A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Apeh ma küldött egy "szerelmetes levelet" hogy mennyi a tartozásunk :roll:
Az Ő vezetésük szerint 3*annyi mint a mi könyvelőnk szerint :shock:
Hívtam a könyvelőt, azt mondta nekünk van igazunk. A levelet még júniusban írták és csak most küldték ki. Kicsit sokkot kaptam mikor olvastam :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

No, lopva írok. :wink:

Ó, bocsánat, az előbb félreérthető voltam. Még véletlenül sem gondolom, hogy bárki is erőltetné a bilizést, vécézést. Bocsánat a pongyola fogalmazásért. :oops: :oops: Tudom, nem jegyezte meg senki, de akkor is.

Vindo, szerintem így is ügyes. Azért nagyon apró ám az. Nekünk óriási fa gyöngyeink vannak. Nagyon nem hozza lázba Bercót. :P Ő is egy apró kis golyócskát szokott kergetni, persze ez a legkisebb "labda". Lassan már nem férünk a labdáktól. Ha itt szétnézek, kb 6 db van itt körülöttem és van még néhány, amit már eldugtunk.

Móni, ez az APEH! tiszta rémálom az egész.

Heni, jó kis buli???? :lol: :lol: :lol: :lol: Én megint egy nyugodt, öreges szilveszterre vágyom jó kis bulival. :oops: :oops: :lol: Jaj, már akartam írni, ha Bercón múlna a dolog, akkor még ő is szopizna éjszaka is szerintem.
dmaggie

Ja, egyébként a poginak nagy sikere lett. Pedig nem igazán tudok pogácsát sütni, de ez most kivételesen jól sikerült. Pedig csak úgy beledobáltam a hozzávalókat.
dmaggie

Maggie, nálunk is van egy csomó labda :shock:
Minden százasból hozunk egyet :roll:

Móni, Apeh :x

Szilveszter - én leginkább aludni vágyom, nem éjszakázni :wink: Azt szoktam sajnos gyakran :roll:

Általában fennmaradunk azért, nézünk filmeket, iszunk, aztán reggel kelt Rugó :roll:

Ja, tavaly kimentünk a főtérre a mínusz tizenvalahány fokban, forralt bort ittam :roll:

Kép
vindolanda

Gábor még haza sem ért :roll:
Lehet, csak kilenc körül ér haza :roll:

Kép
vindolanda

Vindo! :lol: Rugó ügyes!!!!! :)

LMóni! Úgy látszik, most kezdtek el dolgozni az apehnél... :roll: Lehet, én is utánakérdezek, hogy jogos-e a tartozásunk, de attól tartok, igen... Zs egész évben nem tudta befizetni a járulékait... :oops:
De most akkor végülis nem jogos, amit küldtek Nektek, ugye?????

Jaj, képzeljétek!!! Megyek Szeliért a bölcsibe, és mondja a gondozónője, hogy Szeli 2 napja cumi nélkül alszik ott ebéd után... :shock: :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo, Albert is dolgozik. A Campusban tanít.
MOndjuk ő hamarosan jön, 8-ig van órája. Szegény úgy ment el, hogy közben nagyon rosszul volt. Már megint megy a hasa, szédül, stb. Hogy mi ez??? :roll: :roll:

Nekem meg erősen dolgoznom kellene az óravázlatomon. Te már készen vagy?
dmaggie

Regi, éljen, éljen! Hát igen, egyre nagyobbak, ügyesebbek. Hamarosan meg majd csak kapkodjuk a fejünket.
dmaggie

Hehe, én itt nyomulok, Dávid szórakoztatja Bercót a fürdőszobában. :lol:
dmaggie

Maggie, igen, kész vagyok 8)
Rugó kidőlt délután.

Szelina ügyeske :D

Kép
vindolanda

Maggie, lehet összeszedte Albert a mi múlt heti vírusunkat. Ha két nap alatt elmúlik, de addig hányingere van meg nincs étvágya, akkor az a mi debreceni kórságunk lesz :roll:

Kép
vindolanda

jó estét :)

Gege milyen édes :) kis szumósom :)
Móni!
mindjárt küldök pü-t,de a gmail-en van egy telefonos lista :)

Míra esti meséje:
" mivel nagyon sokat aludt,kapott műszívet" :shock: :shock: 8)
ezt honnan szedte,apjával ott röhögtünk halkan,B. meg egyfolytában mondta nekem(mivel rázkodott a mellkasom) h. bocsánat :)

Vindo!
s Maggie-vel,Kaqk-kal nem volt furcsa először találkozni?
gyöngyöt B. már kipróbálta nővére jóvoltából :) a legjobb mikor a vasalhatós gyönygös képet félkész állapotban kiborítja :) olyankor kellene xanax :)

Silka!
szerintem édes kevés a 8-9 óra alvás Lizának :? ha emlékeim nem csalnak akkor kb. 3/4 óránként szokott lenni náluk holtpont,esetleg ha 3/4 7kor megpróbálnátok lefektetni talán elaludna :wink:
szüret hogy sikerült?

Nem is írtam :)
Bálint nagyon ügyesen vág ollóval(persze M. után már minden könnyen megy) s tegnap is vagdosott :) ami nem is lett volna gond,de egy pillanatban úgy gondolta elvágja a cumiját :) oké kuka.majd pár perc múlva(amit nem vettem észre) cumisüveg cumiját is szépen elnyisszantotta :evil: s én lelkesen csináltam az ebéd utáni tápiját(persze nem vettem észre) gyerekem üvölt h. folyik nyakába tápi.Én olyan ideg lettem :oops:

:arrow: R. megvacsizott :)

KépKép
viranka

Viranka, de velük is furcsa volt :roll:
:wink:

Olló-mánia nálunk is van, de R. még nem kezeli ilyen sikeresen :lol:

Megyek, kiszedem a vízből :arrow:

G. továbbra sincs sehol :?

Kép
vindolanda

Lányok, nem tudjátok véletlenül, hogy a Naturland márkájú babasampont (körömvirágos) melyik áruházláncban lehet beszerezni?

Rugónak attól a legszebb a haja
:lol: :lol:

Mikor született, kaptunk egy dobozzal, most kezd elfogyni.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Ígéretem ellenére sem tudtam gyakrabban jönni. :(
Egy hónapja kezdtük a bölcsit, azóta Zéti mindig beteg. Kb. másfél hetet járt eddig....Lekopogom mára múlt el a köhögése ami mostanában volt a sláger. A héten már hordtam, ma aludt először ott. Szegény még mindig teljesen meg van zavarodva, remélem hamarosan megszokja a dolgot. Én kemény vagyok és próbálok vissza sem nézni amikor síró manómat reggelente leakasztják a nyakamból a gondozónők.... :( Egyébként minden szempontból meg vagyok elégedve a bölcsivel, jól választottunk.

Én megvagyok, hétfőtől beülök az iskolapadba ismét. Angolra járok majd, nem írom ki melyik országos nyelviskolába... Minden nap megyek, több órára. Konkrétan annyira amennyit bírok. Kénytelen vagyok mert kell a diploma, állás is lenne. Itt 3 hónap alatt elvileg el kellene jutnom a vizsgáig. Az önálló tanulással semmire nem jutottam. :(

Mindenkit puszilunk, vigyázzatok magatokra!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vindo: bár nem engem kérdeztél, de Zsófinak ilyen gyöngyei vannak, és nagyon ügyesen fűzi már kb fél éve:

http://fakopancs.hu/gyongy-muanyag-dobo ... -p-88.html

Gegi nagyon ügyes :)

Meg Szeli is a cumimentes elalvással :)
Vendég

Jó reggelt!

4-kor kidobott az ágy... :shock:
Jár az agyam, mit hogyan lehetne megoldani... :evil:

Ma nem viszem Szelit bölcsibe, mert lesz a gondozónőknek valami előadás, és csak délig lenne, de úgy döntöttem, hogy akkor nem is viszem Szelit, így együtt leszünk ma! :)

Vera! Cumisüveg... :evil:
Bálint még tápszerezik? Hányszor egy nap?
Azért kérdezem, mert barátnőmet nyaggatják, hogy minek ad még Dórinak tápszert (másfél éves múlt)... hozzáteszem, hogy alig eszin felnőtt kaját... :roll:
Meddig jó nekik tápszert adni egyáltalán???
Van még a fórumon olyan gyerkőc, aki tápszert iszik?

Miléna! Hajrá angol!!! :)

Én meg azon agyalok, hogy elvégzek egy kereskedelmi tanfolyamot (OKJ)... ezen a területen jobban keresnek munkaerőt... :roll:
De még nem döntöttem... nem tudom, érdemes-e fektetni ebbe (pénzt és időt)...

Szelinek is fakopáncsos fűzős játéka van, de a gyümölcsös! :) Nagyon szereti! :) Csak az egyik zsinórja már teljesen szétment... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !

Kaqk: Tessék, egy Lencsilány :D : http://www.youtube.com/watch?v=1kCt5tVTpbs

Alvás: Panka állítólag nagyon ritkán és akkor is keveset alszik a bölcsiben, éjjel viszont simán képes 11 órákat nyomni egy huzamban. Próbáltam csökkenteni, de a bölcsiben akkor sem volt hajlandó aludni, csak fáradt lett és pihengetett már délelőtt.

Játékok: ez a gyöngy nagyon jó. Mostanában úgyis "kézműves foglalkozásokat" tartunk, ha hazajövök a munkából. Hol gyurmáznak, hol rajzolnak, "hajtogatnak", ha nagyon türelmes vagyok, festhetnek is :wink: . Beszerzek én is egy ilyen gyöngyfűző készletet, mert Pankát nem egyszerű lekötni :roll: .

Képek szuperek :D !!

Mondókázás, éneklés: a kézműveskedés közben különböző kazikat hallgatunk: Halász JUtkát és 100 Folk C-t leginkább. Pankára ragad minden, ebből néha keveredések vannak :lol: . Egyébként most a Bóbita a kedvence, de nappal nem énekelhetjük az uccsó versszsakot, mert akkor kiabál: "Nem álmos! Táncol!!" :lol:
Énekli a "Pál, Kata, Péter"-t is, szerintem a bölcsiben is mondókáznak, de nála a "Borsót főztem" "Bor-só-le-ves".
Amikor hazajövök, elkezd mesélni: "kéééépzeld el anyaaaa, a bölcsiben nem volt az Emese, mert sííííírt és hazament..." stb. hatalmas gesztikulálások közepette :lol: .

Tali, hát most már nagyon mennék, de semmit nem ígérek 8) . Nekünk az az ovi a város szélén szuper volt, mert oda kocsival is el tudtam menni, de ha kiderül, hol lesz, megpróbálunk elmenni. Mondjuk most túlórázgatok, amikor apa itthon van. Múlt szombaton is bent voltam 12 órát, most szombaton is bemegyek helyettesíteni a kollégámat. Ez jó, mert bizonyíthatok, hogy már most megállom a helyem egyedül (és hát most nagyon kell a pénz is, nagyon el vagyunk maradva :? ), de nagyon rossz is, mert így sincs időm semmire :? . Na majd karácsonykor pihenhetek...

Pankánál is előfordul néha, hogy bepisil a bölcsiben, de szerencsére ritka.

Most ennyi, bocsi, hogy nem tudtam mindenre reagálni, de nagyon felületesen tudtam csak olvasni :oops: .

Ja, Fleur: tippem november 10 :D , apu szülinapja.
dettyk

Napsugarast :)

Regi!
B. speckó tápszert kap,mert Ő nem ihat tejet :( de havi 8 dobozzal elmegy :oops: főleg ha beteg akkor semmi mást nem hajlandó enni,csak tápit inni 8)
ha de. enged fiam válaszolok pü-re :)

Miléna!
biztos sikerülni fog :wink:

Vindo
gyógyszertár :)
http://www.naturland.hu/index.php?page= ... s&langid=0

:arrow: meg is jött,tápiiiiiit kéjek béccives :) :wink:

KépKép
viranka

http://www.naturland.hu/index.php?page=hirek_cikk&langid=0&mid=7&ident=9
itt megtalálod melyik patikában van :)

csók :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Zsófit még a fa kirakók kötik le nagyon, azt kért a Jézuskától is ;)

Na megyek teregetni, ha tudok, jövök..
Vendég

Vera! Ja, akkor csak tej helyett issza... :roll:
Oké! :)

Dettyk! Ez a rossz, az embernek vagy pénze nincs, vagy ideje, vagy egyik se... :roll:

De azért jó lenne tényleg egy talit összehozni! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi, Viranka, köszönöm a válaszokat.

Lassan indulunk, munkanapom van :arrow:

Igyekszem majd Böszörményből bejelentkezni :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!!!

Panndi milyen kirakó? Puzzle, vagy a képes kocka? Ezzel a fakopáccsal nagyon felcsigáztatok, sok szuper dolguk van, szerintem, mikulás, karácson onnan lesz 8)

Regi élvezzétek egymást!!!! Cumi:-)

Móni hol vagy??? TE minden reggel bejelentkezel.....

TAli nekem jó az az ovi ahol voltunk, minél többen gyertek csajok!!!!! Mi elmennénk:-)

Dettyk nagyon belelendültél a munkába, de sajnos hülye világ van, sok pénz kell, és a fizu meg nem valami sok. :evil:

Móni hajrá angol!!!!! Jaj de járnék én is. Imádok nyelveket tanulni:-)

Mondókák nekünk még nem mennek, de a képesszótárban már szinte mindent felsorol :shock: annyira ügyesen megjegyzi a szavakat :D

Itt 2 napja szuper idő an, járunk is ki szorgamasan:-) olyan jó:-) csak sajna biztos nem sokáig tart ez a kánaán :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni, puzzle, az a kedvenc :)
Vendég

Nálunk alvás van épp, ebéden is túl vagyok, most jó dolgom volt, 3 napig nem főztem, maradt hv, meg hoztak anyuék is. 8)

Panndi köszi. Olyan édes Fruzsi a képen, olyan nagyott nőtt ő is már. Nem tennél fel képeket a lánykáidról??? régen nem láttuk már őket.

Hozzátápi? Én 2 étkezést váltottam ki eddig, a tizórait és az uzsit. De Áron imád enni:shock: teljesen lázba jön a kanál láttán :shock: :shock:

Én a gyöngytől tartanék, hogy beveszi a szájába :roll:

Heni
KépKép
heni81

Képek :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Gyöngytől azért nem félek, mert ha azzal játszik, én is ott vagyok :)

Hozzátápi? Hát ismét túl jól haladunk. Doki nénink javasolta a zöldségek elkezdését délben, de Fruzsi is olyan, mint anno Zsófi volt, midnent fal :shock: Szóval reggel szopi, délelőtt gyümölcs (ez nem szopi kiváltása, ő nem evett délelőtt korábban), ebédre főzelék és szopi, uzsonna sinlac, vacsora szopi. És hízik, tegnap a védőnő azt mondta, hogy szerinte tök jól áll a súlya (majdnem 8 kg).

Szóval a déli szopi szerintem inkább csak szomjoltás. Ja, és vizet nem iszik :roll:
Vendég

Ja, az utolsó képen Zsófira rá van kötve a babája (anyaaa, kenguuuuuuu :lol: ) :)
Vendég

Jaj de édesek együtt a lányok:-) Fruzsi is már milyen ügyesen ül :shock: nagyon hamar ő is. Áron is már egy hónapja. De a doktornő mondta, hogy sokat fektessem, hát jó jöjjön el ő és fektesse le :roll: csak ülni és ülni akar és jáccani:-)

Heni
KépKép
heni81

8 kg az nagyon jó, hány mennyit akarnátok??? Áron 8.5 kg és fiú és totál kész van a doktornő, hogy mekkora :shock:

Egyébként eza kiváltás dolog, van hogy cicizik ő naponta százszor is, de van hogy csak 3x, szóval igény szerint.

Heni
KépKép
heni81

Hát jó, de Fruzsi 3730 grammal született. Áron mennyi is volt?

Hát, Fruzsi két és félszer eszik engem :)

Én fektetem, de rögtön hasra vágja magát, megkeresi Zsófit, és elkezd oda kúszni :)
Vendég

Mesi: Gegi annyira de annyira szépséges..tudom fiukra ezt nem modják de valami tüneményes pofija van! megzabálnám!!!!!!

Panndi: Csajok milyne cukik együtt!!!!:-)

Lencsilányokat köszi!!!!!!

Vindo: hát ez olyna kis olcsó változat, két féle, az egyik a kisebb olyan mintha szívószálak lennének feldarbolva a nagyok meg olyan kb 1,5 cm átmérőjü gömbszerű alakok....:-)

A mikulás pötyit fog hozni az már tuti...a Jézuska meg babaházat.( barátnőjének van és nagyon sokáig eljátszik vele..)..tőlünk..de még a legó a tuti biztos vmelyik nagyitól.

Borzasztó éjszakánk volt. már 10 kor át kellett hozni hozzánk..nem kap levegőt, köhög, nyűgös, forgolódik, álmodik......hát nem sok alvás volt...:-(

a bölcsiben is kissé nyomika volt...folyik az orra megint...:-( pedig szedjük a vitaminokat ezerrel..de mostmár teljesen kitapintható 2 hátsó foga a 4 ből..szóval tuti az készül...délben is már ébredt 1x nagyon sírva, köhögve, taknyosan..és kért szirupot mert fáj a foga..a füle meg viszket ..:-( remélem tényleg csak a foga és nem felülfertőzés!

Tegnap kicsit mi is kint voltunk és gondoloma bölcsiből ma voltak de-t kint..ha marad a "jó" idő du-án is kimegyünk...apa pesten van..:-(
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

De szép Emma!!!!!!!!!!! Remélem én is, hogy nem a füle, mert az nagyon rossz volna:-(

Panndi 3500 g volt, jaj olyan kis picike volt, most meg már olyan nagy, már elmúlt fél éves :cry: rohan az idő. Szóval bőven duplázta a súlyát fél évesen :D

Közben felébredt Áron, rögtön cicizni akart,szóval ennyit a etetési rendről :wink: most megkaparintott egy kábelt :shock: Legalább még alhat egy kicsit Péterke.

Heni
KépKép
heni81

Nálunk meg én tömködöm a mellem a szájába, de nem nagyon izgatja :roll:

Emma milyen nagy és szép :)
Vendég

Heni, Ti szeretnétek még gyerekeT?
Vendég

Panndi már nem tervezünk még egyet, de ha véletlenül besikerül biztosan imádni fogjuk:-) Sajnos még kilátástalan az én helyzetem is :cry: de tutira nem fogok itthon ülni.
Nálunk anyu szivrohamot kapna, ha jönne a 3. :shock: :shock: :shock: Áronból is akkor nagy dolgot csinált,, hahaha nem is szereti őt Áron, rögtön sirva fakad ha meglátja :D :wink:

Nálatok mennyi is a cél? 4 gyerek???

egyébként volt egy Hetedik mennyország cimű sorozat, jaj de irigyeltem a nagy családjukat

Heni
KépKép
heni81

Négy, igen.

Jajjj, azt a sorozatot nagyon szerettem :) Kár, hogy már nem megy.. alvásidőben pont meg tudnám nézni :) Már két órája alszanak együtt 8)
Vendég

Kép Kép

Alvásból sírva ébredt, fáj a foga, viszket füle, kapott chamomillát, gélt....az ölemben vot kb 1 órát....mostmár jól van, játszik..de mintha úgy éreztem volna h áttört az egyik foga lent....????

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Lányok, drága Móni,
legkésőbb pénteken rendesen is jövök végre (köszi a kérdést, jól vagyunk, hasi uh hétfőn lesz, hogy lássuk, nem akadt-e el a villa, eddig ki nem jött), addig is sok puszi mindenkinek + vigyázzatok magatokra, kismamik főleg! :wink:

Kép
Kép
irina

Irina: Huh..akkor hétfőre +++++++++++++++++++ és otthon sem találtátok? esetleg Ádi nem mondja meg hova tette??Lehet le sem nyelte.!

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi! Nagyon szépek a lányok! :)

Emma is gyönyörű! Szorítok, hogy ne a füle legyen! ++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Azt akartam még írni, hogy először azt gondoltam, hogy Zsófi szoptatja a babát! :)

Irina! Hasi UH-hoz ++++++++++++! Nekem is gyanús, hogy le sem nyelte! Remélem!!! Nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak!

Kép

Kép
regcsiken14

Szép jó reggelt :D

Regi igen a tartozásunk jóval kevesebb mint amennyit az Apeh követel.

Irina jó későre kaptatok időpontot :roll:
lehet le sem nyelte, csak eltüntette.

Kaqk Emma tünemény :lol:
Ma már voltam postán és itthon hagytam :oops: igyekszem azért feladni :roll:

Panndi lányok édesek :lol:

Viranka köszi a számot :lol:
teljesen ki ment a fejemből, hogy a gmailen fent vannak a számok :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ez a fránya óraállítás nagyon betett nekünk :?
Eddig legalább 6-1/2 7 kor kelt cica most 5-1/2 6-kor :shock:
Alig bírok felkelni vele, Ő meg rögtön játszana, pörögne.
Azt hittem pár nap múlva minden visszaáll a régibe, de nem :( :( :(
Aludni akaroooooooooooooook reggel legalább 7-1/2 8-ig

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, egyszerre ébredtünk, így csak rövid leszek :wink:

Irina, szerintem sem ette meg a villa-darabot :roll: Hát, az uh-ot nem kapkodják el, az biztos :shock:
Jól vagytok? MInden rendben Ádival?

Kaqk, Veletek mi újság?
Fáj Emma füle még? HOgy aludtatok?
KÖszi a gyöngyös választ.

Móni, sajnálom az óraátállítási macerát.
Szerintem amúgy felesleges az egész. Egyszer olvastam egy számítást arról, hogy már nem is jár megtakarítással sem.
Szerintem inkább legyen reggel sötét, mint délután fél négykor.

Rugónak szerencsére mindegy, mint ahogy nekem is. Bár a mi időkezelésünk mindig elég flexibilis volt. DE nem hinném, hogy csak ezen múlik. A múltkor nyilatkozott a tévében egy emberke, hogy egyeseket megvisel, másokat meg nem, ennyi az egész.

Panndi, Heni, Rugó 3710 gr-mal született, fél évesen volt vagy hat kilós :wink:
És a súlyát még most sem triplázta meg :wink:

Jók legyetek :arrow:

Kép
vindolanda

Emma bűbájos, mint mindig :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Vindo: Eszembe jutottatok mert láttam a tesco-s újságban szerszámpadot kis elektromos szerszámokkal és eléggé megfizethető áron :D

Kép

Kép
agica1126

Kaqk: Emma tényleg nagyon szép!

Móni: Nem irigyellek ilyen korán kelni :? De úgy látszik Grétit nem nagyon izgatja a dolog :)

Mesi: Egyszerűen gyönyörű Gegi!! :D

Panndi: Annyira édes a tesós kép amikor könyvet nézegetnek.Tényleg Fruzsi már felül magától?

Irina: Még csak most olvastam....Nagyon drukkolok h minden okés legyen.

Ez az óra átállítás úgy minket is bezavart vagyis Petrát mert fél8 helyett mindennap fél7-kor kukorékolt.Kivétel ma mert 7:20-kor kipattant a szemem h elaludtunk gyorsan kapkodás irány a bölcsi de már itthon elkezdte a sírást szegény és végig az úton is persze.De majd megszokja! :) Ráadásul nincs a Dia néni igy egy kicsit nehezebb neki szerintem.
Azt el is felejtettem újságolni h már a bölcsibe sem pelenkázzák mert szól a ha "pissi"kell :wink: Én is csak éjjel adok rá pelust biztonsági okokból de az teljesen üres minden reggel. :D Ma pl fél6-kor szólt h pisilnie kell.Utána már pelus nélkül aludt vissza :D
És a beszédben is haladunk mert próbálkozik mindent mondani utánunk valamit sikerül valamit nem de már ez is haladás :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica, pont itt van egy tesco-katalógus, meg is nézem benne :wink: Kösz. Karácsonyra lehet, valami hasonlót kap:)

Bár most még a bútorboltokat járjuk. Az új részbe költözéshez kell egy álló lámpa, egy faliszőnyeg meg egy kanapé a francia ágy helyére :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: