A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Pár napig nem volt időm jönni, most sikerült mindent elolvasni.

Minden manócska édes a képeken.

Mabe: éjszaka keljek fel azért, hogy kifejjem cicit (mert ez akkor fordul elő, amikor Nati éjszaka 5 órát alszik)?

Andi szoptatásos cikkére visszatérve mi számít rövid ideig tartó szoptatásnak? Nati 2-3 óránként kb. 20-30 perc alatt szopizza ki a 80-100-at. Tapasztalt anyukák: ez jó?

Bex: a pöttyökkel nálunk is ez a helyzet. Másfél hete használjuk a doki által felírt gyógyszertári keverőset, de a pofiján még mindig van. Kedden jön a védőnő,,kifaggatom (legalább leszáll Nati evési szokásáról: szerinte nem hízik eleget).

Süti: lányod nagy csábító, Gáborra mosolyog, Barnit csendességével fűzi. :D

KépKép
moncsie

Moncsie...ez az én lányom...anyja is nagy pasizós volt!!!

Bex...bocsi a kényes fülüek/szemüeknek.....de én átmegyek és szétrúgom a segged!!!!!!!főzni???....takarítani?????...viacolort lerakni?????neked szigorúan feküdni kellene!!!!hát így nem csoda ha nem javul!!!!!alapon is 6 hét,de nem lenne gond ha te többet feküdnél....tudom nem olyan csaj vagy te....de az a mondat,hogy nem tudod mégegyszer végigcsinálnád-e....hát basszus még szép,csak légyszi pihenj még!!!!!Hagyd a főzést,azt oldják meg a nagyik...férjed meg hordja!!!!A porszívózást is oldja meg férjecske...a többi meg megvárja míg felépülsz!!!!

Lina...Viki naon édi kiscsaj....kedvenc kép 1. és 3.-as,látom pancsi jöhet csak tartson sokáig,mert utána...jajjjjj!!!!!

Nálunk nincs se udvarló,se barátnő,se vendég,így megy a műsor...fél órás alvásokkal,most apa ringat......én már kifáradtam!!!remélem ezek után nyugis éccakánk lesz....

Kriszti merre jársz?????Atesz megint szolizik????

sutimano76

[quote="lipót beatrix"] írta:lipót beatrixs egy kép kismanóról Kép

ez a kép tündéri....az haj,nekem bejön!!!!asszem behülyítjük az összes topicos kispasit!!!! :oops: :roll: :wink:

sutimano76

Szia Moncsi, nem is üdvözöltelek, szép lánykád van neked is. :wink:
Süti, a viacolorhoz nincs közöm... esküszöm.... :lol: :lol: :lol:
Főzni anyu szokott meg anyós, anyu még mos is helyettem. Maradt brassói, ahhoz sütöttem krumplit, az nem megerőltető....
De éreztem, hogy sok volt egyszerre, vacsit már párom csinált.
De panaszáradatom még nem készült, abban ez is benne van. Nem bírom a semmittevést, azt meg főleg, hogy kiszolgálnak. De sokat pihenek, nagyon sokat.
Megyek etetni. Holnap megpróbálok jönni.
bex13

Süti,sajnálom,de ha gondolod átugrunk.Talán lesz egy közös,nyugis iccakánk :lol: :lol: Nem úgy,amúgy.

Bex,csatlakozom Sütihez Kép tényleg tessék pihenni.Én is "belebetegedtem",hogy kiszolgáltak,mert a csontom és az aranyerem miatt az első héten semmit nem tudtam csinálni,gyakorlatilag nem tudtam ellátni Barnit,napjában többször sírva fakadtam,de hagytam magam.Most pedig elég nehezen tudok leszokni a kiszolgálásról :wink: :wink: A kisfiad nagyon szíííííp,olyan ééédes,szeretgetős-puszilgatós-ölelgetős.A haja csúcs :)

Mi eddig csak ettünk,aludtunk,kicsi gügyögés volt most elalvás előtt,de siker.Remélem nem lesz sírás ma sem,csak evés.Megyek is,befekszem Barni mellé,és alszok 1-2 órát,ami még etetésig hátravan.

Szép álmokat!

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Milyen éjszakátok volt?
Nálunk 15 óra után este 8-kor volt kaja, már nagyon éhes volt, de fürödni kellett. Előkészületek alatt volt ordítás, egészen addig amíg a lába bele nem ért a vízbe, ott elvágták... :lol: :lol: aztán ébrenlét a következő etetésig. A végén már annyira álmos volt, hogy nagyon hamar belealudt. Arra sem ébredt fel, amikor felvettem, teljesen beájult. Párom le is fotózta, na arra felébredt. Onnantól semmi nem volt jó, míg rá nem jöttem, hogy lehet, hogy éhes, mert a beájulás miatt nem sokat evett. Köztünk volt, én hamarabb bealudtam, mint ő. :oops: :oops: Aztán amikor felébredtem, már szuszogott ő is, így átszállítmányoztam az ágyába. Azt hittem felébredt, szem kinyit, de csak a fejét fordította át és aludt tovább. Ha nem nézzük az óraállítást, akkor megint 0-2-ig volt fennt. Meg előtte 8-tól (9-től). 4 körül volt egy kis nyöszörgés, de még vártam, míg felébred.... Reggel 3/4 7-ig..... :roll: :roll: Már régóta nyöszörgött, de mikor kivettem még csukva volt a szeme. Megint hamar bealudt, de amikor lecsatlakoztattam felébredt. Cumi be és álomba simogattam. Azóta még alszik, de nyugtalanul, nyöszörögve.
Süti: Berni sem lenne ellenünkre, de hülyítést nem fogadunk el, csak komoly szándékot. :lol: :lol: De mivel szeretnék Andival is jóban maradni és hát elígérkeztetek neki marad a Berni-Barni páros. :wink: :wink:
Andi szerintem nem kell részleteznem, hogy nem a kiszolgálással van bajom, hanem a kiszolgáltatottsággal!!! Ha kényeztetés miatt szolgálnának ki egy szavam sem lenne. :wink:
Tegnap mondta is amikor kimentem: hallottam nem bírtál magaddal... Mert?? mert hallotta a porszívót. :lol: Mondtam, hogy hát kosz volt....
De tényleg eddig mindent megcsinált, csinál. Most is úgy aludt el, ha kell éjszaka segíteni keltsem fel, te tényleg!
Anyu is mondta valamelyik nap, hogy mondjam mit csináljon... én meg mondtam, hogy semmit. Erre megkérdezte: csak úgy jó a törölgetés, ha te csinálod? Nem, csak tényleg annyit segített, majd mi megcsináljuk. Így is már többször felporszívózott, így akkora kosz nincs is, csak nekem... aki még az utolsó héten is nekiállt éjjel felmosni. :lol: :lol: A szoba volt rosszabb, az kész. Most megint nem csinálok semmit egy darabig. Jó lesz így??? De csak mert féle, hogy kikapok tőletek. :lol: :lol: :lol:
Az anyósok viszont nem tudom, hogy vannak összerakva.... :roll:
Tegnap: hozzanak kaját? Párom mondta, nem kell. Meg már pénteken amikor hozták a brassóit mondtam, hogy maradt majd vasárnap sütök hozzá krumplit és megesszük. Erre hoz előre bepanírozott karfiolt, meg sajtot. Én elhiszem, hogy jót akart, csak gondolkozna kicsit! Mert igaz, hogy szeretem, de ha berakom a hűtőbe, csak megvizesedik és dobhatom ki, főleg, hogy eleve már vizesen hozták, mert gondolom ő is már 1-2 napja csinálta. Így süthettem ki azt is, de mivel már nagyon vizes volt, újra meg kellett forgatni morzsában. Oké, nem volt sok sem időben, sem fáradtságban, de mégiscsak plusz meló volt vele. De lehet csak tényleg én vagyok hálátlan? :?: :?:

Elveszettek hol vagytok? Lili, Kriszta, Móka, Viki... Ti is el vagytok tűnve.
T-pk-val mi lehet?
Eldugulok egy kis időre.
bex13

Bex: csatlakozom Sütihez és Andihoz! Köszönöm az üdvözlést.

Nekünk eddig jó a napunk. Tegnap este fél 10-kor evett utoljára, hajnalban 4-kor keltünk enni, azonnal vissza is aludt, a következő hami fél 8-tól volt. Kis játék után 9-kor elaludt, de egy hülye csuklás felébresztette, most altatja magát vissza.

Süti: még meg sem köszöntem a meghívást, jó volt megint látni titeket.

KépKép
moncsie

Andi,köszi a felajánlást,hála az égnek apa elringatta,és fél11-9 alundtunk,egy 1.20;4.30;7;9-es szopival,most csak nézelődünk,és reggel megajándékozott egy hatalmas mosollyal :D .szóval nem panaszkodok az éccakára...remélem hasonló volt mindenkinek,vagy akár jobb!!!!Jó lenne mostmár kicsit kitolni a kaját 4 órásra,de valamiért nem megy :( ...

sutimano76

Moncsie,én köszi hogy jöttetek!!!asszem megfáztam a séta alatt :( fáj a torkom :(

sutimano76

Sziasztok!

Bex: nekünk is nagyon-nagyon bejön Tomika :) ... mit szólnátok egy Lotti-Tomi pároshoz? :lol: :lol: :lol:

Tengapi napunk kicsit jobb lett ... tudjátok, nagyon sokat vagyok teljesen egyedül a 2 gyerekkel, és baromira megvisel, hogy egész nap nem szól hozzám senki, és amikor a férjem hazajön, ő is szótlan ... szombaton ki is akadtam emiatt .. persze tudom, még csak az elején vagyunk anyósom betegségének, de én már most néha ki tudnék szaladni a világból :(

A gyerekekkel szerencsére minden rendben, teszek én is összehasonlítós képet a csajszikárók, na ki-kicsoda ??? :)

Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibiesbrumi 2009.10.26 10:09-kor.

Kép

Kép
bibiesbrumi

Apa tegnap készített képeket Natiról. Bocsi, de nem tudtam kevesebbet feltenni.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
moncsie

Szia Moncsie!

Én is üdv:) ... nagyon édes a kislányod, nekem az utolsó kép tetsz nagyon !!!! )

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti keress egy varrónőt, és cseréltesd ki a cipzáraidat! :D

Én nem tudom, melyik csajszi melyik, de mind a kettő zabálnivaló. Tényleg aranyos az a fintor. Apának sorozatlövővel sikerült végre jó képeket készíteni (nem a szokásos alvósat). :)

KépKép
moncsie

Sziasztok.

Nálunk a múltkori tökéletes éjszaka a vihar előtti csend volt. Egész nap ölben volt (egész hétvégén), még az éjszakák is rosszak voltak. (péntek, szombat nem egyszerű napok voltak!) Kicsit Apánk is hihetetlen volt, hogy egyszerűen nem lehet lerakni. Egyébként cseles ám a kicsi lány! Úgy tesz, mint aki mélyen alszik, aztán ha megpróbálod lerakni egyből sarki nyitva a szeme, és megy a nyügi.

Képzeljétek, szo-n megrendeltük a fürdőbútort, így már nem csak kádunk van! Már nagyon várom! :) :) (mi is az építkezős csapat tagjai vagyunk, és még hiányzik 1-2 dolog. Igaz, már közel sem annyi, mint mikor beköltöztünk.)

Nagy bánatunkra szo-n voltunk Ikea-ban is. Nagyot csalódtam. Nem elég, hogy megkajáltunk és vásároltunk is, még a parkolásért is megvágtak 600Ft-ra. Az első óra ingyenes, aztán fizetsz. :evil: :evil: Ezzel nincs is baj, de mi vásároltunk is. (igaz, nem 100e Ft-ért a fél boltot, csak jó pár karácsonyi cuccot! Csak egy hajszál választott el a bűvös összegtől --> 10e Ft-tól! ) Legközelebb a Budaörsibe megyünk. Remélem ott még nem kell ezért fizetni.

Nem is írtam: köszönöm a fürdetőkrémes tippeket!!

Egyébként nálunk is voltak pöttyök Nócin. Először azt hittem, a tej miatt. Meg is lepődtem, amikor a haja között, a fülén, nyakán tarkóján is megjelent. A pötty oka nálunk a Gripe water volt. Amint elhagytuk, 1 nap után már szépen tisztult az arcocskája. Már csak 1-2 kóbor pötty van a kicsi pofiján. :D :D Most mi is mecsek baby-zünk. Egyenlőre bevált. Amikor letelik a 2 hét, (de lehet, hogy hamarabb) áttérünk a sima köményteára.

Mivel most kivételesen alszik a picur, így megyek romeltakarítani a hétvégi popórázás következményeit. :? Remélem sikerül.

spickey

Brumi, de jó látni.... ha nagyon egyedül vagy hívj fel bármikor. Tudok jó hallgatóság lenni. :wink: Nekünk is teccik Lotti... :wink:
Csajok, ha később elmondjuk gyerkőcöknek, hogy már babakorukban ki-kivel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és szerintem első Lilla, második Lotti neki kerekebb a pofija. Most nézem csak, fityiszt nekünk! :lol: :lol:
Teljesen átérzem a helyzetet, most nagyon nehéz lehet neked is, de párodnak is. Mert az anyukája Ti meg a családja.... :cry: :cry:

Moncsi, nem is tudok választani egyik kép jobb mint a másik. Csúcs!

Süti, jobbulást. Az éccakának viszont örülök, de emlékezz nemrég alig aludtatok vagyis szinte semmit. Nagy haladás ez is, ne akarj már rohanni... Lehet nem is tudod majd kitolni 4 órásra, hanem rögtön átalussza majd az éjszakát. :wink: :wink:
Nekünk is teljesen változó mikor eszik. 2,5-6,5 óra között kiszámíthatatlan. Persze időnként jó lenne tudni előre, főleg, ha menni kell valahová, de nem nagyon bánom, mert most az a dolgom, hogy őt ellássam. 7-kor evett, számítottam egy 10-esnek, de még alszik, a polóm viszont már elázott....
Tartok tőle, ha felébred már nem alszik vissza én meg most kezdek álmos lenni.
bex13

Spickey,fizetésnél a pénztárnál le kell pecsételtetni,vagy beolvasatni vagy mit és akkor nem csak az első óra ingyenes!!!!!!!!

bocs most csak ennyi.......

sutimano76

éééééés már megint a magyar eü.....kistarcsára kéne menni koponya-has-csípő uh-ra,de idénre nincs hely,jövőre meg adnak,mert lehet megszűnnek!!! :?: ez megint milyen má??????most kereshetek megint valami más helyet...tele van a ......khmmm!!

sutimano76

Moncsie,oké majd keresek... :lol: :wink: ,nagyon édes Nati kár hogy itt nem sikerült :(

Brumi,mint 2 tojás!!!!!!hűhaaaa egy újabb párocska!!!

sutimano76

Bex,köszi remélem hamar elmúlik ez a torokfájás!!!éccakák,hát egy ideje nem is panaszkodok.....ma vagyunk 6 hetesek...várom a nagy változást....kiváncsi vagyok miben/mikben fog megnyilvánulni!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76pickey,fizetésnél a pénztárnál le kell pecsételtetni,vagy beolvasatni vagy mit és akkor nem csak az első óra ingyenes!!!!!!!!

bocs most csak ennyi.......

Sajnos már nem így van. Legalábbis az Örsön megváltoztatták. Ezért szívtuk meg mi is. :evil: :evil:
Adtuk volna a parkolójegyet, de a Pénztáros közölte, csak 10 e ft felett ingyenes, és az első óra. (amiből 20 azzal megy el, hogy sorban állsz az étteremnél - mert ugye a húsgolyót nem lehet kihagyni. :roll: )

Tehát aki arra jár, figyeljen oda!!! Tanuljon a Mi hibánkból!!!

spickey

Spickey,hát akkor köszi,hogy szóltál,többet nem állunk be,hanem a mögötte lévő lakótelep parkolóját használjuk!!!

jártam az iwiwen és mivel Szezso megint hanyagol minket hoztam én egy aranyos képet Bendegúzról:
Kép

sutimano76

Vagyok én is, bár Dóri - szokásával ellenkezőleg - egyszer kelt éjszaka :D. (Lassan stabilnak lehet mondani az éjszaka átalvását, csak tegnap valószínű megzavartuk a ritmusát, mert nem tudott aludni, amikor szokott. Az óraátállítás csak annyiban zavarta meg, hogy a szokott időben ébredt, ami ugye egy órával korábban volt (de így is csak 3/4 6 volt).)

Őszi szünet van, úgyhogy egész héten 6 emberre kell főznöm, be kellett hozzá vásárolnunk tegnap.
Hát legközelebb megnézőjegyet is fogok árulni, mert olyan feltűnést keltettünk 5 gyerekkel :D:D (nem viselkedtünk feltűnően, pusztán a gyerekszám miatt néztek meg), hogy még az erre nem annyira érzékeny férjem is észrevette. többen utánunk is fordultak. De ha eddig nem is tette volna, innentől tuti megérti, miért figyelek annyira, hogy a gyerekeink mindig normálisan nézzenek ki, ha így együtt megyünk. (Bár a nagyobb fiam bepróbálkozott a koszos sapkájának felvételével (sajnos elég rendetlen, így lehet, hogy a sapka néhányszor már megjárta az iskolafolyosó padlóját, de mivel délutánonként már nem volt rajta, mikor hazajöttek, ezért én nem láttam eddig, milyen koszos)). Nagyon szeretném azt kommunikálni a kinézetükkel is, hogy a sok gyerek nem egyenlő az elszegényedéssel, igénytelenséggel.)
Csinik voltak, úgyhogy szégyenkeznünk nem kellett, csak én lehetnék 15-20 kg-val kevesebb, és elégedett is lennék... :D

Vinnem kellene Dórit csípőszűrésre... Mondtam a védőnőnek, lehet, hogy csak jövő héten. Erre mondta, hogy lehet, hogy morogni fognak, mert hogy 6 hetes korig kellene. Na ja, de kellene az orvostól beutaló, ugyanakkor én nem voltam Dórival a születése óta gyerekorvosnál, miért is lettem volna? (Nem egy helyen van a gyerekorvosunk és a védőnőnk.) Dóri egészséges, jól eszik, alszik, gyarapodik... Legközelebb 2 hós oltáskor lenne csak esetedékes, 1 hónaposan voltunk mérni Dórit, de a védőnőnél. Na akkor mikor kaphattam volna beutalót? (Ugye a jó MO rendszer szerint ráadásul csecsemőket hetente egyszer vizsgálnak csak a helyi szakrendelőben... Szóval még arról sincs szó, hogy bármikor mehettem volna.)

Bex!

Tessék nagyon-nagyon sokat pihenni. Vonatkoztass el tőle, hogy kiszolgáltatott vagy és élvezd, hogy kiszolgálnak!! Ez a jó része! :D És jobbulást, ne legyenek végre fájdalmak, meg semmi rossz (azért remélem, hogy most az a sebész aki megvizsgált, komolyan is vette a gondjaidat (azért bízom benne, hogy az orvosok nagy része elhiszi azt, ha a betegnek panasza van, és nem veszi félvállról), és rendesen megvizsgált, és ha azt mondta, szerinte OK, akkor OK is minden).

Moncsie!

Én még nem is üdvözöltelek, bocs! Csak a neved bennem egy elég rossz asszociációt vált ki (van egy nem épp szimpatikus hasonló nevű ember, aki rögötn eszembe jut).
Tudom, az nem te vagy, szóval igyekszem elvonatkoztatni!! :):)
Nekem az ásítós kép tetszik a legjobban.
A szopihoz nem tudok mit mondani, mert fogalmam sincs mennyiségileg mennyit eszik Dóra, azt tudom, hogy eleget (van pisis, kakis pelusa, jókat alszik), de hogy az mekkora mennyiség?? Elég hamar végez...

Bibi!

Tessék ide jönni! Én is sokat vagyok egyedül, igaz legalább a férjem beszél hozzám. De a net sokat jelent.

Spickey!

Budaörsnél csak nem vezetik be a parkolási díjat az Ikeánál! Viszont ott meg azzal kavartak be, hogy lezárták a följárót egy befelé nyíló ajtóval, és így csak az egész áruház végigjárásával lehet kijutni... (Sokszor előfordult, hogy csak az étterem miatt mentünk be, ha épp arra jártunk. Jók az áraik (főleg a gyerekmenü a gyerekeknek) és finom is. De utána nem akartuk az egész áruházat végigjárni, hát most már nem tehetünk mást...)

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy zavarlak titeket de én is tavaly tavasszal szültem és van egy csomó felesleges babaruhám, amiket a kisfiam kinőtt. Ha érdekel valakit, akkor ott megnézheted:

http://ruhaparadicsom.gportal.hu/gindex.php?logout=1

sok benne az unisex. A ruhák nem szakadtak jó állapotban vannak.
NEM AKAROK TUKMÁLNI CSAK SZERINTEM MEGÉRI MERT HAMAR KINŐVI!
További szép napot!

Kép

Kép
gabka7926

Berni baba: BOLDOG 6 hetes fordulót !!!! :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Minden kisbébi szép!!

Bex! Tomika gyönyörű! Én is buktam a Verdákat... :) Mielőbb gyógyulj meg, és szerintem, megváltozik majd a véleményed a második gyermekvállalással kapcsolatban!! Az idő megszépít mindent... :wink: Én is mondtam már, hogy többet nem szeretnék szülni, de ez azóta változott... mikor a kisnudlim hozzámbújik, akkor minden olyan szép és jó.. :)

Moncsie! Kedvencem a nyelvöltögetős... :)

Brumi! Szerintem az első képen van Lotti, a másodikon Lilla... De NAGYON hasonlítanak, úgyhogy lehet, h. mégsem?? :)

Tegnap azt hittük, hogy fáj Tomika pocija, és már mindent kipróbáltunk, torna, Infacol, büfiztetés meg miegymás, végül rájöttünk, hogy szimplán csak éhes!!! :D :D :D Szóval azért még nem 100%-os mindig a kódolás!! :lol: :lol: :lol: Nálunk kb. este 6-tól van az, hogy kisbabánk arra vágyik, hogy köztünk legyen, így mózeskosarazunk, ölbe vesszük, ringatjuk stb... aztán egy nyugis fürdés (ha evett előtte), és utána vagy nehezen vesszük rá, hogy ágyába kerülve csöndben legyen, vagy nem... ez változó.

Tényleg igaz, hogy 3 hónap után sokkal könnyebb lesz???

Hogy néz ki a koszmó???
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.10.26 15:03-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Astrid: a Moncsi vagy a Moncsie a frászthozó? Lehetek a kedvedért Moncsa. :D A Móni már foglalt itt. :)

KépKép
moncsie

Csóközönke Istennők!

Nálunk cirkuszi napszak váltás történt.Éjjel csak enni kelünk,de reggel fél 8-tól 13 óráig nem tudtam levakarni magamról a kis csimotámat.Most alszik.Remélem a nap hátralevő része békésebb lesz.

Próbálok visszaolvasni

Kép
v.andi

Moncsie: lehetünk ketten is Móni-k, nekem úgyis van másik nevem is :) egyébként pedig minden másra is hallgatok :lol: :wink:

Süti: nagyon örülök, hogy ilyen szépen alakulnak ezek az éjszakák. :) És gratulálok a 6 hetes fordulóhoz. :)

Nálunk tegnap volt 2 hónapos Veronika. Ma jön doktor néni és oltás. Doki néni most duplán hasznos, hogy jön, mert Julcsi 2 napja már alig evett, ebből gondoltam, hogy beteg lesz, hát be is jött, tegnap estére belázasodott, éjszaka iszonyatosan izzadt, tocsogott az ágynemű, ruha, váltottunk is éjjel, de reggelre szerencsére a láz elmúlt, most csak folyik az orra, meg kissé nazális a hangja ... úgyhogy oviba nem ment, délután a doktornő majd Őt is megnézi.

Apa este, ahogy jósoltam 7 órakor megérkezett. :D :wink:

Flora: gondolom, Te is apázol, ezért nem vagy. :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kép Kisbéka :)

Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino

Bocsánat a babáktól. Nem is dícsértem meg Őket. :oops: Nagyon jók a fotók, szépek a babák. :)

Lina: jó volt olvasni, hogy jobban vagytok. :) Augmentin ízét Julcsi is szereti. :wink:

Bex:
annyira jók ezek a mosdós képek. :lol: Nem baj, hogy többször jött, én nagyon élveztem nézni őket. :wink:
Fenékberugós csapathoz csatlakozom. Tessék pihenni!!!!

Bibi: simi, simi

Mogyoró felkelt, mennem kell, mert éhen akar halni. Többi reagalás később.
:oops:

KépKép
KépKép
madar

Astrid: köszi, jönni fogok ... :)

Gyerekorvos: a mienk első hóban hetente jött, most 2 hét múlva jön oltani ... tehát eddig már 3szor látta a kicsit .. nem kellene nekik hivatalból első hónapban kimenni a kicsikhez ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

koszmó: fehéres-sárgás lerakódás a fejbőrön, homlokon. Csúnya, de nem kosz, be kell olajozni és utána ledörzsölni.

Astrid!

Ha együtt megyek az összes gyerekkel én is fokozottabban figyelek rá, hogy a szokásosnál is csinosabbak legyenek :D (az általad említett okok miatt)

Ma voltam 6 hetes punciviziten, vitem Lottit is , így cirka 5 perc alatt végeztünk, pedig tömve volt a rendelő. Ő babakocsiban, amig vizsgáltak.

Minden baba továbbra is gyönyörű. elnézést a többiektől, akikre nem reagáltam....

Kép
arvaerika

[quote="bex13"]B írta:bex13rumi, de jó látni.... ha nagyon egyedül vagy hívj fel bármikor. Tudok jó hallgatóság lenni. :wink: Nekünk is teccik Lotti... :wink:
Csajok, ha később elmondjuk gyerkőcöknek, hogy már babakorukban ki-kivel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és szerintem első Lilla, második Lotti neki kerekebb a pofija. Most nézem csak, fityiszt nekünk! :lol: :lol:
Teljesen átérzem a helyzetet, most nagyon nehéz lehet neked is, de párodnak is. Mert az anyukája Ti meg a családja.... :cry: :cry:

Moncsi, nem is tudok választani egyik kép jobb mint a másik. Csúcs!

Süti, jobbulást. Az éccakának viszont örülök, de emlékezz nemrég alig aludtatok vagyis szinte semmit. Nagy haladás ez is, ne akarj már rohanni... Lehet nem is tudod majd kitolni 4 órásra, hanem rögtön átalussza majd az éjszakát. :wink: :wink:
Nekünk is teljesen változó mikor eszik. 2,5-6,5 óra között kiszámíthatatlan. Persze időnként jó lenne tudni előre, főleg, ha menni kell valahová, de nem nagyon bánom, mert most az a dolgom, hogy őt ellássam. 7-kor evett, számítottam egy 10-esnek, de még alszik, a polóm viszont már elázott....
Tartok tőle, ha felébred már nem alszik vissza én meg most kezdek álmos lenni.

Köszi Bex ;) ... igen, lehet kapunk majd a fejünkre, hogy már pár hetes korukban elrendeztük a sorsukat :):):)

Még nem árulom el, ki kicsoda, hagy találgassanak a többiek is még egy kicsit :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móni: meghagyom ezt a nevet neked az "elsőszülött" jogán. Így nem keveredünk össze. :D

Peppino: nekem a fürdős kép tetszik, olyan szétcsapok köztetek nézése van, bár az összegömbölyödöset nézve dajkálhatnékom van. :)

KépKép
moncsie

[quote="peppino"]M írta:peppinoinden kisbébi szép!!

Bex! Tomika gyönyörű! Én is buktam a Verdákat... :) Mielőbb gyógyulj meg, és szerintem, megváltozik majd a véleményed a második gyermekvállalással kapcsolatban!! Az idő megszépít mindent... :wink: Én is mondtam már, hogy többet nem szeretnék szülni, de ez azóta változott... mikor a kisnudlim hozzámbújik, akkor minden olyan szép és jó.. :)

Moncsie! Kedvencem a nyelvöltögetős... :)

Brumi! Szerintem az első képen van Lotti, a másodikon Lilla... De NAGYON hasonlítanak, úgyhogy lehet, h. mégsem?? :)

Tegnap azt hittük, hogy fáj Tomika pocija, és már mindent kipróbáltunk, torna, Infacol, büfiztetés meg miegymás, végül rájöttünk, hogy szimplán csak éhes!!! :D :D :D Szóval azért még nem 100%-os mindig a kódolás!! :lol: :lol: :lol: Nálunk kb. este 6-tól van az, hogy kisbabánk arra vágyik, hogy köztünk legyen, így mózeskosarazunk, ölbe vesszük, ringatjuk stb... aztán egy nyugis fürdés (ha evett előtte), és utána vagy nehezen vesszük rá, hogy ágyába kerülve csöndben legyen, vagy nem... ez változó.

Tényleg igaz, hogy 3 hónap után sokkal könnyebb lesz???

Hogy néz ki a koszmó???

Peppino: akkor 1-1 az állás, Bex fordítva tippelt ... :) ...

Koszmó: olyan, mintha rá lenne valami száradva a bőrére, és vízzel nem tudod lemosni ... könnyen előjön a szemöldök vonalában, az orr két oldalán, a kutacson, a fülek mögött és a fülcimpán is !!! ... ha nem kezeled, be tud gyulladni alatta a bőr ... szóval, ha ilyet észlelsz, akkor fürdetés előtt 1 órával be kell kenni olajjal, és fürdetés után a türcsivel jó alaposan megdörzsölni ... pár nap alatt elmúlik, elsőre valószínűleg nem jön le teljesen ... nekünk a fején nincs, mert én körömkefével minden fürdetés után átfésülöm a kis fejét, de pl a szemöldöben, és a fülcimpán most nekün is ezdődik, pedig én minden nap olajozom, de nem dörzsölöm elég határozottan fürcsi után :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="madar"][ írta:madarb]Moncsie: lehetünk ketten is Móni-k, nekem úgyis van másik nevem is :) egyébként pedig minden másra is hallgatok :lol: :wink:

Süti: nagyon örülök, hogy ilyen szépen alakulnak ezek az éjszakák. :) És gratulálok a 6 hetes fordulóhoz. :)

Nálunk tegnap volt 2 hónapos Veronika. Ma jön doktor néni és oltás. Doki néni most duplán hasznos, hogy jön, mert Julcsi 2 napja már alig evett, ebből gondoltam, hogy beteg lesz, hát be is jött, tegnap estére belázasodott, éjszaka iszonyatosan izzadt, tocsogott az ágynemű, ruha, váltottunk is éjjel, de reggelre szerencsére a láz elmúlt, most csak folyik az orra, meg kissé nazális a hangja ... úgyhogy oviba nem ment, délután a doktornő majd Őt is megnézi.

Apa este, ahogy jósoltam 7 órakor megérkezett. :D :wink:

Flora: gondolom, Te is apázol, ezért nem vagy. :wink: :wink: :wink:

Istenke éltessen Veronika !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="peppino"][ írta:peppinoimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1256565401.546.jpg[/img] Kisbéka :)

Kép

Jajjjjjj, de édes :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="madar"]B írta:madarocsánat a babáktól. Nem is dícsértem meg Őket. :oops: Nagyon jók a fotók, szépek a babák. :)

Lina: jó volt olvasni, hogy jobban vagytok. :) Augmentin ízét Julcsi is szereti. :wink:

Bex:
annyira jók ezek a mosdós képek. :lol: Nem baj, hogy többször jött, én nagyon élveztem nézni őket. :wink:
Fenékberugós csapathoz csatlakozom. Tessék pihenni!!!!

Bibi: simi, simi

Mogyoró felkelt, mennem kell, mert éhen akar halni. Többi reagalás később.
:oops:

Móni: köszönöm ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi,akkor viszem Bernit...mi reggel 9 óta kb 2× fél órát aludtunk,ha egyedül hagyom- sír....kaja már annyira igényszerinti,hogy 9 óta fogalmam sincs mikor lesz a kövi!!!

A pörkölt sosem fog elkészülni!!!!!még csak odáig jutottam,hogy kiszaladtam a boltba tésztáért,át a nővéremékhez hagymáért....addig nővérem vigyázott rá,de már el kellett mennie,a kaja elkészültét nem tudta megvárni,apa ma későn jön,lehet fürcsire is a nővérem jön át...szóval ma éhen maradok!!!

Köszi Brumi...remélem tényleg ez egy fordulópont!!!Mondjuk ha választhatok evés-alvás vonzatban :lol: :wink:

sutimano76

Süti: jutottál vmire uh ügyben? És a torkod?

Astrid: Dóri így is nagyon jó kislány. Nagy-nagy dícséret neki. :)
6 emberre főzés, szünet, 5 gyerek :roll: és még net-ezni is tudsz :shock: hallod, nem semmi vagy :D

Peppino:
de jó fotók, nagy puszi Tomikának is. :)

Andi: Barnus rendes kissrác, átállította magát, hogy tudjatok éjjel pihenni. Nappal meg ugysincs más dolga anyának, csak hogy rázza a popóját, nem igaz? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kép

Lotti a pihenőszékben

Kép
arvaerika

Bibi: átadtam Veronikának, köszönjük. :D
Ja, és nálam is Lotti a 2. fotó. Mikor lesz eredményhirdetés? :wink:

Erika:
Lotti fotó csúúúcs! :lol: :lol: :lol:

Süti: azért egyél vmi hideget legalább. Én főzésem sem áll sehogy, jobban mondva teljesen áll ... Veronika is keveset aludt tegnap is, ma is, szerencsére az éjszakák változatlanul jók, de nappal ... :roll: Julcsi is most nagyon anyás, felváltva lógnak rajtam ... igény szerinti szoptatás ... hááát, Veronika sztem reggel óta szopizik folyamatosan ... na, jóóó, némi túlzással :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok,

vagyok én is... olvasó üzemmódban. Valahogy nem éreztem, hogy írnom kellene... meg nem is hiányoztam... De nem vagyok durcis emiatt, csak alapból nem valami fényes a kedvem... biztos az idő is teszi, meg hogy egyre jobban be vagyunk/leszünk zárva a lakásba. :(

Nálunk változatlanul elég vegyesek a nappalok is és az éjszakák is, de alapjában nem panaszkodom. Szombatunk volt idáig a leghúzósabb, mivel Ákos egész nap 3x fél órát aludt, azt is úgy, hogy vagy 2 órán keresztül ringattam mire nagykegyesen elaludt... :S De sztem nálunk most van vmiféle ugrás, mert szombat óta napközben szinte egész nap cici lenne (tejem van bőven, tehát tuti nem az éhség miatt), ma de. is ilyen volt. Most ébredezik (1 óta alszik)...

Megyek is, csak még 2 dolgot akartam...
Moncsie! Üdv itt! :)
Brumi... sztem is a második Lotti és az első Lilla. (sztem egyértelmű.. vagy mégse? :D)

Ja és voltam fodrásznál csütörtökön... Szerintetek?
Kép

Kép Kép
manósziget

Madar....betegek vagytok ti is...pedig titeket és Brumiékat terveztem erre a hétvégre!!!

Peppino...Tomika naon édi.....

Erika Lotti tiszta apája...sztem!!!!

Madar,uh ügyben még nem de van egy ismerős a kórházban,remélem holnap intéz egy időpontot....torkom...tantum verde...citromos -mézes tea...majd meglátjuk mi lesz...sajna ha van is itthon homeos szer,azt nem találom!!!

bocsi most csak ennyi,mert Berni végre elaludt,így most megfőzöm a pörit..és eszek..pusza

sutimano76

Süti! Köszi! :) Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!!!

Manó! szerintem tök jó a hajad!! Végre mertél változtatni, én örülök! :)

Bibi és Erika! Köszi a választ koszmó ügyben!! :) Mára kiderült, igen ez van, volt itt a doktornő, úgyhogy kezeljük majd...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Már bocsi Manó,persze hogy hiányoltunk...én példul csak azért nem tettem szóvá,mert azé naponta láttam,hogy itt vagy velünk és gondoltam írsz...de nem írtál...na nem sértődünk meg mi se hogy szóra se érdem...de máskor nem fogom be a szám,hiába látom hogy velünk vagy...számon fogom kérni miért nem írsz!!!!oké???
Új haj új arc!!!Nekem szinte minden fényképen más vagy...te kis kaméleon!!!!jól nézel ki,de nekem az avatarkép a favorit!!!

sutimano76

Brumi,bár én azt írtam mint két tojás,de első Lilla és második Lotti

sutimano76

Laptető,jó éccaka...hurrráááááááááááááá...úgy legyen!!!

sutimano76

Most csak Manónak gyorsan, mert egyik kezemben Mogyoró, főznöm kell és közben Ki nevet a végént játszani Julcsival :roll:
Személy szerint nekem hiányoztál, tényleg, és nem csak azért írom, mert szóba hoztad ... szerintem én "hangot is adtam" ennek ... itt is nagyon depis idő volt/van :? mit nem adnék egy kis napsütésért.
Én nem vagyok ilyen bátor hajügyben, de jó lett :) apika mit szólt hozzá?

Süti reagálok majd Neked is, csak Julcsi pont most ütötte le az egyik mackómat, össze kell kapnom magam. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Móni neked hány kezed van???egyikben Mogyoró,másikkal főzöl,melyikkel játszol????és egy kézzel főzni?????taníts meg kérlek!!!!

bocsi,de hajráá Julcsi!!!!!!!!!

én szeptemberi lévén imádom az őszt,mégha borús is az idő,emiatt sosem vagyok depis....és bár most még szinte semmire nincs időm kiscsomag miatt,de jövőre remélem már partner lesz sok dologban!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: