Sziasztok újra!
Bocsi a délelőtti rövidért, de írtam egy kisregényt, elszállt és utána már mennem kellett, meg amúgy is, morcos lettem...
Szóval, Zsófi, Neked írtam, hogy én drukkolok ám azért még, hátha.
Szilvi, örülök, hogy előkerültetek és hogy jól vagytok a kisebb baleseteket leszámítva.
Oltás: Tudod, azért jót mulattunk, amikor Péter rálelt a h1n1re....minden ügyeletbe viszi a régi, egyetemi tankönyveit, mivel ugye ahányszor újraolvas vmit az ember, talál vmi újat. Meg dokiéknál nem is árt némi ismétlés. Nos, 2006-ben lektorált, magyarul 2005-ös, vagy azelőtti gyermekgyógyászat könyv virológiai részében a következőre bukkant. Két nagy influ törzs létezik és persze 1000 féle mutáció. De a kettőből az egyik a h1n1. Nos, ennyire "új" ez a disznóinfluenza, amivel bolondítják itt a jónépet.
Persze ez most nem lebeszélés, körülöttem is sokan beadatják, de semmiképp sem a magyar, aktív szérumot, mert azt nagyon nem komálják a dokik, akkor inkább a külföldi.
Az ukrán meg tényleg nem h1n1 és halkan megjegyezve, itthon is nagyon sokan halnak meg évente influenza szövődményben, csak eddig nem volt hírértéke.
Szóval a h1n1 oltás ez ellen nem véd sajna.
Julcsi, Dia, köszi az érdeklődést, jobban és Levi is jól, bár folyamatosan ömlik taknya-nyála a fogzás miatt. Nekünk ennyire nem folyt a nózink-nyálunk az első fogaknál.
És persze éjjelente is újra ébredünk.
Mert a nagy hír, hogy amióta átköltöztünk és Levié a nagyszoba, nagyon szépen alszik, már többször volt, hogy este 9től reggel 7-8-9 ig. ÉS akkor sem sírva ébred, hanem csak azt hallom, hogy dumál és csavargatja az ágyrácsot.
Julcsi, külön grat a kiskukacoshoz!
Barbi, Ági Csengéékkel jön sztem, nem külön autóval. D ha esetleg nem sikerül, jövő héten csütörtökön lesz egy Htelki tali is, jó sokan leszünk, ide is el lehetne juttatni, ha gondolod.
Közérdekű: Aldiban nov. 7ig hótaposó és overal akció. 2500-3000 Ft overálonként és állítólag jó minőségű, mármint a ruci. Hótaposót nem tudom. Itt is írta vki, már nem tudom ki, de mástól is hallottam.
Boni, köszi még egyszer a privit, ne haragudj hogy most nem aktivizáltam magam, majd legközelebb. Én is láttam sok helyen a neved teszvesz aukció. Hova fér el nálatok ez a rengeteg játék, te jó ég?!
A teszvesz jobb, mint a vatera?
Akik megkapták már a 15 hós oltást, volt vele vmi probléma? Mi holnap megyünk és félek picit tőle...
Ági, maradt vmi játék Barbi szállítmányából? Mert így második körben érdekelne, hátha...
Mazska, köszönjük mégegyszer a meghívást, Zsófival egyeztettünk, viszem őket,ha minden jól megy, de kb. hányra menjünk?
Sziszka, igyekszem, köszönöm.
Van két homeos immunerősítő, az egyik bogyó a másik csepp (ebben 12-13 féle homeos cucc van egyben). Állítólag szuperek, ha vkit érdekel, előásom a neveiket.....