A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Lányok megvállnánk Lego Primo kockáinktól ha valakit érdekel szóljon
összesen 46db elem
Kép
csörgős elemek
Kép
kétoldalt mintás kockák
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka!
privi ment!
vera
l.veronika

Válaszoltam a privikre :)

Panna, Hőgyész nagyon közel van ám ide...;)

Barbi, nagyon köszönjük, pont van papír pénzünk megmaradva a majdnem nyaralásunkból (most nem kell váltóba rohangálni), szóval levélposta hamarosan indul...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Barbi posta nálam, jelentkezzen, akit érint!!

KépKép
columbine

Sziasztok!

Kitti, én megpróbálok következetes, nyugodt és határozott maradni. Úgy érztem, egyre könnyebb, és hatásos. Amikor lehet, engedek neki, de vannak helyzetek, amikor nem lehet úgy, ahogy ő akarja, és szerintem ezt meg kell tanulniuk, különben néhány év múlva elszabadul a pokol és ők fognak diktálni. Mindig magyarázom közben, hogy mit miért kell így csinálni, és bár eleinte rosszul éreztem magam (az emberek előtt - mit szólnak, ha ordít a gyerek :oops: ...?), de aki nevelt már akár egyet is, az tudja, hogy van ilyen, és hozzátartozik a gyerekneveléshez. Eljutottunk oda, hogy ha nem akarja, de mégis be kell tennem a babakocsiba, akkor max. 5 másodpercig van hiszti, aztán belenyugszik, és elfogadja. Hasonló a helyzet altatásnál, mert általában elalszik magától, ha letesszük, de az oltás miatt nagyon belázasodott egyik este, ezért kapott egy kis haladékot és kihoztuk. Másnap próbálkozott, de a hatodik vízszintesbe helyezés után feladta, és elaludt :) . Szóval kitartás, nyugodtan tenni kell a dolgunkat - ez az én receptem :D .

Judit

Kép
Kép
csutak33

Barbi én már nem találom a privimet amiben egyezkedtünk meg hát nem is beszéltünk meg fixen semmit a játékokra, a dominót is sikerült hozzá tenni mert azt sem írtad. CSak azért zaklatlak ezzel anyagilag hogy készüljek az Ágihoz??? Köszi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hú, de nagy a csend erre ma....

Mecsi, én akartam Duplót venni, most Málnus sem játszik vele, így kivárok...ha esetleg megmarad, akkor talán....

Kitti, mi is próbálunk következetesek lenni, ekkora hisztiben még nem volt részünk, de a lányomat ismerve, bármikor bekövetkezhet :)
Viszont az alvásnál nálunk sem működik, próbálom a hajnali anyáékhoz költözésről leszoktatni, de több kevesebb a siker...

Holnap tali nálunk, még bárki csatlakozhat!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Mecsi nekem ez a készlet van.. feltettem végül levettem, mert sajnos már nem gyártják, és csak horribilis áron van, ráadásul olyan aranyos ez a készlet . én kb. 9000Ft ért vettem anno szerintem nem rossz áron.de mostanában Zsiga mindkét építővel játszik, ezzel is... Kép :lol:
Vendég

Tényleg nagy itt a csend ma! :wink:

Az a baj hogy tudom már nem gyártják ezt a fajta legót , mondjuk aukciós oldalakon mindig vannak eladó elemek még hozzá , de Áront nem érdekli csak dobálja szana szét. Plusz most kaptam egy nagyon jó ajánlatott 200db megablocks kockára + egy megabloks talicskára és azt már meg is vettem. Vannak benne nagyobb elemek is később viszont az jobb lesz. Vagy majd csak anya leül és legózik :lol: :lol:

Párom kedden vonul a kórházba, szerdán műtik és elvileg csütörtökön hazaengedik ha minden jól alakul. Szegénykém már fosik rendesen ettől az egésztől, én meg azt se tudom hogy menjek be hozzá. Talán a kórházba gyerekkel nem kéne bemenni nem? Csak akkor hol hagyjam :(

Boni ti már meggyógyultatok szülők? Ja és szted ez a kocka jó chicco játékasztalra már kérdezték tőlem de én nem tudom.

Többi betegeskedő mindenki kilábalt már ?

Hát lányok altatás ügyben muszáj kitartónak lennetek!!! Én nem vagyok híve a sírni hagyásnak , meg lehet szerencsém is van a gyerekemmel, de én már az elejétől ragaszkodtam az ágyában alváshoz és működött. Áron is sokszor tiltakozott de előbb utóbb belátják hogy jó nekik ott is. Nem vagyok egy tapasztalt anyuka hogy okoskodjak vagy annak tűnkön az irományom , de ahogy a védőnőm is mondta határozottnak kell lenni ahhoz, hogy valamit végre is hajts és akkor sikerülni fog.

Sziszka én azért a fiamat ismrvén tartok tőle hogy alvajáró lesz és leül játszani , amúgy jót nevetnék rajta sztem.Rottex matracok nagyon jók nekünk is az van de iszonyat kényelmes.Kezecske végre gyógyult!!! jupijéééé :D

Hiszti ügyben nálunk is van szép kis repertoár , de olyan túl vészes még nem volt. Viszont egy barátnőm ilyen kegyeshazugságos figyelemelterelést ajánlott pl nézd ott fut a cica. vagy amilyen állatot szeret vagy bármi és Áron ilyenkor abbahagyja. Amúgy nehéz ügy a hiszti kezelés! Itthon lassan alkalmazom a viasaton volt DADUS című sorozat kiültetős módszerét :lol:

Ági addig nem megyek a csomiért ha nem baj, amíg Barbi nem ír nekem . Veletek mi újság rég írtál?
Nikanyus is elvan tűnve!
Koadri hogy áll az építkezés!
Felícia mi újság randi téren?
Kitti Levi a verekedésről már leszokott?

tescoba most 7500ért lehet kapni a tanuló kutyust ha valakit érdekel, ma a Soroksárin volt egy csomó!!!! Mi sajnos nem vettünk apa nem engedi :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mi is jól eltüntünk, ami azt illeti. Múlt héten őszőltünk a Zemplénben 3-asban. 2napot bent dekkoltunk a szobában,ezen kívül pedig az időjárás nem nekünk kedvezett. Szinte végig szakadt az eső és fújt az északi szél. Én a második napon lerobbantam és egy teljes napot végig hánytam és feküdtem. Elmentünk a dokihoz ott helyben, de azt mondta, hogy nincs semmi vírus és adott egy b6inyekciót. Kikérdezett alaposan, hogy nem e terhesvagyok, vagy valami ételmérgezés, esetleg epekő.
Azért jó volt hármasban lenni és élvezni a kiszolgálást. Volt welness részlege is a panziónak amit Alma is nagyon élvezett. Hálistennek nem kellett a fél házat magunkal vinni, pedig nem is kifejezetten gyerekbarát szálloda volt. 2 napot végül elkocsikáztunk a környéken és megnéztük a helyi nevezetességeket.
Az alvás nálunk is mélyponton van, kiváncsi vagyok hogy mit változtat majd a külön költözés, amit elvileg a hétvégén megejtünk.
A babakocsi nálunk is mostmár egyre kritikusabb így én szépen átálltam a háton hordozásra. Így nekem is könnyebb és cak akkor használom a babalocsit, ha muszáj.
Hisztéria leginkább akkor a leg elviselhetetlenebb amikor fáradt. mert olyankor már semmi sem jó neki,még hozzá sem lehet érni.

Mecsi: Engem érdekelne a duplód, mert éppen ilyesmit készültem venni Almának. Nekünk egyenlőre csak fa kockáink vannak, de nagyon szeret vele játszani.

Anna: Mikor látogattok a bükkbe? Még mindíg áll ám a meghívás, ha erre jártok!

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Szia Feluca, de jó, hogy jelentkezel! Nagyon aranyos vagy, hogy gondolsz ránk! Én már nagyon régóta rágom Ádám fülét, hogy menjünk, csak baromira be vagyunk táblázva, rengeteg a munkája is, a múlt hétvégét is végigdolgozta. Azért remélem, eljutunk hozzátok még idén :) Én nagyon szeretnék. És végigjárhatnánk azt a túrát, amit küldtetek.

sushy

Feluca Írtam privit!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok,
feluca írnál többet almáról?kb.egy súlycsoport csengimmel azért kiváncsiskodnék és képet is százezer éve nem hozztál :(

massbarbi, úgy néz ki storno az overálproject, mert kaptam egyet a verocstol amit ők már kinnőttek +találtam a vaterán egyet ami megfizethetőnek ítéltem.igaz brutál rózsaszín, de dagonyázni jó lesz.úgyhogy inkább nem csinálnék neked plusz munkát.de nagyon hálás vagyok az eddigi közbenjárásodért!!feltétlenül szólj , ha valamiben a segítségedre lehetek!
Vendég

Sziasztok!

Dia, klasszak a szerzemények.  Ügyes vagy! Szerintem is jó áron vetted az overált.

Barbi, Iminek boldog szülinapot!!  Szép az ovitok!! Nagyon tetszik!

Szilvi, nagyon sajnálom Málnust, furcsa és egyben elszomorító is,hogy nem tudnak rá semmi hatásosat javasolni. Kitartást Nektek!!

Mecsi, én nem vagyok beteg, de én is sokszor vatera-zok, rengeteg jó dolgot lehet beszerezni! Szupi az overál amit vettél!  Kitartást Nektek a műtéthez!

Andi, nagyon szép Csengitek! 

Anna, a Lidl-ben és a Praktikerben is lehetett kapni múlt héten ablakpárnát, állatfigurásakat!!

Boni, jók a karácsonyi ajándékok!

Mazska, jövőhét szerintem nekünk is jó, majd még beszélünk róla! 

Kitti, Judit receptjét érdemes megfontolni, mi is így csináljuk a kezdetektől, eredményesen. Nálunk szinte sosincs hiszti!

Feluca, rég hallottunk Rólatok! Azért klassz lehetett hármasban. 

k.a.t.i.c.a

Wordből hoztam át az irományomat és a mosolyokat nem írtam át, bocsi. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Mecsi, köszönöm kérdésed, jól vagyunk, jövünk megyünk, amennyire az időjárás engedi, Lili már szépen jár, dumálgat.

Teszek képet :

Kép

Boni, itt van a tricikli és társai :) hétvégén Szegeden leszünk, de hétfőtől várunk szeretettel :) mindenkit a holmikért.

KépKép
columbine

Ági, aranyos Lili, csinos a szerelése. :D

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Eltűntünk picit, most csak bejelentkezem, a család romokban, éjjel autóbalesetben meghalt Péterem unokatestvére, 20 éves volt. Vasárnap még együtt ünnepeltük a szülinapját...:cry:

Zsófi, Neked akartam, de nem találtalak fenn gmailen, megjött a rácsvédő, csodás és köszönöm szépen!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apróka, fogadjátok őszinte részvétünket!! :( Kitartást a családnak!

k.a.t.i.c.a

Aproo,
Te jó ég, nagyon nagyon sajnálom! Őszinte részvétem, imádkozom értetek :cry:

Kép
Kép
dia123

Mazska,
Örülök, hogy jó volt az utad, és hogy jól bírta Laura is nélküled! Akkor apa is babázhatott jó sokat! :wink: Oké, majd írd meg hogy a jövő héten melyik nap, remélem tudunk menni. Egyenlőre csak a csütörtök nem jó, mivel anyósom szülinapja lesz így arra készülök.

Ági,
Nagyon ari Lili! :)

Mecsi,
Milyen műtét?? :shock: :oops:

Kitti,
Nálunk sem volt még ilyen hiszti, így nem tudom hogyan reagálnék ilyen helyzetben. Viszont van egy nagyon szuper jó előadás sorozat ilyesmi helyzetek kezeléséről, nagyon tudom ajánlani. Egyszer már beszúrtam ide a linket, ez a hit szemszögéből közelíti meg a kérdést, de hívőnek meg nem hívőnek is ugyanolyan hasznos lehet. Ha gondolod, hallgasd meg őket, "Előadás a gyermeknevelésről.". Több részből álló sorozat ez, és mindegyik rész két egyórás előadásból áll. Az első rész első órája a bevezetés de az első rész második órájától jönnek az igazán praktikus tanácsok: http://livevideo.golgota.hu/events/list/hu?filters[csatorna_id]=8&filters[sorozat_id]=&filters[eloado_id]=63&filter=keres%C3%A9s
Ezt mindenkinek jó szívvel ajánlom, NAGYON hasznos dolgokat mond! :)

Boni,
Szupik az ajándékok! :)

Sziszka,
Az nagyon jó, hogy jól van Málnus kezecskéje! :D Sajnálom a kis száját, remélem hamar rájönnek mi is ez, és elutudják mulasztani!

Feluca,
Üdv újra itt!

Kép
Kép
dia123

Ja képzeljétek, ma megcsípte Virág ujjacskáját egy darázs! És pont úgy hogy a méreg kiszívó készletet sem tudtok használni mert nem tudott rácuppani a cucc. Adtam neki kalciumot meg fenistilel kentem, szerencsére úgy tűnik nem allergiás rá mert szépen lehúzódott a pirosság meg hamar elmúlt a fájdalom.

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Nagyon szuper kis tali kerekedett a mai napból, mindnekinek köszönünk mindent, mi nagyon jól éreztük magunkat :)
Minden gyerkőc külön-külön egyéniség, és nagyon édesek voltak!

Csak azt sajnálom egy kicsit, hogy alig alig fényképeztem, azaz akkor jutott eszembe amikor már csak Julcsiék voltak nálunk, de egy kis ízelítőt azért tudok mutatni!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Vera, ha vannak még jó képek, akkor gondolj ránk is! :)

Csandikám :oops: elfelejtettük :oops: pedig Vera nem is szőke, csak én :wink: Pótolom :)

Apró: őszinte részvétem!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Közben gyorsan vissza is olvastam....

Feluca, üdv újra a klubban :wink: Én is szeretném ha tennél fel képet, akár nyaralásosat is! :) Sajnálom, hogy rossz időt fogtatok ki!

Ági, nagyon édes Lili, és szuper vagány a szerelése :)

Katica, te és Binyek nagyon hiányoztatok a mai napból....fura, hogy ilyen messze költöztetek....

Barbikám, annyira szuper a bakancs, köszönjük szépen, Vera ma házhoz szállította, és élőben sokkal, de sokkal jobb mint a fotón volt, nagyon-nagyon köszönjük!!!!!!!

Dia, a nyáron nekünk is volt egy darázs csípében részünk a Balcsin, szerencsére a nagy sírás után semmi sem történt, de kalciumot mi adtunk, remélem ti is ilyen szerencsésen megússzátok!

Mazska, Dia csípéséről jut eszembe, hogy remélem semmi nem lett a kullancs után!

Zsófi, legközelebb nincs pardon, nektek is el kell jönni ;)

Na megyek, eltakarítom a romokat, ilyenkor édes a munka :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szilvi, nagyon jók a talis képek! Aranyosak a gyerkőcök, főleg az ölelkezős kép tündéri a kis barátnőkről. :) Köszi a hiányolást, kedves volt Tőled! Sajnálom, hogy nem tudtunk részt venni! :(

k.a.t.i.c.a

Szilvi, köszönjük a vendéglátást, nagyon szupi volt minden :D Bocs hogy akkora csatateret hagytunk magunk után :oops: Nem is tudom, mi lett volna ha még többen vagyunk?? :wink: Köszi a képeket, azért nagyon jók lettek szerintem :-)

yuyu79

Sziszka!

Én külön is köszi a talit, jó, hogy volt egy a közelünkben is. Szuper volt a hangulat, és jó, hogy Veráék is eljöttek, Miku édi pofa, igazi vidám kisgyerek! Jó volt látni Enit is, hogy milyen hatalmas és ügyes lett, és természetesen Málnus mint "házigazda", Szerényen és visszafogottan :oops: egyszerűen bájos volt! NAAAGYON jó lenne megismerni a többieket is személyesen, azért így mégis más!
Szóval a jövő nyári talira én is beneveznék :lol:

Aproo!

Őszinte részvétem Nektek, így ismeretlenül is nagyon megrázott az eset! Nagyon nehéz lehet most nektek és főleg az édesanyának, nem is tudom hogyan lehet feldolgozni egy ilyen tragédiát......

Ági! Lili igen csinike!

Csutak Judit, Feluca! Tegyetek fel képeket lécciii!!!

KépKép
koadri

RizsiSzilvinek boldog szülinapot, ha olvassa :!: :!: Hogy vagytok, rég voltál erre... De a tv-ben láttalak 1x ;-)

yuyu79

Sziasztok!

csajok!

Igazán nincs mit köszönni, alkalom adtán megismételjük, Anna és Zsófi is mondta, hogy szívesen jönnének, ha egyszer ők ráérnek, akkor csapunk még egyet :)

Julcsi, annyi szuper jó közös kép van még a csajokról, és Dorcáról is van még két három ami nagyon jó lett, átküldön, csak Adri, neked azt hiszem nincs meg a mail címed, átküldenéd priviben?

Rizsinek én is nagoyn boldogat kívánok!!!

Adri, egyébként én a pocakos találkozón éreztem ezt először, amit írtál, hogy mennyire más szemmel olvastam utána, hogy kivel mi történik, olyan jó volt, hogy archoz tudtam kötni a neveket, teljesen más!
Julcsi, a csatatér pedig ezzel jár, és ha hiszed, ha nem ilyenkor szívesen takarítok ;)

Szép vasárnapot mindenkinek!

Jól emlékszem, hogy volt valaki köztünk aki Dunaújvárosi? Csak mert a héten megyünk arra.... :oops:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi! tudnál sos segíteni!? mennyi lenne a bundazsák, amit a barátnődtől szerkóztál! van egy teszveszes aukció, ami szintén érdekes lehet, de nem mindegy az anyagi rész! bocs, hogy ide, de a privimre nem írtál, talán meg sem kaptad!? :( köszi előre is! 21 tájékán jár le az aukció! köszi előre is!!!

sophie27

sziasztok!
Sajnos Csabi KRUPP-os lett!! Szombaton be kellett vinnem az ügyeletre, mert kutyaugatás szerűen köhögött péntek óta, és szinte megfulladt szegény, alig kapott levegőt. szerencsére még csak enyhe krupp, de a doki mondta, hogy orrfolyással, köhögéssel kezdődik általában és aztán jön az ugató köhögés.
Két éjjel úgy izgultam, hogy ne kapjon rohamot a gyerek, mert egyedül voltam itthon négy napig, apja csak ma jött haza.
Szerencsére nem volt igazi roham egyik éjjel sem, de azért sírt szegény nagyon mikor már sokadjára ébredt fel a köhögéstől. Bebugyoláltam takaróba, sapit a fejére, és kiálltam vele az ablakba. Ilyenkor ki kell vinni a friss levegőre, párásítani kell a lakást, és ha rohamot kap, azonnal szteroidos kúpot kell beadni. A kúpot persze csak a harmadik nyitvatartó ügyeletes patikában tudtam beszerezni szombat este, mert sehol nem volt.

Kíváncsi leszek a mai éjszakára. De azt mondják az első éjszaka a durva, és az már lezajlott nálunk.
Pár nap múlva, ha elkezd felszakadni a hurut a torkában, akkor kezd gyógyulni.

Sajnálom Málnust :( és fáj is neki a szájában ez a dolog?

Makadu: Csabi is szokott mostanában hisztizni az utcán, kirántja a kezét a kezemből és elrihan, meg a boltban is ha unja magát nekikezd hisztizni. Általában itthon meg leveti magát a földre és hanyatt fekve kiabál. Ilyenkor én ráhagyom a dolgot és elmegyek onnan, otthagyom és közben mondom neki, hogy én nem értem a hiszit, hisztis gyerekkel nem foglalkozom. Ne félj, rögtön feláll és rohan utánam.

Én Deichmannban vettem bélelt csízmát Csabinak, de nem vízállót. Viszont az eladó ajánlott hozzá vízlepergetős impregnáló spray-t amivel hetente be kell fújni.

Bátyám festett egy gyönyörű képet Csabi ágya fölé a falra agyerekszobába. Vettem felragasztható plüss matricákat és ahhoz komponáltam egy háttérképet, amit tesóm felfestett. Majd feltöltök képet, nagyon jó lett!!
lei

Zsófi küldtem privit képekkel.
Vendég

sziasztok!

Aproo, mail-ben már írtam. nagyon sajnálom, ami veletek történt! :( ilyen kegyetlen az élet! de tényleg...

Sziszka, sajnálom a pénteket, de ez most így alakult! apa döntött, elvégre az ő szülinapja volt. végül étteremben voltunk, meg moziban, addig Beni a nagyinál aludt! ;)

RizsiSzilvi, nagyon boldog születésnapot utólag is!

nem is meséltem, hogy múlt szerdán kimenőt kaptam az uramtól. és egy szomszéd kismamival voltunk a camponában mozizni! igazi csajos filmet néztünk meg. a csúf igazságot! nagyon jó volt kicsit kikapcsolni! ;)

ma bent voltunk a városban, de Beni iszonyat durván üvöltött végig az autóban. valamilye fájhatott, mert semmi nem volt jó neki... délután együtt aludtunk egyet, bár végül az autóban is aludt egy órácskát. de miután felkeltünk, 38,3 volt a hője, fürdés előtt meg már 38,6. ebből persze még nem vontam le a 0,5 fokot, de már kapott egy nurofent, mert fosok a lázgörcstől... (páromnak, anyósomnak, apumnak is volt... :(), szóval holnap szerintem megyünk a dokihoz! nem tudom, hogy ez csak a 3 napos láz-e, vagy mi, de azért megnézetem holnap! :(

Lei, nem semmi ez a kruppos sztori! nagyon sajnálom! remélem, hogy nem lesz rohamotok! de akkor innen kezdve már mindig sanszos, ha beteg lesz!? mármint, hogy rohamot kap!? :( jobbulást nektek!

Boni, nektek továbbra is!!! remélem, hogy Zsigi állapota javulóban!

Sziszka, a képek szuperek! ;) nagyon édes a két kis barátnőcske, na meg a többiek is persze!

Julcsi, nagyon csini vagy! azért már látszik ám a pocak!!! :)

Ági, motyóért hamarosan jelentkezem, Lilid pedig még mindig tündéri!!! :)

Mecsi, apának jobbulást, neked pedig kitartást! :)

most megyek, babusgatom az én kicsikémet... :( jó éjt mindenkinek!

sophie27

Hüha Lei, de ismerös ez a kruppos történet. Én már sajnos rutinból intézkedem, még a kabátzsebemben és a pelenkázótáskában is tartok kúpot a biztonság kervéért (rectodelt). Nálunk egy hete volt aktuális a kórházi beutalóval spékelve, de szerencsésen megúsztuk. Lekopogom. :)
Nektek is jobbulást és remélem nem lesz komoly gond éjszaka! Gondolok rátok!

Apró!

Ez valami szörnyü, hogy a sors milyen kegyetlen és kiszámíthatatlan. Öszinte részvétem és fel a fejjel! :(

RizsiSzilvinek én is boldog szülinapot kívánok így utólag is! :)

A talis képek nagyon jók! Adri neked olyan tündéri arcod van, olyan kedves és meleg a kisugárzásod, hogy boldog lennék, ha a mi tanárnönk csak a felével lenne kistafirungozva.
Dorca is mennyit változott és milyen helyes!
Miku is csuda édes kis pofa! A házigazdáról és Eniröl nem is beszélve. No és Julcsi a pocakod is szépen kerekedik. Bárcsak én tartanék már itt! :(
- Persze hozzá kell tennem, hogy a legutóbbi ciklusom meglehetösen szokatlanra sikerült, rövid volt és gyenge... Ilyet én még nem pipáltam! -

Vera köszi a fuvart! Sziszka jó is lett méretben, vagy csak jól néz ki? :)

Mentem aludni. Igyekszem a hagymatortámat békén hagyni, hogy holnapra is maradjon, de hát ö is azt mondja, ha rá nézek, hogy hagy-ma! :)

Barbi
Vendég

Aproo :cry: megszakad a szívem :cry:

LEi vigyázz magatokra nagyon!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk Szegedről, most csak gyors bejelentkezés. Nagyon szuper volt a tali, irigykedem rendesen!!

18-as bakancsot vettem Lilinek a börzén, de kicsinek bizonyult, ha van akinek jó lenne, szóljon és megalkuszunk :)

Itt van kép róla: Baren-schuhe.

Kép

KépKép
columbine

Sziasztok!

Jaj de jók a talik képek!! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!!

Julcsi,
Tényleg nagyon szépen kezd látszani a pocid! Mikor is tudjátok meg, hogy fiú-e vagy lány? Nemsoká ugye?

Lei,
Nem semmi, nagyon sajnálom! Azt lehet tudni, mi okozza a kruppot? Ebből akkor ki lehet gyógyulni, ez nem marad meg mint pl az asthma?
Jobbulást!!

Zsóf,
Beninek is jobbulást!!

Barbi,
Azt akartam is írni a múltkor, hogy sok olyan emberről hallottam, hogy megjött a mensi és mégis terhesek voltak! Drukk drukk!
:wink:

Rizsi,
Boldog szülinapot utólag is!! :)

Kép
Kép
dia123

Ma voltunk kint a kopaszin, nagyon jó idő volt! Szerencsére nem is voltak olyan sokan, pont jó volt! Néhány fotó : :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Mi is régen jelentkeztünk már.
Sajnálom, hogy ennyien betegeskednek, mindenkinek sok gyógypuszit küldünk, gyógyuljatok meg. Babák is és szülők is.

Julcsi, nagyon csini vagy :wink: Szépek a talis csemeték.

Aproo, remélem levi rendben van már, és részvétem az unokatesó miatt.

Rólunk néhány szót. Mi is betegek vagyunk már két hete, először én kezdtem aztán már apa is torokfájós lett, neki meg az a gyenge pontja. Aztán persze amikor megjött ez a hideg idő Noel orra is folyt, szinte másodpercenként törölgettük (volna, nem hagy semmit ez a kisördög), szívtuk. Aztán egy hét után még be is lázasodott, szeme, de csak az egyik, állandóan könnyezett, így végül elmentünk dokihoz. Antibiot írt fel, de végül nem kezdtem el adni neki, mert 3 nap után végre nem volt lázas, a szemcsepp meg meggyógyította a szemecskéjét. De durva, hogy 2 ember kell ahhoz, hogy bármit belediktáljunk a gyerekbe. Rúgdos, fejét rángatja, alig találjuk el at orrát a szívóval, szemét szorítja össze, szóval iszonyat "verekedések" voltak :oops: Hiába magyarázom h ez kell h meggyógyuljon, odaadom a kezébe h csinálja, ismerkedjen vele, semmi haszna.
Nem tudom mit lehetne csinálni ezzel a kispasival :oops:
Hiszti nálunk is megy ezerrel, ha vmi nem úgy van ahogy őkegyelmének tetszik üvölt, mint egy sakál, és dobálja magát...

Szóval Kitti átérzem a helyzetedet. :wink:

Végre fél év "hallgatás" után kijött a 9. fogacskánk, alul a bal szemfog. Nem a rágóval kezdtük, kicsit furcsa, mert alul a rágók meg hónapok óta be vannak dagadva. Tuti megint egyszerre jön ki egy csomó foga, mint márciusban, akkor 1,5 hónap alatt lezavartunk 8-at.
Gondolom azért a fogzás is bezavart ebbe a taknyosságba.

És Noel is elindult már 2 hete, meg kell zabálni, annyira cuki. 2 hét gyakorlás alatt olyan stabilan megy, szinte szalad anya után mindenhová.

Kiabálja hogy annnya, ha eltűnök a képből :lol: Vigyorog ezerrel, és ilyenkor meg elfelejtek neki mindent. Egyre jóképűbb ez a gyerök, nem tom honnan szedtük :lol:

Na az óraátállás miatt, meg persze a rengeteg éjszakai ébrdéstől tiszta kótyagos vagyok, fejem ezerrel fáj megint. Furcsa h csak 10 óra...

pöttömpanni

Gyorsan elküldtem, nehogy elszálljon.

Én még nem vettem meleg cipőt, mert múltkor elmentünk a deichmannba, de egyszerűen 1 cipőt sem lehetett vele próbálni, kezdődött a cirkusz, apuka meg osztotta nekem az észt, aki az 5 éves gyerekének vett cipőt...majdnem elküldtem melegebb éghajlatra.
Mondjuk a deichmann saját márkás csizmibe nem ment bele a lába a gyereknek, még a 22-be sem. Bezzeg a 10 ropis elefanten egyből ráment a lábára...nem tudom, nehéz, mert nagyon magas a rüsztje. De 10 ezret nem tudok fizetni egy cipőért, amikor a férjem nem dolgozik.

Zsófi!

Beninek ilyensmi a lába, mint nonónak, te hol is vettél cipőcskét?

Dia, nagyon aranyosak a kopaszis képek, főleg a fa mellől kukkolós tetszik, esküvői képeken szokott ilyen beállítás lenni :D

Nekem még csak egy overált sikerült turkálnom Solymáron, zsír új cottonfield overált kaptam 5000-ért. Megszűnt vhol egy bolt, és onnan szerezte az eladó, de nagyon királyul néz ki, és remélem mivel márkás, bírja majd a strapát.
Nézegettem én is itt a haraszti piacon a kétrészeseket, nem tudom melyik a praktikusabb szerintetek? Ami naci+kabát vagy az egybeoverál?

És ti hány téli cipőcskét vesztek a gyerkőcöknek?

No lassan eldugulok...szép estét mindenkinek.

pöttömpanni

Sziasztok!

Visszaosontam én is egy kicsit, amíg a férjem meccset néz :)

Barbikám, téged olvasgatva jut eszembe, hogy már a fél rokonság látta a cipőt, és mindenkinek elmeséltem mennyire örülök neki, de még nem próbáltuk fel a lábára :oops: egyenlőre 20-as bakancsot hordunk, szóval tuti jó lesz, de valahogy elmaradt a próba, reggel pótolom :D

Lei, annyira sajnálom, sokkal jobb éjszakát nektek, mint a tegnapi!!!!

Dia, nagyon szuperek a képek!

Pöttöm, jót mosolyogtam az írásodon, nem tudod honnan szedtétek :D :D :D szerintem ha bizonytalan vagy, nézz csak nyugodtan tükörbe :D Gratulálok a járáshoz, ti súly ügyileg most hogy álltok? Képet is tehetnél fel!

Mi egy részes overált örököltünk, így ezen a télen tuti ilyenben nyomulunk, annyira jó állapotban vannak, hogy nekünk nem kell venni, örököltünk mellé két szuper dzsekit is..el vagyunk látva :)

Nekünk egész simán ment a mai nap, semmi nem látszott az óraátállás miatt.....

Viszont ma kapott Málnus az öcséméktől kis asztalt, kis székekkel, és nagyon imádta, egész nap ezen játszott, dobok is egy képet mindjárt....ja, és Csengin felbuzdulva (Vera mesélte, hogy milyen édesen babázik) ma mi is megetettük, megitattuk a babákat együtt, aztán egyedül megette őket fagyival, annyira drága volt :) Szóval azt hiszem ráérzett a dologra :)

babázós kép:
Kép
Kis asztalkán főzőcskézés...

Kép

Végül egy tegnapi gyöngyszem

Kép

Bocs, ha egy kicsit sok voltam erre a hétvégére...

<
sziszka78
Tolna

Lei!

Nagyon sajnálom Csabit és persze benneteket!
Nekem mindkét fiam kruppos volt, Marci nagyon durván. Kb 6 éves korukra mindketten kinőtték, én ma is az vagyok, de nálam 10 évesen kezdődött :shock: ????? Nálunk nagyon bevált, ha hallottam este, hogy húzósan köhög, akkor calcimusc-ot adtam nekik az esti teába. Vettem én is hideg párásító készüléket, de igazán csak a hajnali séták segítettek!!!! Kitartást!!!!

Szisz!

Mégsem karácsonyi ajándék a kisasztal székkel? Nagyon édi ahogy játszik Málnus! nekünk ezt még tanulni kell!

Pöttöm!

Sajnos a gyerekek nem értik, hogy a gyógyszerezés a javukra van, és ez még így lesz egy jó darabig, ne keseredj el, nem csak a kispasid ilyen!!! Tegyél fel képet is Nonóról!

Dia!

Csodásak a képek, amiket csináltatok, mintha nem is valóság, hanem valami álomvilág lenne!!!!

KépKép
koadri

Sziasztok!

Előléptem zugolvasásból, minden nap olvaslak Benneteket, de igazából nincs mit írni.

A múltkori börzéről a szerzeményeket lefotóztam, de a telcsim átjátszója eltűnt.... így ez várat magára.

Vízhatlan cipőnk nekünk sincs, de mi kb 2 hete próbálgatjuk a cipőt, mert addig nem adtunk rá, gondolhatjátok milyen ordítás van.... mostmár talán kezdjük megszokni.... :shock:

Mi overállt vettünk, de szeretnék egy nadrág+kabát variációt is. Húha 1 db, nekünk van 3 is, mert 2 van kerti váltósnak és 1 sétálós...

Küzdünk a 14. foggal, ott is van meg még nem teljesen. :shock: ez van.

Én voltam egy kicsit megfázva, ami elég érdekes is volt... mert 3 nap alatt vége lett, torokfájás nélkül, lázzal...

Kisdedünk nagyon vidám, állandóan beszél, mutaogat, szerencsére jól eszik. A súlyunk kb. 9,5-10 kg, majd a jövőhónapban megyünk méreckedni meg a 15 hós oltásra, az 1 évesen voltnk utoljára.

És 4 napja késik a mensim... egyenlőre nem terveztünk kistesót...

A talis képek nagyon jók. Én is szeretnék, de én azért nem jelentkezem, mert nekünk baomi kicsi a ház... de átgondolom, lehet, hogy egy kis szönyeg felcsvarással lehet kezdeni valamit...
Vendég

Egy kicsit sok hibát vétettem, hát igen elszoktam a nagy masina billentyűitől... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást és a viszont köszöntést is. Igyekszem képeket tenni minél hamarabb és nem megint hetekre eltünni. Amit utólag is sajnálok és elnézést.
Még nem olvastam újra a csütörtök óta írt termést.

Alma most már talán megüti a 8 kilót, de utoljára barátnőmnél mértük ruhástúl volt 8140.
Kapaszkodva közlekedik, de inkább még mászik, mindenhova, nagyon szeret babázni és egészen sokmindent mond. A bezártságot nem igazán szereti,így mivel a babakocsiban már képtelenség sétáltatni vinni,így marad a nandu háti megoldás, de ezt most egyenlőre élvezi.

Anna:Várunk benneteket

Mecsi
:Privi ment

Ági:Privi ment bakancs ügyben.
Majd bővebben este jelentkezem.Remélem már képekkel egyetemben.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Hello!

Mi még nem vetteünk overált, de egyet biztosan kell, sőt a kettő lenne az igazi, hiszen ha az egyik mosásban, kell helyette másik.

Mi 22-es csizmit vettünk Csabinak, szóval ezek szerint nagy lábon élünk :) neki két téli bakancsa van, remélem elég lesz, mert nekünk sincs most pénzünk többre. :(

ja, elkezdek otthonról dolgozni a jövő héttől, nem tudom, hogy fogom bírni Csabi mellett, de pár órát remélem tudok a gép előtt lenni majd. apukám bevállalta, hogy megpróbálja minden nap elvinni a gyereket sétálni legalább egy másfél órára, a többit meg majd megoldom mialatt alszik. Legalábbis ez a terv, aztán nem tudom, hogy fog alakulni.
Akik dolgoznak (mazska, panna)!!! Ti hogy oldjátok meg napközben, hogy tudjatok kicsit melózni?

Krupp: nem tudom, hogy ez most ezentúl mindig így lesz-e, ha megfázik a gyerek...remélem nem. szerintem ez hajlam kérdése, szóval nem tudom, hogy milyen sűrűn lesz ez, vagy csak egy egyszeri dolog???? majd a dokit megkérdezem, ha megyünk vissza. Mert a neten olvasgattam a kruppról, de erről nem volt semmi.
lei

Kép falfestmény

Kép

Kép
lei

Lei de jó lett a birodalom :lol: ilyen plüssállatokat hol leltél? hú látom nálatok már nincs körberács. bevált?CSabi irtó cukker!

pfú Adri nálatok mindig vna valami :cry: annyira gyönyörű lett a lányod! de komolyan! :lol:

a talis képek fantasztikusak! egyszer remélem mi is lejutunk!

:lol: Julcsi édes pocak! :lol:

Málnus még mindig imádnivaló, kár hogy Zsiga lecsúszott róla :lol: :lol: :lol: :lol:

valaki adott már sárgaborsó főzeléket a gyermekének?

ja teszveszen vásárlás! én vettem Zsiginek egy gore tex bakit, megjött és képzeljétek el, az egyik baki talpán hiányozott 3 redő! és a többi is kezdett feljönni. irtam az eladónak, aki egyből visszautalta a pénzt, és a bakit se kell visszaküldjem,mert eladhatatlan.. így elmentünk Decatlonba és vettünk neki egy bakancsot 4200Fért. még jó,hogy overált nem kell venni, van kétrészes is, meg egybe részes is.

Dia ezek a képek csúcsak!

BArbi várom a képeket ,meg a privit mi az ami hozzám tartozik Áginál
Vendég

boniko: bejött neki így az ágy, nem esik ki már, pedig szokott forgolódni.

na, beszéltem a dokinkkal, elvileg ez a krupp máskor is előjöhet, ha a jövőben megfázik és esetleg találkozik a vírussal valahol, mivel hajlamos rá, ezért nagy az esély, hogy még lesz ilyen :( hát ennek nem örülök. kérek beutalót a szemlőhegyi barlangba barlangterápiára, mert az nagyon jó erre, meg az asztmára is. Szóval jó lenne, ha ez bejönne és hamar meggyógyulna a manó.

dia: a kopaszis képek tényleg jók, főleg az a fekete-fehér és a színes levél :)
lei

Dia nagyon jók a kopaszis képek!
Beleki izgi a helyzeted! :)
Boni: tricikli, autósülés, pihenöszék, két esernyö, ha Áginak nem kell. Remélem nem felejtettem el semmit.
Lei Csabi világszép kisfickó, nagyon sármos! A krupp meg sajnos ilyen... Regeönél is ez a müsor: elsö nap folyik az orra, második nap köhög, harmadik nap kórház... :(
De mindenki azzal nyugtat, hogy kinövi, csak látnám az alagút végét!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: