoktornénihez. Hugi oltást kap, Manónak meg a kobráját kell mégegyszer (utoljára) megmutatni. Úgy volt, hogy anyámmal megyek. Erre most telefonált Apa, hogy 2 napig csúsztat, így majd ő elkísér minket. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Az életben sem szeretett dokihoz járni, most meg még ráadasul "sírós" program lesz. Ez még tőle is szokatlan. :shock: :shock: :shock: :D :D :D
(Remélem, hogy nem kiabálom el, de már a szándéknak is örülök. :D )
A múltkori témához akartam még írni.
Én néha a terhesség alatt éreztem egyedül magam. Pl. amikor megakartam neki mutatni, hogy hogy mocorog Hugi. Rátettem a kezét a hasamra, ő meg közölte, hogy: "Aha", és már vette is el. :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Jaj, Bond, de jo, hogy epp Mano "kobrajarol" ( :lol: ) irsz....nekem tudjatok vilageletemben lanyokkal volt dolgom (marmint gyerekek kapcsan.... :roll: :lol: ) es olyan felve nyulok Alex-hez....namarmost mindig azt hallom, hogy huzogatni-nem huzogatni, meg majdnem minden kisfiunak le van tapadva, meg ilyenek....hat en meg eddig nem huzogattam, azt mondtak itt, hogy az meg korai....errefol most eloszor pelenkazaskor batorkodtam kicsit....hat egybol felment teljesen a bor.... :shock: :roll: akkor ez most azt jelenti, hogy Alexnek nem kel huzogatni, meg ilyesmi??? Bocsi, ha tul butanak es tudatlannak tunkik a kerdesem.... :roll: :oops:
Vendég

Tabati nem hiszem, hogy a tejterméktől, mert semmivel sem eszem többet, mint eddig. Csak a kávémba szoktam tejet tenni, meg reggel a kenyérre vajat, de ez eddig is így volt. De a fogyása jobban aggaszt, mint az ekcéma. Réka is az volt, mostanra kinőtte.

Nem lehet fodrászkellékesnél kapni sajnos.

Kép

gabi1

Gabi1 : mennyi különbséggel mérted ezt?
Igazából ez az 5 gramm adódhat abból is, hogy egyszer evés után, egyszer előtte mérted, nem?
Ne izgulj, nem lesz semmi baj. :!:
Mérd meg holnap is, és ha nagyon aggódsz, vidd el a gyerekorvoshoz, abból baj nem lehet.

Kép
Kép]
hendegabi

Tabati azt elfelejtettem mondani ,hogy én Nórának terítek le egy vastagabb plédet s azon van egész nap, én feleslegesnek tartom a járókát, egyiknél sem használtuk, mert nem maradtak benne, így el adtam. A földön tök jól elvannak. Ott aztán foroghat amennyit csak akar. Nóra is kúszik, meg forog. Most ezt élvezi, tetszik neki ma pl hason feküdt kinyomta magát észrevette a csörgőt oda kúszott, majd megfogta és rágcsálta.

Gabi 1 hét különbséggel

Kép

gabi1

Egy pár darab kép

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Kép

Kép

gabi1

Háááát, nem tudom.
Védőnénit nem kérdezted? :?:

A képeken nagyon aranyos, meg a nagyobb gyerkőcök is. Olyan szépek!

(Kicsit irigyellek, mindig is 3-4 gyereket szerettem volna, de ez úgy tűnik, nem fog megvalósulni :( )

Na, megyek, felkeltem a Virágot, szopizunk, aztán irány az ovi.

Kép
Kép]
hendegabi

Nem még nem hívtam fel,

Köszi:) Azt nem tudhatod hogy lesz e még gyerkőc, én is azt mondtam hogy csak 3 lesz aztán még is négyen vannak.

Kép

gabi1

Sillia!
Réka nagyon szép kislány volt.

H. Gabi!
Köszi a múltkori kézzel készítős tippet, foltvarrás még nem volt, de szerintem idén sem lesz. Az elmúlt években hetekig csináltam minden este az ajándékokat, idén nem szánok rá olyan sok időt. De majd meglátom.

Gabik! Jobbulást!

Tegnap olyan édes volt a Petra, hogy majd megzabáltam. Kár, hogy nem tudtam képet készíteni róla.
Van egy kis elefántos morzsolgató kendője, amivel alszik. Még nyöszörgött az ágyában, nem aludt, majd elkezdte emelgetni a fejét. Egyszer csak meghallotta, hogy ott vagyok, felém fordult, és a szájából lógott ki a morzsikája! Annyira édesen nézett ki, mint amikor a kutyáim hozzák-viszik a játékukat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valaki próbálta már a BABE arckrémet gyerekeknek? Akarok venni, csak a mi patikánkban nem volt. Ez a hideg eléggé kipirosítja neki, most popsikrémmel kenem, de az nem szívódik fel olyan könnyen.

Gabi1!
Én 5 g súlyvesztés miatt nem aggódnék.

Ikoka!
Gratulálok a barátnőd kislányához!!

Nézte tegnap valaki a Jane Eyre-t? Egyik kedvenc regényem.

Bond!
Lesz a héten a Filmúzeumon a Sült zöld paradicsom! :wink:

Kép
katy76

Ha még nem kóstoltátok a nimm2 cukrokat, akkor ne is vegyetek, mert nem lehet abbahagyni. Van belőle gumicukor, savanyított gumicukor (legjobb), olvadós cukorka töltelékkel, és kemény (ezt még nem kóstoltam). Olyasmi, mint a pehely cukorka, egyszerűen addig eszed, amíg van a zacskóban.

Kép
katy76

Tabati!
Mei tai: én a derekamra szoktam felkötni, oda, ahol a legvékonyabb vagyok. Onnan nem tud lecsúszni. A vállpántokat pedig elég erősen húzom meg, a gyereknek nem fog fájni, ne félj. És nem a popsija alatt kötöm meg, hanem a derekánál és jól meghúzom. Ettől aztán nem is ül, hanem gyakorlatilag rám van "kenődve". Így nem fog csúszni.

Ikoka!
Nekünk a sportrészt is lehet teljesen vízszintesig dönteni, bár én van, hogy 150 fokra állítom, hogy picit tudjon nézelődni. Szerintem az nem gáz már ennyi idősen. A ti kocsitoknak nem állítható a támlája?

Kép
katy76

katy most nézem hogy elírtam 6690-ről 6640-re fogyott

Kép

gabi1

Sziasztok!

Katy: :cry: :cry: apukád
Sillia : nagyon sajnálom Rékát :cry: :cry: .
Boo: Olyan édi Zsiri, meg kell zabálni :lol: :lol: .Tiédapa nagyon ügyes :lol: :lol: !
Ronmay: nagyon helyes Roló :lol: :lol:
Hendegabi: apudat is sajnálom :cry: :cry: , tényleg nagyon rossz lehet Nektek.
Gabi, Lilisgabi: jobbulást :wink: .
Katy: nekem az egyik nagy kedvencem az olvadós, töltelékes nimm2, ha egyszer elkezded, nem bírod abbahagyni :lol: :lol: :lol: .

Nekem már egyik nagyszülőm sem él már :cry: , már csak apa részéről van nagyim Nekem is.
Mi talán már kezdünk kikászálódni a takonykórból. Domi, holnap kap oltást. Remélem most nem fog belázasodni.
marietta1982

Gabi1!
Az 50 g már más, de szerintem az is előfordulhat, hogy egyszer úgy mérted, hogy még nem kakilt aznap, aztán meg úgy, hogy üres volt a poci. Szerintem ha jó kedélyű, egészséges a színe, és nincs hasmenése vagy nem bukik többet, akkor nem hiszem, hogy baja lenne.
De ha zavar, akkor hívd fel a gyerekdokitokat, majd ő megnyugtat.

Tabati!
Neked akartam még írni, hogy a nővérem nem Tarcsán szül, hanem az ÁÉK-ban, annál a dokinál, akinél én is szültem. Augusztusban költöztek ki, a Móra F. u-ba, nem tudom, hogy ismered-e? Gyerekdokihoz már odajár, meg védőnőhöz is.

Néhány napja áttetettem a sétát délelőttre, általában 11 körül megyünk le, és sétálunk 1-1,5 órát, amit Petra végig is alszik. Aztán hazajövünk, picit fent van, eszik, majd alszik min. 3 órát, de tegnap pl. én ébresztettem 4 óra alvás után. :shock: Utána már nem mindig alszik, de azért ez így is szép teljesítmény! :D
És éjjel visszaállt a 3 órai ébredésre (fél 1 helyett :shock: ), aztán meg csak reggel ébred fél 7 körül.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem :oops: :
Tökfej Hangi irtó ééédes. Egyik ismerősöm kérdezte, hogy ugye ti nem fogtok hülyét csinálni a gyerekből, hogy szerepeltetitek, meg beöltöztetitek :roll: ? Én: De iiiigeeeeeen :lol: !
Zsiri mondom, hogy egyre szebb :wink: , és hasonlít Lócira :shock: .
Lóci pedig tiszta apa, és egyre pasisabb :D .
Roló is nagyon édibébi, Botond is úgy kezdte, hogy szisztematikusan végigrágta az összes ujját, mire rájött, hogy a hüvelykujja a legtutibb, és arra néha rárabol hasonalvásnál :lol: .

A Reflektoron David Hasselhoffról van szó, és rájöttem: David Hasselhoff éneklése deffiníció a 'vérciki' szóra :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Na, olvasok....

Lilisgabi!

Gyógyulgassatok!!!! :wink: Meg nyomasd Lottinak a vitaminokat, nehogy elkapja! Mi is éreztük tegnap, hogy bújkál bennünk, szóval mindenki kapott egy-egy vitaminkoktélt :D . Botondé: c-vitamin, d-vitamin, vas, Béres-csepp, anyatejjel "ízesítve". A fecskendőből kiköpdöste, ezért beleöntöttem egy cumisüveg tetejébe,abból simmán megitta :shock: :D .

Orsi!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ne haragudj, de ez a fosisztori nagyon vicces :oops: .

Gabi!

Nóri is egyre szebb, tökre kislányosodik az arca :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia:Nagyon sajnálom a kislányodat,csodaszép volt. :(

Gabi1:Nekem is 50 gr-ot fogyott 2 hete a Lotti,előtte meg csak 50-eket hízott,ezért írt tápszert a doki.Napi egyszer azt kap,egyszer tejpépet,ami fél adag,és abba teszek fél adag gyümit.A többi szoptatás.

Katy:Mi Babét használunk,jó az arckrém,a popsikrém,a koszmó elleni sampon,és a tusfürdő is.

Lilinek torokgyuszija van,most is épp 38,3,kezd felmenni estére.Kaptunk gyógyszert,de nem ízlik neki. :evil: Gondolom nekem is torokgyuszim van,fáj a torkom,rohadtul folyik az orrom,fáj a fejem,a hátam,a lábam.Tipikus tünetek.

Mi is szoktunk apával összeveszni,illetve nekem nem tetszik valami,nyelek,nyelek,de egyszer csak betelik a pohár,és nem tartom a szám. :twisted: Nem hangos balhék ezek,de a tartalom szívhezszól :lol: :wink: .

Lotti meg fosik napok óta,ömlik a nyála,tuti a foga.Már csak kb 6-8 hét :lol: .Míg nem sír,nem zavaró :lol: :lol: :lol: .

Dodi:Nem vagyok perverz,apu a temetőben van,fényképet vittem magammal.(félreérthető voltam :oops: ,illetve nem is gondoltam ilyesmire,ez nekem elképesztő lenne)

Amúgy jól vagyunk,nincs rossz hangulat itthon,nevetgélünk,játszunk,Lili örül,hogy nem kell oviba mennie :lol: ,sajnálom a kedvenc időtöltése oda járni.Ha csak tehetem itthon tartom valamilyen indokkal.

most ennyi,majd holnap folyt. talán
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,Gabi1:Jobbulást!

HGabi:Mikulás,ilyenkor? :twisted:

Nekem nem él:apukám,1 nagymamám,2 nagypapám.Csak 1 anyukám,1 tesóm,1 nagymamám van.Illetve 1 féltesóm,aki nem tartja velünk a kapcsolatot(sosem tartotta),keresztanyámék,akikkel meg én nem tartom.Szóval a karácsonyi ajándékokra nem kell sokat költenem. :lol: :roll: :oops: :(

apa hazaért... :shock: ,mindjárt leb@sz,gép távozik az ölemből :twisted: ,sziasztok
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mindenkinek torokgyuszija van :( :( :( ?
Boo: igyál sok mézes teát, már ha szereted, el kellene menned dokihoz szerintem :roll: . Apa se ment el időben, és ráhúzódott a torokgyulladása a mellkasára, jól le is cseszték, hogy miért nem ment el időben. Na persze mit kapott, antibiotikumot :? , mert már más nem használt volna .
Én vagyok nagyon bújós :oops: :lol: , de enyémapa szereti, hogy ilyen bújóska vagyok. Mielőtt elalszunk, mindig odahajtom a fejem a mellére :lol: :lol: .
marietta1982

boo pedig kiszoktam ám ereszteni a hangom :D :D :D :D

lilisgabi eddig nekem is tök jól hízott Nóri, meg is lepődtem ezen a fogyáson.
Próbáltam neki gyümölcsöt adni de eccémás lett, így inkább hanyagolom. Most nézegettem egy evésnél két ciciből eszik durván 3 óránként 100-110-et. Most a 3 órási evésnél két ciciből 70-et. Most alszik, de szerintem fél6-kor már ordítás lesz. Széklete most van normálisan naponta 1x vagy 2x

Kép

gabi1

boo én vásárolni viszem magammal, de csak úgy hogy valaki van velem, egyedül nem indulok neki. Így is általában fél úton már a kezemben van. Ráadásul az sem mindegy hogy hogy viszem, mert csak is úgy marad ha kifelé fordítom, másképp ordít, ő is nézelődni akar.
Másik bajom, hogy a hordozóban nem akar maradni ha kocsival megyünk, gyakorlatilag 5 perc után ordít.

Kép

gabi1

boo nálunk mindketten bújósak vagyunk, de este lefekvéskor én szoktam odabújni úgyhogy ő hanyatt fekszik én a mellkasára hajtom a fejem. D elaludni nem tudok így, így aztán egy negyed óra után mindenki megy a saját térfelére

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

én mindenhova viszem magammal a lottit is meg a lilit is.
ezt szokják meg,nincs is belőle baj.
imádnak menni vásárolni :lol: tiszta anyja mindkettő :lol: :lol: :lol:
Vendég

gabi1:csak leírtam,hogy én is így jártam,és most ez a megoldásunk
Vendég

Katy!

Miért kell kenni Petra arcát?
Jane Eyre-t én is nagyon szeretem :wink: .
Nimm2 :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én nem vagyok egyáltalán bújós. Apa sem túlzottan. Mi régen még néha összebújva aludtunk, de már idejét sem tudom, hogy utoljára mikor. Én hason fekve szeretek aludni, ő háton, innentől kezdve nem nagyon bújunk össze alváshoz.
A gyerek hozza ki belőlem ezt a puszilgathatnékot, soha nem voltam egy nagy puszilkodós, de ha ő a kezemben van, akkor elfárad a szám, annyit csücsörítek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo! Van valami hír a holnappal kapcsolatban? :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Dodi!
A hideg kicsípi a bőrét. Hófehér, érzékeny bőre van (pont mint nekem), és ezért kenem neki mielőtt sétálni megyünk. Egyelőre popsikrémet használok, de Babe arckrémet akarok venni, csak nem minden patikában lehet kapni.

Nekem nagy szerencsém, hogy Anyu október óta egyáltalán nem dolgozik, előtte is csak 2-3 napot dolgozott, mert 57 évesen elment korkedvezménnyel nyugdíjba. Most meg már csak az unokáinak meg a kutyáknak szenteli az idejét. :D
Így én nála szoktam lerakni Petrát, és úgy megyek vásárolni. (Vagy hétvégén, amikor Apa itthon van, szombaton is így voltam.)

Kép
katy76

Boo!

Teljesen megértelek, hogy utálsz Zsirivel vásárolni. Én ezért lettem majdnem depis, hogy nem mehetek vele sehova, mert Pestre nem viszem a babakocsit, a kenguruban meg mindig üvöltött, ha felébredt. Egy vonatról vagy bkvról meg nem szállok le azért, mert sír, csak rossz, mert nem tudom megnyugtatni és mindenki engem néz. Páromat nem érdekli, mondja, hogy minden gyerek sír és kész, mindenki gondoljon azt amit akar. De a mei taiban csak odafelé kellett a vonaton kikötni, mert nyügi volt egész éjjel nem aludt, hazafelé már nem is kötöttem ki, édesen nézelődött, meg is lepődtem. Szóval bejött.

Mégjövök

Kép
Kép
tabati

Gabi!

Majd meglátjuk beválik e a járókat, én is hallottam, hogy valakinek nem marad meg benne a gyereke...földre plédre azért nem rakom le, mert nálunk elég hideg a föld. a játszószőnyeget is az ágyra rakom. Félnék, hogy megfázik. No, mennem kell megint.

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: