Jelentem hulla faradt vagyok, kicsi fiam eleg lassan gyogyulgat. Nincs laza, de baromi nyugos es minden ejszaka fent van 2-3 orat, illetve nappal is eleg sokat nyafog. Nagyon lassan tisztul az orra, most pedig a torka fura, mert eleg repedt fazek hangon nyekereg szegenykem.Ugy sajnalom! De szerencsere az etvagyaval semmi gond.
Utalom ezt a sok esot, raadasul pont most, mikor ki van bontva a teto,mert a szelfogot epitik. Persze be is aztunk, mondtam a vallalkozonak, azt mondta majd kijavitjak. Majd kivancsi leszek. Nem tudom ez torvenyszeru hogy tetobontasnal be kell azni? Miert nem tudjak normalisan lefoliazni, amig nincs rajta cserep? Iszonyu duhos vagyok rajuk.
Conti
Mit vettel a hobbiboltban?
Gumicukor
Drukk a parodnak, hogy minden osszejojjon, amit szeretne. En azert nem rajongok erte, mikor elutazik az enyem, dehat nem vagyunk egyformak. Egyebkent most o is valtason gondolkodik, mert bekebelezte a ceguket egy amerikai ceg es tobbekkel egyutt nem igazan elonyosen valtozott a fizetese, es 6 emberebol 2-t ki kellett rugnia, ami nemcsak onmagaban szar dolog, hanem persze az o munkajuk az ott maradtakra harul ezutan.
Beszti
Es mindenki aki az iden nyaralni megy, irigykedek ezerrel...
Kataa
Nem Vachoz tartozunk korhazilag, a gyerekdoki megkerdezte hogy hova irja a beutalot, en mondtam, hogy Vacra, mert kicsit nehezkes lenne minket a IX keruletben, vagy azon a tajon latogatni, innen Godrol.(Eleg tapasztalatot szereztunk az alatt a 3.5 het alatt, amig babasan bent voltam az Istvanban.)Ha Vacra mentunk volna, konnyebben meg tudott volna minket latogatni a parom, vagy akar anyu az Emikevel.
Agi
Most nem tudom mi lenne velem ha anyu nem segitene, mikor a parom elutazik. Tegnap ejjel is 9.30-kor tettem le a kicsit aludni, aztan felkelt 2.30-kor, majd fent volt 4-ig, aztan visszaaludt, de ismet fent volt 3/4 5-kor, aztan nagy nehezen visszaaludt 5.30-kor igy meg vissza tudtam fekudni es aludtam igy darabokban vagy 5 orat.
Nyuszi

). Voltunk hajdúszoboszlón is a csúszdaparkban egy délutánt. Hát az is nagyon jó volt, bár én csak 40 percet csúszdáztam, mert Emam nem maradt meg senki mással cska velem, amíg csúszdáztam hisztizett az apjának meg a papájának és üvöltötte hogy anya gyeje