A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Andi: de jóóó lenne. :) Megint új vonalzó! :D

KépKép
KépKép
madar

tegnap végül nem jutottam el a dokihoz,na sebaj majd jövőhéten!!!

hú micsoda éjszakák!!!

Lili,ha nincs mit írj,tegyél képet,az minket kielégít!!!

Lina ez nagyon szép volt,köszi...hát igen,az anyaság egy csodás dolog!!!!

Rita,de jó, kacagott hangosan,hurrráááá.

tegnapelőtt Berninek este valszeg fáj a pocija,igen nyűgős volt....két sírás közt egyszercsak a szemembe nézett,olyan fájdalmas szemmel,arccal,hogy a szívem fizikailag esküszöm összefacsarodott,és elkezdtem sírni!!!!!remélem ez volt az utsó ilyen,mert félő hogy megszakad a szívem!!!

remélem viszont hogy hamarosan örömömben fogok sírni,mert mióta Berni megszületett sokkal érzékenyebb vagyok...és az első mosolyát,hangocskáját is megkönnyeztem......az első hangos kacagásánal lehet eláztatom a szobát is!!!

sutimano76

Én is akarok találkozóóóóót!!! Kép

Kép Kép
manósziget

Jujjjj, Csajok, de jó lenne, ha ez a tali összejönne !!! MÓNI: köszi a meghívást, benne vagyunk !!!!

(csak most autóm nincs egy ideig, mert eladtuk az enyémet ... :shock:

Képek: háááát, ez a sorozat csúúúúúúúúúúúcs :lol: :lol: :lol: :lol: ... kis vigyorimanó, de édes :) ... és az anyavállánelterülnijó - kép a kedvencem ;)

Mabe: köszi a tippet ... él Kaliforniában egy barátnőm, őt fogom megkérni, hogy rendelje meg, és postázza nekünk:)

SZÓVAL, AKI SZERETNE UFO CUMIT A KÖVETKEZŐ MÉRETBEN, JELEZZE NEKEM !!!

http://www.soothie-pacifier.com/

majd megpróbálom megkérni, hogy nézzen körbe nekünk, honnan lenne a legolcsóbb megrendelni ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móni, de édes a kis csöppöd!!! És az az anya vállán szétesős is ollan drága! :lol:

Rita, akkor ismét egy hasonlóság! Ákos kedden este ajándékozott meg egy hangos kacajjal. A könnyem nekem is kicsordult. Ma meg reggel, miután felébredt fél órán keresztül gügyögött a rácsvédőjén levő állatokhoz, meg próbálta őket megfogni is.

Süti, hajaj lesz még min pityeregned... Jobb lesz ha bekészítesz egy százas zsepit. ;)

Itt mocsok idő lett... esik. Pfúúúj, de utálom az esőt ebben a nyálkás időben. Még jó hogy délelőtt sétáltunk egy nagyot.

Kép Kép
manósziget

Manó: jó a karácsonyi vonalzó :) legalább szembesít, hogy mennyi időm van még a készülődésre. :roll: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar,ez a sorozat a kis csonthéjasról :lol: :lol: nyugicumi tök vicces :)

Lili,de jó látni téged is.Azért mert minden szép,minden jó,pláne naponta kell jönnöd :lol: Annak is örülünk,ha minden okés :wink: Jól nézel ki nagyon!Fruzsi tök cuki!!!!

Scooper,jobbulást nektek,gyógypuszik

Bex,sajnálom a rossz iccakátokat.Nekünk is lett kiütés,de én is csak anyatejet kenek rá,és naponta többször arcot mosunk langyi vízzel.

Rita,csak két pici pötty a pillanatragasztóból,és nem esik ki a cumi :lol: :lol: :lol: :lol: A mosolyt is kérjük ám megörökíteni!

Vera,szélcső nélkül talán mára történt volna valami,de addig megzavarodom.Rutinos ikres barátnőm mondta,ha elkezd mozogni Junior,akkor elmúlik.
A gyerekek így vannak kódolva.Ha leülnél pihenni,ő felkel.

Brumi,ez a cumi több méretben létezik?

Kép
v.andi

Bibi: el tudunk hozni Benneteket :)
ufó cimi, jöhet a következő méret is. :wink:

Manó:
már itt sem süt :( Nyár tudom soká lesz, de akkor meg majd mi tudunk találkozni, de ha van kedvetek kirándulni, Gödöllőn is szívesen látunk :wink:

KépKép
KépKép
madar

Húú, telepakoltam a mosogatógépet kis üvegekkel. Holnap főzök sütőtököt meg céklát és rakom be öcsinek a fagyasztóba, hogy majd legyen ha kell, mivel ez anyuméktól van és garantáltan bio. :lol:

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Tali tök jó! Kata elcsaklizzuk api autóját. :lol: Bedobjuk hátra a lurkókat és mehetünk. Te tudsz vezetni azt mondtad, én meg majd navigálok, a vezetést nem vállalom, de a kocsit eltulajdonítom ha kell :lol:

Marcikám cumi helyett a két öklét nyomja a szájába! Néha egyszerre :lol: és cuppog hozzá rendesen.

Tegnap meséltem neki, hogy milyen szép csajok vannak ám itt a neten. Soroltam kiknek a képét láttam: Blanka, Lotti, Molli, Veronika - mikor ideértem elkezdett nevetni. Mondtam is neki, hogy nana! neked már Molli a barátnőd, nem csaphatod a szelet az összes csajnak! Erre szó szerint kinevetett :lol: Szóval csajok vigyázat! :lol:

Andi: Miért nem próbálod ki a Laevolac szirupot? Nekünk bevált. Igaz, hogy két-három naponta, de van kaksi. Tegnap pl. annyi volt, hogy le kellett mosnom a csap alatt! :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Madar:értettem,majd telefonnal felveszem a cuppogást és felteszem gmailre.Ja a múltkor csorgott a nyálam rendesen a muffinjaid láttán. :D

Nem is mondtam.A tegnap előtti nyűgös éjszakánk után egy nagyon nyugis éjszakánk volt tegnap.Kiscsajom 1/4 7kor evett,1/2 8kor aludt el és 3/4 3ig :!: :!: :!: húzta a lóbőrt.Akkor evett aztán alvás tovább 3/4 6ig. És még a laptető se volt mostanában az enyém.....MI lenne ha az is bejönne???? :D :D :D
Vendég

Már valaki írta, hogy miért jobb ez az ufo cumi, mint a hétköznapi?? Csak nem találom...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Bibi: nekünk is kellene egy cumi, és ha megoldható a cumitartó méhecske is.
http://astore.amazon.com/soothie-pacifi ... B00171I2WY
legalábbis azt hiszem ez az.

Mi nem sokat aludtunk napközben, de most kicsit elbóbiskolt a drága, remélem nem lesz nagyon zizi estére, mert akkor öröm lesz a pancsi.

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok Istennőim!

Vagyok, csak inkább olvasó üzemmódban, azt is gyorsan :wink:

Minden okés velünk! Sokat Apázom és Babázom, azért nem nagyon vagyok!

Kata! Köszi a hiányolást!

A teljesség igénye nélkül, amire futja:

Gyönyörűséges babáink vannak, a fotókból ez egyértelműen kiderül!!!!!! Madar, mosolysorozat :D

Valami tali rémlik, ahogy átfutottam!
Hol, kinél, mikor? Mindenki mehet?? :D
Ebano társasági ember, legjobban akkor van el, ha többen körülállják és csak vele foglalkoznak... kész... akkor mosolyog is, én még nem kaptam :D

Sima-csaszi: Én is úgy gondolom, hogy a nagy részét egy sima szülésnek átéltem, majdnem 16 óra vajúdás után... engem egyáltalán nem viselt meg lelkileg a csaszi, fizikailag sem, annak ellenére, h belül normál szülést éreztem, másnap már majdnem simán felkeltem, sétáltam is, egyáltalán nem volt és nincs vele problémám. Persze nem voltak komplikációim, biztosan ezért is, de egyáltalán nem foglalkoztat, hogy csaszi volt-e vagy normál szülés. Nem érzem magam se kevesebbnek, se többnek, se másmilyen Anyának. (Nem erről írtatok, csak mondom). Hatalmas, megható és gyönyörűséges élményként éltem meg a vajúdást is és a műtétet is! Az egyetlen, ami bennem van, hogy nem láttam élőben a köldökzsinórt és a méhlepényt. Persze, ha jön tesó, jó lenne normál szülés, de egyáltalán nem félek, és nem zárkózom el a csaszi elől sem. Persze, van egy vágásom, ahol a hasam íve keményen megtört, de ez van... sőt, bevallom, belegondolok, hogy ha a nunimba vágtak volna, ajajjjj, a hideg kiráz... így, "csak" a hasamba, nem is izgat annyira, lényeg, hogy mindketten jól vagyunk!!

Kaki nálunk most érdekes kérdés, eddig napi több volt, másfél hete kb 2 naponta van... közben nem vagyunk jobban sírósak, de láthatóan többet tekereg, álmában is tekereg és erőlködik, és rettentő büdiket pukizik (tényleg büdiket!!!). Ez jó neki??

Azt vettem észre, mintha a tejcim nem lenne jó neki... úgy értem, hogy ugyanannyi mennyiségű tápi elég neki, de tej nem, abból több kell, vagy plusz tápi. Ezt mire véljem?

floranan

Depis Mabe bekukkant...
Nem bírom ezt a korai sötétséget... ráadásul még az egyébként kedvenc filmjeimet se tudom végignézni... :cry:
Elaludtam a Grace klinikán és doktor House-n is :oops:
Miért nem teszik ezeket délutánra????

Madar
Apuka megy nov. közepén. Mi meg majd megyünk utána, ha minden az előzetes igéretek szerint van.
Vendég

[quote="v.andi"]h írta:v.andittp://www.minimano.hu/termekeink/_ujdonsag/

Ez nagyon állat!!! (de nagyon drága, 480.000,-Ft :roll: :roll: :shock: )

Nagyon jó!!!!! nekem tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

[quote="mabe86"]D írta:mabe86epis Mabe bekukkant...
Nem bírom ezt a korai sötétséget... ráadásul még az egyébként kedvenc filmjeimet se tudom végignézni... :cry:
Elaludtam a Grace klinikán és doktor House-n is :oops:
Miért nem teszik ezeket délutánra????

Madar
Apuka megy nov. közepén. Mi meg majd megyünk utána, ha minden az előzetes igéretek szerint van.

ne legyél depis :(
én is utálom :cry: telet, sötétet...
és még csak most megyünk befelé... kitartás!! télleg, Texasban hogy van a sötétedés??

floranan

Kata
Jobbulást a betegednek!
Nagyon édes!

Lina
Viki gyönyörű :lol:

Lili
Szépek vagytok!
És jó olvasni, hogy jól vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:

Tali miatt irigy vagyok :oops: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:

Madar
Cumi :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kis OFF
depi ellen:
régi, de imádom!!! 8)

http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A

tudjátok amúgy, hogy az eredetije egy bolíviai folklór együttes, a Kjarkas szerzeménye, a brazilok elcsenték, átvariálták, aztán szépen a bolíviai csapat beperelte őket, jogosan, és megnyerték!
ez az eredeti: (voltam többször a koncertjükön!!! :D )
régi felvétel, de annyira jó, én nagyon szeretem, a táncot meg az egészet

http://www.youtube.com/watch?v=mT4T5GyGqRQ

áááááááááá mindkettő olyan jóóó mennnnnnyünk Dél-Amerikábaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hüppp
na ezen én is be tudok depizni :lol:

floranan

Floranan
Ott gondolom, még nincs éjszakai sötétség délután 5-kor...

Ma depi ellen boltozni voltam... pláza-cicák voltunk Mollival :oops: :wink:
Muszáj volt vásárolgatnom is... Angyalok és démonok DVD is hazajött... megyek azt nézni... hátha nem alszom el... :wink:
Vendég

Floranan
Benne vagyok...induljunk... :lol: :wink:
Vendég

És még tanulnom is kellene...
Vendég

Sziasztok!

Mabe, ne legyél depi.... akkor mi is azok leszünk! Pont te aki olyan +++++++++ vagy mindig.

Floranan tök, jó, hogy ennyire "lazánán" sikerült venned a csaszit.
Most hogy álltok Csoki nevével kapcsolatban?

Tara, ez tetszett! Még jó, hogy fiam van, nem kell féltenem! :wink: :lol: :lol:

Madar Édes ez a csajszi!!! Nagyon jók a képek! Találkozóban én is benne vagyok!!! Olyan jó lenne végre látni TITEKET csajok.

Süti tényleg sokkal érzelmesebb lettél! De szerintem sokan vagyunk így. Bár nálam jobb a helyzet, mondom én, aki tegnap is "bömbölt"! :lol: :lol:
Kollégám-barátom jut eszembe soxor. Kellett ez neked? Innentől csupa aggódás lesz az életed! És tényleg......

Andi látom elkezdtél visszaolvasni.... de az a tegnapi iccaka volt :wink: Tényleg lehet meg kéne próbálnotok a Laevolac szirupot. Tényleg szirup nekem majdnem összeragadt a szám tőle, rosszul vagyok a túl édestől. de lehet Barni szeretni fogja és segít.
Pöttyökre meg már megpróbáltam sokmindent, de a tejcsi sem használt. Most még pöttyök vannak, de nem égő pirosak.

Brumi ha összejön a tali és működőképes vagyok menet közben fel tudlak venni én is Titeket.

Manó öcsikaja tényleg bio lesz. :wink: reméljül ízleni is fog neki. Jó, hogy még ki tudtatok menni a szar idő előtt.
Én is nagyon nem szeressem ezt az őszt. Én is a szép színeset.

Annyi mindent terveztem még a születése utánra... pl. Füredi séta, ez nem hiszem, hogy összejön már. Pedig ott a sok fa között.... De talán sikerül még eljutni valamelyik kastélyparkba sétálni.

Bocsi most mennem kell. Felébredt és éhes a Kicsiszívem!
Szép és nyugodt éjt mindenkinek!
bex13

Rita,Bex,van levolac,napi egyszer kap Barni. :(

Na,elmentem alunni,hátha jut kábé 2 óra nekem is a háromból :lol:

Kép
v.andi

Andi bocsi nem beledumálni akartam, csak ezt eddig még nem írtad szerintem. Remélem tudsz aludni kicsit.

Lili gyere gyakrabban, hiányzol. Képek nagyon jók, Fruzsiról többet!
bex13

Jó reggelt! Nem volt olyan szuper éjszakánk mint tegnap, de azért nem panaszkodom, rosszabb se legyen soha, Veronika szokásos 1x ébredés, gyors visszaalvás, Julcsi is egyszer rendelt magához, természetesen nem akkor, amikor egyébként is ébren voltam. :roll: De gyorsan visszaaludhattam mindkétszer. :)

Találkozó: én ezt tényleg nagyon komolyan gondolom és örülök, hogy azt látom, Ti is. Szóval, amint teljesen gyógyultak leszünk jelzem és egyeztetjük az időpontot. Nagyon várom már. :D :D :D

Manó: de rendes vagy, cékla, sütőtök, valahogy ilyesmit nem szoktam eltenni, pedig nagyon jó gondolat, miért is ne. Lehet, hogy kedvet csináltál. Hogy teszed el őket?

Tara: story-don felbuzdulva én is meséltem Veronikának a fiúkról, a különböző neveknél olyan édes pofákat vágott, nagyon figyelte közben az én arcom úgyhogy valszeg a viszont reakció volt, de nagyon vigyorgott is. :D :D
Jaj, és tegnap nálunk is volt kaki. :D :D :D Sose gondoltam, hogy ennek valamikor ennyire fogok örülni. :wink:

Lina:
várom a cuppogást. :wink: Mai iccaka milyen volt?

Peppino:
úgy rémlik, hogy ezt a fajta cumit "a fogorvosok is ajánlják" :lol: :lol: :lol: ... jól mondom, Mabe?

Flora:
igazolás elfogadva. :D Jöhet mindenki, gyerek(ek) (kisebb, nagyobb is, akinek van), apa, ha van kedve ... hely van bőven :wink: Mi még betegeskedünk, jelzem, amikor gyógyult a csapat és vírusmentes a ház, és akkor egyeztetjük az időpontot. Találkozó nálunk lesz, Gödöllőn. Ne ijedj meg, nem a világvége, autóval Bp centrumból cc. 30 perc alatt ide lehet érni, ha nem kerülsz dugóba. :D ... OK, köv. tali Dél-Amerikában :)
Büdi puki nálunk is van ... de nem kicsit ám. :roll: :lol: :lol:

Mabe:
húúú, akkor nem sok idő van már apának, meg Nektek együtt az utazásig. Remélem, gyorsan utána tudtok menni. Depi kess, hess ...mi segíthet ilyenkor? ... jó zene ... finom meleg teák? ... süti ... baráti beszélgetések ... :?: .. ötletelek :roll:

Bex: Füredi séta? Ti merre vagytok??? Nagyon-nagyon várom én is a találkozót ... összeeresztjük a kiscsomagokat, mi meg trécselünk egy jót ... :D :D :D

Andi: remélem, tudtál pihenni. :)

Süti:
hol vagy???

Kriszti: múltkor is "meghallottad" amikor kiabáltam ... hahóóóóóóóóóó

scooper, babcika, boboka, móka, t-pk, timi, csunyeszka, moncsie, petra, erika, astrid, rita, viki, spickey merre vagytok ????

KépKép
KépKép
madar

most nincs időm visszaolvasni mert dorki elromlottt.....

kéne tanácsotok vagy ötletetek....
lehet megint hidegfront van és azzé de szerintem inkább nem tud átállni erre az új órabeállásra...
Szerintetek van esély, hogy átszokik rá vagy hagyjam a csudába?
Mert szegénykém most már tök jól beállt.... megvolt a kajci után 1 óra másfél beszélgetés játék aztán szundi....
erre mivel a okos bácsik csakazértis meghagyták ezt a lökött átállítást mi most szívunk ( tudom mano nektek jól jött...:)))) de nekünk naon nem)
még a nappalok úgy ahogy okésak de éjszaka totál zavar...

és az a baj, hogy reggel hatkor ébredt.. akkor párom kelt fel hozzá.. szórakoztatta 8-ig akkor elaludt és elkészültünk mind a ketten reggel...
most viszont 5-kor ébred és ugyanúgy szórakoztatást akar.. sőt ha 3-kor nem kel fel egy kajci erejéig akkor 4-kor kelt minket és beszélgetni akar....
A baj az, hogy akkor jön a megszokott idő amikor éppen alszik és abszolút felébred a megszokott időben.... de ugye akkor még korán van a kajcihoz is... és ha adok is neki mivel a poci tele van felét eszi meg... ha sikerül elterelni a figyelmét akkor bemegy a szokásos adag....de fél óránál tovább az elterelés sem műkszik....

szóval tapasztalat? Kezdek megkattanni pedig olyan jól beálltunk már....

de nem várhatom el páromtól, hogy 5-kor kelljen beszélgetni babóval.... én meg akkor már semmitsenem alszom...

és akkor ez lesz megint tavasszal is??????

azért tartok ám tőle ennyire mert amikor kórházban voltunk és összevissza volt minden.. ő állt vissza magától erre a 3-6-9-12.... re.... ez fekszik neki... gondolom amikor újszülött volt az osztályon jól megjegyezte...

szerintetek?

KépKép
dorkamartini

ja és van mééégegy bajom......:))))

nektek volt már olyan, hogy a légzésfigyelő meggárgyul?.....
mert nekünk nem az a baj, hogy folyton beriaszt... hanem banyeg akkor is azt mutatja hogy ott a baba ha nincs is....
1 m-re állunk tőle ez a lüke meg mutatja, hogy ütemesen lélegzik......

párom azt mondta lehet veszi a szomszéd házban a jeleket és azt közvetíti..... szerintetek?
hallottatok már ilyet?

most tényleg csak erre volt időm..... majd este bescatlakozok normálisan is....
pusza

KépKép
dorkamartini

Jóóóóóóóóóó reggelt :lol: :lol:
Jelentem (Bex), ma nem aludtunk annyit, a kis bungyurkám éhes volt, ezért kétszer keltünk éjjel. Tudom, fogjam be a kettővel, mert utána simán visszaaludt. Akkorákat böfizünk, hogy mostanában mindig lobog a hajam :lol: :lol: :lol: Fruzsi titttta apja ebben is :lol: :lol:
Veronikámtól elolvadtam, és tényleg minden elfogultság nélkül nekünk vannak a legszépségesebb babáink!!!!!
Elkezdődött a vendégek fogadása, szépen lassan jelentkezik be a rokonság+barátok.
Manó, milyen ügyi vagy! Ha megyünk anyáékhoz és lesz időnk, elnézhetünk Kaposvár felé egy villámtalira - bár mindig rohanunk, úgyhogy nem ígérem!
Mabe, micsoda változás lesz ez Neked, remélem jól viseled majd!!!
Ne legyetek depik a korai sötét miatt, előbb össze lehet bújni a félhomályban a tévé előtt. Fruzsi is nagyon szereti, kár, hogy Apa lemarad róla, mire hazaér este, Fruzsi elalszik. Annyit magyaráz, hogy el sem hiszem, ha ébren van, vagy vigyorog, vagy dumál. Tánya retteg tőle, akármerre megyünk a lakásban, ellentétesen mozog :) de legalább már nem rohan, csak elsunnyog abból a helységből :)
Puszmák mindenkinek!!!

Kép
lili34

Képzeljétek kinagyíttattam a kedvenc képem, be lesz keretezve. Elsírtam magam, amikor kihozták, olyan szép nagyítva!!!! Lehet, hogy már mutiztam, de azért idecsatolom! Ha megint, akkor bocsi :)

Életem szerelmei:

Kép

Kép
lili34

Bex,ne viccelj már :wink: köszönöm.
Védőnénink tanácsára kapja,de az elvileg széklet lazító,és az állaggal nincs bajunk ;)

Kép
v.andi

Lili,nem csodálom,hogy kedvenc kép.Imádom az Apa-Baba fotókat.

Madar,azért ez az éjszaka sem volt rossz.Ha tudtál picit pihenni,akkor meg pláne.Talihoz csak annyit,hogy tökjó tökjó tökjó.Mindenki visz,süt valami fincsikét és a kaja is meg van oldva.

Timi,én nem tudok okosat mondani,mert nálunk semmi nincs időhöz kötve.Nincs napirendünk :oops: Teljesen Barni alakítja még az életünket.Ja,és légzésfigyelő pedig én vagyok itthon :lol: nekünk ollanunk nincs.

Mi is jó éjszaka után vagyunk.Fél 10kor elaludt,előtte pici kaksi műsor.Utána fél 1, 3,6,és most megint alszik.Ma itthon leszünk,és mivel Barni ilyen jó kisfiú,így rengeteg dolgot megcsináltam ma már.Remélem így is marad.

Kép
v.andi

Móni...vagyok csak olvasóban...tegnap főzés után átmentünk a nővéremékhez...olyanokat mosolygott,hogy egymást mostuk fel a nővéremmel.aztán este fürcsi,etetés,altatás...na az most nem volt egyszerű,meg az evés se volt az,sztem alig evett.....elalvás után én is elaludtam...

sutimano76

Madar...az a mosoly sorozat nagyon tetszik....hát a beájulásért csak irigykedni tudok!!!

Lili...igen láttuk már a képet,de nem baj mert tényleg nagyon jó...és szívesen nézünk ilen képeket!!!!!tehát ha van több is ...kérjük!!!!

Timi...hát nemtom...de mi lenne,ha a 3-6-9 helyett 2-5-8 lenne a kaja idő,akkor maradna a régi,csak az óra mutat mást!!!
légzésfigyelő.hát mi kaptuk kölcsönbe,de mivel Berni még nem nagyon használta a saját ágyát,így túl sok szolgálatot még nem tett...bár tennap du.oda vittem fel aludni,hogy lent ne lábujjhegyen kelljen főzni....besötétített szoba,ahogy Mabe írta,hát nem 3 órára csak 2× 1 órára, de bejött,asszem ebből megpróbálok rendszert csinálni!!!

Gartula a jó éccakásoknak,hurrá,maradjon így!!!

Van még köztetek olan akinek babaója napközben sosem alszik 3 órát???mert Berni csak éccaka alszik ,nappal meg max 1.5 óra!!!???

sutimano76

Sziasztok, emlékeztek még rám?
Igen nagyon eltűntem a szülés után, de ha még visszajöhetek, akkor... megpróbálok időt szakítani...

Mi jól vagyunk, már összerázódtunk. A lányok szépen nőnek, már majdnem 2 kg-ot hízott mindegyik. szerencsére tudom szoptatni őket, így nem sok minden másra van időm...

Sajnos nem tudlak titeket visszaolvasni, így nem tudom kivel mi történt, de innentől talán újra tudom követni az eseményeket, legalábbis megpróbálom...

A babáitokról a képeket megnézet, egyik szebb, mint a másik

t-pk

Szia Kata,végre jöttél,már úgy hiányoztál!!!kérünk képet a lányokról..az avatar olyan kicsi!!!

sutimano76

Kata(T-pk) az iwiw-re már rakott képet,nézétek meg csoda szépek a kiscsajok!!!
egyet azért elloptam!!
Kép

sutimano76

Kata (T-pk)... hurrá.. hurráááááááááááá jó, hogy jöttél... és naná, hogy lehet csatlakozni!!! A visszaolvasás alól fel vagy mentve, DE kérünk szépen soksok képet!!! :wink: :wink: :wink: :wink: (éni s meglestelek már titeket tennap az iwiw-en... :wink: :wink: )

Csunyeszka... ???? Képek?????

Móni... Veronika tündéri csajszi... millen szép mosolya van!!!! :) :) :)

Mabe... Depi... detto... utálom a hideget ... a koránsötétedést... :? :? :? de most itt nálunk ollllan szépen süt a nap!!! :) :) :)

Manó... húúú de ügyi vagy tökügyileg.... :lol: :lol: :lol: :lol: hogy rakod el... ok, hogy üvegbe... de mit csinálsz vele???? Hm??? Tali... én nagyon szívesen taliznék veled... de most még "megvagyokkötve"... vagyis a ház miatt Viktor nem tud vinni... mert amikor szabadidő van ott tevékenykedik... és én még egyedül Dórival nem merem bevállalni... mert sokat bukik... és azért valaki hátul kellene vele legyen... :wink: :wink: :wink: DE már van egy ötletem... majd megkérdezem a barátnőmet, hogy nincs e kedve velünk ruccanni... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Lili..
. hurrá hurrá ismét itt vagy!! Éljenéljen!!! Fruzsi és Fruzsi apu naon édesek!!!! És örülünk ám a jó híreknek is!!!!! :) :) :)

Scooper... +++++++++++++++++++ gyógyuljatok meg!!!

nooo ennyire emlékeztem... de most gyors elküldöm el ne szálljon és még visszaolvasok!!! :) :) :)
vikiviktor

Jó reggelt!

Süti: Zoé sem akar napközben aludni, pedig néha olyan fáradt, de akkor is 25-30 perc után szem kipattan, és jobb esetben beszélgetünk, de délutánra már olyan fáradt és zizi, hogy sírva ébred, hogy nem tud aludni. szerencsére ő is alszik rendesen éjszaka, így annyira nem zavar, csak sajnálom, mikor látom, hogy fáradt és nem tud vmi miatt aludni.

Kata: már nagyon hiányoltunk! Gyere amikor csak tudsz, szívesen hallunk rólatok. Mesélj, mi van veletek, és a képeket is szívesen fogadjuk!

Tanulnom kellene, mert holnap vizsga, de annyira nem megy :( :( :(
majd a következő talán sikerül.

KépKép
Kép
s.vera

Bibi... jelentkezhetek én is egy ilyen cumiért???? (a köv. méret érdekel... :wink: ) És mennyibe kerül egy?

Tara... nem sokára szombat... :wink: :lol: :lol: Mi már kezdjük kinöni a 62-est is... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 68-ast kell beszerválnom... :? :? :? De ez a ruhaméret is olyan változó, mert mind gyártótól függ... van olyan rucink ami még 56-os... de megfelel 62-esnek... :wink:

Boboka..
.minden ok Nikivel??? Evett végül???

Lina... nálunk is nagyon megy a kézcupppppogás... néha olyan hangos... és mindig azt hiszem, hogy éhes... pedig nemám.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Andi... kaksi... éljenéljen!!! igen, az élet apró örömei.... :lol: :lol: :lol: :lol: hú de jó vonalzót csináltál.... Ja nem akarlak szekírozni... hogy áll a versike??? :wink: :wink: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Rita... Tolna megyében Závodon lakunk... www.zavod.hu :wink: :wink:

Móni..
. hurrá hurrá laptető... oszt megint a tiéd... :) :) :) Nem lesz egy kicsit sok? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata... elmúlt már teljesen a piros foltod? Grat. a jó éjszakáért... remélhetőleg így folytatódik... :) :) :) Olyan édi Lőrinc baba ahogy a szopipárna társaságában szundizik... :) :)

Andi... ez a biciklis nyavalya nagyon jól néz ki... de még jó, hogy lehet kapni... :shock: :shock: :shock: :shock: az még hagyján... állítom nekem csak egy utam lenne vele, mert annyira car az utcánk.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili... dejólnézelmáki.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Bibi... Móni... irigy... irigy... a taliért... dejó Nektek!!!! :) :) :) Örülök, hogy tudtatok talizni.... Móni éni s szívesen mennék hozzátok a talira... de sajna ez végképp kivitelezhetetlen.... cirka 210 km-re vagyunk egymástól.... :? :? :? :?

Móni... Julcsi hogy van???? Mogyoró a válladon... haláli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon édes... kedvenc... :wink:

Vera... tényleg nincs is jobb fogyókúra.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Miből vizsgázol???

Rita... hangos kacaj... :) :) :) hurráhurrá....

Süti... mi az a gnocchi????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Flora... tök jól megfogalmaztad a sima-csaszi kérdést... detto az érzésem.... olyan mintha a fejemben turkáltál volna... :wink: :wink: :lol: :lol:
vikiviktor

Tegnap abbahagytam a laktoherb teát és most csinálok egy urtica urens 5CH "kúrát".... :wink: Még nem teljesen igazi a helyzet... de ahogy Andi mondaná... alakulok, mint púpos a prés alatt.... :lol: :lol: :lol:

Nooo én húzok innen a gép elől... Moncsicsim alszik még... de lassan kelni fog... meg apa is jön haza ebédre... kaja meg még nuku.... :? :? :? :?

Beájultam.... :)
Kép

Kép

Mi a cart akarsz itt anya???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

No tényleg dugulok... szép napocskás napot mindenkink!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Timi: lehet, hogy hagyni kellene még, lassan ennek a 3 óránkénti evésnek úgyis változnia kell, ahogy nagyobbak lesznek ... egyébkénr egyelőre nálunk is a kisasszony diktál :oops: :wink:
Légzésfigyelő: nekem az van, amit a Madarász utcai (Bp)Gyermekkórház ajánl, és az nagyon megbízhatóan működik. De emlékszem, hogy ott az oktatáson azt mondták nekünk, hogy ilyenkor érzékelhetnek kisebb huzatot is, szval tesztelgetni kell, és erre is figyelni ...

Lili: most büfizett Mogyoró is akkorát, hogy lobog az én hajam is :lol: :lol: Kérünk vigyori képet is. :D

Andi: szomszéd Manyi nénit megkérem majd, hogy süssön pogácsát, ezt úgyis beígértem már többeknek. :D
Szavad nem lehet Barnira, nagy cupp neki. :D

Süti: Julcsi teljesen alig alvós volt, ez sztem gyerekfüggő ... ne aggódj :wink: Mosolygós képet akarok Berniről. :D

t-pk: emlékszünk-e? pont ma reggel hiányoltalak, meg korábban is :wink: olvasás alól felmentés OK, képek alól nem, akkor sem,ha Süti hozott ... gyönyörűek a lányok ... gratulálok :) és nagyon tecc a csíkos-pettyes kontraszt :D

Viki: lesznek fotók a házról?

Vera: vizsga miből? Ne add még fel! Én drukkkk ++++++++ és sikerülni fog.

KépKép
KépKép
madar

Viki: itt napos :D ezek a képek meg még be is aranyozták ... nagyon jót kacagtam az utolsón meg a kommenten :D :D :D ... a beájulóson meg olvadoztam.
Julcsi nagyon lassan javul, láz már nincs, de még nagyon gyenge, sokat fekszik (magától!!!) :( alig eszik ... ma kihívom újra a doktornőt
ebéd apával ... de jóóóó ... a nap is süt hozzá :D :D :D jó étvágyat, szép délutánt :wink:

KépKép
KépKép
madar

Móni... lesznek fotók.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Nooo KisCsomag még mindig alszik... kicsit visszaültem.... :wink: :wink:
vikiviktor

Timi... sajna tanácsot én sem tudok adni... :? :? :? :? nekünk semmilyen rendszerünk nincs... nem is törekszem... :? :? azt teszem s akkor amikor KisCsominak kell... asszem... :? :wink: :wink: :wink:
Légzésfigyelőnk sincs... sajna ebben sem tudok tanácsot adni.... :? :?
vikiviktor

Wooooooooooooow érdemes volt (remélem) visszajöjjek... Laptető! Jaaaaj de jó lenne, ha bejönne... (habár nem is panaszkodom az éjszakánk miatt)... nooo remélem a mi laptetőnk más babának és mamának is bejön... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Jelentem,én kicsaptam a csimotámat a napra babakocsiban.Horpaszt egy órája,olyan szépen süt a napocska.Tényleg ma egy angyal,mostam is kettőt,juj,ma nagyon jó.Remélem nem romlik el estére.

Kata,végreeeeeeeeeeeee.Részemről is fel vagy mentve visszaolvasásból,de cserébe képeket kérünk a csajokról :wink:

Madar,Manyi néni süteményéről már hallottunk tőled,fogunk neki örülni :wink: :lol:

Viki,barátnőm szavaival élve,cukorbogármókuspamacs a lánykád.Megzabálom a kis pofiját.Tudod nekem mi jött be???Felváltva iszom a fitolac és a hip bio anyatejserkentő teát.Nem ömlik a tejem,de a gyereknek elég egy cici minden evésnél.

Vera
,sajnálom a nappali nem alvást.Lekopogom,nálunk még működik,de lassan már nem fog,hiszen nyílik a világ.Holnapi vizsgához Kép

Süti
,Barni sem alszik már 3 órát,a max a 2 óra,de inkább 1-1,5.Ez teljesen normális.Lassan 2 szer alszanak nappal,mert sokkal érdekesebb dolgok is vannak,mint aludni.

A kisoroszlánom.Figyelmetekbe ajánlom a lábát (hihihi)
Kép

Kép
v.andi

igenis értettem Madar...friss meleg képek:
Kép Kép Kép Kép

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: