A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Vanda,

nekem is volt egy mola terhességem 3 éve Kép Szolofurtökkel, mutéttel, mindennel ami kell Kép
Nektek mennyi kihagyást javasoltak miatta? Mi vártunk 2 évet és utána viszonylag hamar sikerult teherbe esnem és a bébi teljesen egészséges! ìgy lesz nálatok is, drukkolok! Kép

Soraya
soraya

Mandula Kép
Ahogy látom Te a legalapabb stimut kaptad, ugyanazt, mint én a Kaáliban. De ezek szerint ez a mennyiség neked nagyon sok volt. Ha belevágtok a következőbe, akkor max. fele ennyi anyaggal engedd magad stimulálni.
A túl sok tüszőnek az is nagy veszélye, hogy a petefészkeket tönkretehetik vele egy életre, mert akár meg is repedhet a burkuk. Ez nem gyerekjáték!!!
Most pihenjetej egy kicsit, és utána indulhat az eszkimóka akció Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Sok fejtörést okozott, hogy egyáltalán hova menjünk, melyik intézetbe? Már sok infót kaptam itt Tőletek az intézeteket illetően. Aztán ahogy leírtátok a történéseket az egyszerre volt megnyugtató, mert látom legalább mi vár rám és ijesztő, mert annyira bonyolultnak tűnik és hosszadalmasnak a dolgok menete. Így ma kértem időpontot és azért döntöttünk a szegedi Kaáli mellett, mert a férjemnek ott él az édesapja és ha arról van szó akkor ott el is tudunk lenni egy pár napig. Úgy látom az olvasottak alapján, hogy elő is fordulhat, hogy hetente többször is jelenés lesz és jobb ha nem autózunk nap mint nap annyit, így csak könnyebb lesz. Talán. Remélem. Ez is egy szempont.
Viszont úgy látom pont ez a hely az ahova senki nem jár?! Legalábbis nem olvastam olyan valakiről aki oda járna. De gondolom a Kaáli intézetek között nem igazán van különbség, bármelyik városban legyen is, vagy tévedek?

Cat, Vanda

Szerintetek akkor a magas prolaktinom is jó kezekbe kerül majd a Kaáliban? Úgy értem ha ezzel a nyűgömmel már nem akarom az itteni orvosomat megkeresni akkor ott foglalkozni fognak ezzel? Vagy majd azt mondják ezt intézzem tovább ahol eddig?!

Sok sikert és mielőbbi kis potykákat mindenkinek!!!

Potykamanó

Kép
potykamanó

Szia Mandula!

Én is csatlakoznék az elöttem szólókhoz. Szerintem felháborító, hogy így túlstimuláltak. Látnia kellett volna a dokinak, hogy ennyi pete érik és le kellett volna állítania a stimulációt. Nekem a legtöbb petém 11 volt és jópár csajjal beszélgettem, de nagyon senkinek sem volt több. Szerencséd, hogy nem végződött rosszúl!
Figyeld meg, hogy majd a fagyibabák segítenek!Kép

Gigi

KépKép
gigi28

Kicsit le vagyok maradva, majd visszaolvasok, hogy közben kivel mi történt, mert azért érdekel ám, hogy mizujs veletek!!! Most van egy kicsit több időm netezni a férjem munkahelyén. És olvaslak Titeket

Pusszantás mindenkinek!!

Potykamanó

Kép
potykamanó

Vanda

Sajnálom ami Veled történt. Lehet, hogy tudatlannak tartasz majd, de mi az a partialis mola terhesség, még nem hallottam róla, és csak akkor írd ha nem gond.
Nekünk is első baba lesz, már nagyon szeretném ha lenne egy kis potyka a pocimban.

Potykamanó

Kép
potykamanó

Vanda
bocsi, közben látom már más is kérdezte a p. molát, mostmár képben vagyok és még egyszer sajnálom

Kép
potykamanó

PotykamanóKép
A megint megjött babásai közül KarmenKép és EdelweissKép is a szegedi Kaáliba járt. Karmentől kérdezhetsz nyugodtan, mert Edelweisst-t most nem tudod elérni, mert a lombikos babája után spontán ikerterhességgel kórházban van. Persze nincs nagy gond vele, mert már a finishben a 37. hetet tapossa.

A prolaktinoddal szerintem addig már ne törődj. Már csak azért sem, mert lehet, hogy a Kaáliban azt mondják, hogy ne szedjél rá semmit, vagy más gyógyszerezést lőnek be. Én csak jókat hallottam a szegedi Kaáliról, és a debreceniről is.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok!

Jövő héten csütörtökön megyek UH-ra és utána kedden(ha minden jól megy) mehet a beültetés!KépKépKépKép
Nem hiszem el!!!!!!!Olyan boldog vagyok! Végre nem kell várni!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Cat

Közben rátaláltam a Kaális topikra is és észrevettem, hogy Kármen oda járt annak idején. Milyen jó annak akiről ezt már múlt időben írják!! Ó, ó, milyen jó is az!!!
Eltüntél a profilodból, pedig milyen jó volt látni! Persze ez a kép sem semmi!
Én mostmár, hogy az időpontunk is meg van semmmi másra nem tudok gondolni. Olyan izgatott vagyok! De félek is, mert visszaolvastam egy darabig és éppen ilyen sajnálatos történeteket találtam, mint DORISÉ vagy MANDULÁÉ! Nagyon szörnyű, hogy ilyen dolgok előfordulnak! Kár, hogy nem egyszerűbb a dolgunk! Mint azoknak pl. akik megszülik a gyereket aztán kiteszik az utcára! Sírni tudnék mikor ilyen esetekről hallok a tv-ben, mi meg odáig vagyunk, hogy legyen és nem akar jönni!
De csupa jóra próbálok gondolni és már nagyon várom, hogy ott legyünk.

Potykamanó

Kép
potykamanó

Zsu

Ez tök jó!!! Örülök, hogy rendbe jöttél!

Potykamanó

Kép
potykamanó

Potykamanó!

Kecskemétes topicba írtam!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
Nagyon jó, hogy már nem kell várni. Ugye tudod, hogy hiper-szuper drukkokat indítottam ma irányodba?? Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

PotykamanóKép
Karmené is egy csodatörténet, mert végül Orsi nem lombikos baba lett, hanem 3 sikertelen lombik után spontán érkezett, úgy, hogy átjárhatatlanok voltak a petevezetői, és a férje eredménye sem volt rózsás.KépKépKép
Ne izgulj hamarosan jönnek a Kispotykák.Kép

ZsuKép
Neked is nagyon szorítok, hogy a fagyibabák veletek maradjanak!!!!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok!

Volt közületek olyan, aki a Gynevac-tól belázasodott?

Henci
henci

Henci Kép
Ugyan mi be nem lázasodtunk tőle, de iszonyú fájdalmaink voltak az első után. A másodikat már sokkal jobban fogod viselni.
Úgy tudom, a láz teljesen normális mellékhatás.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Tegnap kaptuk meg a 2. injekciót. Az elsőnél csak fájdalom volt, de a mostaninál a férjem a mai napra belázasodott (38,7). Annyira sajnálom őt! Én vetettem fel, hogy adassuk be magunknak, ő természetesen igent mondott, erre szegénykém így járt.

Henci
henci

Henci Kép
Nálunk a páromnak az első fájt, utána meg sem érezte. Én meg mindegyiket megszenvedtem... tehát egyéne válogatja, hogy ki hogyan viseli.
Jól döntöttetek, hogy mindketten megkapjátok, mert a férfiaknak is nagyon sokat tud segíteni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat

Ez a hír még új Karmenről és valóban egy csoda. Én sem haragudnék meg a sorsra ha velem is egy ilyet eseményt intézne! Jól viselném.

Henci

Mi si felvettük a Gynevac injekciókat még a kezdetekben, mert elég sokszor volt gyulladásom és gombásodás is előfordult, én már lassan a kutyasz..t is megenném ha azt mondanák róla, hogy az segíti a meddőségben szenvedők sorsát!
Szóval komolyabbra fordítva a szót, nekem is fájt de nem viselt meg, kicsit lezsibbadt tőle a popóm és a combim, de a párom az első után ágynak esett és csak sántikált a klotyóig is. Én arra gondoltam akkor, hogy mi nők milyen jól bírjuk a fájdalmat a férfiak meg egy szunyogcsípéstől is kikészülnek. Aztán a második alkalommal amikor szintén ezt "eljátszotta" megint csak erre gondoltam és mosolyogtam. Viszont hajnalban mikor arra ébredtem, hogy nyögdécsel és ömlött róla a víz és tűz forró volt, nem mosolyogtam már, aztán lázmérés és 38 fölött és alig bírtam vissza aludni és gyötört a lelkiismeret, hogy miket gondoltam. És Ő több szurit nem kapott mert a háziorvos sem tudott erre mit mondani, én meg megijedtem és nem akartam, hogy meghaljon itt nekem!

Viszont azóta nekem nincs gyulladásom sem gomba, de ennek már vagy 3 éve... és kispotyka sincs még! De majd LESZ! NEMSOKÁRA!!!!

Potykamanó

Kép
potykamanó

Szia Mandula!

Sajnálom, hogy a beültetés nem sikerült, pedig minden nap megemlegettünk Téged a szobatársakkal, sokat gondoltunk rád.
(köszönjük a ventillátort):-))
Annak viszon örülök, hogy jobban vagy, és komolyabb baj nem történt.
És meglásd, úgyis sikerülni fog legközelebb!
PusziKéprsi és a 358-as szoba lakói

KépKép
KépKép
kirri

PotykamanóKép
lenyűgöző az optimizmusod! Ezerrel szurkolok nektek!

ZsuKép
Vérge jó hírek és vidámság! Csak így tovább, meglátod minden rendben lesz, sokan szurkolunk Nektek is!
Stella

Kép
stella9

LujzaKép
hol vagy? Ugye minden rendben? Rég olvastam rólad.

LányokKép
Van köztetek pécsi, vagy olyan, aki Pécsre jár dokihoz?
Üdv: Stella

Kép
stella9

Stella

Igen, most nagyon optimista vagyok, teljesen feldobott, hogy meg van az időpontunk az első lombikra, de azért majd vigyázok arra, hogy az sem törjön le ha lepottyanok a földre és jól beverem a nózimat! Bár szeretném ha nem így lenne! És köszönöm a szurkolsz! Az mindig jól jön!

Potykamanó

Kép
potykamanó

Potykamanó

Köszi, hogy leírtad a Ti eseteteket. Én is azon gondolkodom, hogy ő már ne kapjon több szurit, mert ez így nem oké. Most reggel 39,5 volt a láza. Egész éjjel borogattam őt, 4 óránként nyomtam bele a lázcsillapítót, de nem használt. A háziorvost délután kihívom. Végre sikerült nagy nehezen rávennem, hogy csináljuk egy hűtőfürdőt. Azt, mondta, jó délben lehet róla szó...hát, olyan mint egy gyerek.

És naná, hogy lesz neked is, nekem is ... és persze mindenkinek babója!

Henci
henci

Sziasztok!
Ne haragudjatok, de ebben a pár napban annyi volt a hozzászólás, hogy nem tudom végig olvasni. Otthon nem megy a net, csak a munkahelyemen. Ma bejöttem, de ezernyi kérdés fogadott Kép, így nem nagyon tudok elmerülni a topicban. A hétfői UH 6+1 napos élő embryot mutatott, szépen ketyegett a szívecskéje KépA kis alávérzés még megvan és sajnos barnázgatok is, amitől a frász kerülget. 16-án kell visszamennem, ha akkor is minden rendben a babával, akkor megkaphatom a kiskönyvemet.Én ma önkényesen 3x1-ről 3x2-re emeltem az Utro adagomat(már szájon át szedem).Nagyon aggódok a barnázgatás miatt, pedig nagyon sokat fekszem.
Lujza
lujza

Kirri Kép

Koszi Kép
Benéztem a 358-asba, mikor visszakerültem Veszprémbe, de szerencsére már egyikőtök sem volt ott. Kép Remélem, mindenkinél rendbejöttek a dolgok...

Puszi:

Mandula
mandula

Sziasztok!

"Ma megint megjott"KépKépKépKépA 27. napra,a multkori 31-het kepest most nem tudom,hogy ez jo-e vagy sem...

Zit!
Javitanad a tablaban,hogy a mai az 1. cn?Pont a nevnapomon...

Cat, Doris!Es meg Aki ert hozza:

Ertekelnetek a homet?A 10. naptol kezdtem merni,akkor mult el.4 nap kimaradt,mert eltorem a lazmerot...Kerlek segitsetek!
Tehat:
10-36,3
11-37
12-36,7
13-36,4
14-kimaradt
15-kimaradt
16-kimaradt
17-kimaradt
18-36,7
19-36,8
20-36,6
21-36,7
22-36,8
23-36,9
24-36,8
25-36,8
26-36,8
27-36,7

Ha egyaltalan a hianyzo adatok miatt ertekelhetoKép

Elore is koszonom!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

PotykamanóKép
A mi történetünk nem sajnálatraméltó hanem nagyon-nagyon szerencsésKépKépKépKész CSODAKépKép
HenciKép
Jobbulást kivánok Neketek, remélem jobban van már a PárodKép
LujzaKép
Jól tetted az Utro emelést és feküdj amennyit csak birsz és amennyi jól esikKépBeszélgess Vele és szeretgesdKépDrukkolok nagyonKép
KrisztaKép
Sajnos igy értékelhetetlen a hőd mert pont a legfontosabb napokon volt törött a lázmérőd... Ne haragudj, igy nem tudok segiteniKép
Drukkolok MindannyiotoknakKép

Puszi:Doris
doris

Szia Doris!
Látom kérnek tőled hőelemzést.Kérlek az enyémre is vess egy-két pillantást!Légyszike!
Kép
Vendég

Kriszta Kép
Lázmérő csere után értékelhetetlen a hónap (mert nem egyformák a lázmérők), és azért is, mert pont a közepe hiányzik.
Majd a következő hónapban!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris!
Elfelejtettem írni,hogy ma vagyok a 20.napon!
Köszike!

Viki

Orsi!
Ha megtennéd megnéznéd az enyémet is!Köszike!

Viki
Vendég

VikimiKép
Látom a görbédet, de bocsi jobb lenne minden napra leirnod a hődet, mert a táblázat nagyon picike és nem tudom pontosan megnézni napra lebontva az értékeket. Én úgy látom, hogy nem anovulációs a ciklusod ami jóKépTalán a 36,5-ös értéknél volt a pé-ed, de nem tudom melyik napra esett ez. Leirnád napra lebontva?

doris

Doris!
1.oszlop:dátum
2.oszlop:hő
3.nap
4.oszlop:ciklusnap
Kép
Vendég

Doris, most jutottam emailközelbe, egyszerűen döbbenetes ez a kitartás, amin végigmentetek mindannyian. Szívből gratulálok a két babához, akik biztosan egészségesek lesznek. Remélem bátorít az a történet, ami az én férjemmel esett meg. Ő már 34 éves elmúlt, annakidején úgy született meg, hogy nem is tudták, hogy a testvérén kívül van még valaki odabenn. Szóval, ő 1300 g-mal született, a testvére több, mint két kiló volt. Inkubátorral és miegymással kezdték az életüket, és ma egészséges fiatalemberek. Némi nehézlégzés fennmaradt, de azt hiszem ez nem rosszabb, mint egy allergia manapság. Szóval, nagyon köszönöm, hogy leírtad a történeteteket, és erőt adtál nekünk, és nekem, pedig a megpróbáltatásaink talán csak töredéke a tiéteknek.
Puszi
Noémi
Vendég

Vikimi Kép
Hol mérted ezeket a hőket? Alapvetően nem tűnik anovulációsnak, csak valahogy nagyon alacsonyak. Ez persze semmi rosszat nem jelent.
Viszont a ciklus elemzéséhez a jövőben a teljes ciklus hőértékei kellenének majd, mert úgy teljesebb a kép.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vanda, köszönöm szépen az infokat.
Most olvasgatom vissza az elmúlt két napot, elkezdtem ugyanis szedni a serocryptint, és olyan rosszul voltam tőle szerdán, hogy nem tudtam felkelni az ágyból. Mintha folyton az ájulgás kerülgetett volna. Úgyhogy aludtam egész nap. Fejfájás és miegymás, még tegnap is szenvedtem tőle. Pedig csak egy tablettát vettem be. Azóta rá se nézek, vissza kellene mennem új gyógyszerért, asszem ma ráveszem magam.

Még olvasok tovább...
Noémi
Vendég

Noémi Kép
A serora ugyanaz igaz, mint amit a bromocriptinre írtunk. Negyed szemmel kell kezdeni, és fokozatosan növelni az adagot!!!!
Így nem lesznek ilyen mellékhatásai. Elsőre 1 szem irtó sok, ne csodálkozz, hogy így kiütött!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mandula, sajnálom, hogy az első alkalom így végződött, viszont a fagyibabák biztosan megszületnek hamarosan, sok sok +++++++++++++++++++++ energiát küldök neked, hogy mielőbb láthass közülük LEGALÁBB kettőt megszületni. :-)
Addig csak pihenj, és erősítsd a szervezeted, hogy a babák szuperul érezzék majd magukat a pocidban.

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Hátha érdekel valakit, hogy a Clearblue ovulációs teszttel egyszerűen és nagy pontossággal meghatározható a peteérés napja. Hatásfoka ugyanolyan, mint a hasonló nevű terhességi tesztnek, ugyanúgy kell használni. Amikor a 2 csík megjelenik, az azt jelzi, hogy a peteérés a következő 24-36 órán belül lesz. Sajnos nem tudom, Magyarországon lehet-e kapni, Hollandiában, Angliában és Amerikában biztosan. Nekünk másfél év hiábavaló próbálkozás után elsőre sikerült a babuci a teszt segítségével.
Ha bármi kérdésetek lenne ezzel kapcsolatban, szívesen segítek, ha tudok.
Macika008
macika008

Zsu, nagyon szorítok neked, én is küldöm a hiper dukkokat, de Orsié, az más... :-) meg Cat-é is. Ők a mi szerencsecsillagaink:-) Lesz itt még babaeső az idén :-)

Lujza, nagyon nagyon szorítunk nektek, ne aggódj, majd mi aggódunk helyetted is, csak pihenj sokat.

Potykamanó, hajrá, előre az ikrekért :-)
Nagyon drukkolok, hogy minden flottul menjen neked Szegeden.

Orsi, igen. Ezt elszúrtam. :-( Azt hittem nem lesz gond, múltkor nem voltam ilyen rosszul tőle.
Vendég

Macika, én még nem hallottam róla. Most én a BabyMark tesztet próbálom, már két napja halovány piros az LH csík, azt írja, hogy akkor van LH csúcs, ha a kontrol vonallal megegyező a színe, és után 24-36 órán belül kell akciózni.
Ma vagyok a 12. cn.on.

Te honnan/hogy szerezted be ezt a fajta tesztet?
Vendég

Kedves Noémi!

A Clearblue is ugyanígy működik. Én annak idején külföldön járva szereztem be, de a Pharma Express vállalja, hogy behozza. 7 db teszt van egy csomagban, 8000 Ft/csomag az ára. Nem olcsó, de szerintem nagyon megéri.
Ha érdekel, meg tudom adni a Pharma Express telefonszámát.
Macika008
macika008

VikimiKép
Én a 17. ciklusnapra teszem a tüszőrepidet mivel azután szépen és folyamatosan emelkedik a hőd eddig legalábbis. Most még az a fontos, hogy egy-két napon belül elérje a 37 C-t és a fölött maradjon. A 17. nap kicsit talán késői, bár nem tudom hány naposak a ciklusaid.
NoémiKép
Szivesen és örülök, hogy segithetek ezzel a történettel bár nekem már "könnyű" és tudom, hogy milyen rossz volt várakozni de megérteKépKitartást kivánok és köszi a Párod történetétKépKész csoda lehetett ez abban az időbenKépSajnálom, hogy a gyogyi kiütött. Halgass Orsira mert Nekik ebben is van tapasztalatuk. Én csak Closty-t szedtem néhány hónapig de az nem okozott gondot.

doris

Drága Doris, nagyon köszönöm a gyors válaszod. Ígérem, mi is kitartunk, mert már mi is nagyon szeretnénk egy-két babát. Különben a párom története tényleg aranyos, érdekes lehetett a mamájának is, mikor "a" kisfia születése után azt mondták neki a szülőszobán, hogy hoppá, van itt még valami... :-) És akkor bújt ki az én férjem. Úgyhogy a ti babáitok a legjobb kezekben vannak, semmi bajuk sem lehet. Te pedig nagyon vigyázz magadra, kívánom, hogy az endo minél előbb eltűnjön :-)
Vendég

Sziasztok!

Doris, Orsi!

Koszonom szepen a valaszaitokat,sejtettem,hogy igy nem lesz ertekelhetoKép
Sebaj,ebben a honapban megprobalom nem eltorni a homerotKép

Meg egy kerdes: amikor "megvan",akkor is kellene merni?

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Köszi csajok!
A ciklusom 28napos,a doki is megállapította márhogy az ovulációm kitokódik a 17-19.napra.A hőmről annyit,hogy alapállapotban sem volt soha 36.2-nél magasabb lázas meg nem szoktam lenni.hüvelybe mérem sokat ezt ajánlották megbízhatónak,és azért nem küldtem el a teljes ciklust mert még nem vagyok a végén.
Köszönöm az elemzéseket.
Most nagyon görcsöl a hasam és belülről fáj a bal mellem,így azt hiszem lepihenek.
Puszika!
Viki
Vendég

Kriszta Kép
Akkor nem fontos. Ha elmúlt és akkor kezded, az tökéletes.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

KoszonomKép!!!
Mar alig varom,hogy elkezdhessem ujra merniKép
Hogy vannak a csodaszep babaid??Kép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Látom nagyon "hőmérőztök". Kép
Ideírom én is a jelenlegi ciklusom eddigi napjait.
Hónaljban mérem (azonos időpont, ébredés után - felkelés előtt, azonos hőmérő, azonos ideig stb.)

Ha írnátok rá valamit, nagyon megköszönném.
Vajon mikor volt peteérés, ha volt egyáltalán?

1,0
pilinke

SziasztokKép
NoémiKép
Nagyon szivesen, és kivánom, hogy mielöbb a babás topikba iratkozhass felKépKépKöszi a jókivánságotKép
KrisztaKép
Én a menzim első két-három napján nem mértem, mert macerásnak tartottam de utána már méricskéltem szorgosan. Azt tudom javasolni (mert fogalmam sincs hogy méred) hogy közel azonos időpontokban mérd reggelente mert ez megbiztatóbb értéket adKépVárjuk a következő hőgörbét és kiértékeljük majdKép
VikimiKép
Ha 28 naposak a ciklusaid és többnyire a 17-19. napon van az ovid akkor szerintem valami gond van a ciklusoddal és mindenképp emlitsd meg a nőgyógyászodnak mivel a ciklus első fele lehet kicsit kitolódott de a pé-t követő 14. napon kell megjönnie a menzidnek. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs peteérésed csak hormonzavarra utalhat. Esetleg kérdezz rá az orvosodnál, csinálhatna egy hormonszint vizsgálatot.Kép
PilinkeKép
Sajnos hónaljban teljesen felesleges mérned mert megbizhatatlan értéket mutat a hőmérőd a külső tényezők miatt. A következő ciklust vagy popóban vagy hüvelyben mérdKép Ha nem hiszel a különbségben mérd meg holnap próbaképp mindkét helyen (hónaljban és hüvelyben is)Kép Bár az lenne a legjobb, ha nem lenne következő ciklusod...Kép
Azt javaslom, hogy ha nincs kedved alul mérni akkor ne is mérd, mert feleslegesen stresszelhet a dolog de igazán nem értékelhető igy pihenj inkább a méricskélés helyettKép

LányokKép
Holnaptól elutazunk nyaralni egy hétre igy nem jelentkezem majd, de igérem amint visszatérünk irok Kép Nagyon drukkolok, hogy ez az egy hét is sikeres legyen a ciklus végén lévőknekKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: