A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok!

Andi: kitartást neked, egyszer elmúlik és ahogy írtad, majd csak a jóra emlékezünk. Zoénak is pár napja fáj a pocakja, és olyan keservesen tud sírni, vagyis üvölteni, hogy volt hogy már én is könnyeztem, mert nem tudok neki segíteni.

Scooper: jobbulást, remélem hamar legyőzitek ezt a fránya kort!

Madar: nagyon jók a képek

Floranan: már csak egyet kell aludni, és nálatok is teljes lesz a család :)

egy kérdés: zöldborsófőzeléket lehet enni, mert már kicsit unom a rizst, tésztát, és a főtt krumplit, vagy ti milyen köreteket esztek?

KépKép
Kép
s.vera

köszi, igyekszünk gyógyulni..újra kell rámolnom a gépet..egy darabig nem leszek..pusza

KépKép
Kép
scooper

Vera,én már annyira untam a krumplit,..hogy csináltam már borsófőzeléket,és már borsólevest is ettem...nem vettem észre hogy babó pocakját jobban megviselte volna...

sutimano76

Scoop,azért siess vissza!!!

sutimano76

Andi kitartás!!!

sutimano76

Látom ma családozós nap volt.

Én kedvet kaptam,és ügyködtem:
Kép

Kép
v.andi

Hahó!

Úgy megijesztett a kicsi fiam ma... ő mindig legalább egy órán át cicin van, harcol a cickóval és a cickóért, és utána is nehezen alszik el... erre ma 10 perc tök nyugi szopi után olyan mély álomba merült, feltűnt, h semmi mozgás, furcsa volt, próbáltam keltegetni, nem nagyon ment, a kis feje piros lett... mintha kába lett volna... gyorsan szellőztettem egyet, mert elég meleg volt, de igazából semmi változás. Gyorsan felhívtam a dokit meg a védőnénit, azt mondták mindketten, figyeljem, lehet, h jobban szopizott vagy kimerült a csajos délután alatt, ez még nem ok az aggódásra... aztán kb 15 perc múlva magához tért és elkezdett kajcsiért hisztizni... akkor Anya mennyugi... huh, azért öregedtem pár évet :cry: :shock:
Órákig le nem tettem utána és magam mellé veszem éjjelre, nem bírnék aludni, ha nem érezném, h jól van.

Tápisok, ti az éjjelre előkészített tápit hűtőbe teszitek v szobahőmérsékletre?

Vera, igen, 1 alvás :D

Andi, Barniért odavagyok!!

floranan

segítség!!!!!!!!! asus p4s800 mx alaplaphoz honnan tudok drivert letölteni? besz*pat ez a qrva gép :evil: költözéskor eltűnt a telepítőlemezeim többsége, és nem találok a neten. Pedig tudom, hogy valahonnan lehet..ha vki ért hozzá, lécci segítsen, mert minnyá felrobbanok :evil:

KépKép
Kép
scooper

kávéillatos jó reggelt...

én nem panaszok az éjjelre....

hol vagytok csajok, a 35 fórumozóból 5-6-an vagyunk itt....többiek hol vagytok????

sutimano76

Andi,csak pakolod azokat a képeket.....így nem vállalok felelősséget a tetteimért...elrabolom Barnit!!!!!

Flora....a nyugodt szopizás sztem nem olan rossz...lehet ezentúl így fogja csinálni....a piros fej az jobban ijesztő volt!!!!!
ma jön apika???

Scoop...én még ehhez is hüle vagyok nekem ez a rész kínai:asus p4s800 mx alaplaphoz honnan tudok drivert letölteni :oops: :oops: :oops: :oops:

sutimano76

süti: :lol: bocsi :oops:
nem vagyunk egyformák, mindenki máshoz ért...pl én a varrásjoz nem értek.. de megnyugtatlak, én se értek annyira hozzá, mert ha értenék, már megcsináltam volna :cry: :? :shock:

KépKép
Kép
scooper

Scoop...hát mindenesetre többet mint én....azért sok sikert!!!!!
én amúgy két dolgot irigylek...ha valaki ért a számítógéphez és ha beszél angolul!!!!! :oops: nekem egyik se megy,brühühü

nem is mondtam...ööö írtam az előbb...reggel akkorra mosolyt kaptam,hogy azóta is olvadozok...és jó lenne ha valaki felmosna!!!

sutimano76

most például az a gondom a számítógéppel,hogy eltűnt az a sor,ahova a webcímeket lehet beírni...fogalmam sincs hogyan hozzam vissza!! :?:

sutimano76

Jó reggelt!

Floranan,nem csodálom,hogy megijedtél.Bár,lehet ezentúl hamarabb megoldja az evést Csokika.Hamarosan nem feccöl majd ennyi időt bele,mert a játék ideje fog fogyni :lol: :lol:

Scooper,innen esetleg???
http://www.driverfiles.net/Bios/ASUS/P4 ... 72,6,.html

http://www.driverstock.com/ASUS-P4P800- ... index.html

http://www.drivers.hu/index.php?page=927 :shock:

Süti,ha jó leszel,ma a kezedbe is kapod Barnit :wink: de vissza kell majd adnod :roll: :lol: :lol: :lol:

Nálunk volt némi változás.Természetesen pozitív.Remélem az 1 hónapos fordulónak köszönhetjük.Tegnap negyed 6-tól 3órát aludt rajtam Barni.Éjjel pedig nem volt műsor.Igaz kelés volt,de bánja fene,ha közte alszik,és én is tudtam pihenni.Tegnap elmentünk a rómaira,itthon evett,és legközelebb pedig újra itthon.Végig aludt,kocsiban is és a séta alatt is.Be is írtam neki egy piros pontot :)

Én ma olyan béna voltam éjjel.Olvastam sok hasfájós cikket tegnap,és egész okos dolgokra bukkantam.Néhány trükköt be is vetettem tegnap.Lehet ettől volt jobb? No és a lényeg,Barni éjjel az egyik etetés után olyat büfizett,hogy orrán száján jött.Még jó,hogy mellettem alszik,egyből felkaptam,és rendbe raktuk a problémát.Következő etetés után büfi,letevés,elalvás.Azt álmodtam,megint olyat büfizett,még láttam is magam előtt a kis fejét,szerencsétlent álmából kaptam fel.Úgy megijed :oops:

Kép
v.andi

Sziasztok!
Holnap letelik a hat hét, ma megyek istentiszteletre, úgyhogy felkeltem.
Az én kicsikém, tényleg Mese, nem nagyon szokott sírni, a hasa 3x fájt összesen, igaz félóránál többet nem volt egyedül az ágyban sem, most is rám van kötve és alszik. Viszont volt már lázas a múlt héten, amivel jól rám ijesztett, de már jobban van (én ilyen kisgyereknek az anyatejen kívül semmit nem merek adni).
Most már én is jól vagyok, csak kicsit gyenge...

Még nem olvastam vissza, azért nem "reagálok".

Szép napot mindenkinek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote]S írta:üti,ha jó leszel,ma a kezedbe is kapod Barnit
jajj,de jóóóóóóóóóóó!!!!!!

[quote]d írta:e vissza kell majd adnod
óóóóó,hát hogyne-ha egyszer megkaparintom sose adom vissza!!!!

sutimano76

Andi,tök jó hogy aludtatok!!!!ezekszerint odaértek az álompuszijaim!!!

Büfi....ez anyai ösztön....de mire nagy lesz elfelejti,ne aggódj!!!!

Anna,sejtettem,hogy hamarosan jössz,hisz mondtad,hogy szigorú leszel a 6 héttel.....ha végig feküdtél nem csodálom,hogy most kicsit gyenge vagy!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]m írta:sutimano76ost például az a gondom a számítógéppel,hogy eltűnt az a sor,ahova a webcímeket lehet beírni...fogalmam sincs hogyan hozzam vissza!! :?:

hát süti, ilyeneket én is szoktam csinálni, és sose tudom visszacsnálni, de kreatív vagyok :lol: ilyenkor letörlöm az explorert, és újra telepítem :lol: de biztos van egyszerűbb mondja is :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scooper 2009.10.25 09:45-kor.

KépKép
Kép
scooper

köszi andi, nézem!!!

már odáig eljutottam, hogy videókártya drivert sikerült felrsknom :lol: titta büszke vagyok

KépKép
Kép
scooper

ez a driver detektív :( ezt már én is telepítetem egyszer, de egyfolytában felakarta tenni a nem létező drivernek az upgrade-jét. Ki is írta, hogy nem talál megfelelő illesztőt, amihez kereshetne... de nem adom fel!!! :lol:

KépKép
Kép
scooper

Andi ..lesz Viktor!!!

sutimano76

Sziasztok!

Kicsit bekukkantok...

Az órákat át lehet állítani, de a gyerekeket...meg magunkat? :roll: :wink:

Madar
Anyatejes babáknál nem gond az se, ha egy hétig nincs kaki...ha a baba pocakja nem fáj...
Képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Peppino
Én kávé nélkül nem tudnék funkcionálni :oops: :wink:

Scooper
Takonykórra nálam max. orrcsepp, ha lázas is vagy, akkor algopyrin, vagy paracetamol... köhögésre lándzsás útifű- szirup, sinupret...Jó még az arc, a torok infralámpázása!
ÉS... pihenés!!!!!

Andi
Barni helyes kispasi :lol:
A legjobb orvosság a "hasfájás ellen", hogy te ne stresszelj!

Kata
Lőrinc :lol: :lol: :lol:

Taranee
Ügyesek vagytok a gyerekszobában alvással!
Vendég

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,
[quote]I írta:tt jegyezném meg a fenntartásom,hasfájós babánál nem biztos,h jó az igény szerinti szoptatás.Eszik.Majdnem mindig kiüti az evés,elég sokáig tart,mire álmában kiimádkozunk belőle egy büfit.Ha ez elmarad,okozhat pocakfájást.Ha pedig 3 órán belül ébred,akkor csak telik,telik a pocak.Még 2 ilyen nem büfis szopi,és már kész is a puffadás.Amikor már fáj,tekereg,visít,ordít,anyának meg potyognak mellé a könnyei,akkor csak cicin nyugszik meg,és végre alszik.No,ekkor megint rászipkázik a még teli pocakra,gyakorlatilag olaj a tűzre.
Ezért gondolom,hogy ki kellene várni minimum a 3 órát,hogy a pocak kiürüljön.

Ezzel teljesen egyetértek,sőt védőnénim és dokinénim is ezt mondta....

Andi,mégegy ilen kép és elrabolom......

Én meg cáfolom...
Mi igény szerint szopizunk, nincs mindig büfi... és nem jellemző a pocakfájás... :wink:
Igaz, én nem görcsölök mindenen... Molli hordozva van...
Vendég

Sziasztok!

Vagyok, de csak olvasok....család,főzés, házimunka.Jövő hét őszi szünet, összes gyerek itthon, apa kedden elutazik egy hétre :cry:

Kép
arvaerika

kezdem magamról azt gondolni,hogy Berni nem azért nem alszik a kiságyban,mert ő nem akar,hanem mert én tudat alatt tartom mellettem...... :(

sutimano76

Ja és Lottim elromlott nappalra, mert csak kézben akar aludni.
éjjel alszik.

Kép
arvaerika

Anna
Jó látni téged is!

Scoopre, Süti
Van "rendszer-visszaállítás" program :wink:
(Start--minden program--kellékek--rendszereszközök)
Vendég

[quote="mabe86"]A írta:mabe86nna
Jó látni téged is!

Scoopre, Süti
Van "rendszer-visszaállítás" program :wink:
(Start--minden program--kellékek--rendszereszközök)

de abban mi a buli? :lol: viccen kívül, én azt azért nem szeretem, mert más egyebet is visszaállít, nem csak azt, amit én akarok.
gyógytippeket köszönöm

KépKép
Kép
scooper

Erika dehogy romlott el.......csak anyafüggő lett.....előző oldal Andi cikk!!!

Köszi Mabe,majd kipróbálom.....és a tegnap Andi által bemásolt cikk már meg is cáfolta a sűrű cicre rakás problémáját......csak hát védőnéni szerint akkor nem pihen a gyomor és ettől rosszabb lesz a helyzet...állítólag...de sztem még egyik gyerek sem mondta meg hogy mi a helyzet..kinél ez kinél amaz válik be!!!!és sajna a gyerekek a tesztalanyok!!!

sutimano76

Kép

Kép

Nagypapa munkában... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="mabe86"] írta:mabe86n meg cáfolom...
Mi igény szerint szopizunk, nincs mindig büfi... és nem jellemző a pocakfájás... :wink:

Nem emlékszem,hogy valaha is utalást tettem volna arra,hogy mindenen görcsölök.Az,hogy keresem a megoldást,nem görcsölés.
Ja,és mi is igény szerint szopizunk :!: :!: :!:

Kép
v.andi

Hahóhóhahó!

Nyugodt éjjelünk volt, szerencsére semmi újabb hasonló beájulás.
Állítólag lehet a hónapforduló miatt is, hogy változik a szokás sokmindenben...

Kismamiagy: Anyu behozta a babaruhákat kintről kicsit nyirkosan, nem vette észre, szépen letette egy kupacba, én reggel, mikor hajtottam volna, érzem, h hidegek, meg olyan rosszul száradt szagúak... mosógépbe be, pici öblítővel, átöblíteni... mosógép lejár, akarok teregetni, ruhák csont szárazak, ami meglepő, nem lévén szárító progi... Ebanoanyu szépen csak kicentrizte a rucikat mosás nélkül... no comment, vissza minden, mosás csapó/2. :D

Scooper, sajna hirtelen nem tudom a letöltést, de látom, lassan megoldódik... Explorert újrahúzni kicsit túlzás, nem? Sztem biztos van egyszerűbb megoldás is!!

Mabe, nagypapa :lol: nagyon jóóóó :lol:

Erika, Apa megint :( nektek sem egyszerű, látom... simi simi

Andi, az ösztönök, most értek meg sok mindent, életemben nem tudtam aggódni ennyire, mint amióta Ebano van.

floranan

[quote="v.andi"] írta:v.andi

Nem emlékszem,hogy valaha is utalást tettem volna arra,hogy mindenen görcsölök.Az,hogy keresem a megoldást,nem görcsölés.

Andi
Én nem rád, vagy bárkire is írtam ezt... csak úgy általánosságban... :wink:
Vendég

Ezeket meg kell osszam veletek :lol: :lol:

Kép Bambuli
Kép Haj 1 :D
Kép Kedvenc!!! :lol: Haj 2 :D

floranan

Szép napot!

Floranan: Ebano gyönyörű, csoda aranyos kispasi, büszke lehetsz rá. ma már apa is gyönyörködhet benne!

Andi: örülök, hogy jobban telt az éjszakátok, alakul ez szépen!

KépKép
Kép
s.vera

apropó tejkiütés, Zoénak az arcáról szinte teljesen elmúltak, de a kis fején, a füle mögött, és még a mellkasán is vannak kisebb pöttyök, mit lehetne rá kenni, vagy elmúlnak egyszer maguktól?

KépKép
Kép
s.vera

én sem fogok most mindenre/Mindenkire reagálni, mert csak gyors olvasás volt, de majd pótolom. :wink:

Mabe: nagypapa kép nagyon szuper. :D :D :lol: :lol:

Andi:
nagyon jót alkottál Te is. :wink:

Floranan:
Ebano csúúúúúúcs, megzabálom. :D Apika ma jön, igaz? Mikor? Enyim apa valamikor este, még nem indult el, mert azt mondta, hogy hív ha vége a tárgyalásnak és indul. De azt is mondta, hogy igyekszik úgy érkezni, hogy még ébren találj a lányokat. :)

Erika: apa el :( de hát e van, megbeszéltük már. :wink: Kitartás, mert sok lesz az így, hogy őszi szünet is van. Simi, simi :)

Anna: de jó hallani Rólad. Örülök, hogy jól vagytok. Ha tudsz majd gyerek, mesélj, képeket is szeretnénk nagyon.

Süti, Andi:
de jó, hogy alakul az éjszakátok. Babáknak nagy-nagy dicséret, ügyesek a BB-k :D :wink:

Most megyek porszívozunk és felmosunk tovább Veronikával és Julcsival. Valami főzeléket is kellene főzni, de fogalmam sincs, hogy mit. :?: :?: :?:

Apa most hívott, hogy elindult, Szerintem 19 h körül itthon lesz. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar, 18:20 jön a repülő, üzent, h benn van, szóval jöööööönnn megyek is zuhanyozni, kisori kinn alszik a kocsiban, nagymami felügyeli, miközben dédipapi is itt van

Juhé, te Apid is jön!!!
:D

floranan

Flora: hurrrááááááá, akkor ma már tuti együtt a család. :D Szép estét Nektek. :wink:

KépKép
KépKép
madar

hALIHÓ....
Itt voltak Andiék,tettünk egy sétát..pizzáztunk és dumcsiztunk egy jót...szuper du volt......bár minden hétvégénk ilen lenne(ki jön legközelebb????)....sajna Barni annyira aludt,hogy nem bírtam megbabusgatni,de azért a sonkájára kapott nagy puszit pelenkázáskor...annyira édes,és úúúúúúúgy kértem hogy hagyják itt,de nem :cry: :cry: ...no,mindegy majd legközelebb rabolom el....

Madar...BB-k olyan ügyik,hogy nappal is csak aludtak........

Flora,Madar...apik jönnek haza de jó!!!!!

Mabe.....nagypapi :D ...hú nem semmi...ennyi pici unoka!!!

Vera,nekem dokinéni anyatejet javasolt rá!!!

Flora nekem is naon tecc a kedvenc kép!!!!!!!

sutimano76

Süti: köszi a tippet kipróbáljuk!! 8)

ti babotok is fáradékonyabb ma, Zoé folyton bealszik a cicin félidőben?? :?

KépKép
Kép
s.vera

Igen,igen,olyan jó kis délutánunk volt,és az idő is csodás volt mindehhez.Sajnálom,hogy a tél felé megyünk :(
Berni minta kislány volt,gondolom a kis pasija tiszteletére.A férjeink megbeszélték,kié és mennyi a haszon :lol: :lol: :lol: ki gyűjti a hozományt :lol:Legközelebb folyt.köv csömör cityben :wink:

Anna,jó látni.Remélem a jövő héten jössz,és mesélsz,hogy telt az elmúlt 6 hét.Nagyon kíváncsi vagyok rá.

Mabe,irigylésre méltó nagypapátok van.Mennyi unoka.Nagyon helyesek :)

Floranan,én is "nagy" változásokat vettem észre Barnin.Én is a hófordulóra fogtam,de tény,elég szembetűnőek.Ebanoanyu ügyes volt,mosógépekhez szoktak adni használati utasítást,kialvatlan kismamáknak pedig pihenni kell mosás helyett :wink:
Nekem a BAMBULI a kedvencem.Annyira édes Csokika,szeretem.

Madar,szép apázós estét nektek.

Vera,lehet a napocskának köszönhetően,de Berni sé Barni is sokat aludtak délután.Barni beájult minden cici után.Remélem éjjel is így lesz.

Kép
v.andi

Szép jó estét!

Peppino: a gyerekszoba közvetlen nyílik a mi szobánkból és Marci ágya kb. 3 lépés távolságra van :lol: Szóval pikk-pakk ott vagyok. Nekünk nics légzésfigyelőnk. Annánál volt, de csak gondot okozott. Nem parázok ezen, eddig mellettünk aludt egy bölcsőben, de mostmár szinte keresztbe fordul, muszáj volt átszoktatni. De rengetetszer ránézek még, úgyhogy még kevesebbet alszok mindt eddig :lol:

Madar, Flora: jó hogy apák hazaértek!

Mabe: nagypapás kép cuki! Nálunk csak apukám meri megfogni Marcit, apósom nem.

Óraátállítás jól megkavarta Marcit! A szépen beállt étkezéseink most totál felborultak! Remélem visszaáll valamikor.

Szép estét mindenkinek! Pusssz

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="v.andi"] írta:v.andi

Sziasztok!

Magamról inkább nem írok: nehéz napokat élünk, de olvasni olvaslak benneteket !!! Minden nap. Csak lelkierőm nincs írni ... :(

ANDI: a legszupibb szupianya vagy, dehogy is görcsölsz mindenen !!! ... vannak szerencsések (pl: Mabe, Kata, én), akiknek nem hasfájós a babájuk: én pl simán eszem-iszom a tejtermékeket és SEMMIT nem kell adnom Lottikának: magától jól büfizik és trottyol ... a kulcs az volt nálunk, hogy hason kell altatni ... és vannak a hasfájosbabamamik: persze, hogy MINDENT megpróbálsz, hogy könnyíts a kis drágán ... én is ezt tettem Lillával anno, csak nekem szerencsém volt, mert 3 hetesen megtaláltam, ami rendbe tette a dolgokat ... ez nem görcsölés, hanem segíteni akarás :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok csajok!

Reagálni nem lesz időm mindenre, bocsi, de kisnyuszi ébredése várható... Pár perc múlva 4. óra telik le kaja nélkül. :lol:
Köszi a hiányolást. Vagyok. Még nem jól, sőt. Napok óta megint egyre jobban fáj, tegnap már megígértettem párommal, hogy vigyázni fog kismanóra. :cry: Nagyon borúsan láttam a dolgokat és még egyszer ezt nem tudnám végigcsinálni... Erős vagyok, bármit kíbírok, bármiből talpra állok, (azt, hogy hogyan még nem tudom :wink: :wink: ), de ezt mégegyszer akkor sem bírnám.
Mindegy, ez tegnap volt, de nagyon rossz volt és nem is nyugodtam míg éjfélkor nem írtam egy barátnőmnek. Talán jól gondolom, hogy vagytok páran akik nem néznek miatta hülyének, de kártyát vetettem vele. Állítólag minden oké lesz. Én ettől jobban megnyugodtam, mintha egy egész kórháznyi doki vizsgált volna meg. :lol: :lol: De aztán úgy alakult, hogy anyu is beszélt ismerőssel és arra jutottak, hogy ne nődoki, hanem sebész mondjon valamit. Így bementünk a kórházba és tök normális volt az ügyeletes sebész. Szerinte is minden oké, bár mint tudjuk az előzőnél is mindenki szerint az volt minden. Csak szerintem nem. A lényeg, hogy a napsütés jót tett és pozitív és jókedvű lettem. Annyira, hogy a fájdalom ellenére felporszívóztam és felmostam a szobát. Nem mondom, hogy nem volt sok, de legalább a szobában nem érzem borzasztóan magam. 8)
Kicsim arca borzalmasan néz ki. Dokinő felírt valami krémet, gyógyszertári kevert, mi van benne??? Első napokban úgy nézett ki használ, halványodott, homlokáról teljesen el is múlt. De a pofiról nem, sőt már az álla is tele van meg a nyakán is. Mivel nem tudni mi ez gondolván tejkiütésre mi is kipróbáltuk a Sudocrem-et is, de nem lett jobb. Viszont már teljesen kiszáradt ott ahol a pöttyök vannak. :( :( :(
Pocakfájásunk is van, de szerencsére nem vészes. Az espumisan cseppeket használtuk ízlik neki, de aztán pár napja már azt sem adom. Igazából nem vettem észre eget rengető változást, majd meglátjuk. Nem panaszkodom még mindig. Nagyon sokat van ébren, időnként már attól nyűgi, hogy nem tud aludni. Délelőtt már ritkán alszik és napok óta 0-2-ig vágyik szórakoztatásra. :lol: De a levegőn szeret lenni. És szintén napok óta nálunk is a délutánok csak kézben jók vagy babakocsiban a levegőn. Így ma is átpasszoltam apájának, mert elfáradt a bal kezem. Nekem még nagyon nehéz, főleg 1 kézzel, jobb kézzel meg a krumplit kockáztam, mert már ennünk is kellett volna valamit. :lol: Így betette a kocsiba és kivitte, mert ő kint dolgozott. Amíg dokinál voltunk is kint aludt mellette és mikor hazajöttünk még kb.1 órát. Így tudtam kicsit takarítani.
A viacolorozás meg már majdnem kész... szóval alakulunk.
Süti, Andi én már alig várom, hogy jól legyek és tudjak veletek menni... :wink:
Babák szépen cseperednek és még mindig csudiszépek.
Én tegnap voltam síráshatáron, hogy pici babát akarok. Elképesztő mennyit nőnek és változnak 1 hónap alatt. Ő sem hasonlít már arra az édes picike babára :cry: . Persze így is imádom...
Kicseszés lesz megint, mert még mindig alszik, 4,5 óra.... mire felébred nagyon éhes lesz, de előtte muszáj fürödni. Én meg szerettem volna a Verdákat megnézni... Úgy fest buktam... :(
Puszi mindenkinek...
bex13

és egy kép kismanóról Kép

Kép
lipót beatrix

Kép Kép anya csak igy tudta megoldani egyedül a popsi mosást

Kép
lipót beatrix

bocsika az elöbb ugyan azt küldtem kétszer :D Kép

Kép
lipót beatrix

Hahó Mindenki!

Megvagyunk,olvastam mindent,de reagálni csak arra fogok,amire emlékszem,bocsi.

Mabe:nagypapa :D

Floranan:éjszaka,apa :D Ébano nagyon helyes kispasi,jók a képek

:D

Madar:apika :D

Andi:képek nagyon helyesek.A cikket olvasva egy-két dolgot én is kezdek máshogy látni.Érdekes volt mindenesetre.Köszi.

Kávé:Én rendszeresen kávéztam,volt,hogy napi 2-3 is lement,de a terhesség alatt leszoktam róla,ahogy a cigiről is.Most viszont néha hiányzik,de csak a 3in1-et merem inni,azt is csak ritkán.

Scooper:meggyógyultál?

Mi is megvagyunk,pöttyök szerencsére múlnak,így megnyugodtam.Holnap azért még vissza kell menni a doktornénihez,de most már nagyon szépek vagyunk.Az Augmentin kicsit meghajtja Vikit,de így legalább kijön a kaki,nem feszíti a pocit.Ja és kifejezetten ízlik neki. :D

Ja és pár kép:

Kép Na mi van?

Kép Bambula

Kép Tappancsok

Kép Pancsi

Kép Hiszti
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: