Jó reggelt

!
Kaqk: Tessék, egy Lencsilány

:
http://www.youtube.com/watch?v=1kCt5tVTpbs
Alvás: Panka állítólag nagyon ritkán és akkor is keveset alszik a bölcsiben, éjjel viszont simán képes 11 órákat nyomni egy huzamban. Próbáltam csökkenteni, de a bölcsiben akkor sem volt hajlandó aludni, csak fáradt lett és pihengetett már délelőtt.
Játékok: ez a gyöngy nagyon jó. Mostanában úgyis "kézműves foglalkozásokat" tartunk, ha hazajövök a munkából. Hol gyurmáznak, hol rajzolnak, "hajtogatnak", ha nagyon türelmes vagyok, festhetnek is

. Beszerzek én is egy ilyen gyöngyfűző készletet, mert Pankát nem egyszerű lekötni

.
Képek szuperek

!!
Mondókázás, éneklés: a kézműveskedés közben különböző kazikat hallgatunk: Halász JUtkát és 100 Folk C-t leginkább. Pankára ragad minden, ebből néha keveredések vannak

. Egyébként most a Bóbita a kedvence, de nappal nem énekelhetjük az uccsó versszsakot, mert akkor kiabál: "Nem álmos! Táncol!!"
Énekli a "Pál, Kata, Péter"-t is, szerintem a bölcsiben is mondókáznak, de nála a "Borsót főztem" "Bor-só-le-ves".
Amikor hazajövök, elkezd mesélni: "kéééépzeld el anyaaaa, a bölcsiben nem volt az Emese, mert sííííírt és hazament..." stb. hatalmas gesztikulálások közepette

.
Tali, hát most már nagyon mennék, de semmit nem ígérek

. Nekünk az az ovi a város szélén szuper volt, mert oda kocsival is el tudtam menni, de ha kiderül, hol lesz, megpróbálunk elmenni. Mondjuk most túlórázgatok, amikor apa itthon van. Múlt szombaton is bent voltam 12 órát, most szombaton is bemegyek helyettesíteni a kollégámat. Ez jó, mert bizonyíthatok, hogy már most megállom a helyem egyedül (és hát most nagyon kell a pénz is, nagyon el vagyunk maradva

), de nagyon rossz is, mert így sincs időm semmire

. Na majd karácsonykor pihenhetek...
Pankánál is előfordul néha, hogy bepisil a bölcsiben, de szerencsére ritka.
Most ennyi, bocsi, hogy nem tudtam mindenre reagálni, de nagyon felületesen tudtam csak olvasni

.
Ja,
Fleur: tippem november 10

, apu szülinapja.