Nemlajos: Biciklisboltok, Dechatlon.... stb.... Ez a 7 évvel ezelőtti csúcs modell, most már biztos sokkal profibbak vannak. Ez azért jó, mert hátra lehet dönteni kicsit (az első képen még nincs megdöntve, aztán már igen (észbe kaptam

)). Ez akkor jó, amikor még ilyen picik, de egyébként szerintem teljesen jó egy egyszerűbb ülés is....
És igen, nagyon vártam, hogy biciklizhessek Petivel. Meg a lányokkal. Olyan gáz volt, hogy én futóbabakocsival göriztem utánuk és azt kiabáltam, hogy Vááááárjatok meeeeeeeeeeg!
Adryn: Sasszem vagy.... Tényleg egy kicsi már ment le...

Jól esett, hogy észrevetted így mackónadrágban... Köszi!
Betti: (Nekem tetszik a méhkirálynő is.... Igazi anya típus

) Akkor nagyon asztmás lehet a nagy!

Szegénykém! És most már jobb? Ki lehet ezt nőni? Kineziológust nem próbáltad? Suli, hogy megy Kornélnak? Szereti?
Karcsi nagyon édes kis falat! Sajnálom a nehéz terhességet, de fő, hogy most már megvan a kismanó! Kornél hogyan fogadta?
Gratula a vonalzóhoz, nekem vagy 5-re sikerült....
Tegyél csak még képeket! Szeretjük ám!
Gabka: Ez a Lili nagyon édes! Kéne talizni.... Úgy meg dögönyözném! (
Persze nem érek rá)
Zita: Neked akartam írni, hogy Julcsi nagyon falni való! Őt is megdönyözném....

Petinek mutatattam. Mondta rá, hogy Gege brrrrr és még nyálzott is mellé.... Szóval a pasiknak mér most csorog a nyála Julcsi láttán!

Apa csak legyen résen!
Masut: A 3. kép úgy készült, hogy mondtuk a Petinek, hogy ez a kép a Mártinak lesz! Szóval kérjük megmutatni!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.10.25 18:55-kor.