Halihóóó,
csodaszép napocskás napunk van ma!!!

Egész délelőtt sétáltunk, friss levegőn voltunk. Nem mondom, hogy nem tett jót a lelkemnek.
Ráadásul nekünk nagyon jól jött az óraátállítás, mivel eddig Ákos 2-1/2 3 fele szokott elaludni... Míra meg 1/2 4 körül kel... és nekem az az 1 óra kevés szokott lenni arra hogy pihizzek vagy kicsit magammal foglalkozzak. DE MOST!!! Öcsike elaludt 1/2 2-kor meg Míra is, és így egészen 1/2 4-ig tuti a nyugalom!!!

Úgy látszik Ákos a téli idő szerint született.
Koponya és hasi uh-k... nekünk ezt még a kórházban megcsinálták, addig haza se engednek egy babát se, míg nincs teljesen megvizsgálva. Volt is a szobában 2 csajszi, akiknek azért kellett tovább bent maradni, mert gondok voltak a pici veséjével és mielőbbi kezelést igényeltek. Szóval ez jó, hogy így van nálunk. Amit viszont nem értek, hogy itt csak betöltött 3 hónapos korában nézik meg a csípőjét... :S és akkor is csak sima vizsgálat van... uh-ra csak annak kell mennie, ahol találtak vmi eltérést. Míránál kellett 1-2 hónapig terpeszpelust használni, mert valszeg a farossága miatt volt némi eltérés... na meg anno párom szíjba is volt, szval... most biztos-ami biztos Ákosra is ráadom éjszakára... ártani nem árt... mondjuk mivel hason alszik, így is széjjel vannak a lábai
Süti, avatarképem... na persze, mert azt profi csinálta.

De még nem végleges a hajszínem, mert egyből nem lehetett olyan, amit kinéztem, de majd fokozatosan elérjük azt is.
Házalakítást én is szoktam ált. nézni... ha hagynak élni a gyerekeim és Míra nem épp az aktuális meséjét akarja nézni.
Hehe, írok!!
Nekem van egy félrelyukam (még anno picibaba koromban félre lett fúrva), amit soha nem használtam, de a mai napig nem nőtt be!! Időnként kitisztítom, oszt jól van.
Móni, apikának naon tecc a hajam. Ő már vagy ezerszer hangot adott neki, hogy legyek újra barna... csak hát én se könnyen változtatok, meg szerettem is szőkén... de most volt igazán meglepi neki. volt ám nagy szájtátás
A kerek hsz-d megkönnyeztem... olan szépen leírtad.
Veronika ügyes volt szuri után. Mi jövő kedden megyünk... sztem el fogjuk adni az egész rendelőt.
Julcsi jobban van már?
Andi, simi neked a tegnapért. Nekünk a szombatunk volt ilyen. Pic-re kukk ott a régi séróm.
Rita, remélem mára neked is jobb lett a kedved és ott is süt a napocska. Tesós dolog miatt teljesen átérzem a helyzetedet... nem eccerű. nálunk is sokszor vannak műhisztik, ha épp mondjuk Ákos sír és vele foglalkozom.

De próbálom lazán kezelni a dolgokat és Mírával is sokat foglalkozni. Valamint amire figyelek, hogy ne szóljak rá mindig, hogy ezt meg azt nem szabad mert öcsié (persze ésszerű határokon belül), mert félek, akkor még jobban előjön a testvéri féltékenység, ha azt látja hogy minden csak Ákos kedvére van, neki meg nem szabad semmit. De alapjában véve nem panaszkodhatom, mert imádja, puszilgatja a tesóját. Sokat segít nekem (már amennyire tud), kézre ad dolgokat... stb. Majd biztos nálatok is alakul a helyzet és idővel könnyebb lesz.
Pörgós Mókaanyu látom a régi!

Barátnődnek gratula és ügyi volt... szép nagy baba! Jók a képek. Nekem az uccsó tecc naon!

Szép méretei vannak a kissrácnak!
Kata, cicihez gratula. Ügyi vagy!

És az a mosoly!!!
Igen, ha nyekereg, akkor cici.

Ha nem kell neki, akkor úgyis kiköpi, de általában nem szokott gondot okozni. Na, jó azért nem mindig minnyá cici... pl. ha fekszik, akkor átfordítom a másik oldalára, hátha az a baj, vagy beszélek hozzá, de ha nem használ semmi, akkor bizony nem gondolkodok és csöcsre föl.
Boboka, jó a hintátok. biztos szuper kényelmes is... nem gyártanak ilyet nagyobba is?
Timi, csak lökd az ötleteket. És a tesókról sem elfelejtkezni!!! Olyan ötleteket is várunk (én legalábbis biztosan), hogy velük hogyan lehet/érdemes/jó fotózni. Ja, és amiket alkotsz azt pakolgasd ám pic-re, had gyönyörködhessünk benne.
Brumi, szép az új füles. Eredményt mikor hirdetsz? Yes!!!Mondtam én!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.10.27 14:50-kor.