Sziasztok!
Hazajöttünk boltból, kipróbáltuk a kengurut

Nekem nagyon bejön, Kata simán aludt benne. Csak most, ahogy kiszereltem belőle felébredt, de talán majd az ágyában visszaalszik....
Bond: nem mondod, hogy babauszin képek vmi seggfej felnőtt belehuggyantani a vízbe?!
Én szőreim ugyanígy viselkednek, nem is értem....
Köszi az ötletet, ma nálunk is túrós csusza lesz
Sillia: nem irigyellek az éjszakák miatt

Nappal azért tudsz aludni?
Lóci nagyon helyes kispasi

És látom, ő is nagy zoknieltüntető
Hajfestéses örömszerzés
A spórolás nem egyszerű, de egy biztos :mindent akcióban kell venni!

De ennyit nem lehet megspórolni

Plusz jövedelem nem jöhet szóba? Valami otthon végezhető akármicsoda.... Nem a hirdetett otthoni melókra gondolom, mert azok kamuk. Talán ha ügyes vagy, akkor ismerősöknek vállalhatnál körömépítést, ilyesmit...
Dodi: anyuéknál a mi szobánkban volt a Kata ágya. A tévé mögötte volt, de képes volt ő is kitekeredni, és úgy dumálni hozzá

Mondjuk akkor szokott sokat beszélni meg énekelni, amikor már elég fáradt, csak esze ágában sincs aludni. A tévével ezt beszélte meg valószínűleg. Eltakartam én is, de addig ficergett, míg odébbment az ágyában, és ismét rálátott

Kikapcsoltuk a tv- t
Életemben nem vettem még Bestet, demost majd kivételt teszek
Katy: köszi a dícséretet Kata nevében!

Az az igazság, hogy autóban elég könnyen bealszik, sőt a bébihordozó is már elég...

Ezért is aggódtam, ha az úton kialussza magát, akkor mi lesz éjjel?? De valószínűleg a népes rokonsgá kifárasztotta, ezért aludt jól az éjjel

- akkor, mert tegnapelőtt neeeeeem
Conversano: barátnőd kislánya jobban van már? Szorítok nagyon, hogy hamar rendbejöjjön!
Gabi1: jók a sárvári képek

Én meg irigy- irigy
Stike: nagyon örülök, hogy minden rendben!!!

Visszagondolva most Neked nagyon jó, a terhesség ezen időszaka volt számomra a legkellemesebb

Már volt pocak, mocorgott a baby, de még eléggé mozgékony voltam, és nem jártam 5 percenként wc- re

Úgyhogy élvezd minden pillanatát!

Aztán várunk az újabb hírekkel!
Norkili: mi először Katával egy ágyban aludtunk úgy egy hétig. Aztán besokalltam, mert apa két nap után kitalálta, hogy ne közöttünk legyen a babóca, hanem csak mellettem, mert ő hátha ráfekszik. Csakhogy így meg én aludtam vigyázállásban egész éjjel. Gondolhatod, milyen pihent voltam.... Ezért rászoktattuk a saját ágyára, amitől először sikítófrászt kapott, de 3 nap múlva már természetes volt neki

Aztán elköltöztünk 2 hónapos korában, itt külön szobája van, de ugyanaz az ágyikó. Fel sem tűnt neki a változás
Agmano: jó, hogy te is benéztél!

Tomi nagyon édes!

Kiképzésben van része, de úgy tűnik, jól bírja

Meg te is a 3 gyerekkel...
Marietta: nekem is csak 154 cm- ig sikerült nőni...

A párom meg 181 /? - ezt mindig elfelejtem, de most alszik, nem ébresztem fel, hogy mennyi is?

/, szépen mutatunk egymás mellett

Egyébként tényleg csak keveset adnak a jóból!
Nyuszi: Lili miért kapott két szurit a 3 hóson? Kata csak egyet....

Ez sem egyforma???
Szisz: irigyellek az éjjel miatt...

Nálunk a naaagy éjjeli alvás legjobb esetben is 22.30- től várható

Igaz, 7- ig tart

Néha persze nyüszög 4 körül, de a cumi általában segít. Ha nem, akkor jön mellém az ágyba, és akkor szuszókál tovább

Enni szerencsére nem kér, viszont így fejhetek még legalább 3 hónapig hajnali 3- kor
Ancsurti: köszi a babakajás linket, ment a kedvencekhez!
Jóga

Kell az embernek a kikapcsolódás
Boo: enyémapa is kopasz, nagydarab /gyúr meg kick- boxol

/, tetkós

Volt már buli, ahol kidobónak nézték

Általában ha vele jelenek meg valahol ahol reklamálni akarok, nincs sok vita
Az esküvői kép nagyon ott van

Igaza van a fickónak, van hozzá szemed! Ha meg ebből tudnál élni, a legjobb lenne. Jó annak, aki a hobbijából él!
A hétvégétek nem volt gyenge, de most mondjam, hogy nem is számíthattunk másra?
Tabati: gratula a járókavételhez!

így kell jól vásárolni!

Szívem szerint én is beruháznék egyre, de már így is kész bútorraktár a kégli
Noé nagyon édes nagyfiú

A kesztyűt simán eltűri?
Hgabi: de jó, hogy te is előkerültél!

A kutyust sajnálom nagyon, és téged is, de ne ostorozd magad, nem te tehetsz róla!

Nóci alakul már?