A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

kicsidodi! :)

Én BIZTOS nem fogok egy garast sem kiadni arra az újságra (sem). :twisted: :twisted: Inkább keresek magamnak valahol Internetet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Légyszi, ne mondd tovább, hogy még milyen lapoknál dolgoztál, mert azonnal visszavonom az "Eminenske" titulust! :twisted: :twisted: :twisted: (ESETLEG megenyhülHETEK, ha szóltál rólam is, hogy milyennagyszerűembertsikerültmegismernemésezjóhatássalvoltacukromra. 8) 8) :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Jó lett a háttér:)
Hihi! Mari néniről is kérünk képet! Ő is retro,nem?

Jelentem ,én szeretem a nyers krumplit!!
Vendég

Bond

Te ma (is) nagyon készen vagy :lol: :lol:
Vendég

ezt még muszály közzétennem...
az imént csináltam őket :D Kép
Kép
Kép
Kép
Szöcskécském igen szép tokát eresztett... :lol:
Vendég

Bond

A tippeken már mind túl vagyunk. A gáz az átalányba megy, tehát azzal nem kell spórolni.
Dalma után igazán rendesen fizet az apja.
Apa gyerekei után mi fizetünk, ezt nem is számoltam bele, de ezen felül azért sokat itt vannak esznek isznak ezt azt veszünk is nekik, iskolakezdés és minden nagyobb kiadás felét is fizeti Zoli.
Ebből ugye már volt vita....

Ami nem muszályos dolog az az internet és a TV.
Mindezért fizetünk 5200 Ft-ot havonta.
Hárman együtt mobiltelefonálunk el havi 6-7 ezret.
Peluson valóban lehetne spórolni, csak a Libero már nagyon bevált..
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Helló csajok!

Lilinek a múltkori forgolódása csak véletlen volt,mert azóta sem csinálta. Tegnap itt volt a védőnő és mutatott két "gyakorlatot",hogy mit csináljunk vele,hogy ösztönözzük őt a forgolódásra. Fogni már mindent fog,el is engedi,át is teszi a másik kezébe. A kezét is megtalálta,be is tömi rendesen a szájába,de érdekes,cuminak nem használja,úgyhogy nekünk játszik még a cumi. Hasonfekvésben már nagyon emeli a fejét,de még nem nyomja ki magát.
Védőnő mondta tegnap,hogy mostmár próbáljuk meg azt éjszaka,legjobb hétvégén(akkor nem dolgozik apa),hogy éjjel,amikor nyöszörög a Lili,menjen oda apa hozzá és simizze,nyugtassa meg,hátha visszaalszik,mert az ha én megyek oda,az egyenlő a szopival. Lelkesen bólogattam,de persze nem fogom ezt csinálni,nekem nem megerőltető,hogy 1* felkelek hozzá és kb. 10 percet szoptatom.

Bond! Tegnap én is túroscsuszát csináltam,imádom!! Nekem evett belőle a család :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hendegabi, neeee!
Nálunk is ugyanez a helyzet: házi poratka és lisztaka allergiás Martin, a hallását tegnap nézettem, oké, csak későn reagál - a suliban azt hiszik nem hall jól... de most még mi is tubusozunk.
Csak azt nem értem miért 3 év után derül ki, hogy allergiás és a véréből még mindig nem mutatható ki csak a bőrteszt.
Amúgy ez az allergia polipot okzna?
Passz...
Jövő héten majd visszolvasok még.

Éva

KépKépKép
agmano

norkili

Te figyu, kitalaltad mar, hogy Hanginak hogyan fogod majd eloadni a Mikulas-Jezuska dolgot? Mert ugye otthon mindenkitol azt halljak majd, hogy a Jezuska hozta az ajandekot, itt meg a Mikulas.
En arra gondoltam hgoy majd azt mondom neki, mivel sok gyerek el a Foldon, felosztottak egymas kozt a "melot" mert egyedul nem birjak. Jezuska kapta Europat, a Mikulas meg USA-t es Canadat :lol: :lol: :lol: Vagy ez hulyeseg lenne?

Ez tetszik. :D :D :D
Egy darabig biztos beveszik. :D
demeter zoltanne

boo! :)

Az eperről konkrétan tudtam és azt is tudom, hogy hogyan készül a párizsi. Ezért van ráírva a termékekre, hogy természetazonos aromával készülnek. Ezzel le vannak fedve a gyártók és vevők is boldogok(nak hiszik magukat), hogy nem mesterséges E-ket esznek.
Ez az iromány nekem kevés. Úristenejnyebejnyepfúpfúj. Jó. És akkor mit csináljunk? Rinyálni könnyű. Talán, ha megoldást is javasolna a szerző. Együnk rendes zöldséget és gyümölcsöt? Ugye csak viccel az, aki komolyan gondolja, hogy Mari néni és Józsi bácsi kertjén kívűl máshol is terem?
Ez van. Ma már írtam egyszer: Isten hozott a XXI. században. :?

sillia! :)

Fülig vigyori: :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :lol:

Hazajöttünk boltból, kipróbáltuk a kengurut :lol: Nekem nagyon bejön, Kata simán aludt benne. Csak most, ahogy kiszereltem belőle felébredt, de talán majd az ágyában visszaalszik.... :lol:

Bond: nem mondod, hogy babauszin képek vmi seggfej felnőtt belehuggyantani a vízbe?! :evil:
Én szőreim ugyanígy viselkednek, nem is értem.... :lol:
Köszi az ötletet, ma nálunk is túrós csusza lesz :lol: :lol:

Sillia: nem irigyellek az éjszakák miatt :( Nappal azért tudsz aludni?
Lóci nagyon helyes kispasi :D És látom, ő is nagy zoknieltüntető :lol:
Hajfestéses örömszerzés :lol: :lol:
A spórolás nem egyszerű, de egy biztos :mindent akcióban kell venni! :lol: De ennyit nem lehet megspórolni :( Plusz jövedelem nem jöhet szóba? Valami otthon végezhető akármicsoda.... Nem a hirdetett otthoni melókra gondolom, mert azok kamuk. Talán ha ügyes vagy, akkor ismerősöknek vállalhatnál körömépítést, ilyesmit...

Dodi: anyuéknál a mi szobánkban volt a Kata ágya. A tévé mögötte volt, de képes volt ő is kitekeredni, és úgy dumálni hozzá :shock: Mondjuk akkor szokott sokat beszélni meg énekelni, amikor már elég fáradt, csak esze ágában sincs aludni. A tévével ezt beszélte meg valószínűleg. Eltakartam én is, de addig ficergett, míg odébbment az ágyában, és ismét rálátott :lol: Kikapcsoltuk a tv- t :D
Életemben nem vettem még Bestet, demost majd kivételt teszek :lol:

Katy: köszi a dícséretet Kata nevében! :lol: Az az igazság, hogy autóban elég könnyen bealszik, sőt a bébihordozó is már elég... :D Ezért is aggódtam, ha az úton kialussza magát, akkor mi lesz éjjel?? De valószínűleg a népes rokonsgá kifárasztotta, ezért aludt jól az éjjel :D - akkor, mert tegnapelőtt neeeeeem :roll: :D

Conversano: barátnőd kislánya jobban van már? Szorítok nagyon, hogy hamar rendbejöjjön! :)

Gabi1: jók a sárvári képek :lol: Én meg irigy- irigy :lol:

Stike: nagyon örülök, hogy minden rendben!!! :lol: :lol: Visszagondolva most Neked nagyon jó, a terhesség ezen időszaka volt számomra a legkellemesebb :lol: Már volt pocak, mocorgott a baby, de még eléggé mozgékony voltam, és nem jártam 5 percenként wc- re :lol: :lol: Úgyhogy élvezd minden pillanatát! :lol: :lol: Aztán várunk az újabb hírekkel! :lol:

Norkili: mi először Katával egy ágyban aludtunk úgy egy hétig. Aztán besokalltam, mert apa két nap után kitalálta, hogy ne közöttünk legyen a babóca, hanem csak mellettem, mert ő hátha ráfekszik. Csakhogy így meg én aludtam vigyázállásban egész éjjel. Gondolhatod, milyen pihent voltam.... Ezért rászoktattuk a saját ágyára, amitől először sikítófrászt kapott, de 3 nap múlva már természetes volt neki :D Aztán elköltöztünk 2 hónapos korában, itt külön szobája van, de ugyanaz az ágyikó. Fel sem tűnt neki a változás :lol:

Agmano: jó, hogy te is benéztél! :lol: Tomi nagyon édes! :lol: :lol: Kiképzésben van része, de úgy tűnik, jól bírja :lol: Meg te is a 3 gyerekkel... :lol:

Marietta: nekem is csak 154 cm- ig sikerült nőni... :oops: :lol: A párom meg 181 /? - ezt mindig elfelejtem, de most alszik, nem ébresztem fel, hogy mennyi is? :lol: :lol: /, szépen mutatunk egymás mellett :lol: :lol: Egyébként tényleg csak keveset adnak a jóból! :lol: :lol:

Nyuszi: Lili miért kapott két szurit a 3 hóson? Kata csak egyet.... :shock: Ez sem egyforma??? :roll:

Szisz: irigyellek az éjjel miatt... :lol: Nálunk a naaagy éjjeli alvás legjobb esetben is 22.30- től várható :roll: Igaz, 7- ig tart :lol: Néha persze nyüszög 4 körül, de a cumi általában segít. Ha nem, akkor jön mellém az ágyba, és akkor szuszókál tovább :lol: Enni szerencsére nem kér, viszont így fejhetek még legalább 3 hónapig hajnali 3- kor :roll: :)

Ancsurti: köszi a babakajás linket, ment a kedvencekhez! :lol:
Jóga :lol: :lol: :lol: Kell az embernek a kikapcsolódás :lol: :lol:

Boo: enyémapa is kopasz, nagydarab /gyúr meg kick- boxol :lol: /, tetkós :lol: :lol: Volt már buli, ahol kidobónak nézték :roll: :lol: :lol: Általában ha vele jelenek meg valahol ahol reklamálni akarok, nincs sok vita :lol: :lol:
Az esküvői kép nagyon ott van :shock: :lol: :lol: Igaza van a fickónak, van hozzá szemed! Ha meg ebből tudnál élni, a legjobb lenne. Jó annak, aki a hobbijából él! :lol: :lol:
A hétvégétek nem volt gyenge, de most mondjam, hogy nem is számíthattunk másra? :lol: :lol:

Tabati: gratula a járókavételhez! :lol: így kell jól vásárolni! :lol: Szívem szerint én is beruháznék egyre, de már így is kész bútorraktár a kégli :(
Noé nagyon édes nagyfiú :lol: A kesztyűt simán eltűri?

Hgabi: de jó, hogy te is előkerültél! :lol: A kutyust sajnálom nagyon, és téged is, de ne ostorozd magad, nem te tehetsz róla! :evil: Nóci alakul már?

Kép
agi125r

Ági

Jobban van,tegnap kiengedték a kórházból:) Úgy néz ki,maradandó károsodás nélkül megússza,persze ehhez még sokat kell orvoshoz járnia.
Vendég

Ági!

Lili megkapta a kötelező diftériát és egy Prevenar-t,ez nem kötelező,Pneumococcus ellen.

KépKép
KépKép
nyuszi81

conversano! :)

Kislány: :) :) :) :)

Ez is a Netről való. Lehet, hogy valaki már találkozott vele:

"Ez egy nagyon-nagy veszélyre figyelmezetető felhívás. A veszély neve a dihidrogén-oxid, másnéven a láthatatlan gyilkos. Itt a teljes indítvány a betiltása ellen. Mindenki döntsön belátása szerint, ismétlem: nagyon veszélyes kémiai vegyület! Használata függőséghez vezet!

TILTAKOZZ A DIHIDROGÉN-MONOXID ELLEN!
A LÁTHATATLAN GYILKOS

A dihidrogén-monoxid színtelen, szagtalan, íztelen és minden évben számtalan embert gyilkol meg. Ezen halálozások legtöbbjének oka a DHMO véletlen belélegzése, de a dihidrogén-monoxid veszélyei nem ezzel végződnek. Szilárd formájával hosszabb ideig való érintkezés súlyos szövetkárosodást eredményez. A DHMO szervezetbe való bevitelének szimptómái a fokozott izzadás és vizelés, és gyakran felfúvódottsági érzés, tengeribetegség, hányás és a test elektrolitikus egyensúlyának felborulása. Azon személyeknél ahol a függőség kialakult a DHMO elvonás azonnali biztos halált jelent.

A dihidrogén-monoxid:

* ismert "hidrikus sav" néven, és a savas esők fő alkotóeleme,
* elősegíti az "üvegház-effektust",
* súlyos égési sebeket okozhat,
* részt vesz a természetes földterületek eróziójában,
* gyorsítja a korróziót és számos fém rozsdásodását,
* elektromos zavarokat okozhat és csökkentheti a gépjárművek fékberendezéseinek hatékonyságát,
* megtalálható a rákos betegekből kimetszett tumorban.

A FERTŐZÖTTSÉG HATALMAS MÉRETEKET ÖLT!

Kimutatható mennyiségű dihidrogén-monoxid észlelhető szinte minden folyóvizünkben, tavainkban és víztározóinkban. A szennyezés globális, és nyomokban még az Antarktisz jégtakarójában is kimutatható. Számos országban dollármilliós károkat okoz emberek és cégek számára.

A nyilvánvaló veszély ellenére a dihidrogén-monoxidot gyakran használják:

* ipari oldó- és hűtőszernek,
* nukleáris erőművekben,
* soha le nem bomló mûanyag dobozok gyártásánál,
* tűzoltó eszközök adalékanyagának,
* számos kegyetlen állatkísérletben,
* rágcsálóirtó szerekben. Még a leggondosabb lemosás után is észlelhetők e kemikália maradványai,
* számos gyorséttermekben árult és "rágcsálnivaló" ételekben adalékanyagként.

Számos cég önti a hulladék DHMO-t a folyókba és óceánokba, és ezek ellen jogilag lehetetlen fellépni mert ez a jelenlegi gyakorlat még mindig legális. A természetes élővilágra gyakorolt hatás hatalmas, és nem tehetjük meg hogy továbbra is figyelmen kívül hagyjuk!

A BORZALMAT MEG KELL ÁLLÍTANI, MÍG NEM KÉSŐ

Az Amerikai kormány megtagadta ennek a veszélyes kemikália gyártásának, forgalmazásának vagy használatának betiltását annak "a nemzet gazdasági egészségére gyakorolt fontos hatása" miatt. Valójában a tengerészeti és hadiipari szervezetek DHMO-val végzett kísérleteket folytatnak, és több millió dolláros egységeket terveznek háborús események ideje alatti felhasználására. Több száz katonai kutatóintézet jut hozzá rendszeresen több tonnányi anyaghoz a magasan fejlett földalatti elosztórendszereken keresztül. Több helyen nagy mennyiségeket halmoztak fel belõle "késõbbi felhasználás céljaira"!

MÉG NEM TÚL KÉSŐ

Cselekedj MOST hogy megelőzzük a további szennyeződést! Ismerd meg ennek a veszélyes vegyianyagnak további jellemzőit! Amit nem tudsz az OKOZHAT neked - és másoknak - bajt!

Támogatásodról a dhmo@exabit.hu címen értesíthetsz minket!

Amennyiben nem rajtunk keresztül, hanem közvetlenül a nemzetközi szervezethez akarsz csatlakozni, ezt a no_dhmo@circus.com címen teheted meg. Az eredeti weblapot a http://www.circus.com/~nodhmo/ címen találhatod. Információs anyagért írhatsz az alábbi címre egy felbélyegzett válaszborítékkal:
Coalition to Ban DHMO
211 Pearl St.
Santa Cruz CA, 95060 "
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.28 13:48-kor.

Kép
Kép
200907?

Lányok!

T kinek mit vesztek karácsonyra,tudjátok már? Ma belegondoltam,hogy basszus,mindjárt itt van! Nálunk most nyílik a Skála helyén egy új bevásárló központ,tök jó üzletek vannak,úgyhogy szerintem én vásárlási uatlványokat fogok venni. Nem valami kreatív,de jobb mintha valami felesleges dolgot vennék. :lol:
Lili pont 5 hónapos lesz Szenteste!! :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond: úgy tűnik hasonlóan szőrösködünk :D + nekem még a hajam is csomókban hullik :?
Macikávé nálunk: 589 ft
Nóci: kisvakond után szabadon mindjárt azt mesélte az oviban, hogy a Virág anya puncijából jött ki… :roll:
Élet a Missisippin: nekem kimaradt… :(
agi125r: Köszi, N óci alakulgat (kop-kop-kop) Néha nehezebb, de ez már bőven az elviselhető szint. :)
Amikor Gabi1-ékkel sétáltunk, pl. nekiállt bőgni, mert nem arra mentünk, amerre ő akart. Kb 5-10 percig hangosan bömbölt, folyt a könnye, és többször megállt, elindult vissza….. egyszercsak egy vadkacsa nekiállt jóóóóó hangosan hápogni. Tudjátok, olyan nevetősen …. erre az én lányom is hangos kacajban tört ki….
Igaz, Gabi1?

Sillia: Lóci édi a kis tokaszalonnával…. :D

És az összes babuci nagyon szép...Jázmin nagy szemei :D ...

Conversano: meséltem apának a barátnődék szerencsétlen esetét. Erre mesélte, hogy még élt az anyukája (kb 15 éve), és azt már nem tudja mire, de az ügyeletes orvos egyszer felírt neki egy gyógyszert. A patikában meg annyit mondtak, hogy nem értik, miért ezt írta az orvos, mert ez valami állatoknak való piszok erős kábító hatású szer,…. :shock: ott a patikus volt, aki alighanem életet mentett….

Mi csak nyüglődünk. Vica éjjel 2x sírt, reggel is korábban kelt a szokottnál... Ja, és egyszer Nócihoz is futnom kellett.
Apa tegnap szétbombázta a spájzot (tudjátok, ahol az oroszok vannak :roll: ), kifestett, most mostam el egy csomó cuccost, meg szanáltam a befőtteket. Elég is volt mára. Este talán már lehet visszapakolni.

Kép
Kép]
hendegabi

Karácsonyra még nem vettem semmit, pedig már ideje lenne nekiállni a beszerzésnek.

Kép
Kép]
hendegabi

A döntés megszületett. :( :( :( :( Szerintetek meg is fog valósulni?

http://www.slagerradio.hu/

Nem tudom, hogy valójában mi áll a háttérben, de küzdjünk már egy kicsit a színvonal ellen, nem? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

( http://www.origo.hu/itthon/20091028-slager-radio-danubius-radio-ortt-eldolt-a-ket-orszagos-radiofrekvencia.html)

:!: http://www.slager.hu/index.php?lapid=31&cid=250 :!:

Kép
Kép
200907?

Nem hittem, hogy tényleg megteszik!!!! :evil: :x :evil: :x

Bakszi! Segítsetek!!!!!!

Mikor kipurcant a gépem, minden, ami rajt volt elveszett.
Most kellene egy önellenőrzést csinálnom, de persze a csajnak nincs meg az eredeti bevallás se, azt is be kéne pöttyinteni. (nem is én csináltam az eredetit)
és nem tudom letölteni a 0853-s nyomtatványt.
Java-m már van. Keretprogram is. De az most ABEV helyett ÁNYK néven fut. :x
De a keretprogramba nem tudok betenni nyomtatványkitöltőket!!!!!
Kezdek megőrülni (már újraindítottam 2x a gépet, hátha....)
Ezt az üzit küldi, mikor le akarom tölteni a nyomtatványt:

Unable to launch the application!

Ötlet?

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Szerintem próbáld felhívni a Contact Centerüket. A megoldást biztos nem ők fogják megmondani, de talán el tudnák indítani valamerre... :roll:

Kép
Kép
200907?

Most fedeztünk fel Fehérváron egy bababoltot, ahol ennyibe kerül a Libero:

http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/01035_Libero_3_Mega_pack_Midi_premium_nadragpelenka_-_88_db-os__5-8_kg_

Szerintem ez NAGYON barátságos ár...

