A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

igen, homeós keverék.

És akkor közkívánatra:
Kép
Kép
Kép
Kép apa minket sem fényképez, így kénytelen voltam én
Kép kaja helyett, kanalat eszem
Kép modell leszek, már így tudok nézni;-)
Kép
Kép
Kép most én vagyok a játék :-)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jaj, de édes!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nándi és Livi is!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Lizi képek nagyon jók :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Köszi csajok! :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Anna, Livi, Nándi és Lizi nagyon helyesek!!!! Jöhetnek ám még képek!!!!!

Katka: nincs hasmenése Gergőnek. Nagyon jó, hogy leírtad nálatok hogy is kezelitek a gyerekek közötti konfliktusokat.

Egy körkérdés: van már ötletetek, hogy mit vesztek a babáknak karácsonyra? Nagyobb fiúknak Erpé, Vica, Betti, Katka? Már ilyenkor szoktam agyalni, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen szaladgálni.

banokla

Jah amúgy nálunk sincs közös kép Krisztiánról és rólam! Most hogy így mondjátok szerintem csak a szülőszobán van, azóta nincs. :oops: :oops: Na majd teszünk róla. :wink:

Papillon: neked akartam írni a habtapiról, hogy Gergő szobájában kiskora óta le van rakva, nagyon szeret rajta játszani. Mi nagyon jól ki tudtuk használni. :wink:

Nemlajos: tényleg nagyon kitartó az elhatározása mellett, hogy kevesebbet jön. :roll:

banokla

és akkor egy hülyülős kép
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

banolka:mért tetszik nekik a habtapi, jajj, lehet veszek a gyedbű l

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

JAJJ NEMLAJOS, DÖMÉNEK BOLDOG 8-DIKAT TEGNAPRA

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: Gergő szereti a habtapit szétszedni, és újra kirakni. Puzzle-ik vele :wink: Krisztiánnak meg azért tetszik mert színes. Nekem meg azért, mert nyugodtan fetrenghetnek rajta télen is és nem fáznak fel! :wink: :D Mi családiházban lakunk, és nincs padlófűtésünk sem.

banokla

mi is, nekünk sincs, de hát pillanatok alatt lemásznak róla, nem?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

én si felfázi ellen vettem gabkától :D és be is vált, mert jó meleg. ha simán apadlóra lefekszem hason, én 2 perc után fázom, hát még egy gyerök.
csak Nándi már kiszedi az apróbb darabokat, és eszi :? én meg félek, hogy lenyeli....és fulladozni fog

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

habtapi nekünk sincs még, de majd fizukor én is beruházok egyre

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na én is teszek egy hülyülős képet
Kép
Vendég

Most volt egy tök nehéz tárgyalásom és erre gyönyörű babafotókra érkezem! :P Balzsam a lelkemnek!

Pulcsi: Ez a Nándi fiú nagyon karakteres manócska! És anyósod tök ügyesen kötöget.
És azt akartam írni, hogy ez fel sem merült bennem, hogy a párod a lábát lógatja....

Moncsi: Lívi egyre komolyabb csaj! ;) Jók a képek!

Pappilon: Hát ezt a szépséget nem ér ám dugdosni előlünk! :P Olyan pillantása van a kisasszonynak, hogy pasik fognak érte háborúzni az tuti! 8) Apa intézi már a vadászengedélyt? ;)

Banokla: Nálad is csudaszépek a srácok! Szerintem Gergőnek 3 nap alatt jobban kellene lennie. Ha utána is panaszkodik, akkor én bizony utána mennék a dolognak.... :roll:

Nemlajos: Miért sztrájkolsz? N. hiányoznak a soraid!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.10.28 14:07-kor.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Lilla: Anna kisaszzonyt kifelejtettem! :oops: Hát megfalom a mosolyával együtt! :P Pakolj csak bátran, szívesen gyönyörködünk! 8)

Katka

katka22

erpé: hja, tornáztam, ágyról fel, ágyba be, hajnal háromig, amikor a Zuram vette át a stafétát. Döme ugyanis nem aludt túl jól...
Aztán reggel 8-kor indult a nap (nekem, Döme már 7-kor a járókában :)), mert jött apu és a nővérem, így főtt a csirkepaprikás, sült a sütemény (ez most sokkal jobb lett, mint a tegnapi, fahéjas pite, isteni, és nagyon gyors!), takarítottam, aztán megérkeztek, ettek, beszélgettünk, elmentek, én elmosogattam, rendet raktam, majd a sövényből kimaradt sérült fagyalból készítettem 13 dugványt, és eltettem télire, hátha lesz kis privát sövényem a tavasszal :)
Most ennyi, az orrunk még mindig istentelen, kétséges a péntek nagyon :(

pulcsi: nekem felfelé van a göcsörtös része.

vica: köszi, de én egészen biztosan nem futok :D:D:D
sütőtökkrémleves jól hangzik! Bár nem tudom, mit szólna a Zuram, ha ezzel várnám egyszer (de, tudom...)
Hű, a Panna nagyon ügyes, ez egyébként egy tök jó sportág!

banokla: Döme is nagyon köhög, szintén fulladásig/hányásig, de őt a sleim bántja, nem hurutos, nem tüdőből jön (ez jó hír). Mi Stodalt adtunk neki, de valahogy most nem hat, úgyhogy átváltottunk a lándzsás útifűre.
Hű, gyerekek, hogy mennyi gej jön ki az orrából (és az enyémből...) Bahh! :o

papillon: nálunk a habtapi szigetelőanyag, a játszószőnyeg alá, arra meg sokáig jó (a szobájában az egész szabad téren szőnyeg van).

katka bakker, el ne tűnj az életemből!!! Mi is a Te foglalkozásod? Na ne terelj, hogy ilyen-olyan cég, én tudom, hogy titkon pszichológus vagy! Hihetetlen érzéked van az emberekhez, a kapcsolatokhoz, a konfliktus- és problémamegoldáshoz! Szóval szükségem van Rád még nagyon, nagyon sokáig, és szerintem nem vagyok ezzel itt egyedül :)

csibb, bakker, akkor kénytelen vagyok péntekre meggyógyulni!!! :o
Mondjuk azt, hogy holnap mondom meg a tutit, mert most már fél órája fújom az orrom, ha így haladok, tényleg kitisztulok, és akkor még ott van Döme (akinek a köhögése a riasztó, viszont mára már az is csökkent).

zita: tényleg áll az ajánlatod? És visszafelé is társulhatunk, ha megyünk? :)

papillon: majd azt MI eldöntjük, hogy mikor vagy sok, okéééééé???!
Jöjjenek csak azok a képek! :)
hja, már látom is! :)
Hű, az a nézés bakker, én nem tudtam soha így nézni a kamerába (ha nekem csábosan kéne néznem, akkor 1. kancsi leszek és bamba a fotón 2. elröhögöm magam, és mindenki más is... :D)

Lilla: de gyönyörű ez az Anna lány!!! :o :D

Moncsi, a női terminátor! Hihetetlen energia van benne! :)

pulcsi: de szép kötött holmik! És Nándi is milyen kispasis! Hová lettek a kisbabáink? :)

banokla bakker, ne paráztass már ezzel a karácsonnyal!!! :o
Semmi nagy ajándékot nem akarok Dömének venni, inkább a légkört szeretném megteremteni, de sajna egyikőnk se nagy ünneplős (bár már beszéltünk erről a Zurammal, ő nem érti, hogy miért fontos ez... Mondjuk konkrétan a névnapról beszéltünk, hogy jövőre ne annyi legyen már az ünneplés, hogy két perc alatt beadjuk a gyereknek az ajándékot a járókába, lefotózzuk, oszt helló...)

Dehogy vagyok kitartó, már egy órája itt vagyok, csak ugye aki mindenre reagálni akar (ebben is kezdek kényszeres lenni, egy időben azt gondoltam, hogy azt gondoljátok - nem konkrétan Ti, hanem az összes fórumos más, aki olvas -, hogy én csak a magam baját, dolgait fújom... Most meg átesem lassan a ló másik oldalára :)
Meg hát programom volt, lásd hsz-om legeleje :)

papillon, köszi, de MA 8 hós a Döme (amit el is felejtettem volna, ha most nem szólsz...)

katka, sztrájkol a tököm, de már nagyon szeretném ezt elküldeni :D:D:D

Hurrá!!! Utolértem magam! :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos nem muszáj futni sétálhatsz is :wink: vagy te leszel majd a bébiszitter :D El is képzeltem magam előtt ahogy próbálod összeszedni az akkor már botorkáló gyerkőcöket :lol:

Hát ez a sütőtökleves nem lett egy nagy szám :? úgyhogy most nem kaptok receptet. Viszont a rakott zöldbaba bejött a gyerekeknek.

Én is pont ezt akartam mondani,hogy Katka pályát tévesztett simán elmenne pszichológusnak.

Ajándék: most éppen olyan ajándék ötleteket gyűjtök amit saját magam meg tudok csinálni, akár a rokonoknak akár a gyerekeknek. Aki szokta olvasni a mamamit az lehet hogy találkozott azzal a topikkal ahol jó kis ötletek vannak.
Persze azért nem fog kimaradni Bulcsúnak a vonat vagy autó, Pannának meg még nem tudom :oops: Hát Nimródnak meg valami zörgő-csörgő ajándék lesz. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Karácsony: nekem is az a célom, mint Nemlajosnak. Még olyan pici lesz Anna, hogy sztem neki tök mindegy, hogy mit veszek neki.
Inkább én is a légkörre akarok koncentrálni, meg valami jó nagy csillogó-villogó fára.
Bár ez csak nálunk működik, ahol már vannak nagyobbak, ott már azért más a dolog :roll:

Habtapi: Corában le van akciózva, ha érdekel valakit.
Vendég

Sziasztok!

Nemlajos, ne csináld már, te eddig is szoktál reagálni az írottakra, nem csak saját magatokról irogatsz.
Ja, és ha valamiért Zitának mégsem jó a visszaút (vagy az oda), én is szívesen elviszlek ám benneteket Gabkához. Tekintve, hogy itt laksz kb 5 percre. Apropó, mi miért nem találkoztunk mi még eddig? :wink: Minitali? Dunaparti séta? Itt vagy ott?
És jobbulást mindkettőtöknek!

Csajok, köszi a dilemmákat és a megoldásokat tesókonfliktus ügyben. 'Beszélj úgy...'-ot én is olvastam, tök jó ötletek vannak abban is. A Testvérek féltékenység nélkül-t meg elkezdtem nemrégiben, és hát jól elkavartam valahova. Már hetek óta keresem, és nem tudom, h hova rakhattam le... :?
Egyébként Csibb, nálunk sem durva a helyzet (egyelőre), csak épp a kb két hónappal ezelőtti idillhez képest változott. Samu alapvetően tök pozitív a tesóval, csak amikor a hosszú ideje építgetett duplo benzinkutat szedi darabokra, akkor elszakad a cérna. (Samu örökké építőjátékokkal játszik, szóval itt aztán lehet rombolni) Én ilyenkor biza rászólok Katára is. Nyilván Katalány szempontjából ennek nem sok értelme van, de szerintem fontos üzenet Samu felé, hogy igen-igen, most nem ő a bűnös. Aztán elmondom Samunak, amiket itt is irtatok: adjon helyette mást (pl. építsen Katának saját benzinkutat), menjen máshova játszani, stb. És ne kiabáljon Katával... De nem egyszerű... Pedig még csak most kezdődik.

megyek, kata felsírt.

erpé

lillaoh mennyire van akciózva a habtapi? felénk nincs cora sajnos :( valaki nem jár arra esetleg?

Kép
tuncikeh

bocsika csak ittvolt a barátnőm és nem léptem ki a nevéből véletlenül és nemtudom nogyan kell törölni bocsiiii

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

munkaügyben lehet hogy van előrelépés. a párom haverja kint volt angliába fél éve, havi 550 et keresett, és abból csak 180-200 ment el kint repülőjeggyel szállással együtt.. Úgyhogy lehet hogy kimennek. csak félek ettől az egésztől. hiányozna , egyedül lennék és nagyon félteném

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

megjöttünk dokitól, mert iszonyat rekedt, és mintha fulladozna, aszondták nincs nagy gáz, felírtak pár homeós cuccost.

köszi í dícséreteket, apa már tervezgeti, h h bánik majd el a kis nyikhajokkal :wink: jó kigyúrja magát :lol:

bnődet sajnálom moncsi, úgy tűnik, h még mindig nem döntött :?

babók extra cukik!!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hűűű moncsi, nem tom, h jó 5let-e ez az anglia, azaz tudom, nem jó 5let

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

[quote] írta:n tudom, hogy titkon pszichológus vagy

Nemlajos: éééééén? :shock: Azért vagyok elvált, mert olyan baromira értek az emberi kapcsolatokhoz.... hááát, ezek szerinte nagyon vetítek.... :oops: A gyerekekről meg persze, hogy többet tudok, én ezeket már 2 gyerekkel átéltem. A 3.-nál te is simán osztod majd az észt.... :lol:

Egyébként Erpével értek egyett. Szoktál te mindenre reagálni nagyjából. Persze, nem mindenre. Én is folyton kifelejtek dolgokat....
És topicból nem megyek sehova. (Utaltam ilyesmire? :shock: ) Nagyon szeretem ezt a csapatot és jól érzem itt magam. Igazán klasz anyukák vannak itt és örülök, hogy ismerhetlek benneteket. Sokat tanulok és szeretem a csapat összetartását. Nagyságrendekkel könnyebb így babázni, mint amikor nincsenek barátok, akik napközben szintén 'ráérnek' és majd megpusztulnak időnként a magányban....
És Dömének nagyon boldog 8 hót!

Erpé: Olyan 2 éves koruktól fognak együtt játszogatni, addig túl sokat ne remélj! De Samu majd megszokja, hogy van egy romboló hugicája, akit azért nagyon szeret!

Karácsony: Nekem ezzel a kérdéssel mindig rengeteg a dilemmán. Patchwork családban ez egy borzasztó logisztikai probléma, hogy mikor hol legyen a gyerekek, hogy mindenkihez eljussanak, akkor amikor az éppen jó a szülőknek, nagyszülőknek, rokonoknak.... És az a töménytelen ajándék, amire nincs szükség.... :shock: :shock: :shock: Ehhh. Tényleg erre is kell figyelni már.... november jön....

Éjszakai hurutos köhögés: Npaközben köptetőt kell adni, de este már nem szabad. Nekem éjszakára a Spiropent hörgőtágító jött be. Ezzel nyugodtan át tudják aludni az éjszakát, de ezt dokinak kell felírnia. Én csak akkor szoktam adni, ha nagyon durva a helyzet és nem tudnak aludni éjszaka. Orvossal feltétlen egyeztess mielőtt beadod....

Katka

katka22

Akkor folytatom - én is bedőltem Kata mellé közben, meg hát Samu is elaludt végre. 3 után.

Vica, én felismertelek a fotón, a második helyezett magas csajra tippeltem! (önfényezés :) ) Bár a második tippem valóban az első helyezett volt középtájt. És esküszöm, h meghozod a kedvem a futáshoz. Amikor kajakoztam, rengeteget futottunk, de ezek egészen más műfajba tartoztak, jött mellettünk bringán az edző, és nyomtuk a robbanórajtokat. No, azóta utálok futni...

És milyen csodaszép gyerköcfotókat raktatok fel!
Lilla, Annát gyakrabban mutogathatnád, ne rejtegesd ezt a kis szépséget!
Moncsi, Livi nagy huncut, látom. És tök jó a közös kép megint!
Papillon, Lizanna meg egy igazi pici hölgy, nagyon szép! És a ti közös képetek is szuper.
És nagyon tutik a Picipannás versenyzős képek!
Hú, biztos kihagytam valakit. Annyira jó, hogy ilyen sok képet lehet nézegetni.

Moncsi, kemény döntés egy külföldi meló. És ha ti is csatlakoznátok apához? persze nem rögtön, hanem kicsit később. Persze ennek jól utána kell járni, meg úgy már nem biztos, h annyira megéri...

Én meg napok óta készülök a tesós képek közkinccsé tételére, de nem jutok el a kameráig, pontosabban a letöltésig.
Na, majd egyszer csak :)

erpé

Nemlajos, áll az ajánlat, küldd el légyszi priviben a címed, telefonszámod és egyeztetünk.

Majd este elolvasom miket írtatok ma, mert a délutánt végigaludtam a kislányommal 8) és még nem ebédeltem :)
asszem fogzunk újra, mert közben folyton cicit kért :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita, köszi, privi ment!

erpé, Neked is köszi!
ööö... hogy miért nem találkoztunk...? Találkoztunk már, csak nem itthon :)
Duna-parti séta jól hangzik, régóta érdekel a másik oldal, ki kellene fogni egy szép napot (most viharos szelek jönnek), és találkozhatnánk valahol a híd túloldalán (oda átsétálnék).

moncsi: nekem is ez jutott eszembe, hogy a barátnőd, ha még belép, és ráadásul még vonalzót is cserél... hát most akkor mi van? Hol tart?
Az angliai munka meg vagy bejön, vagy nem, de akkor mi lesz Veled? Egyedül maradsz itthon Livivel? :(

katka: nem mondtál olyat, hogy el akarod hagyni a topikot, csak érzékeltetni akartam, hogy az érdeklődésem irántad nem egynyári :wink:

Gusztustalan rész következik, érzékeny gyomrúak ugorjanak!!!
Lányok, besűrűsödött takonnyal mit lehet csinálni? Ezek a mari, meg meri, meg egyéb merek (sós puffok) sem hoznak gyors változást...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!!

Jó sok idő mire mindent elolvasok :)

Lányok mi az a habtapi? :?:

Tesóféltékenység nálunk is van, ugye Korni sokáig egyedül volt megszokta, hogy csak rá irányul a figyelem. Most ha leülök szoptatni, tuti vmi kell neki, ha gyakorlok vele akkor is szid, hogy bezzeg vele "gonosz" vagyok mert írást kell gyakorolni...dehát Karcsikával még mit gyakoroltassak? :) :)

Szia Lillaoh azt hiszem Veled még nem találkozam amióta csatlakoztam :)
Nándi édes!!

Papillon Lizi nagyon cuki és milyen ügyesn üldögél.

Banokla! Karácsonyra Kornél egészen konkrétan biciklit kért, eddig nem érdekelte a dolog, nem is tud, de most nagy örömömre magától kérte a "Jézuskától" valószinűleg kap még Ben10 hősöket, az egy mesefilm, és kér a csúzdás ágyára "kuckót" :)

Betti
KépKép
queen-bee

Ja és Lilla Anna is édeske!

Pulcsi cukik a pulcsik.:).na ezt jól leírtam :) tényleg anyu tud kötni!!! drágák a fonalak manapság, mert utoljára nekem kötött..:)

Betti
KépKép
queen-bee

Mindig elfelejtem kérdezni, hogy lakik-e vki a 11 kerületben ill a közelben, priviben is válaszolhattok! én a Bartók Béla úton lakom :)

Betti
KépKép
queen-bee

Betti: Én a Bartókon dolgozom. A végén.

Besűrűsödött takony: Infra lámpa, Inhalálás, Nasopax spray... Nekem ennyi jutott az eszembe.... :roll:
És sűrűn szívni, mert könnyen fülre megy vagy arcüregre....

Nálunk Zsófi teljesen jól van. :shock: :D :shock: :D A Dani kicsit necces. Ő még szed antibiotikumot és ő is besűrűsödött takonnyal küzd és hurutosan köhög is egy kicsit. A pénteket egyenlőre függőban tartom, de látok rá esélyt.... ;) De már nem merem elkiabálni....

Nemlajos: Őszintén köszönöm, hogy több vagyok, mint egynyári kaland! :lol: :lol: :lol: Kár, hogy itt nincs olyan smiley, hogy gurul a nevetéstől....

Katka

katka22

katka :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka én az elején lakom a Dm feletti házban!! Lehet egyszer elsétálok megnézni :)

Betti
KépKép
queen-bee

és a gyerekkel mit csináljak? mert neki se infralámpát nem lehet, állítólag (nincs is, úgyhogy mindegy), se inhalálni (legalábbis kamillával), az az utolsó meg nincs itthon.
Tudom, vigyem doktorhoz. De hát itt is elhangzott, takonykórral nem tudnak mit kezdeni. Na, csak túl leszünk ezen is.
Szívni szívom, rendszeresen, igény szerint :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ilda, ezt most találtam a neten, idemásolom:

1. A váladékot először le kell szívni, amennyire tudjuk.

2. Ezután orr cseppet adunk mindkét orrlyukba. A cseppek hatására az addig duzzadt nyálkahártya összehúzódik, és utat enged a pangó váladéknak is.

3. Az orrcseppentés után nagyjából 20 perccel tehát újra orrszívás következik.

Betti
KépKép
queen-bee

folyt köv a netről:

Praktikák, melyekkel biztosan nem okozunk bajt:
– Izotóniás oldat vagy Salvus víz használata orrspray formájában

– Szellőztetés

– A folyadékbevitel növelése
– Meghűlés elleni gyógytea itatása
– A gyerek félig ülő helyzetbe emelése (így kevésbé fáj a fül, kevésbé folyik hátra a váladék)
– Illóolajok párologtatása (ne érintkezzék a gyerek bőrével!)

Csak orvos jóváhagyásával és útmutatásával javasolt kezelések:
– Fül vagy arc melegítése sópárnával, termotasakkal, infralámpával
– Orrszívás
– Kövirózsacseppek a fülbe
– Párakötés
– Fájdalomcsillapító fülcsepp

– Meleg párásítás
– Antibiotikum

– Más gyógyszerek

Sződy Judit cikke alapján (Kismama)

Betti
KépKép
queen-bee

bár az orrszívást nem értem miért kell orvosnak jóváhagyni... :?:

Betti
KépKép
queen-bee

Hello!

Bocsika, megint nme voltam. Hazamentünk és anyuéknál nincs net. Most meg rokonok vannak nálunk, de most már nme érdeklet leültme és beéenéztem és látom találkozó lesz.

Mehetek??? Ráérek és nekem is a péntek lenne jó.
Esetleg valamit vigyek?? Süti?? Vagy valami más finomság???

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

szia Kemse!
Azt hiszem Téged sem "ismerlek" még!

Betti
KépKép
queen-bee

Irtó édesek a babák, Lilla jó, hogy töltöttél te is képeket!!!
Hát Lizike abban a játéktartóban haláli jó fej :lol:
Papillon köszi a kiütésest hszt, neki is a hátán van, olyan mintha melegkiütés lenne.
És olyan van valakinek, hogy a baba feje izzad, ha párnán alszik(ilyen kicsi újszülött párna van alatta), de úgy veréjtékezik néha szegénykém.

Döme fiúnak boldog nyolcadik hófordulót
és jobbulást, még taknyiról jut eszembe nekem az jutott eszembe, hogy befújod ezzel a tengeri spray-vel(sterimar) és orrszívó. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.10.28 20:59-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szia Queen-bee. Igen még nem találkzotunk :) Valaki új vagy?? Nem nagyon olvastam vissza.

Én olyan szeretnék sűrűbben lenni de babóval vagyok és levegőn rohangálok emberke vagyok.

Többiek :? Várom a reagálást meg a címet. Menjek ne menjek...

Jóccakát

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Sziasztok!

Kemse, Gabkánál lesz a tali pénteken Szigethalmon, szerintem biztosan jöhetsz, tök jó, de Gabkát keresd, mert ő tudja, hányan leszünk, elférünk-e náluk, stb. A nevében nem nyilatkozhatunk :) De hát sok jó ember kis helyen is :)

Betti, ez a habtapi:
http://kreativbaba.freeblog.hu/tags/habtapi/ - itt van róla videó, meg rövid ismerető.
vagy itt
http://www.minimano.hu/termekeink/jatek ... i_264.html, esetleg itt:
http://www.kika.com/hu/termekek/m/gyerm ... pi-puzzle/
stb
és láthattad már pl. Csibb fotóin is :)

Nemlajos, csodákat tett nálunk a bedugult orra pl. az eukaliptuszos párologtatás esténként. Orrkidugító hatású.

Adryn, merre jársz? Párod hazaért? Úgy rémlik, ma érkezett.

erpé

Nemlajos
még van egy olyan lehetőség is, hogy felforralsz vizet, és mielőtt bevinnéd Dömének, közvetelenül előtte raksz bele tengeri sót és szódabikarbónát (1-1 púpos evőkanálnyit), és egy sátor alá berakod együtt a kettőt. mármint Dömét és a vizet. és inhalál. érdemes a kiságy fölé lepedőt teríteni és az alá berakni a vizet, persze úgy, hogy ne érje el, és az sem baj, ha közben alszik! de te legyél ott vele, és ha te is beteg vagy, nyugodtan maradj te is a sátor alatt! :wink:

de előtte a szívás-tengervizes spray-orrcsepp variáció van . esetleg még lehet kapni homeós bogyót is erre, hogy sűrű a takony.

már Máté is takonypartizós lett... folyik az orra neki is, egyelőre csak ennyi, átlátszó és nem is zavarja különösebben.

Dömének boldog nyócadikat!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csak bejelentkezem gyorsan, hogy élünk, megvagyunk, eléggé el vagyok maradva (kb. 4 oldal), és pénteken úgy néz ki, nem megyünk mégsem, kicsit sűrű ez a hét, bocsi.

Masut
masut

na, masut, legalább nem én kezdem...
A Zuram egyértelműen leszavazta a pénteket, és igaza van :cry:
Egy hete beteg Döme, nem kísértem a sorsot inkább!
Meg aztán a házasságomnak se tenne jót, ha mégis erősködnék, és mondjuk Döme benyelne még valamit...
Pedig nagyon szerettem volna találkozni Veletek, még fahéjas pitét is akartam sütni :(

Köszi az ötleteket, ez az eukaliptusz (hol kapni? gyógyszertárban lehet illóolajokat?) párologtatás, meg a sátoros tök jó ötlet!

Most már csak az a thai masszőr jöjjön ide, mert megdöglöm...
:?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betegeknek jobbulást!
Anna,Livi,Lizi,Nándi, Döme nagyon nagyon édesek és helyesek! :)
Betti nekem nem volt lepény problémám ( hátsó falon helyezkedett) a vérzés okát nem tudták megállapítani, én az első 3 hóban véreztem havonta a doki szerint a hormonok :shock:
Banloka srácok nagyon aranyosak és Gergő milyen ügyesen segít! Ügyeletes doki :evil: :evil: :evil: remélem Gergőnél mielőbb rendeződik a hasfájásos éjszakai probléma!
Nemlajos Dömének boldog 8 hót! Vészhelyzet én nem láttam de amit írtál már attól is nagyon fájdalmas pillanatok elevenedtek fel bennem, én is a 22.héten veszítettem el az angyalkámat (az ellenségemnek sem kívánom, h ezt át kelljen élnie, nagyon nehéz volt) Nekem saját kérésemre ide adták az angyalkámat, sőt elvonultak és magunkra hagytak egy kisidőre.
Erpé,Moncsi továbbra is drukk a párotoknak,h találjanak mielőbb új melót !
Bea én is a tegnap láttam Kristófon piros kiütéséket neki a buksiján vannak, ma bekentem dm-es aloés géllel és mintha húzódott volna vissza :D
Vica tajfutó tali mi is mi is!!!! A képek nagyon jók, főleg Pannás képek!!!! :)
Pulcsi habtapi én a göcsörtös felét tettem felül de jelenleg letakartam egy pléddel mert Kristóf is előszeretettel szedi fel a habtapit és rágja! Fénykép nálunk vagy kérnem kell, h velem is legyen fénykép vagy én időzítem a gépet és úgy készítek képet kettőnkről (néha csak fél fej van :lol: )

Anyukám itt van!!!! még minden oké!!!! :) én ma sebésznél voltam pedikűrözni. :(
Kristófnak beiktattam egy + kaját ééésss mintha nem lenne olyan nyűgi napközben!!!! :oops: éjjel továbbra is jól alszik a lelkem (kopp-kopp) :)
Karácsony: hát mint Nemlajosnak (inkább a légkör) és titokban az új házban.
Apropó sztetek hitelt most hol érdemesebb felvenni??? Tudom sehol de ha vkinek van vmi jó infója légyszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Nemlajos: Mi ez a hozzáállás? Az oké, hogy nem jössz, ha beteg a Döme.... Na, de hogy azért nem, mert bekap valamit???? :shock: Hát igen, ősz van és mindenhol bacilusok és vírusok vannak, na de azért mégsem maradhattok májusig egy akváriumba? És nem mondom, hogy direkt vidd betegek közé, de társaságra szüksége van Dömének is, meg Neked is. Az immunrendszerének fejlődéséhez meg igen is be kel kapni egy-két bacit. Szóval nagyon nem értem ezt a hozzáállást.... :shock:

Masut: Sajnálom, hogy nem jöttök...

Csibb: Látom leírtad a profi inhalálást! ;)

Bea: nekem az esti szopinál izzad le Peti...., akármit is csinálok...

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: