Hű, Papillon, szegény kis Lizi

Nagyon rossz lehet. De jó, hogy Juji segített! Mire nem jó ez a fórum!
Banokla, én úgy emlékszem, a Diegoban láttam ilyen autós szőnyeget, szőnyegpadló, de beszegik a kívánt méretre.
Fotó dicsiket köszi

Erpé, mindjárt küldök párat mailben.
Lányok, recepteket dobjatok légyszi, répás muffin, túrós pudingtorta és a kuglófot is Kemse, Apának nagyon ízlett! Én is hozom majd az almás muffint, Csibb kérte ha jól emlékszem.
Zazzy, egyszer Erpé tett fel egy céklás receptet, ami nekem nagyon tetszett, ezért elmentettem:
"fogsz egy kis jénait, beleraksz egy meghámozott és félbevágott/negyedelt kis fej céklát + egy egész almát. Kis vizet alá, tető rá, be a sütőbe. 180 fokon kb 15-20 perc alatt kész. Aztán almáról héjat levarázsol és kimagoz, aztán turmixol és kész. samu ebből óriási adagokat eltüntetett, de tényleg nagyon fincsi.
Akik nem szeretnek az egyben sült almával vacakolni, beletehetnek félbevágott-hámozott almát is a cékla mellé. és egy kis szál répa is jót tesz a cuccnak"
Ja, és kérdezted a sírás dolgot, nem vagyok szakértő a témában, de szerintem minden gyerek más ebben is. Julcsi elég sokat sír, hisztizik, nagyon akaratos. Néha muszáj hagyni, nem lehet mindig az, amit ő akar. Amúgy amikor ilyen hosszan hagytuk sírni, akkor azért 20 perc után felvettem egyszer, megnyugtattam, de utána még negyed óráig folytatta miután letettem. Mostanában is többször úgy alszik el, hogy 1-2 percet sír előtte. Ő így altatja magát, cumi nem kell neki és már az ujjszopiról is leszokott, hogy miért, fogalmam sincs

De olyan is van már, hogy simán elalszik egyedül, szóval alakul a kiscsaj talán
Ma nappalit rendeztünk, Julcsinak lett jó kis habtapis-szőnyeges játszótere! Nagyon jót játszott rajta egyedül