Sziasztok
Noémi
Nagyon szivesen, és kivánom, hogy mielöbb a babás topikba iratkozhass fel

Köszi a jókivánságot
Kriszta
Én a menzim első két-három napján nem mértem, mert macerásnak tartottam de utána már méricskéltem szorgosan. Azt tudom javasolni (mert fogalmam sincs hogy méred) hogy közel azonos időpontokban mérd reggelente mert ez megbiztatóbb értéket ad

Várjuk a következő hőgörbét és kiértékeljük majd
Vikimi
Ha 28 naposak a ciklusaid és többnyire a 17-19. napon van az ovid akkor szerintem valami gond van a ciklusoddal és mindenképp emlitsd meg a nőgyógyászodnak mivel a ciklus első fele lehet kicsit kitolódott de a pé-t követő 14. napon kell megjönnie a menzidnek. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs peteérésed csak hormonzavarra utalhat. Esetleg kérdezz rá az orvosodnál, csinálhatna egy hormonszint vizsgálatot.
Pilinke
Sajnos hónaljban teljesen felesleges mérned mert megbizhatatlan értéket mutat a hőmérőd a külső tényezők miatt. A következő ciklust vagy popóban vagy hüvelyben mérd

Ha nem hiszel a különbségben mérd meg holnap próbaképp mindkét helyen (hónaljban és hüvelyben is)

Bár az lenne a legjobb, ha nem lenne következő ciklusod...
Azt javaslom, hogy ha nincs kedved alul mérni akkor ne is mérd, mert feleslegesen stresszelhet a dolog de igazán nem értékelhető igy pihenj inkább a méricskélés helyett
Lányok
Holnaptól elutazunk nyaralni egy hétre igy nem jelentkezem majd, de igérem amint visszatérünk irok

Nagyon drukkolok, hogy ez az egy hét is sikeres legyen a ciklus végén lévőknek
Puszi:Doris