Momo,
udv ujra netkozelbe, meg ha a nagy messzesegben is
A szamomat pont ilyenert adtam meg, hogy akinek kell, felirja, es hasznalja
Remeltem, hogy csak olyanok akiknek tenyleg szuksege van ra, eddig meg nem akadt keretlen hivom
Jovohet nekem barmikor jo, nincs program, melo van
De a delutanjaim felig szabadok, a hetveget meg sosem tudom elore
Nameg meg szabim is van eleg, ram ferne nehany nap.. A ferjednek mondd meg elore, hogy lanyokat kidobni, pia es kaja maradhat

Gepszervizben meg szinte barmikor szolhacc, addig max. ki kell birnod egy minipasit is, amig en szerelek
Kata,
Jajj, vegre, mar azt hittem, hogy valami gond van, hogy egesz nap csend van Pilis felol
Raullal ne torodj, en nem veszem magamra, amugy se lenne ott Gyuszko, tehat meg akarni is kijohet a dologbol, lehetunk meg haverok
A cegledi tortenet szamomra elegge pozitivan jott ki az eddig elolvasott tortenetek kozul, dicsertek a nemreg felujitott szuloszoba-reszt
A kony eddig erdekes es tanulsagos, tenyleg olyan, hogy neha sirni lehet rajta, neha nevetni, neha meg megfojtanad a szuleszet osszes dologozojat...
Nekedm eddig meg ugy tunik, hogy erdemes elolvasni.
Ma ugy jellemeznem, hogy rohanos napom volt, a meloban is, delutan meg plane.. jajj, inkabb nem is gondolok ra
Viszont a vonaton hivott az egyik vedono (az enyem szabin van), hogy megjott az AFP eredmenyem, minden oke, menjek be erte valamelyik nap

Most kicsit el, viszem a fiukat szepulni a fodrasznenihez
Este meg jovok
Puszi,
Mica