Itt 46,60 Ft darabja, a tescoban 54,90, az Intersparban 56,80 :shock:

Azért ez elég szemtelen különbség :twisted:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! sajnos nem nagyon van időm most visszaolvasni, a héten eddig minden délelőtt orvosnál voltunk :( :( :(
Hétfőn átmosták Hédi könnycsatornáját, kedden elvittem tanácsadásra, mert ilyen száraz, hámló foltok voltak a mellkasán. Dokinéni szerint csecsemőkori ekcéma, írt rá krémet és csak a gyógyszertári fürdetőt és testápolót használhatjuk. Ma reggel öltöztetem át, mindkét karja tiszta vörös és pöttyös, de csak a karjai. Mivel ma nincs kocsim, így nem tudtam elvinni a saját dokinénijéhez, gondoltam beviszem a védőnőkhöz, csak okosabbak, mint én. Szerencsémre pont ott volt egy gyerekorvos, havi 1x-i tanácsadást tartani. Megmutattam neki, szerinte allergia, kérdezte én mit ettem, vagy talán a mosószer? Azt mondta adjak neki egy negyed kálcium pezsgőtablettát, 4 napon keresztül. Na persze miért is ne citrom ízű lenne :twisted: :twisted: :twisted: Nem nagyon változott a helyzet, szóval holnap lehet, hogy ismét elviszem a saját dokinéninkhez. Meglátjuk mit hoz a reggel. Újramostam a ruháit és gondolkodtam, hogy veszek mosódiót, Valakinek van erről tapasztalata? Én nem ettem semmi extrát, talán a máj ami a ludas lehet. Tipp, ötlet, javaslat?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ancsurti, Bond!

Én is szeret(t)em a halloweent, pedig nem vagyok dekorász( :lol: ). Mondjuk nálunk, otthon minden ünnepnél "felöltözött" a lakás, sőt anyum most is farag tököt, de csak a saját gyönyörűségére :wink: .
Gyerekkoromban mi halloweeneztünk a barátnőimmel! Tudom, hogy nem magyar szokás, de gyerekként kihasználtunk minden alkalmat a bolondozásra! Ilyenkor mindig egyikünknél aludtunk 8-10-en lányok,beöltöztünk, és körbejártuk a környéket 'csokit vagy csalunk' jelszóval! Mindenki nézett ránk igen hülyén, de nem érdekelt minket, mert hihetetlenül élveztük!!!!
Én sem pörgök rá az ámerikai ünnepekre, de ez pont olyan mint a Valentin nap: mi pl. nem tartjuk, de ha ennek az ünneplése egy párnak feledhetetlen élményeket okoz, sztem mindegy honnan származik, és hogyan nevezzük a dolgot!!! Nekem ezek nagyon szép emlékek! És szerintem a gyerekeimnek is emlékezetessé fogom tenni, de hozzátenném, hogy ezekben a napokban gyertyát is fogunk gyújtani a halottainkért :wink: .

Boo!

Jééézusooom, ez naaaagyon gáz! Na jó eddig is tudtam, hogy ilyesmi a helyzet, de így még durvább :shock: :evil: :evil: . Mit adjak a gyerekemnek enni? Saját gyümölcsöt, meg kútvizet?!?! éhenhal!!!

Nyuszi!

Pedig tényleg kipróbálhatnátok, hogy apa altassa vissza! Persze, most még nem teher, hogy kelni kell hozzá, de ha el lehetne kerülni, sztem érdemes :wink: .

Bond!

Sláger rádió :shock: :( :( :evil: :evil: :evil:

Végre megint jó a laptopom, így nem csak magunkról tudok pampogni( :oops: ), hanem beszélgetek is veletek :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

hendegabi

megpróbáltam nekem simán lejött a 0853-as.
letölteni nem tudod, vagy a keretprogramban használni?
Vendég

Conversano: jó hír :lol: :lol: A jogi részéről tudsz valamit? Barátnődék perelnek? Vagy a gyógyszertár ajánlott fel kártérítést?

Nyuszi: azért csodálkoztam, mert a prevenalt mi a két hónaposon adattuk be... :D
Enyémapa már benyújtotta a karácsonyi ajándékigényét, tehát azon nem kell gondolkodnom :lol: De a többit még nem tudom :roll:

Bond: nekem semmi bajom a vízzel :lol: :lol:
:shock: :shock: Sláger, Danubius :shock: :shock: Ez most komoly???

Hendegabi: a hajhullásból nekem is kijutott :roll: És már rohadtul elegem van belőle, a lakás minden pontján az én hajszálam fityeg :( Lehet, hogy levágatom tüsire.... Vagy meddig tart ez még??? Én is lekopogtam Nócit :D :D Szorítok ám nektek, hogy alakuljatok :D :D

Boo: én egyszer próbáltam a kengurut /ma :lol: :lol: /. és nekem bejött :lol: :lol: Egyedül felszereltem magamra, nem volt nehéz :lol: :lol: :lol:

tike: :( én is ettem májat, de Katának semmi baja nem lett tőle....

Kép
agi125r

Boo!

Ez a gyerek napról napra szebb :shock: :D :D :D !

http://indavideo.hu/video/JESSICA_7_EVES_222_KILOS
:shock: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Ez a gyerek napról napra szebb :shock: :D :D :D !

http://indavideo.hu/video/JESSICA_7_EVES_222_KILOS
:shock: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Esküszöm, hogy felveszem videóra, ahogy magamra kötöm egyedül a Petrát és elküldöm. Hidd el, csak egy pici rutin kell hozzá (az meg csak akkor lesz, ha használod).
Én most a babakocsit valami miatt nem bírom kinyitni (amióta átszereltük sportkocsivá), úgyhogy mei tai-ban sétálunk.
Tegnap kint voltunk a temetőben, és másfél órát volt rajtam a Petra, szépen el is aludt. (Ha nem otthon kötöm magamra, akkor a kocsi ablakát használom tükör helyett.)
Ma is így sétáltunk, ma is jót aludt. :wink:
A hosszú pántokkal egyébként akkor a legegyszerűbb, ha előbb felkötöd a derekadra, aztán átlendíted a két pántot a válladon, hátul keresztezed, előre hozod és beszorítod a lábad közé. Az erszény részt jól meglazítod, belerakod Zsirit, és utána már csak meg kell húzni a pántokat.

Norka!
Jázmin meseszép kislány!!! Nagyon tetszik! :D

Dodi!
A Best nem pletykalap? :roll: :roll: Vagy már Te is híres ember vagy? :lol: :lol:

A mi védőnőnk teljesen jó fej, mondtam neki, hogy mostanában van, hogy 2x eszik éjjel a Petra, csak annyit kérdezett, hogy alszik-e tovább utána.
Egyébként nem hiszem, hogy ez akkora gond lenne 3-4 hónapos korban.

Sillia!
Jók a képek! :D

Végeztem az ablakpucolással végre! Két részletben voltam kénytelen megcsinálni, mert csak a délelőtti alvásnál merek ilyen nagy melóba belefogni. De minden ablak és függöny csillog-villog! :D

Kép
katy76

Sziasztok

Katy

Én is ablakot pucoltam, még a fele hátra van.

Conversano

Kislány: nagyon jó hír.
Én is szeretem nyersen a krumplit.

Sláger, Danobius Rádió :shock: :twisted:

Boo

Én hétvégén próbáltam a BabyBjörn-t , nekünk tetszik.

Kép
Kép
orsi777

Katy!

De, a BEST pletykalap, én sem értem mit keres benne egy ilyen cikk :roll: . Gondolom uborkaszezon van bulvár-téren :lol: . Én is jobban örülnék vlalami életmód magazinnak, mert így hajlamos vagyok kételkedni a cikk építő jellegében :roll: :? .
Én amúgy veszem a Bestet, sőt a Storyt is :twisted: ! Tudom, itt peeeersze senki nem olvas ilyen szennyet :twisted: , de én szeretek ilyesit olvasni elalvás előtt, mert erre tudok elaludni :lol: . Egy jó kis regénybe sokkal nehezebb belealudni na :oops: :lol: .
Ja, és a Mónikát is van, hogy nézem, mert engem szórakoztat a sok "Máááónikázó", meg ahogy próbálnak választékosan fogalmazni, de finoman szólva sem jön össze :lol: . Szerintem ez vicces :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
Sőt a Megasztárokat is tökre szerettem, sőt, vártam! És most is nézem a Csillag születiket! Mégsem érzem magam gáznak :twisted: ! (Pedig kéne :lol: ).
Nekem emellett teljesen megfér a Bereményi könyv, és a történelmi dokumentumfilmet is :wink: .

Ja, Bond! Dolgoztam a Storynál kb. 1 hónapig, és nagyon utáltam! Azt is megmondanám, ha nem így lenne! Eleve tudtam, hogy ez nem pálya, de ami betette a kaput:
Az volt a feladatom, hogy interjút csináljak Ábel Anitával, mert az apukája kórházban feküdt, és ez huhú de nagy bulvárhír :? . A legtapintatosabban próbáltam befűzni, ő meg nagyon kedvesen türelmet kért, és megígérte, hogy amint eldől a betegség kimenetele ( :( ) ad nekem interjút... Én ezt elmondtam a lapértekezleten, és ennyiben is hagytam a dolgot. Erre a következő heti értekezleten közli az egyik "régi motoros", hogy megvan az Ábel-cikk :shock: . Azon nyomban rákérdeztem hogyan...? Erre közölte a csaj, hogy "Tudod Dórikám, ez úgy megy, hogy felhívtam és megmondtam neki, hogy vagy nyilatkozik ő, vagy írok amit akarok. Nyilatkozott." :shock: :evil: :evil: :evil:
Na, itt felmondtam!

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Én is néztem az első Megasztárt és most nézem a Csillag születiket is. Nem érzem gáznak, napjainkban ez a "Ki mit tud?".

Storyt még akkor olvasgattam, mikor a nagymamám élt, ő mindig mindent tudott mindenkiről. :wink: Az ő újságját néha átnéztem.

Amúgy én nem tartom gáznak, csak engem nem érdekel, hogy ki kivel mikor mit csinált.

Mónika show-t nem bírom nézni, mert nálunk az ügyfelek 75%-a ugyanilyen értelmi- és egyéb képességekkel rendelkezik. Úgyhogy nekem elég kimenni az ügyféltérbe ha Mónika show-ra vágyom.

Minden valamire való rádiót megszüntetnek. Annak idején megszűnt az én ízlésem szerinti két legjobb adó (Extrém, Radio Deejay), most meg a Sláger és Danubius. Nem is értem... :roll: :roll:
De nincs veszve semmi! Bartók még van!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Boo!

Gyürött arc: iimááááádom :D .Olyankor mindig szanaszét csókolgatom a fejét :D ! Tuti szereti :lol: .

Én a paprikás krumplit "pürésen" szeretem 8) . Vagyis normálisra főzöm, de a tányéromban szétnyomkodom villával a krumplit :wink: .
Mond apának, hogy direkt pürés, azt hallottad, így jobb :lol: . Ha viszont leöntöd a vizet, akkor vlsz pótolni kell egy kicsit a fűszereket, mert az is kimegy! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Majd normálisban is, most csak átvonuló vihar jelleggel. :roll:

sillia! :)

Ha már tényleg sehogy nem tudjátok csökkenteni a kiadásaitokat, akkor sajna plusz bevétel kell. :roll: :( :( :( Nem tudnál otthonról végezni valamilyen értelmes munkát? Teszem azt gépelést, adatrögzítést, miazmást. (Amúgy én el lennék itthon ilyesmivel, csakhogy kishazánkban ez még nemhogy gyerek, de még bébi cipőben sem jár. :( :( :( :( ) Ha minden kötél szakad, akkor Lócit be tudnád adni bölcsibe és vissszamenni (részmunkaidőben) dolgozni?

Rádiók: Isten hozott Magyarországon. :( Jövő hét vasárnap lesz egy támogató koncert. Érdekel valakit? :?:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ledöntött a takonykór :cry: :cry: :cry: :cry:

Én sajnálom a Sláger és a Danubius megszűnését... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kozmetikumok, illatszerek
Szeretem a DM-termékeket :wink:

Boo
Mi kendőzünk :wink:
Vendég

Boo: nekünk nem baby björn, mert olyat drágán találtam :roll: :lol: Illetve biztos jó, de nem hinném, hogy kenguruban fogom a járástanulásig hordozni csak a gyereket, ezért inkább nem költök rá vagyonokat :lol: A mienk Pierre Cardin, igaz, nincs rajt elől zseb, de ez már akkor jutott eszembe, amikor el kezdtem gondolkodni, hogy akkor a boltban hogy fogom elővarázsolni a pénztárcám? Aztán sikerült :lol: Nem tudom, hogy Björn Borghoz van- e köze, de nekem a táskáim olyanok, és nagyon meg vagyok velük elégedve /pedig nem vagyok márkabuzi, csak ami bejön, az bejön :lol: /

Kép
agi125r

Nekünk könnyű ám, én szinte alig veszek Odettnek valamit, örököljük az unokatesótól, Baby Björn is így lett nekünk. :wink: Biztos nem költöttem volna ennyi pénzt rá. :oops:

Kép
Kép
orsi777

boo! :)

Kűggyek túróscsúszmászt? Még vaaaaaaaaaaaaannn... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: márkák:
tusfürdő, stift, deo: Nívea
fogkrém: Colgate /apának Sensodyne/
parfüm: Thierry Mugler: Allien
sampon: Baba 2in1 /de most marhára hullik a hajam, van vmi ötlet?/
mosószer: fehérekhez Tomi, szinesekhez Lidl- s folyékony
öblítő: sokáig Coccolino, most Silan sensitive- et vettem, mert már meguntuk a macisat
mosogatószer: Pur balzsamos
Nem sminkelek, úgyhogy ilyenből nincs kedvencem :lol:

Amúgy nem hinném, hogy a Sláger meg a Danubius ennyiben hagyja a dolgot, ha más nem, új frekvencián de működnek majd /tudom, ezeknek a legnagyobb a lefedettsége.... :roll: / De valószínűleg harcolni fognak a jelenlegiért.

Kép
agi125r

Huuu basszus...kezdem lassan elvesziteni a turelmemet.......Meg "csak" delutan 1/2 3 van,es a gyerekem bog egyfolytaban :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:

40 percig probaltam a karomban nyugtatni..aztan feladtam.....bolcsoben kb.10 perc utan elkezdett nezelodni,gugyogni..ez tartott...kb.15 percig(se)...azota megint bog egyhuzamban,hiaba jarkalok,tancolok,eneklek.....
Es ez csak a most......mar ebredes utan sem volt egy leanyalom a nap kezdete.......de valahogy meg lefoglaltam...aztan egy nehez altatas,nyuglodve ebredes....szopi,es azota ez megy.....

Ki kell adnom magambol ezt az oruletet,en lassan becsavarodok azt hiszem!

Na vegre....elaludt......leizzadtam rendesen :cry: :cry: :cry:

Nem igazan tudtam olvasni :?
csak az utolso hozzaszolasokat...

Boo:miert is es hogyan kene a krumplinak levet eresztenie :shock: :roll: :lol: az nem igazan tud......
Engem sem igazan tanitott senki sem fozni,magam tanultam.....
Uveges hagyma=lassu tuzon csinald,pici sot tegyel bele,akkor nem eg le...es szanj ra kis idot,mert nagylangon odaeg...amikor attetszove valik,(nem recsegos,hanem puha,malos)akkor jo.... :wink: A paprikas krumplit vizzel kell alapbol felengedni,hogy a krumli megfojjon...honnan nezed a receptet????
Igen alig varom hogy apa bekebelezze joizuen a foztomet!

Bar most megint nem tudom mit fozzek....utalom hogy annyi mindent nem ehetek szoptatas alatt.....

Help-help-help!!!!

Mi kendozunk is,es kenguruzunk is(Babybjorn)
A kengurut tenyleg pofon egyszeru hasznalni,egyedul is,bar en a kendot is tudom egyedul felkotni,es beletenni Hisztikrisztit.....
Azt nem tudom hogy az BjornBorg-e,de a neten nezd meg!Es szerintem hasznaltan is lehet loni a teszveszen,vagy hasonlo oldalakon.En anno hasznalt bababoltban vettem 5oooert a Pierre Cardint a tesomeknak...De ha van mei taiod,azert probalkozz,mert az tenyleg jo lehet,csak gyakorolni kell....

Kép
Kép
ancsurti

Boo! Nekünk kenguru van,igaz még csak itthon használtuk,mert szoktatjuk hozzá Lilit,de szereti. Egyből elalszik benne. Baby Björn van nekünk is.
Főzés: nem kell hozzá nagy tudomány,én például sokszor kreálok valamit,abból ami van itthon,mert én sem vagyok egy nagy főzőzseni,de azért megcsinálok nagyjából mindent. Múltkor is csirkecombot beáztattam fokhagymás tejbe előző este,aztán másnap kivajaztam egy tepsit,kibéleltem baconnal,rá a csirkecomb nyakon öntöttem tejszínnel és be a sütőbe. Nagyon jó lett,apa imádta. Tök egyszerű és nem kell vele pöcsölni :lol:

Sláger rádió:én nem bánom,hogy megszűnik,utáltam a Bochkorékat,meg egy csomó reklám volt rajta. A Danubiust viszont sajnálom. Nekem is az egyik kedvencem a Radio Deejay volt,most meg a Rise FM,de már az is megszűnt,pedig nem is olyan rég indult.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi! Az a kislány nem semmi! Az ilyen szülőt felakasztanám,aki így elhízlalja a gyerekét. Mert ezért ebben a korban csakis ők a felelősök.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

krumplifőzelék (vagy leves lett, vagy lekvár )
:lol: :lol: :lol: Úgy felröhögtem, hogy az épp szopizó kisfiam is megugrott :oops: :lol: :lol: .
(A főzelékek sűrűségé én is mindig elcseszem, aztán csinálhatok újra rántást, vagy önthetem fel :evil: . De a bnőm pár hete mondta, hogy erre a legtutibb, az ételsürítő, mert az korrigálásra tökéletes, meg ő eleve több lében főzi a zöldségeket, amikből sűrítés előtt levesz, és a végén abból önt vissza, ha túl sűrű lenne. Így nem "hígulnak" az ízek, csak az állag :wink: )
Alapreceptekre ajánlom a Horváth Ilona szakácskönyveket (épp ma is vettem egyet, mert ebben vannak képek, és nekem a kép nélküli nem olyan szimpi :oops: . Ez jobban meghozza az étvágyat :wink: :lol: .
Mostanában meg már a mindmegette.hu-ról főzök, ha újítani akarok :wink: .

Khm...nem csak pirospaprika...de már úgyis mindegy.... :roll: :lol: :lol: :lol:
(Én amúgy paprikás krumplit fényévente csinálok, mert apa szerint ez nem kaja! Nincs benne elég hús :evil: ! Rántott hús paprikáskrumplival meg hogy nézne már ki :lol: :lol: :lol: .

én véletlenül szoktam szétfelejteni a lábaimat
:lol: :lol: :lol: Hát eeeez, hülye :lol:
(Erről eszembe jutott: Időnként apa reggel, félkómásan rámveti magát, és ilyenkor váltig állítja, hogy én bátorítottam. Persze nem bánom én, de mégis mivel? Hát pucsítottál! Értsd: Magzatpózban aludtam, neki háttal. :lol: :lol: :lol: Szóval minden nézőpont kérdése :wink: )

Ti is izgultok, amikor főztök, hogy apa jöjjön már haza és tolja az arcába, és legalább annyit mondjon, hogy jóvannemolyanrosszez
Aha, az első 300 alkalommal :lol: . Most már csak azt nézem, pislog-e még kaja után, mert akkor életben maradt :twisted: :lol:
Neeem, amúgy apa ebben jófej, mindig megköszöni, és nagyon megdícsér, ha jó, viszont simán le is "moslékozza" ha sz@r! (Persze ilyen soooha nincs :lol: )

Ancsurti!

pici sot tegyel bele,akkor nem eg le
Ezt én is "elmentettem" :wink:

Nyuszi!

Én sem értem hogyan gondolhatja valaki, hogy jót tesz, ha halálra zabáltatja a kislányát, és 220 kilósan is tömködi bele a csipszet :shock: :evil: :evil: . Csóri kislány nem bír menni, úgy kúszik, mint egy fóka :evil: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: