A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo köszi:) Igen Norbi hasonlít rám jobban, Bár Réka kicsinek pont olyan mint én voltam kicsinek, csak nekem sötétbarna hajam volt.

Azt még elfelejtettem mondani neked hogy szedem a cetebe-t kétszer, és a femibiont is.
A vasat abbahagytam mert rájöttem, hogy Nórának attól van szorulása, mióta nem szedem, azóta mindennap kakil.

Lilisgabi ha jól emlékszem te kérdezted hogy melyik szállodában voltunk Sárváron a Park Inn-ba.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!!

Boo! Remélem hagynak ma téged a fiúk pihenni és nem utolsósorban STORYZNI!! :lol: Már nagyon kiváncsi vagyok,hogy mi történt az esküvőn!! :D

Gabi! Nagyon jók a képek! Szerintem is Norbi hasonlít rád a leginkább.

Nekünk elég nyugodt éjszakánk volt,mondjuk feldugtam egy fél kúpot Lilinek este,mert hőemelkedése volt,így 2-kor kelt és utána csak 8-kor. Kajált,játszott egy kicsit és most megint alszik. Elég nyűgös szegénykém,de mondta a doktornő,hogy erre számítsunk. Jön ma a védőnő :twisted: ,mert fel kellett hívnom,hogy megkapta a 3 hós oltást+ a Prevenar-t. Egyáltalán nem hiányzik,egy igazi fapina egy nő,szerintem még férje sincs,nemhogy gyereke.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket Tominak, de azt hiszem én itt még nem láttam csúnya babát, nem is emelnék kis senkit, tündériek a képek a nagyokról is!

Az oltásról csak egy rövid megjegyzés: sógorom sclerosis multiplexes (agyilag ép, de fizikailag 44 évesen egy roncs, rokkantnyugdíjas és örülhet, hogy még nem tolókocsis). A hajlam örökletes - ahogy sok más betegség esetében is, pl. epilepszia- nem tudni kiben van és kiben nincs.
Sóginál van egy tipp, hogy 25 éve katonaság idején kapott egy kullancs elleni védőoltást, és az hozta ki neki a betegséget. Na ezek után egy fél éve kifejlesztett 10 db 3 éven felüli gyereken kikísérletezett oltást köszi, de nem kérünk...

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano

De jó, hogy benéztél!
Tomi nagyon aranyos :)
A műtéten túl vagyok és a szövettan is rendben volt.

Ancsurti

Hajrá jóga!
Mégegyszer kérem én is hogy linkeld azt az oldalt...

Boo

Mint azt már régebben írtam, Lóci egy pontosan ugyanilyen alkalomból lett :)
Na jó, nem volt esküvő se veszekedés se pia, de a többi stimmel.
Én is azt gondoltam, hogy egyetlenegy alkalomból biztos nem lesz baj...
Nos, baj nem is lett. Csak Lőrinc :lol: :lol:

Gabi

Nagyon jók a képek, én is úgy szeretnék már kirándulni.
Én az őszi erdőbe vágyom, amikor már picit megcsípte a dér az avarszőnyeget és minden csupa sárga-barna-bordó-meg ilyesmi és a levegőnek isteni illata van. És csend, körös-körül.

Messzire nem kell majd majd mennünk, itt van Csókakő vagy a csurgói természetvédelmi terület.

Valamit valakinek még akartam, csak...jaaa, igen!

Boo

Én szeretek szoptatni, főleg mostanában hogy hűvösebb van, olyan jó összebújni a takaró alatt.
Szinte már mindent tudok úgy csinálni, hogy a bal karomban ott a Lóci egy párnán és lóg a cicin.
De azért jó lenne valami rendszer bevezetni.

Tegnap este vendégségben voltunk, ahol egy 3 éves kisfiú is volt, így Lócinak esélye sem volt aludni
:)
Fél 4-től este negyed 10-g fennt volt, közben kétszer aludt el egy picit, összesen talán háromnegyed órára.
Estére olyan fáradt volt, ahogy betettem hasra úgy maradt, nekem kellett megigazgatni a kezecskéit mert alá voltak szorulva.
Gondoltam, most aztán lesz egy nyugodt éjszakánk.
Ehhez képest:
fél 1 :arrow: szopi
fél 3 :arrow: szopi
4 óra :arrow: szopi
és utána már nem aludt vissza :?

Annyi volt a különbség, hogy nem volt annyira éber hajnalban mint szokott lenni, és fél 8-ig még aludt a cicin mellettem.

Csakhát nekem az úgy elég kényelmetlen mert egyrészt elmacskásodik a derekam másrészt ha kiesik a cici visszakell aplikálni a szájába.

Majd alakul valahogy...

Csütörtökön lesz a második oltás, megkérdem a doktornőt mit lehetne tenni, meg azt is megkérdezem hogy mennyire normális dolog az, hogy szinte már semmi más nem érdekli Lócit, csak hogy mindent a szájába tömhessen.
Tudom, hogy a babák ilyenek, de ő már csak ezzel van elfoglalva nem nézelődik alig lehet lekötni a figyelmét, mert kétségbeesetten rágja az öklét és mindent ami a szeme elé kerül a szájába akar gyömöszölni.

Látnotok kéne amikor készülünk szopihoz!
Amikor ölbe veszem és kezdem felhúzni a pólóm, már tátva a szája, vadul keres a fejével a kezecskéivel meg markolja a pólómat és tépné lefelé :lol: :lol:
Vendég

Apának milyen élményt szereztem!

Hajat festettem, és lecsöppent egy nagy adag a pólómra. Természetesen a legkiállóbb részemre azaz a mellemre.
A pólót nem sajnáltam, csak ahogy átitatódott a festék, csípni kezdte a bőrőm.
A fejemen át nem húzhattam le mert akkor leszedi a festéket.
Kértem apát, miután úgyis kidobnám a pólót, vágja már le rólam.

Jött ám hamar a nagyollóval ,és Woooww, mindig is erre vágytam! felkiáltással levágta rólam a pólót :D :D :D
Vendég

Gabik!
Jók lettek a képek, tök jó, hogy sikerült találkoznotok!! :D

Agmano!
Jó, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagytok! Tomi édes pofa! :wink:

Stike!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van, őszintén szólva én a múltkor megkukucskáltalak a másik topicban, és láttam, hogy minden okés! :wink:

Szisz!
Félreértettél! A Petrát eszem ágában nincs beoltatni, egyrészt mert nem is lehet, másrészt ő valóban nagyon pici ehhez. Én magunkon gondolkodtam, illetve Apa tuti beadatja magának.

Boo!
Gyerünk, kúráld magad, egy hét múlva topon kell lennünk!!! Az első esti kiruccanás ki tudja hány hónap után! :lol: :lol: :lol:

Esküvői kép: tetszik. :wink:

Ancsurti!
Én sem tudok nagy mennyiséget fejni, már nekem sem elég az a szívóerő. (Van, hogy 40ml jön le, pedig Petra ilyen mennyiségtől tuti éhen halna, vagy legalábbis üvöltene, hogy még éhes. :roll: :roll: :roll: :roll: )

Tegnap jó kis kirándulást csináltunk... :roll:
Van Zuglóban egy pizzéria, ott szoktunk a barátnőimmel + tesómmal találkozni. Mindenkinek van már gyereke, így nehezen szoktuk összehozni.
A tesóm a jövő héten szül, ezért még gyorsan beiktattunk egy talit, én vittem Petrát. 3-kor ébredt, kaja, büfi, öltözködés. 4-kor indultunk itthonról, 3/4 5-re értünk oda. Petrus egy picit nyűgösködött a dugóban, de kibírta.
A pizzériában egy órát voltunk, nagyon jól viselte, szövegelt, játszott, mosolygott.
Aztán hazafelé már nem volt nagy dugó, fél 7-re itthon is voltunk.
Evett egy picit és tovább játszottunk, nem volt hajlandó aludni.
És 8-ig teljesen jól elvolt. :shock: :shock: :shock: :shock: Gyakorlatilag 5 órát volt egyhuzamban fent, amiből több mint egy órát autóban töltött, és még egy pici hiszti sem volt. :shock: :shock: :shock: :D

Szisz!
Bond is írta, a citrusfélékkel óvatosan kell bánni, mert allergizáló gyümölcsök! Kérdezz rá a védőnőnél!! (szoptatós anyáknak sem tanácsos enni!)

Kép
katy76

Sillia!
Most látom, hogy tegnap Lócinak is maratoni napja volt! :wink:
Petrát én olyan negyed 9 körül raktam le, és pár perc alatt ő is elaludt, de kért enni fél 1-kor, 4-kor és 7-kor már nagyon magyarázott, utána nem is aludt már vissza.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

boo! :)

[quote="boo"]
írta:
booBond
kicsit sem vicces, jó :lol: pont peteérés alatt "elszenvedni" egy ilyen balesetet :oops:
amúgy a szervezetem sem hiszem, hogy 3 hónap pihi után felkészült lenne egy újabb babára :roll: nemhogy én :oops:
meg hát én a következő babát is tervezetten szeretném
tanulság: ha máshová nem fér, a cipőtalpaimba fogok óvszert hordani magamnál :oops: csak hát a veszekedés után én szándékosan nem tettem el, azt hittem tovább tudok dacos lenni, joggal voltam felháborodva, de a sírós hormonzavaros hangulatom jócskán meghatott az esküvőn, aztán tessék... :roll:
eunuch lesz belőle :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: kopasz tetovált eunuch :lol:

De hülye vagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Azzal együtt tényleg nem árt beruházni egy tesztbe és fohászkodni egy kicsit. :roll: )

Tényleg jó a kép. :)

gabi1! :)

Nem ér ilyen képet mutogatni. Most sajog a kis szívem. :( :( :( :( :lol: Látszik, hogy jól éreztétek magatokat. :D

agmano! :)

Nem vagyok egy rémeket látó típus, de én sem kérnék ilyenekből. Apát majd én oltom be. :twisted: Azzal, hogy tán mellőzni kéne, legalább Manó esetében.

sillia! :)

[quote="sillia"]
írta:
silliaBoo

Mint azt már régebben írtam, Lóci egy pontosan ugyanilyen alkalomból lett :)
Na jó, nem volt esküvő se veszekedés se pia, de a többi stimmel.
Én is azt gondoltam, hogy egyetlenegy alkalomból biztos nem lesz baj...
Nos, baj nem is lett. Csak Lőrinc :lol: :lol:

B.U.É.K-nál (by kicsidodi :lol: ) azért erősen bejátszottak az egyéb körülmények is. :roll: :roll: :lol:

[quote="sillia"]G írta:silliaabi

Nagyon jók a képek, én is úgy szeretnék már kirándulni.
Én az őszi erdőbe vágyom, amikor már picit megcsípte a dér az avarszőnyeget és minden csupa sárga-barna-bordó-meg ilyesmi és a levegőnek isteni illata van. És csend, körös-körül.

Ezt én is szeretem. Csak az utóbbi pár alkalommal ahol ebben részem volt az a Köztemető. :roll: :roll: :( Iszonyatosan rendezetlen de még így is látszik, hogy milyen gyönyörű park lenne, ha alaposan rendbe szednék. :(

[quote="sillia"]C írta:silliasütörtökön lesz a második oltás, megkérdem a doktornőt mit lehetne tenni, meg azt is megkérdezem hogy mennyire normális dolog az, hogy szinte már semmi más nem érdekli Lócit, csak hogy mindent a szájába tömhessen.
Tudom, hogy a babák ilyenek, de ő már csak ezzel van elfoglalva nem nézelődik alig lehet lekötni a figyelmét, mert kétségbeesetten rágja az öklét és mindent ami a szeme elé kerül a szájába akar gyömöszölni.

Látnotok kéne amikor készülünk szopihoz!
Amikor ölbe veszem és kezdem felhúzni a pólóm, már tátva a szája, vadul keres a fejével a kezecskéivel meg markolja a pólómat és tépné lefelé :lol: :lol

Szerintem ez egyáltalán nem gond. (Legalábbis addig, amíg nem nyilvánosan teszi. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Én amondó vagyok, ha tömködni akar, akkor tömködjön csak ne nyeljen le semmit.

[quote="sillia"]A írta:silliapának milyen élményt szereztem!

Hajat festettem, és lecsöppent egy nagy adag a pólómra. Természetesen a legkiállóbb részemre azaz a mellemre.
A pólót nem sajnáltam, csak ahogy átitatódott a festék, csípni kezdte a bőrőm.
A fejemen át nem húzhattam le mert akkor leszedi a festéket.
Kértem apát, miután úgyis kidobnám a pólót, vágja már le rólam.

Jött ám hamar a nagyollóval ,és Woooww, mindig is erre vágytam! felkiáltással levágta rólam a pólót :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Esküszöm, hogy a Makrancos Hölgy jutott rólatok eszembe. Csakhogy mindketten egyszerre vagytok Katák és Petruchio-k is. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Sokáig nem fogtok még unatkozni. :roll: :lol:
Szabad megkérdezni, hogy miről beszéltetek, amikor félbe kellet hagynotok? :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

És mi van, ha véletlenül elvesződne az a cumi...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Jó, ez most konkrétan a cumiról szól, de nyilván nem minden gubancot lehet így orvosolni. :roll: :? :( Azért csak küzdjetek! :wink:

Csajok!
Egy kis piac felmérés. Kinek milyen "problémájára" milyen kozmetikum jött be. Pl. száraz hajra, fogíny verzésre, körömlakknak, akárminek. Magyarán kinek mi a kedvence és miért?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sikerült végigolvasnom bennetek.
Volt, hogy jót nevettem....

Ancsurti, téged nagyon sajnállak. :(
Csak kitartást tudok kívánni.
Norkili: hasonlóan.

Pár napig nem voltam, és lám.... egy csomó elveszett bárányka visszatalált a nyájhoz :D
Szisz: sokszor hiányoltunk.
Agmano: jó, hogy tudtál ránk kis időt szakítani.
Stike: sokat gondoltam rád, mi lehet veletek, és örülök a jóhíreknek. Gyere gyakrabban...
Niki: jó, hogy te is itt vagy.

Tetkó: nekem tetszik, de valahogy magamon nem igazán tudom elképzelni. Apának sincs, viszont sógoromnak (aki Gabi1 fényképein a lovat vezeti) a bal vállán van egy tigris, ami nagyon tetszik.
Conversano: a lovasat - ha nem titok - tedd fel légyszi!!! :D

Bond: az egyik általad belinkelt cikken fennakadtam. Hihetetlennek tartom az összefüggést a nem kívánt baba és az öngyilkossági kísérletek között....
Viszont a nosztalgiázás jólesett: Ausztrál expressz (nagyobbacska) gyermekkorom egyik kedvenc filmje volt. Az a rész még most is rémlik, mikor a két nő csinált valamit a fogadó tetején, és a Maggie nadrágot húzott: mit kihoztak belőle, kapitánynak, meg ilyesmiknek szólítgatták. :lol:
Az örökölt szerelem pedig kötelező film minden érzelgős léleknek!
Csodaszép, és a zenéje is gyönyörű. Többször láttam, mindannyiszor elsírtam magam a lány halálakor. Anno könyvben is elolvastam, de azt hiszem, itt az a helyzet állt fenn, hogy a filmből készült a könyv, mert totál ugyanaz volt.

Orsi: utólag is sok boldogságot névnapodra.

Boo: hoztad a formád....

Lilisgabi: jók a képek, de jöhetne még! Mikor jöttök Sárvárra?

Sillia: jó, hogy túl vagy rajt, és a lényeg, hogy a szövettanid is jó lett.
Az éjszakáitok :x
Üzenem Lócinak, megharapom a popóját, ha nem hagyja anyát aludni. :roll:

Gabi1: jó volt találkozni, nekem nagyon tetszett, remélem jól éreztétek magatokat Sárváron, és esetleg máskor is jöttök erre.
Réka és Nóci jól összebarátkoztak, Nóci már kérdezte, mikor jöttök megint. :D
Kár, hogy a végére elromlott az idő, tényleg nagyon hideg lett.
Vica ugye nagyon jó kislány volt végig, na este be is pótolta.
Anyámnál megetettem, utána még kb 10 percig nyugis volt, aztán mikor öltöztetni kezdtem, belekezdett a sírásba, és hazáig üvöltött a kocsiban. Ilyet még sose csinált. Útközben megálltam, próbáltam megnyugtatni, de nem jártam sikerrel. Azt gondolnám, valami ruha nyomhatta, mert itthon mikor levetkőztettem, teljesen megnyugodott, és este jó kedve volt.

Amúgy múlt szerdán dokihoz vittem Nórát.
Hallásvizsgálat: valamivel jobb a hallása, mint múltkor, de nem tökéletes (jobb fülén még mindig majdnem 20 dB halláscsökkenés)
Fül-Orr-Gégészet: enyhe torokgyulladás, de a füle rendben. Viszont a tubusok kiesőben, utána mérnek valami nyomást, meg újra hallásvizsgálat, hogy kell-e újabbat betenni. :?
Pulmonológia: sajna, úgy néz ki, valóban asztmája van.
Ráadásul allergiavizsgálatot is csináltak: poratkára ++++
A többi csak 3 ill. 1 +-es. :?
Csütörtökön itthon pihengettük az orvosokat. Este meg elmentünk 2 faluval arrébb az egyik szomszéd-csaj anyukájához, gyereket vittük át, mert Hajni dolgozott, isiben meg szünet van.
És most csak erős idegzetűeknek:
Mikor hazaértünk Kenyeriből, jártam be, a Hajni megfogta a kiskutyát - amit láthattatok a Nócival lefényképezve -, az meg kiugrott a kezéből, és pont a kocsi elé...... :cry: :cry: :cry: szegény nem szenvedett semmit.
Én annyira sírtam, hogy nem tudtam megetetni a Virágot. Már apáék olvasztottak ki neki tejcit, mert nem bírtam abbahagyni a bőgést, de nem fogadta el. Így apa ringatta, míg valamennyire össze tudtam szedni magam. De éjjel is alig aludtam, folyton az a kis ördög járt az eszemben :cry: :cry: :cry:

Pénteken Gabi-találkozó volt :D , szombaton apa elvileg itthon lett volna, ha ugyan nem megy el liba-ügyben, és jön haza egy kisfoxival.
Vasárnap meg bográcsozni ment, ahova délután mi is követtük. Szerencsére jó idő volt, Vicát a kocsiban szoptattam, és tisztába is tudtam tenni - különrészes kabát-naci szettet adtam rá, így könnyebb volt.
Tegnap meg megint vissza a F-O-G rendelésre, most minden okés, + Vicának 3 hós oltást beadattuk. Szerencsére nagyon jól viselte, ott se nagyon sírt, és be se lázasodot

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi: még neked akartam írni, hogy én gyakran altatom kint a Vicát, mert sokkal mélyebben és tovább elalszik.
Ha csak tehetem, oviba is sétálva megyünk, még ha fúj a szél, akkor is.
(mondjuk Gabi1 képei alapján láthatjátok, a séta az én naaaagy kufferomnak sem árt :oops: )

Gabi1: a képek nagyon jók lettek, lementettem őket. Köszi!!!! :D
Majd átnézem az enyémeket is, hátha van másmilyen.

Kép
Kép]
hendegabi

Ja, és még eszembe jutott:

Dodi: én Azáliát szedek, már kb 2 hónapja. Cicizésben semmi változás: előtte és azóta is épp csak elég :roll:

Szisz: enyém gyerek is előkés idehaza: folyton habzik a szája :D
Ráadásul úgy tolja a ckezét a szájába, hogy a mutatóujja nyújtva. Ettől persze folyton olyan, mintha ki akarná dobni rókafit :roll:

és a megismerkedős történetek igen tetszettek :D

Kép
Kép]
hendegabi

Jól elbeszélgetek itt magamban :oops: :oops: 8)

Na,, akkor dobok képeket.

Gabi1-es talisok nem olyan jók, mint amiket ő tett fel (sőt :oops: )

Kép

A 3 lányom

Kép

ébredés

Kép

ez meg egy olyan nemtudommi...
hasonlít a babykomphoz, csak nincsenek kerekei, helyette az egész egy kagylószerű izén fekszik, ami a legkisebb mozdulatra is ring.
Eddig inkább csak kipróbálás szintjén tettem bele a Vicust.

Kép
Kép]
hendegabi

Éljenek a macskák :wink: :D :

http://www.babazo.hu/9honap/20091026-terhessegi-toxoplazmozis-varandossag-macska.html

hendegabi! :)

Nyugi, a ti képeiteken is látszik, hogy tényleg jól éreztétek magatokat. :wink: :D

Nóci: :( :( :( :( :( :( Remélem, hogy javulni fog!

Kép
Kép
200907?

tike! :)

Már annyiszor akartam írni, csak mindig elfelejtettem. :? :? :? :? . Ezen az oldalon http://www.ladotex.hu/index.php?main_page=index&cPath=172&zenid=8cefc1ef78591726325d90d185d0335b hasonló úszónadrágok vanak, mint amit kérnek tőletek. A különbség csak annyi, ha -jól látom-, hogy ezeknél a lábszáraknál egyáltalán nincs gumirozás illetve a derekánál nem állítható. Ha te meg tudod csinálni, hogy házilag varrsz bele utólag, akkor próbáld meg, ha gondolod. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Most ment el az újságíró, meg a fotós. A BEST-ben leszünk pár héten belül, de majd szólok előtte :wink: .
Most próbálok visszaolvasni....

Ja, tali látom füstbe ment, de nekem sem lenne már, jó mert jön ma az unokaöcsém pár napra, és nincs pofám itthagyni :roll: . Bocsánat, pótoljuk :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Bond: jó, hogy írtad a Cebion C cseppet, egyik nap azon agyaltam, hogy kellene C vitamint adni Dominak, és megakartam kérdezni a dokinőt, de most Te adtál egy tippet. Köszike :wink: ! Valahogy nem akarunk kikeveredni ebből a takonykórból :? , most lámpázom ezerrel, hátha....

Conversano. Nekem akkor kellett Rutascorbint szedbem mikor terhes voltam, és sajna baromira véreztem.

Boo: anyud lába 34-es :shock: :D , jaj de aranyos :lol: :lol: !!!!!!Tuti alig kap cipőt a lábára, mert én a 36-osra se nagyon. Esküvő :shock: :oops: :lol: :lol:

Gabi: nagyon jók a képek!!! Szépek vagytok mind :wink: !

Hendegabi: nagyon édesek a lányok!!! Nóci azokkal a gyönyörű fürtökkel , meg kell zabálni, nagyon szép kislány :wink: !!

Dodi: De jó, feltétlenül szólj ám, ki nem hagynám, azt az újságot tuti megveszem :wink: !!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2009.10.27 17:15-kor.
marietta1982

H.Gabi!
Nagyon sajnálom a kutyust! :cry: :cry: :cry:

Kenyeri: Én már jártam ott egyszer!!! A gimis barátnőm egyik nagymamája Kenyeriben lakott, a másik Csöngén. Sajnos már nem élnek. :(

Voltunk ma a védőnőnél, Petra 6 kg és 61 cm (szerintem picit több, de olyan nehéz megmérni).

Apa ma beoltatta magát, mindkét karját megszúrták. Ingyen kapta, tekintettel arra, hogy 6 hónaposnál kisebb babával él egy háztartásban. Eddig jól van. (bár de. óta nem beszéltünk)

Boo!
Sajnálom, hogy ilyen parázs vitáitok vannak néha Apával!
Egyébként Te megkérdezted az ő véleményét, amikor elhatároztad, hogy megpróbálod Zsirit leszoktatni a cumiról?
:roll:

Anyóssal egy szobában voltatok Liliafüreden? Már bocsánat, de csak én vagyok ilyen kis prűd????? :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

Húzok tornázni, majd még este benézek!

Ma Vészhelyzet és Grace Klinika lesz!!!! :D :D :D :D

Kép
katy76

kicsidodi! :)

Pfúj-pfúj! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Annak idején én is a Cebionról cseppekről hallottam, mint adható C-vitamin pótlást. Aztán elmentem a gyógyszertárba és anélkül, hogy mondtam volna, hogy mit javasoltak egy 1 évesnél fiatalabb kisgyereknek, megkérdeztem a patikust. Egyből ezt mondta. :D Úgyhogy: Bond ajánlásával. 8) ( :lol: :lol: :lol: )
Kár, hogy a taknyóból még nem verekedtétek ki magatokat. A lámpázás mindenesetre jó ötlet, használni szokott.

Kép
Kép
200907?

Tudom, hogy mit akartam még írni! :?
Apa: "lebuktál és semmit nem csinálsz" című megmozdulása: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Anyóspajtásról viszont mostanában mintha jobbakat írnál (vagy legalábbis kevesebb rosszat) :roll: . Most tényleg így van vagy csak nem írsz róla, mert már annyira tele van vele a cipedlid? :?:

conversano! :)

:?: :?: :?: :?: :?: :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.27 19:00-kor.

Kép
Kép
200907?

Vagyokvagyok! :) Sziasztok!

Végülis nem kellett 1 szem gyógyszert sem megennem,mert délutánra egyik pillanatról a másikra "elzárták a csapot" :shock:
Remélem nem lesz több ilyen,mert akkor 2 nap fogság.Sehova nem tudtam kimozdulni.Hamarosan kell mennem rákszűrésre,akkor gondolom megnéz a doki.

Gabik!
Jók a képek!
A kutyust nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Hgabi neked pü megy.

Bond

Erősen gondolkodom,hogy milyen kozmetikum jön be,de eddig semmire nem tudtam azt mondani,h Na ez igen! az Avonnak van pár dolga ,ami bejön,de sajnos egy csomó dolog megszűntettek.

Boo

Mikor kezded írni a könyved?
:wink: :) 8)
Vendég

Nem olyan,mint Zsiri?
Mielőtt lecsapod a labdát Bond,nem a cicára gondoltam :)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Boo, hat Neked nem unalmas eleted az biztos!

Csajok, volt mar valakinek olyan, hogy a babaja nem akarta elfogadni a cumisuveget?
Vendég

Sziasztok!

Sajna megint kicsit lemaradtam, bár igyekeztem olvasni benneteket! Mindig volt valami ami miatt már nem volt erőm gép elé ülni és írni.

Látom más is küzd az éjszakai ébredésekkel, sajnos mi is. Amióta megkapta Jázmin a Bebax cipőt a lábára, azóta nem volt nyugodt éjszakánk. Ehhez most társult a fogzás is, ami néha jobb-néha rosszabb. Ilyenkor aztán nincs más nyugtató csak a cici. Volt egy megingásom múlt héten, mert védőnéni közölte, hogy egy ekkora gyereknek már nem kéne éjjel ennie, és igenis tegyem a cumit a szájába, és ha sír majd álomba sírja magát. :shock: :shock: Én marha egy pillanatra elhittem, hogy ezt kell csinálnom, és akkor éjszaka megpróbáltam, de szegény manókám úgy elkezdett visítani, hogy még a szomszéd utcában is mindenki felébredt :shock:
Másnap Gáborral átbeszéltük az egészet és úgy döntöttünk nem foglalkozunk a védőnénivel, addig eszik éjszaka amíg akar. Sajna a cipő miatt úgyis fel fog ébredni, és akkor már ez a kis megnyugvása legyen.
Szerintetek mi az átlag? Meddig esznek a babák éjszaka? Árthatunk ezzel egy idő után?
Én nem szeretném, hogy hozzá szokjon az éjszakai evéshez.

Bond!
Kedvenc és bevált termékek: Nivea szemfestéklemosó, Loreál szempillaspirál, tusfürdőböl a Dove és a Palmolive. Száraz arcbőrömre a Vichy arckrém, aztán a göndörödő hajamra a Schauma lila családja. Most kb ennyi ami fix.

Dodi!
Én is megveszem a BEST magazint amikor ti lesztek benne! Szólj feltétlenül! Aztán kérj százalékot a bevétel összegéböl, hisz miattad veszükk meg! :D

Katy!
Jó, hogy szóltál!!!! Vészhelyzet és Grace klinika! Imádom! Még jó, hogy apa nem lesz itthon, így nyugodtan rá tudok hangolódni! :)
Mi holnap megyünk tanácsadásra. Kíváncsi vagyok Jázmin mekkora. Most nagyon sokat nőtt! ...és oltást is kap.

Boo!
Érdekes volt a hétvégétek! Amikor írtad a veszekedést, nekem rendesen összeszorult a szívem :cry: Zsiri nem érez belőle semmit? Nálunk Jázmin nagyon megérzi, ha vitatkozunk. :(
A lényeg, hogy jól sikerült a kibékülés! :lol:
Én pont azon gondolkodtam, hogy most amikor még nem rendszeres a ciklus (van akinek még meg sem jött a mensije), akkor hogyan lehet észrevenni a terhességet?? :shock: :shock: Biztos nem korán, hanem amikor már tünetek vannak.

...na mennem kell, mert hív a kislányom! Majd még folytatom!
Vendég

Norka, szerintem teljesen termeszetes, hogy ennyi idosen meg kell nekik az ejszakai eves... :roll:
Az en lanyom is meg 2x eszik ejjel.
Vendég

Sziasztok!

Ossze-vissza kerestem a videot,az ayurvedikus baba testtipusokrol...na meg lett,probalom belinkelni....

http://www.youtube.com/watch?v=2lq7xihf ... _embedded#

Majd igyekszek jonni....

Kép
Kép
ancsurti

Norkili:tegnap Hangi sem fogadta el a cumisuveget,mig jogazni voltam....

Kép
Kép
ancsurti

Norkili!
Ugye!Én is így gondoltam, csak a védőnéni megzavart kicsit :? :?
Jázminnál változó,1-2x kel enni. Ami kicsit zavar, hogy szegénykém felsír ébredéskor :( , lehet a lába fáj neki ilyenkor.

Ancsurti! Jóga :arrow: de jó!!! Sikerült kikapcsolódnod?
Vendég

ancsurti

és milyen volt a jóga?

Norkili

Mi is küzdünk a cumisüveggel, feszíti magát és visít sokszor ha abból kell ennie :(
Vendég

Norka

Lőrinc is mindig sírva ébred. Kivéve hajnalban mert akkor mindig nagyon békés. De a nappali alvásaiből MINDIG sírva ébred és megvígasztalni sem lehet csak a cicivel.
Nem értem ennek az okát :roll:
Vendég

Norka!

Nekem is mondta a dokinő,hogy ne adjak neki enni éjszaka.Mondom de vicces..aztán kb 2 hete már nem eszik éjszaka,alszik reggel 7-8 ig.Azelőtt sem volt gáz,mert csak egyszer ébredt. Tény,hogy nem éhezik,mert nem a levegőtől 7 kiló:) A sógornőm is azt mondta,hogy a lánya egyik napról a másikra végigaludta az éjszakát. Jó ,persze a másik ismerősöm gyereke 10 hónapos és 3 óránként kel a mai napig. Szerintem azt tedd ,amit Te látsz jónak :)
Vendég

Sziasztok!!!

Olvaslak ám benneteket, de nem volt kedvem írni :shock: :? 8)

Norka 81 írta

[quote] írta:n pont azon gondolkodtam, hogy most amikor még nem rendszeres a ciklus (van akinek még meg sem jött a mensije), akkor hogyan lehet észrevenni a terhességet?? Biztos nem korán, hanem amikor már tünetek vannak.

Nekem Odett fogantatása előtt két évig rendszertelenül volt meg, 2008. évben összesen háromszor jött meg, úgyhogy én minden hónapban csináltam tesztet.

Szomszédom mesélte eddig a legviccesebb babaaltatós módszert.
Lányuk nem volt hajlandó másban elaludni, mint babahordozóban, és azt hol kézzel, hol lábbal mozgatták. Ahogy abbahagyták a babahordozó ringatását, lányuk már kelt is fel. Egyszer az apuka megunta, lement a kocsijához, hozott kötetelet. Na nem azért, hogy felakassza magát:roll:. Csinált egy hurkot, beakasztotta a mennyezeti lámpánál lévő kampóra, kötél végére a babahordozót kötötte , benne a gyerek, és úgy sörgőzték a gyereket :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :lol: .Így aludt el a kislány.
Ja és ők úgy hallották egy gyógytornásztól, hogy nem tesz kárt a gyerekben, ha babahordozóban van, mert az anyaméhben is így volt összekuporodva :wink:
Dodi

Ez az egyik újság, amit soha nem vennék meg, de most kivételt teszek :wink:

Stike, örülök Nektek :lol:

Gabiék, jó, hogy tudtatok találkozni :P . Nagyon jók a képek. :lol:

H. GAbi

De aranyos az a kép, ahol Nóci fogja Vicát.Azon a képen nem látszik, hogy bármi gondja lenne Vicával. :wink:

Lányok köszi a véleményt, továbbra sem fogom hagyni sírni Odettet.Ebben a cikkben is ezt írják.

http://www.kismama.hu/magazin/fog_aludn ... ulik/6212/

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti, gondolom akkor kuzdott a parod Hangival amig hazaertetek. Milyen volt a joga? Tetszett?
Miutan beszeltunk el is mentunk gyorsan es vettunk gorogszena tablettat. Remelem ujbol tobb tejem lesz.
Milyen ejszakatok volt?

Sillia na akkor ugy latom ez a cumisuveg dolog mas babanal is mumus. Az enyem is visitott es egyaltalan nem volt hajlando enni belole egy kortyot sem!

Norka, a vedonenid lehet osszekeveri a dolgokat, mert pl. egy tapszeres gyerek ennyi idosen mar valoszinuleg vegig alszik ejszaka, mig egy anyatejes babanal ez ritkabb. De ez tenyleg gyerekenkent valtozik.
Egyebkent nalunk volt olyan, hogy kicsinek ataludta az ejszakat, aztan meg rengetegszer felebredt... most ott tartunk, hogy 2x kel ejjel enni.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

conversano! :)

Ne zavard össze a szőke agyam. Nem tudtam, hogy mire utalsz. Aztán azér föltetted a képet is... :twisted: :twisted: :twisted:

norka81! :)

Meddig kell még hordania a cipőt Jázminnak? Voltatok már kontrollon?

"Volt egy megingásom múlt héten, mert védőnéni közölte, hogy egy ekkora gyereknek már nem kéne éjjel ennie, és igenis tegyem a cumit a szájába, és ha sír majd álomba sírja magát."
MIVAAAAN????? :shock: :shock: :shock: Szerintem hülyeség, hogy le kell szoktatni őket. Ők majd megoldják. Az álomba sírásért meg külön pont neki. :evil: :evil: :evil: :evil: Hány éves ez? :? :?

Az nem lehet, hogy zavarja, ha fényre kell ébrednie, kellemetlen a kis szemének? Vagy hogy akkor nagyobb a nyüzsgés, mint hajnalban (például az autók, szomszédok stb.)? :roll:

orsi777! :)

"Nekem Odett fogantatása előtt két évig rendszertelenül volt meg, 2008. évben összesen háromszor jött meg, úgyhogy én minden hónapban csináltam tesztet. "
Ez se semmi csakúgy, mint lilisgabié. :o :o :o

" Egyszer az apuka megunta, lement a kocsijához, hozott kötetelet. Na nem azért, hogy felakassza magát"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Ja és ők úgy hallották egy gyógytornásztól, hogy nem tesz kárt a gyerekben, ha babahordozóban van, mert az anyaméhben is így volt összekuporodva"
Nem vagyok gyógytornász, csak okoskodom. Odabent azért vízben lebegett, itt meg neki kéne megtartani a saját súlyát. Szerintem elég nagy különbség van a kettő között... :roll: :roll: :roll: :roll: Úgyhogy a "nem probléma" kifejezést csak akkor használnám, ha már elég erősek a hátizmai és a kis gerince. :roll: (De erre is igaz, hogy ahány orvos, annyi vélemény. :? )

Kép
Kép
200907?

Csak nekem nem jelenik meg a kép (Zsiris),amit feltettem vagy más sem látja..
Vendég

Boo!! Nem is ti lettetek volna,ha mindez nem történik meg... :lol: Nálatok nem lehet unatkozni,az biztos! Amúgy tök jól tetted,hogy elmentél otthonról :lol: Sajnos Lilit nekem még nem sikerült leszoktatnom a cumiról,este nálunk még azzal alszik el.

Dodi! Kiváncsi vagyok nagyon a cikkre,mindenképp megveszem majd a Best-et.

Bond! Én kozmetikai termékekből a Lancome-ot szeretem nagyon,szempillaspirálból Loreal-t használok,tusfürdőből Dove-ot(munkahelyi ártalom). Egyedül a samponnal állok hadilábon,mert elég hamar zsírosodik a hajam és eddig még nem sikerült megtalálnom a megfelelő sampont rá. De eddig a Vichy tűnik a legjobbnak.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most ott van :D
Bazze..mesekép..hol volt,hol nem volt..
Vendég

az előbb még én is láttam, most meg csak egy piros pötty van ott :shock:
Vendég

ancsurti! :)

Jelentem, ezt a linket is megéztem és jó hírrel jövök. :) Dobd a pézséket a fenébe (csakúgy, mint anno az óvszereket :lol: :lol: :lol: ): teljesen bejön, amit a csajszi mondott. De a testtípusok a fényképek alapján környezetemben végig nézve: úgy nem állják meg magukat, mint a huzat!!! :twisted: (Az első kép viszont hasonlított breki76-ék Árminjára. :o :lol: Vagy inkább a Világhírű Eminensként Botondja lett volna? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ezt magasan kihagynám a dolgokból, az összes többi (mentalitás a horoszkóp alapján, elemi jegyek ecetra) viszont mind jöhetnek. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.27 19:52-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="conversano"]C írta:conversanosak nekem nem jelenik meg a kép (Zsiris),amit feltettem vagy más sem látja..

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[quote="sillia"]a írta:silliaz előbb még én is láttam, most meg csak egy piros pötty van ott :shock:

Az nem pötty, hanem X. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Ha sokat vágsz ilyen fejet,egyszer úgy maradsz :mrgreen:
Vendég

Bond

Nem a fény zavarja, mert egyrészt abba a szobába csak reggel süt be a nap, másrészt ilyenkor ki sem nyitja a szemét. Ha kinyitná könnyebb lenne, mert akkor el tudnám terelni a figyelmét. De csukott szemmel sír és fokozódóan egyre jobban a végén már sikít és feszíti a testét.
Egyetlen megoldás az, hogy amint nyöszizni kezd, kiveszem és mellre teszem.
Akkor megnyugszik és szinte lehet látni hogy akkor ébred fel igazán.
Csendes környéken lakunk, a lépcsőházban nagyrészt idősek vannak.
(ez még retrolakótelep, majd holnap csinálok képet a lépcsőházről, mert itt 40 évvel ezelőtt megállt az idő)
Persze azért nincs síri csend de olyan zaj se ami zavarhatná.
Én arra gondolok talán rosszat álmodik. Vagy nem tudom. Mert éjjel és hajnalban mindig tök nyugis. :roll:

Ma megint beájult 7 órakor, már nem tudtam ébren tartani.
Délelőtt két és fél órát sétáltunk, bejártam a fél várost gyalog. Végigaludta...
Vendég

Bond

Most meg akartam nézni hogy az igenis pötty, erre megint ott a kép :shock:
Vendég

Akkor bizony én is a rossz álomra a tippelek, de a megoldását passzolom. :oops: :( :( :( :(

(Pirosikszet ha látsz: jobb egérgomb :arrow: Képek megjelenítése. Általában müxik :wink: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: