A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

tehuti, én is ez vagyok, csak én ez fordítva..először szociálpedagógus, utána gyp.
hát nerm tanulnám mégegyszer.mondjuk anno nem volt lehetőségem a szülővárosmból elmenni tanulni, nem tudtuk volna fizetni, így helyben kellett választanom, és mindenképp gyerekekkel foglalkozót akartam.akkor még aszondták, ezzel lehet oviban, vagy isiben dolgozni.
na most nekem úgy van, hogy a fizum, a tgyásom, és a gyedem kb uaz az összeg.max.10 ezer ft eltérés van.igazából sztem ha visszamennék dolgozni a pénz amit úgy kapnék a kistesó mellett sztem mondjuk 30 ezer plusz minusz, de lehet csak 20. Mármint hogy előtte visszamegyek, h legyen gyed, vagy csak igy kapom a gyedet..lehet,. hogy roszzul értek hozzá.
igazából nem bizti, h vissza éri menni annyiért, gyerekemet meg a bölcsibe adni, oda jó sok pénzt befizetni,valamint akkor mi is többször ennénk készételt,stb.mert nem lenne energiám/főleg, h én napi 1óra oda, 1 óra visszát utaztam kisfalukba...
szóval lehet, h nem érné meg az a pluszpénz, mert el si veszne máshol.
persze, pénz az is.
Asszem én a Jóisten kezére bízom magam Nándi 1éves kora után, aztán meglátjuk, mi lesz a kistesóval.Jön-é, avagy nem.
belegondoltatok, hogy 3-4 hónap, és EGY ÉVESEk lesznek a kis mazsoláink? :D
ja, és vmi.
múltkor gyártottam egy elméletet. sztem rengeteg kukkolónk van.
ha van győri, legyen szives szóljon legalább, h olvas minket, ne epdig szemben röhögjön az utcán azon, és ott égjen az arcom, hogy kiteregetem az életem. az elmélet: nem tudom, sézrevettétek-e, de ha valaki feltölt egy videot, kb. 10 perc múlva a video nézettsége ilyesmi, hogy : 27, 28..ennyiszer nézték meg. ide a fórumra közülünk meg kb 1-2 ember ír akkor.nekem ez gyanús!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Tehuti, tényleg tök jól hangzó szakmáid vannak. Bár olyan sok elképzelésem nincs arról, hogy mit is csinálnak a gyógypedagógusok és a szociálpedagógusok... Ez a sajátos nevelési igényű gyerekekkel van valahogy kapcsolatban, ugye? Iskolában dolgozol te is, mint a párod? vagy másutt? Bocs, ha esetleg sokat kérdezek (kiváncsi fáncsi vagyok), nem kell ám válaszolni, ha úgy érzed, h ez nem tartozik ide.

Vica, egyetértek Katkával, tök jó anyuja vagy a gyerköceidnek, nehogy az ellenkezőjét gondold! Anyós meg lehet, h kicsit sok, és nem teljesen kezeli jól a dolgokat, vagy legalábbis nem kommunikálja jól a segítőkészségét, de inkább használd ki, h segíteni akar :wink:

Zita, az csak jó hír, ha sok a gyeded :) És hogy anyud segít.

Moncsi, hát a barátnőd helyében én úgy menekülnék ebből a "kapcsolatból" mint a szél. Ez nagyon-nagyon-nagyon gáz.

Nálunk is alszik minden gyerek, én is mindjárt csatlakozom. Aztán megyünk Samuval a dokihoz.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Most olvasom Pulcsi hsz-ét. Nocsak még egy szociál- és gyógypedagógus :)
Pulcsi, ezért kell csak olyat leírni, amit vállalsz a világ előtt :D
erpé

pulcsi, kicsit paranoiás vagy, nem? :D
Egyébként szerintem is baromi sok a kukkolónk.
Nekem már mindegy, én már tök rég rájöttem, hogy azzal, hogy mindenütt ugyanaz a felhasználónevem, azt értem el, hogy tökéletesen összerakható vagyok.
De hát legyen vele boldog, aki akar, az nbh-hoz már úgysem megyek dolgozni (ott lett volna ez gáz).

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja, én az vagyok!de tényleg :D
értem én, hogy azt kell leríni, amit vállalok, d enéha az embernek roszz napja van, összeveszik az anyósával, férjével, bárkivel, jólesik leírni,mások meg itt névtelenül örömködnek rajta.
semmi bajom az olyna kukkolókkal, akik tanácsért, vagy bármiért néznek be!! De ha van köztük helybélim
ÁLLJON ELÉM! :!: 8) 8) :lol: :( :o :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi én is ezt akartam mondani amit Nemlajos :oops: :lol: De hát nem raktál fel olyat amin röhögni kellene nem? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát ki emlékszik már arra? de te örülnél, hogyha pl. a fodrászod, vagy bárki olvasná-s speckó elmondaná az anyósodnak, vagy a szomszédotoknak, vagy bárkinek...
na jó, paranoiát, és az offot befejeztem :D
csak engem rengetegen ismernek-élőből.
Nándi megint épp a "csőbe beszél"ezzel felvíditotta a napomat:)

pulcsi

Gyöngyi
hehe, én is így szívom az orrukat! :wink: mi is jártunk orrszívásra, bár nem ide.

egyáltalán nem rossz ez nekik, sőt. így tényleg kapnak levegőt! ha gondoljátok a talin szívesen tartok bemutatót, mondjuk DÖMÉN!!! :twisted:

FAnni volt, hogy elaludt közben, vagy röhögcsélt... majd keresek képet, mert van róla...

Lilla
nagyimnál azt gondolták, hogy a máj az áttét, de aztán találtak szintén a májban egy még nagyobbat, és az a primer.

szegény sírt mikor megtudta, előtte azt hitte, hogy gyomorfekélye van. mikor még itt volt látogatóban Pesten, akkor is sírt, hogy még úgy szeretné megérni a húgom új gyerekét... de sajnos ennek igen kicsi az esélye... :cry:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb nagyidat sajnálom, apudnak mielőbbi gyógyulást!
Tehuti köszi az infót! :)
Lilla húst én is elkezdtem adni hétfőtől naponta egy jó turmixolt kiskanálnyi a főzelékbe elkeverve :D :D :D
Moncsi szegény bnőd! Tudja ő egyáltalán, h mit akar??? És miért????Abből amiket olvasok sztem annyira gyerek még! :(
Betti már egy jó ideje én sem bőfiztetem Kristófot :oops:
Nemlajos jó, h már a végét járjátok a takonykornak! Kitartást! Én is úgy tudom, h ha visszamész dolgozdába aztán a felgyűlt szabival nyitsz akkor beleszámít a köv.gyed-nél!
Erpé én sem azt gondoltam, h most megmondja vki a tuti hitelkonstrukciót, hanem vmi infót, mint pld.Tehuti, h talán nov.végétől lehet lesz vmi. Már jártam pár banknál összehasonlításként (amúgy én pénzügyes voltam régebben) :) Volt ahol volt akció pld. közjegyzői díjat nem kell megfizetni vagy értékbecslői díjat állja a bank. Okt.1-től a forint alapú hitelek csökkentek de csak új lakás/ház vásárlása esetén (kb.6-7%-os kamat amúgy kb.12%-os) a deviza (EUR) hitel is kb.6-7%-os függetlenül, h új/használt de hát ez árfolyam függő.De jelenleg még mindig ez a nyerő :( A ház hiába csak 2 éves mert már nem minősül újnak! tehát jelenleg csak az EUR-os hitel jöhet számitásba.
Vica sztem is nagyon jó anyukája vagy a gyerekeidnek, anyóson ne idegeskedj :roll: inkább vedd igénybe segítőkészségét, ilyenkor gondolj arra hány anyósnak eszébe sem jutna, h esetleg sok neked!
Zita örülj, h sok a gyed.ed, meg anyudnak! :)

Kristóf alszik, Anyu vasal én meg a netten nézem a bankók ajánlatait (meg itt lógok!)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

csibb, ezt talán csak bíztatásnak:
az én nagymamám is májrákos volt, azt mondták, hogy max. fél évig él...már be sem szedte a napi 30 gyógyszerét, mert unta.
aztán még 3 évig élt! :) volt még 3 szép éve.igaz, a déduncsit nem élte meg, merthát 27 évesen szültem.de előtte nem volt meg az igazi.

pulcsi

na mire ide jutottam felébredt a kisasszony, szóval csak gyorsan dobok 2 képt :)
Kép már elkezdte a pakolást :)
Kép és így örül a felállásnak, meg nekem :)

Kép

Kép
gabka77

Most kaptam az sms-t, hogy egy barátnőm kisfia megszületett, császárral, 3350 g és 55 cm

Kép

Kép
gabka77

gabka, gratula a barátnődnek!!! :)

csibb: elkerülhette a figyelmedet, de mi végül nem megyünk :(

pulcsi: történt valami, ami gyanús, vagy most erre csak úgy ráparáztál? :D

T-csoport: megkaptuk a szerződésünk előfizetői példányát (net, tévé). Ami szép és jó, de ezt a szerződést mi január 17-én kötöttük...
Ezt a gyorsaságot!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jelentem kisült a muffin, extra adag almávál a fogyókúrázók kedvéért :wink:
Gabka, gratula barátnődnek!
Azt nem tudom, mikor érünk oda holnap, mert Julcsi tök kiszámíthatatlan. Két napja ötkor kel, aztán visszaalszik kb 9-ig, ha holnap is így lesz, akkor nem érünk túl korán :roll: De megyünk!

Pulcsi, szerintem van benne valami amit írsz a kukkolókról. Én is pont emiatt voltam sokáig kukkoló. De szerintem a kukkolók többsége hozzánk hasonló anyuka, csak nem akar írni, pont a kukkolók miatt :wink: Na, ezt jól megszakértettem :D Egyébként én azt hittem, ti Pesten laktok :o

Nemlajos, pont a minap gondolkodtam azon, hogy neked tanárként nem gáz-e, hogy esetleg a tanítványaid itt a neten olvassák, hogy miket balhézol éppen a Zuraddal :roll: Bár mostanában nem szándékozol úgysem visszamenni :wink:

Vica, megértelek anyós ügyben, az én exanyósom is állandóan valamit segíteni akart, és tök kellemetlen volt. Mostani anyósom meg azzal akaszt ki, hogy állandóan használt ruhákat szerez nekem valahonnan (kb olyanokat amiket még anyukámnak sem engednék hordani), meg folyton fasírtot meg kakaspörköltet csomagol nekünk, pedig mindketten utáljuk. De azért ezeket még el lehet viselni valahogy :wink:
Anyummal mázlim van, ő úgy pörög mint egy búgócsiga, általában heti egyszer jön, akkor főz, vasal, vigyáz Julcsira, ha valami dolgom van. Aztán pörög tovább egy randira, vagy moziba, vagy tornára vagy bridgelni. Meg dolgozik is, matek órákat ad, van egy csomó tanítványa. És emellett netfüggő :o Kétszer olyan idős mint én és minimum kétszer annyi energia is van benne. Hogy csinálja, nem tudom. 55 évesen költözött fel Bp-re és tisztára élvezi az itteni pörgést :D Én meg büszke vagyok rá :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nemlajos, szerintem Csibb nagyon is tudja, hogy nem jöttök, nem láttad a :twisted: jelet? :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita, ez aztán a szupernagyi!!! Nagyon csodálom anyukádat! :shock: :D

Az sátáni mosoly azt hittem, azért van, mert majd jól megszadizná az én édes, ártatlan, egyetlen pici fiamat :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, látod, ebbe így még nem gondoltam bele, hogy esetleg diákok... Mondjuk sosem voltam egy zárkózott ember, simán felvállaltam magamat a diákok előtt is.
Ha meg egy diák annyira alapos, hogy még kismamatopikokat is átolvas, csak hogy rólam megtudjon minél több információt, hát... :)
Biztos találnék neki hirtelen más kutatómunkát, ha már így ráér :D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az szép súly Gabka, gratula a barátnődnek. Az én császárom óta gondolkodom, hogy vajon előre programozott császárnál altatnak? ugyanis nálam vészhelyzet volt, és most nem tudom, hogy emiatt nem altattak, lehet hülye kérdés :oops: Tudja valaki esetleg? nincs jelentősége, csak a napokban gondolkodtam rajta.
Pakolós Lili aranyos
Pulcsi, szerintem is sok a kukkoló, hát ezek előbb-utóbb vagy becsatlakoznak, ha van hasonló korú baba, vagy nem szeretnek fórumolni, csak olvasni :lol: erre volt jó ötlet a zárt topic :wink: mondjuk én már most zártban sem tudnék jobban megnyílni, ha gondom van :roll:
Zita 3 év alatt sokminden lepörgött neked is, kb mint nekem, csak én még soha nem mentem férjhez eddig :lol: de az a lényeg, hogy boldog vagy!!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Pulcsi, én is először a szoc.pedet végeztem, majd gyógypedet. És GYőrben! :wink:

Erpé, ált.suliban dolgoztam. A gyermekvédelmet csináltam, hátrányos helyzetű és veszélyeztetett gyerekek voltak a célcsoportok. Ezen kívül fejlesztő óráim voltak, ahol a részképesség zavaros vagy tanulási nehézséggel bíró gyerekekkel foglalkoztam. Ezt nagyon szerettem. Egy órán max. 4 gyerek volt, így nagyin jól lehetett vekük foglalkozni. Inkább játékos formában tanultunk, észre sem vették, hogy játék közben fejlődtek. Ja, és volt egy látássérült "gyerekem" is.

Gabka, Lili jó nagy pakolós! Nagyon aranyos! Behalok, hogy állnak már ezek a babák.

Kukkolóm nekem is van. rájöttek, h én vagyok.

Meg én is szoktam. Pl. az indexes fórumot kukkolni. Már a legelejétől, amikor indult. Nemlajos ott is olvaslak, úgyogy vigyáááázzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :D De aztán csak ide írtam.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Zita, anyud nem semmi!!!!!!!!!!!!! tök jó, hogy így pörög!!!!!

Bea, mesélj, hogy áll a lámur???? Remélem minden oké!!!! Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti! :lol: :lol: :lol:
Rendesen belevörösödtem a gondolatba, hogy kifigyeltél 8) :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

CSak egy gyors körkérdés, hogy akkor kik is jönnek holnap?

Kép

Kép
gabka77

Tehuti, nagyon szép szakmád van! :o :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Gabka, nekem úgy rémlik, hogy tutira mondták Csibbék, Erpéék, Kemséék, mi, és talánra Katkáék és Kukliék. Nem hagytam ki senkit?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

kukliék????Én beszéltem ma vele és úgy tudom nem mennek, asszem nem is tudott a taliról :roll:

pulcsi:én is ilyen parázós vagyok, ezért vetettem fel a zárt topikot

Kép

Kép
pgyöngyi

Bea!

Programozott császárnál is gerincbe adják az érzéstelenitőt, csak azt epidurálisnak hivják, mert máshova adják, mint sürgősnél
Vendég

Sziasztok, hú itt vagyok, mindjárt elolvasok mindent..itt a párom, de sküszönm kevesebb időm van mint amikor egyedül voltam 6 napig a gyerkőcökkel (na jó néha nagymamákkal :) ) Megyek mert már sipitozik, hogy vigyem ki a kádból a picit)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Gabka: Kukliék nem jönnek, sajna.... Én még mindig nem tudom. 3 gyerek jól van, de Dani fújja az orrát.... Még hezitálok, ha szabad... :roll:
És nagy gratula a barátnődnek! :P

Pulcsi: A nyílt topicok már csak ilyenek..., hogy bárki kukkolhat... Eleinte engem is zavart, de most már nem....
Ja és én sokat járok Győrben, de tuti nem ismerlek meg, ha szembe jössz. A Nándit inkább felismerném.... :roll:

Zita: Muffin több, mint vonzó! 8)
És igen segítőkész anyukád van! :shock: Irigy-irigy!

Erpé: Mit mondott a doki?

Katka

katka22

Bea, Lilla lehet korháza válogatja de ahol én szültem (programozott császárral) ott a kismama dönt, h mit választ altatást v epidurálist. Én azért választottam az altatást mert nem bíztam az altatódokinéni kézügyességében.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

sziasztok

bocsi nem voltam napok óta, de zajlanak az események... apu kedden éjjel érkezett, ez azt jelentette hogy hajnal 1-től 4-ig nem aludtunk semmit, mert Nico úgy felpörgött.. aztán reggel fél 6-kor azért kelt... :? nálunk az átállás egyáltalán nem zajlik zökkenőmentesen.. és ha valamelyikőtök esetleg tudná ki találta ezt ki én holnap mennék és fejbelőném esküszöm. :oops: :roll: tegnap éjjel csak a szokásos óránkénti kelésekkel telt :? bár legalább aludt utána.. bakker.. de jó lenne egyszerre 3-4 óra alvás... :roll:

babók továbbra is gyönyörűek, Lizinek az a nézése nem semmi.. Nicot úgy kellett elvonszolnom a laptop elől... :lol:
Lili úgy látom Nico pakolótársa... jaj a rendnek :D 8)

jó talit nektek holnap.. bár ahogy néztem a listát majdnem több az új mint a régi.. (sokakkal nem taliztam még én sem akkor :P )

Csibb: sajnálom nagyid.. szerény személyem megítélése szerint a kutatóknak a rák elleni szer feltalálására kéne jobban ráhelyezni a hangsúlyt mintsem birkákat klónozni pl... :roll: ilyenkor én mindig begurulok ha belegondolok hogy még egy szimpla herpeszt sem tudnak gyógyítani de klónozni már igen .. áááááááááááááááááá
Apudnak jobbulást :)

Bababi: jaj.. miután Nemlajos írta ezt a vészhelyzetes dolgot azt akartam válaszolni hogy ezért nem nézek vészhelyzetet sosem.. mert túl érzékeny vagyok.. tulajdonképpen mióta olvastam naponta többször eszembe jut.. és aztán írtad hogy Veled valóban megtörtént :( rettenetes lehetett ott tartani a karodban a kis angyalt.. áááá sajnálom :(

Kukliék remélhetőleg nem a lépcsőházban éjszakáztak Boti jóvoltából :) (és gyorsabb lesz a t-s ember mint Nemlajos szerződése ...:P )

Nemlajos: Dömés képek nagyon édesek, igazi nagyfiú már a kiscsávó!! :D

mi 9-n megyünk norvégba pár napra kocsival, míg Mic tanfolyik én meg Nico felfedezzük a környéket, és csinálunk sok sok fényképet :D drukkoljatok a jó időért :D

Lilla: miben különbözik a sürgősségi gerincérzéstelenítés az epiduráltól??? :shock: :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn!

Norvégia miatt irigy vagyok nagyon. Na meg Dánia miatt is. :D

Na szóval sürgősségi császár az a spinális érzéstelenités. Ez azért jó, mert pár percen belül hat.
Programozottnál meg ugye nem kell annyira sietni, ilyenkor van az epidurális. Vagy az altatás, ahogy Bababi irta.
Annyi a különbség a 2 között, hogy máshova adják be a gerinccsatornán belül.
Vendég

jaj ez a piszok gép 3x kapcsolt ki magától, azaz indult újra.. :evil:

Csibb apukádnak, nagyidnak jobbulást! Kívánom, hogy a nagyid legyen az aki bebizonyítja, hogy mindig van remény, vannak csodák, és mindenhonnan van visszaút!!

Gabka Lilivel nem tudok betelni, olyan cuki és ügyes!! Mióta áll így? El sem hiszem, hogy Karcsival egyidős!!!

Pulcsi csak nem az Apáczaira jártál fősuliba? Az első diplomámat én ott szereztem Győrben az Apáczain, levelezőn, művszerv szakon, aztán jött Egerben a töri!!
Egyébként biztos sok kukkoló van egyről tudok, anyu..ugyanis mikor itt volt és mondtam, hogy babanetezek megkérdezte milyen néven írok..aztán másnak elkotyogta, hogy belenézett miket írtam :evil: na ezért nem írok róla semmit..

Bababi miért nem volt "bizalomgerjesztő" az altatós dokinéni?

Betti
KépKép
queen-bee

Nem másnak, másnap..

Betti
KépKép
queen-bee

Lilla: köszi :D és a spinális az nem veszélyesebb? arról egyébként mit hallottál (nekem mondták) hogy az epi helyén könnyebben kialakul a gerincsérv később.. igaz ez?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, hűű, Norvégia! :o Sok fotót kérünk majd, hadd csorgassuk a nyálunkat :wink:

Katka, ráférne némi erősítés a fiú táborra, szóval gyertek, ha úgy érzed, nincs nagy gáz Danival! Muffin már elcsomagolva! :wink: :lol:

El is köszönök, régen volt már hajnali öt, no meg holnap végig kell bumliznom egész Bp-en, amitől mindig tartok egy kicsit :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nemlajos
egyáltalán nem kerülte el a figyelmemet, hogy nem jöttök... csak még mindig próbállak meggyőzni, hogy ha már bepaliztál Fannival :twisted: , akkor esetleg még egy extra orrtisztításos mézesmadzagot is elhúzok!!! Dömecukiságot sosem szadiznám meg! inkább csak segítenék neki levegőt kapni! :wink:

Katka
jó lenne, ha jönnétek!

én sajna nem tudtam sütni, mivel üres a kamra, semmi nincs itthon... úgyhogy majd veszek valami kis harapnivalót! sósat, mert úgy látom, édesség lesz inkább!

hát, bár a nagyim betegsége tűnik komolyabbnak, azért apukám is kezdi borzolni a kedélyeket... :? tegnap állítólag élet-halál között volt, egész nap az életéért küzdöttek a kórházban... :? :shock:
most úgy tűnik, jobban van, de még vizsgálják, hogy mennyire károsította ez az akció a transzplantált veséjét... megvan a veszélye, hogy rámegy...
és ha tudnátok milyen banális a sztori, ami miatt idáig jutott... :shock:
legyen már vége ennek az évnek, ez nekem most nem volt jó... tavaly minden sikerült, jól sült el, idén meg pont az ellenkezője. alig várom az újévet!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csak hogy tovább folytassam a T-perceket, ugye ki voltam akadva, hogy állandóan 7-8E Ft a telefonszámlám (nekem, a fóbiásnak :D), és fel kéne hívni az ügyfélszolgálatot, hogy valamit csináljunk, mert ez így nem kóser (nem beszélve a Te+Én kedvezményről, amivel csúnyán átb@sztak), erre addig-addig kattingatok a honlapjukon, hogy most már nem relax 100-ban, hanem 250-ben vagyok, ami ugyan egyből nem havi tuti 3400, hanem 6500, de a nevében szereplő perceket beszélhetem le vele (eddig nettó!!! 32Ft-os percdíj helyett 26Ft-ért beszélhetek).
És a Te+én-t (ami csak a 100 lebeszélt perc után lépett érvénybe... erről elfelejtettek nekem beszámolni...) inkább 20 sms-t választottam havi 250-ért.
No, szóval a számlám kevesebb sose lesz, de legalább beszélhetek érte. Majd mindig kölcsönadom a mobilom, vagy nem tudom :)

Azért eléggé átcseszős a T-s honlap, simán azt hittem, lesz még valami a tovább gomb mögött, nem csak egy sms, hogy már meg is rendeltem...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pulcsi
köszi a bíztatást! én is reménykedem nagyon!

meg mindenkinek köszönöm a kedves szavakat!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ma délelőtt a nagyok álarcokat készítettek nagy lelkesen és ugye ebből jött az Álarcosbál ötlet déleutánra. Dobok képeket a buliról.... :P
Segítek egy kicsit... A lányok hercegnőknek vannak öltözve... én egy Zebra vagyok (Van sörényem és farkam, csak nem látszik 8) ), Petinek csak odatartottam az álarcot, de nagyon felháborodott...
Kép

Kalóz apával és Zebra anyával Peti manó :P
Kép

Ésss elindul a buli.... Peti felpattan a hátamra, Ágica meg előre... 8)
Kép

Ropja a csapat a táncot :D
Kép

Peti nem bírja a pörgést, inkább bealszik ;)
Kép

A megvadult zebrát lelövik és örömködnek rajta.... 8)
Kép

Petiapu átmegy lóba...
Kép

Majd győz a túlerő 8)
Kép

Dani rájön, hogy zebrán is lehet lovagolni :P
Kép

És szerencséje, hogy ugye tud is, mert a zebra megbokrosodik... :wink:
Kép

Végül Peti felébred egy csapatkép erejéig :P 8)
Kép

Na látod Pappilon ilyen, amikor valaki SOK! :lol:

Katka

katka22

Csibb: drukk apudnak..... :roll: mi az a banális sztori? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: Apudnak megy a drukk, hogy ne legyen nagyobb baj! :?

Kukli hírek: Buliba nem jönnek. A lakást jól belakták. Az ajtóhoz végül nem kellett véső. Előkerült az alsó zárhoz valami tartalék kulcs. De pár órát ki voltak zárva pelus és minden nélkül.... Jók a szomszédok, jó a környék. Kata egész nap pakol/rámol és sokkal többet tudnak kint lenni, mint korábban.
Net nem tudni mikor lesz és Kukli puszil mindenkit!

Katka

katka22

Adryn
fájlalta a lábát, azt gondolta, hogy a bőrkeményedés miatt fáj neki, erre nekiesett, mint tót az anyjának, és annyira leszedte, hogy sebes lett, ami elfertőződött, erre kellett antibiotikum, ami szétcseszte a gyomrát, és elkezdett hányni, amitől kiszáradt, plusz nem maradt meg benne a gyógyszer. hát ennyi, és majdnem bele :shock: halt...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka
én egyre jobban sajnálom ezt a Danigyereket... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb: hogy vezethet ide egy banális sztori? :shock:

tényleg nagyon szégyellem magam, hogy bepaliztalak, ezért mondtam zitának is, hogy ne rám építsen, hozzám még véletlenül se igazodjon, mert nálam az a biztos, ami már elmúlt (arra meg rendszerint nem emlékszem :oops: :roll: ), úgyhogy most kicsit elszontyolodtam :(

Egyébként meg mindenkinek jobb, higgyétek el, ma gyakorlatilag folyamatosan fújtam az orrom, ami nálam egy rossz beidegződésnek köszönhetően kb. az elefántéval azonos hangerősség... 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Hiába akarsz ledumálni minket. Hiányozni fogtok és kész! :twisted: 8) :lol:

Katka

katka22

Katka gyönyörűek a gyerkőceid!!

Megkérdezhetem, hogy Dani kicsoda? Még nem ismerem a családi viszonyokat :)

Adryn jó pár éve a párommal csináltunk egy nagy interrailes "északi" túrát, elég nomád körülmények között éltünk 1 hónapig, de sikerült eljutnunk Norvégiába és Dániába is. Norvégiában Bergenben voltunk, Trondheimban voltunk, ti merre mentek?

Betti
KépKép
queen-bee

csibb, jézusom!!! :(
Hát ez tényleg hihetetlen :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bababuzi lettem miattatok.
Ezt már láttátok?
http://picasaweb.google.com/malyvacsiga/Bababarlang#

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lehet hülyeséget kérdeztem bocsi, és Dani a párod, :) de valahogy néha amikor szó volt róla úgy jött le, hogy Ő egy gyerek :oops: :?:

Betti
KépKép
queen-bee

Csibb ennyire szétvágta a lábát? És mennyi idő után ment dokihoz?

Betti
KépKép
queen-bee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: