A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

na ez a nap is jól indul... a férjem legyalulta a kaput az autóval...
most csináltattuk meg a kocsit, mert én találkoztam egy részeg sofőrrel a szűk irhás árkon, és legyalulta a bal oldalamat végig. erre az uram most a frissen fényezett új ajtókat újra legyalulta... :evil: a kapuról már ne is beszéljünk, meg ráadásul ez az én kocsim... :roll:
most művészi tornára vitte Fannit, mindjárt jönnek... kiváncsi vagyok..

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb: sajnálom :(
Viszont megértem a párod, még emlékszem a sakkozásokra a tali után, hogy kiálljanak a lányok a kocsival.

katka: Döme reggelre jobban lett, de gondolom, ez amolyan éjszakai nátha.
Most végre alszik, nem is csoda, éjjel csak 3 órát sikerült neki.
Oscillococcinumot kap, meg nasivin orrcseppet, meg stodal szirupot, meg (nem ezzel egy időben) baby luuffal kenem a hátát.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jobbulást szegény Dömének is!

igazából neki már rutinból kéne mennie a dolognak, gyakorolta elégszer... az volt a baj, hogy nem nyílt ki teljesen a kapu, ő meg nem figyelte... és tolatva bummm... szegény kis autóm... végül is nagy baj nincs vele, festék maradt, csak a tükör tört le. még nem láttam, ezt a férjem mondja... :roll: a kapuajtót is visszarakták a szomszéddal, kiváncsi vagyok, működik-e...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na most látom, hogy én kibéreltem a laptetőt...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gyöngyi: utólag is boldog névnapot!!! Gyerkőcöknek, apósnak jobbulást!!

Adryn: édes Nico!!!! Mennyire ügyi! Msn-re én sem mentem vissza

Katka: jól látom, h Dani vidám és téged ölel éppen azon a képen? Jájj, nagyon édesek a fotók.

Zazzy: tök, jó hogy ilyeneket kérdez és tőled. Örülj neki, h ilyen őszintén tud veled beszélgetni.

Katka: mi már mindent tudtunk, amikor elmondták ofő órán, mert elég későn kezdtek felvilágosítani.
Ez a Peti: hahaha

(folytatom a hszt. 2 órája hagytam abba)

Csibb: ez a Máté gyerek nagyon elmerülten játszik ;-)

Masut: Lizi még mindig szarul van, az x-dik homeós bogyót diktálom már belé, nagyon rekedt, kezd bágyadt is lenni, de étvágya nagyon van -:)

Nemlajos: sajnálom Dömcit, remélem nem volt olyan rossz éjszakátok. És bocsi a bugyuta becézésért;-) most látom szar éjszakátok volt… és még vendégeket is fogadsz??? Jájj… én meg baromira elaludtam Lizu miatt a nyakam, nem tom mozgatni.

Moncsi: gratula Livi mászásáért, olyan cukik ilyenkor…

Katka: reméljük Peti hamar átvészeli a kórt

Csibb: úúúúúúúúú, sajnálom a gyalult kocsit

mi meg elszaladunk felvásárolni a viburcol készletet a környéken...ami 1 db volt
:twisted:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

köszi mégegyszer a köszöntéseket:)

nemlajos:hasonló éjszakán vagyunk túl mi is

moncsi:édes Lívia, gratulálok a mászáshoz

Katka:remélem Peti nem lesz azért beteg

még akartam valamit...ja igen

Adry:Nico nagyon jó pofa:) A névnapom orvoshoz rohanásból, és birsalmasajt készítésből állt tegnap :D

és a legjobb barátnőm még mindig nem köszöntött fel :? kiváncsi vagyok, mikor esik le a tantusz neki :D

Kép

Kép
pgyöngyi

ja igen....

Katka ez a Peti baba haláli, mint Ali baba a rablók barlangjában :D

Csibb:hát az a kocsibejáró egyébként sem egyszerű eset :roll:

nemlajos: A Lengyel doktornő ír a mamamira, immunerősítésnek ezt a kúrát javasolta: hétfőtől csütörtökig napi 5 golyó echinacea D2 (vagy D4 vagy D6) utána szombaton 1 pellet oscillo, majd hétfőtől újra adni az echinát, szombaton oscillo stb, stb, stb

Kép

Kép
pgyöngyi

asszem nekünk is kint az első, fog, szúrja az ujjam :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Dömének jobbulást!!

Csibb sajnálom az autódat :? Erről két dolog jutott eszembe. Az egyik amikor tesóméknál akartam kitolatni a garázsból, náluk is baromi szűk a hely és még meredek is és szépen nekigurultam a betonnak, hát igen a kuplungos elindulás nem ment egy ilyen meredek uton :roll:
A másik meg amikor Gábor anyukáméknál odaállt a garázs elé, leállította a kocsit, aztán gondolta előbbre gurul, visszaült az autóba de csak úgy félig ült be, aztán mikor nyomni kellett volna a féket akkor nem azt nyomta hanem a másik pedált :lol: Na ez akkor nem volt vicces, persze a garázsajtó totálkáros lett, autónak semmi baja nem lett, így kapóra jött anyuéknál egy garázskapu csere.

Moncsi, ügyes Livi :wink: jut eszembe mi is elkezdtünk mászni, egy-két napja már halad valamit négykézláb. :D

Ma vásárolni voltunk a Tesoban 3 gyerekkel , hááát nagy élmény volt abban a tömegben. Du. meg megyünk szülinapozni, na meg holnap is szülinapozunk.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

gyöngyi :shock: :shock: :shock:
Ebből nem sokat értek. No de szerintem Döme csak fogzik, mégse megfázás. Csak hőemelkedése van, és vízszínűt nedvedzik az orra (órát írtam... :shock: ).
És nem mellesleg SOK BOLDOG ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG (sajna tegnap addig halogattam, hogy elmaradt :? )

Mi végre lejátszottuk a feszültséglevezető balhénkat, össze is pakoltam a magam és a gyerek cuccát (dobtam is egy hátast - szó szerint - ahogy a zoknival a parkettára léptem...), aztán persze jött a kibékülés, bár most nem voltam túl lelkes.
De most legalább néhány napig béke van.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a mamanet törölte a vonalzómat... fasza.
Legalábbis azt írja ki, hogy nincs rögzítve... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="nemlajos"]( írta:nemlajosdobtam is egy hátast - szó szerint - ahogy a zoknival a parkettára léptem...)

bocsi, de ezen jót mosolyogtam. Aztán belegondoltam, még jó, hogy Döme nem volt a hátadon

Ez egy immunerősítő kúra:
hétfőn 5 golyó echina, kedden megint 5 golyó echina szerdán megint 5 golyó echina csütörtökön megint 5 golyó echina, péntek szünet, szombat 1 adag oscilló, vasárnap szünet, hétfő 5 golyó echina, kedd 5 golyó echina és így tovább. A potenciál meg lehet D2, vagy D4 vagy D6, ezek alacsony potenciálok, bármelyiket adhatod, no most már vili? :)

Papillon: gratulálok a foghoz :D

Csibb tegnap eszembe jutottál. Eszti úgy megharapott. Befejezte a kajálást, elengedte a cicit, de olyan furmányosan, hogy a bimbó végét még megcsócsálta. :twisted:

Kép

Kép
pgyöngyi

tényleg Ilda, hol a vonalzód :shock:

Vica: látom pályáznál TotsBotsra. Nagyon jó kis pelus szerintem, de pl. a LittleLamb sokkal vastagabb, több pisit bír.

Na megyek, mert Eszti sír...fáj a torka szegénynek :(

Kép

Kép
pgyöngyi

na, hát csináltam újat, ez volt a jel, hogy cseréljek :wink:
a homeo nekem még mindig kínai, a stodal, meg az oscillo, amit úgy ajánlottak, az oké, de ezek a D-k... :shock: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gyorsan: köszi a képeket!
Panna, és tesói nagyon széééép!!!!
És a többiek is mind,mind!! Peti fotó haláli! :D
Témázás:én abba a táborba tartozom, hogy anyum túl sokat mondott mindig, és túl korán. Így én kevesebbet akarok erről a gyerekeimnek beszélni.De sztem elég természetes lesz nálunk.- Csak tényleg vigyázni akarok, h ne lendüljek majd bele lelksen a mesélésbe, mint nálunk..
a férjemet pedig sehogyansem homályosították fel, na ez gáz, sztem. Azt mondta tudta amgától, na meg látta az állatokat... :idea: :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

felőlem jöhetnek még tesós képek több napig 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Kép Kép Kép

pulcsi

annyira jó, hogy ennyi fotót rakunk fel, szerintem kész élmény benézni ebbe a topikba :D

pulcsi, de fura, amit mondasz. rossz lehetett gyerekként megélni, hogy még nem vagy érett arra, amit hallasz, és ezt így fel is fogni.
Általában a gyerekek inkább minden hamarabb akarnak tudni, akkor is, ha fel sem fogják, miről van szó.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pulcsi: Ha ennyi képtől nem peteértél azonnal és nem ugrottál rá apára, akkor még várjál nyugodtan 1-2 hónapot! :lol: :roll:
Látom Nándi is kinőtte a habtapiját! 8)

Pappilon: Fogacskához nagy gratula és jobbulást Lizinek.

Nemlajos: És hova pakolsz ilyenkor? Hova készülsz egy 7 hónapos gyerekkel pénz nélkül? :roll: Miért nem a pasit pakolod össze? ;)

Csibb: Szegény kisautód! :( Azért nagyon ne szúrd le a pasit, szerintem mind marha büszke az autós tudására és meggyőződésük, hogy mi nem tudunk vezetni.... :roll: Szóval a legnagyobb kár valószínűleg a büszkeségén esett....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Azt hittem, hogy Peti rendben van, napközben tök jól volt. Erre délután nagyon nyügi lett, vacsorázni nem akart...., majd befeküdt az ölembe és akkorát hányt, hogy ennyit 3 nap alatt sem evett meg.... :shock: :? Most alszik....
Nagyon félek, hogy elkapta. Nekem is volt hányingerem a vírussal, meg hasmenésem, csak ugye én nem hánytam. De azért még reménykedem, hogy csak egy szimpla gyomorrontás.... :?

Katka

katka22

uh,Katka ez rosszul hangzik :( reméljük Peti gyorsan kiheveri!

Tapasztaltaktól kérek segítséget.Nézzétek már meg ezen a linken a felső 2 ülést(csak példa),hogy mennyire fontos az a felső fejtámla rész?Mert csomó márkából van ilyen kétféle,és nekem az első jobban tetszik,a férjem szerint viszont a 2. a magasabb a jobb :roll: De tapasztalatunk nulla :lol:
http://bambino.hu/shop_art.php?shop_id=3968&cat=160050

Kép
Kép
zazzy

HÚú Katka ez nem hangzik jól, jobbulást Petinek!!

Nemlajos és ilyenkor mit szól a párod hogy pakolsz? És tényleg hova mennél?

Gyöngyi köszi az infot, pont a Little Lambon gondolkoztam még. Akkor lehet hogy inkább azt veszek. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Zazzy igaza lehet a férjednek, a második biztos tovább jó. Nekünk is azért kellett leszedni tavasszal a háttámlát Panna mögül mert már túllógott a feje a támlán. De ha pl. ilyet vagy egy állíthatót vettünk volna akkor tovább lett volna jó.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok

nahát... ma nem voltatok túl aktívak :roll: :shock: 8) (keveset kellett olvasnom :P )

Csibb: :shock: sajnálom az autód :( és pont gyógyulás után újra ... :? bár tényleg nem könnyű a kimenet tőletek... lehet fáradt volt párod? Máté hogy aludt éjszaka? lecsekkoltad azóta? tényleg csak a tükör? Párod kocsija hol van? még mindig nem jó, hogy a tiédet használta?

Katka: hogy van Peti? rosszabbodott vagy megvédte a tejcsi??????

Erpé: ????????????????????????????????????jelentkezz!!! hogy vagytok??????

Nemlajos: igazat adok Katkának.. nem ám Te pakolsz gyerekkel..!!! a zuradnak pakolj és hadd menjen!!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

jah.. és senki se felejtse el átállítani az órákat ma éjjel ;)

KépKép
KépKép
adryn

Hű, jobbulást Petinek! Reméljük nem kapta el!

Tesós képek nagyon jók, énis, énis akarok :) Apa akár már ma nekiállna, csak ne kellene nekem kihordani, megszülni :wink:

Kis balerinám nagyon élvezi, hogy megtanulta a hasrafordulást, forog ezerrel, jaj nekem! :shock: :lol:

Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zazzy: Attól függ, hogy mit akartok. Az első ülés szerintem is jobban néz ki, de a második meg úgy 1 évvel tovább használható magasság szempontjából....
Mondjuk nekem mindkét lány átült 3 éves korban biztonsági öves ülésben, ahol még van fejtámla, de már az öv fogja őket. Nekem van ilyen sokzsebes pakolójuk, ami az első ülések hátulján lóg és nagyon jól el tudják benne tenni a kacatokat (na jó kincseket) és hosszú utakon jól eltöltik az időt.... Nekem olyan kisebbik fajta van, de ez még a Zsófié volt, akkor nem volt ilyen emelt fejtámlás még....

Katka

katka22

Adryn, jó hogy írod, mi majdnem lemaradtunk róla.
Kár, hogy a gyerkőcöket nem lehet egy mozdulattal átállítani :wink: Úgy hiszem holnap jó korán kelünk majd.
Tényleg, tapasztaltak, hogy lehet a gyereket átállítani az új időszámításra? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita, később rakod le aludni vagy szép fokozatosan minden nap egy kicsivel később :wink:
Hát harapnivalóan husi ez a Julcsi :D nagyon formás kisbaba :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Zita!
Én is félek.Lara újabban jó,ha 5ig bírja.Arra számítok,hogy 3-4 közt kelni fog parádézni :o
Gratula a forgáshoz!Innentől megy majd minden,mint a karikacsapás! :D

Katka!
Ezek nem úgy vannak(valamelyiknél olvastam,ami ilyen 9-25 kilós volt)hogy 18 kilóig a saját övével, utána meg az autóéval használható?Vagy én már nem értek semmit :lol: Én azért szeretnék ilyet,mert ez dönthető és 25 kiló után már elég az ülésmagasító,ha jól tudom,az meg van a nagylánynak is.

Kép
Kép
zazzy

Vica, köszi :D Nehéz is megállni néha, hogy ne faljam meg :lol:
Hát igen, már ma is később akartuk lefektetni, de annyira nyügi volt, hogy már 8 előtt letettük. :? Na majd próbálok kicsit több alvást erőltetni napközben, és akkor talán menni fog az átállás :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Adryn
tényleg csak a tükör... még szerencse. de, megvan már a kocsija, csak ez kint állt, egyszerűbb volt ezzel menni.

Katka
én aztán nem szúrtam le. sőt, kicsit örülök, mert legalább nem kell többet hallgatnom, hogy így óvatosan meg úgy óvatosan, mert nekem már volt két autózúzásom, neki meg nem... :twisted:

tényleg, Erpé merre vagy?

Julcsi nagyon édes husipofi!

Nándi is jól beindult!

képzeljétek, két napja mi is kúszunk! végre, már én is idegeskedtem emiatt... :roll:

éjszakáink annyival jobbak, hogy nem 2-3 óránként, hanem 4-5 óránként kelünk... :roll: ez már persze jobb sokkal, de azért jó lenne elhagyni ezeket a keléseket, és félek, hogy csak azért kel, mert megszokta... nem tudom, hogy lehetne ezt kezelni...

mi ma egy fergeteg partin voltunk, szülinapi zsúr, nagyon jól sikerült. végén még táncoltunk is FAnnival! 8) Kis barátnője 4. szülinapja volt.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ja, és Anna, mindig elfelejtettem írni, de NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Julcsi, Nándi, Lívi szép babák!!!! Meg mindenkié szép, csak most ők raktak fel fotókat. :wink: :)

Moncsi, gratula mászáshoz.

Csibb, autó sztori :evil: :evil: :evil:

Katka, Peti remélem jobban lesz.

Zazzy, nekem azt mondták, h nem jó, ha az ember úgy vesz ülést, h átigrik egy kategóriát. Szóval vagy 0-18kg, vagy 9-18. A lényeg, h 18ig legyen. Lehet, h túlzott óvatosság, nemtom... :roll:

Óráálklítástól már most tiszta ideg vagyok...minek a babákat zargatni ezzel???????????? beállt egy rend, erre holnap húzhatom majd az időt, h ne 10:30kor ebédeljen stb.

Amúgy Szonja is beállt a betegeskedők sorába. Tiszta takony szegény...orrszívó, nasivin, luuf balzsam ment..most elaludt....amúgy nem nyűgös, étvágya van, csak folyik a nózija. Remélem jobban lesz, és alvás lesz éjjel. Kép

Nemlajos, tényleg, hova mennél Dömével?????? inkább Zurad cuccát pakold. Új vonalzó király! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja, beszéltem egy ismerőssel, nemrég szült. Volt burokrepesztés és a doki, ahogy kihúzta azt a hosszú bigyót rajta volt a baba haja. Vhogy levágta vele a haját. És ha fejbe szúrja?????????????? :shock: :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: de jól vannak??????????????????????????????????

KépKép
KépKép
adryn

Ja, jól vannak....de ilyet?! ráadásul főorvosnál szüét és fogadott dokija volt. Én tuti ott kaptam volna infarktust, hogy a baba bennem még, de egy darab haja meg kint.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb: és a torna milyen volt Fanninak? tetszett neki?

lépek csucsu.... ki tudja mi vár rám az éjjel... még mindig fogzunk... Papillon gratula az elsőhöz :D
(bakker... minek eszek pisztáciát mikor épp most nyaltam tisztára a lakást???? :? ) holnap kezdhetek porszívózással :x :x

KépKép
KépKép
adryn

Tehuti: szerencse hogy fogalmam sincs hogy csinálják a burokrepesztést mert most tuti rosszat álmodnék.....

KépKép
KépKép
adryn

Pedig nekem is volt burokrepesztés..... :shock: :roll:

Na lépek én is

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Betegeknek jobbulást!!! rossz éjszakákat sajnálom!!!
Kristóf is felsírt 1-kor és 3-kor az éjjel ma láttam az egyik fenti foga kezd kibújni!!! Sz-tem ez lehet a gond.
Tehuti Szonja nagyon édes!!!! :)
Csibb nagyon szépek a gyerekeid!!! :) Autót sajnálom
Vica az utolsó kép Panni és Nimród, hát az annyira gyönyörű!!!!! :)
Adryn Nico ügyi és jó, h nem ütötte nagyon meg magát :)
Moncsi édes Livi és gratula a mászáshoz!!!!! :)
Zita Julcsi nagyon édes!!! :)
Tesós képek mind nagyon szépek!!! :) Minden baba szép!!! :)
Gyöngyi utólag is boldog névnapot!!!! :D
Vica neked akartam még írni sok gyerek meg és el-nevelését láttam a családban és barátaimnál. A sógornőm fia volt anno nagyon hisztis, de nagyon :evil: és a sógornőm aki tanárnő mindig azt mondta nem kell odafigyelni csak az egyéniségét fejleszti. :shock: Hát megmondom acél idegek kellettek hozzá, ők jól tolerálták, most 15 éves a srác és egy nagyon vagány jóérzésű szülőket tisztelő barátként kezelő gyerek lett belőle. :P
Zazzy sztem is örülj neki, h ilyeneket kérdez tőled,azt jelenti őszinte veled és számit a véleményed. :) Én a tesóm lányával aki 17 éves nagyon jól elvagyok, egy nap mentünk vásárolni ő a barátjánál volt előzőleg, a szülei meg már nagyon paráznak, h túl sokat vannak együtt bla-bla. Na szóval a kiscsaj elkezd nekem panaszkodni, h túl szigorúak a szülők meg ... mire én hát tudod még fiatal vagy féltenek .... mire a kiscsaj miért te hány évesen veszítetted el a szüzességet??? :shock: Hát köpni nyelni nem tudtam és azt hittem két lábbal nyomok a fékre! :? Én tutti annak idején a nagynénémtől :roll: nem mertem volna ilyent kérdezni. De azért jól esett, h ennyire barátnőként kezel. :D
Adryn reggel nyomd a kezébe a porszívót, hadd porszívózzon!!!!
Tehuti hát durva burokrepesztés lehetet, szerencse, h a baba feje megúszta!

Lányok nálatok a babók az ivást tanító csőrös poharat tudják használni??? Kristóf vigyorog ha a szájába dugom és csak rágcsálja- én is megpróbáltam de nagyon erősen meg kellett szívnom, h jöjjön belőle a víz!!!! Tehuti azt hiszem Szonja kezében láttam az egyik fotón iszik is belőle a kiscsaj???

Nálunk volt pénteken a védőnő azt mondta ne adjak Kristófnak olyan sok gyümit de és du-tán meg 2x adjak főzeléket. De hát ha a gyerek szívesen megeszi a 200 ml gyümit akkor most ne adjak?? Áááá nem tudom, h lenne ez jól????

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Betegeknek jobbulást, és sajnálom a nehéz éjszakákat is...

Katka, Zsófinak hoztam az ígért képeket. :) Persze a többieknek is, csak hát tegnap azt ígértem, ma teszek fel...

Ez még Cseszneken készült, Márti párizsias kalapjáról. :D

Kép

Ez a kettő pár napja készült, aznap bújt ki az első fogacska:

Kép

Kép

Apu csontot adott a kezembe (miután lerágott róla minden "felesleget")
Kép

És már mászni is tudunk, egyre ügyesebben:
Kép

Ma esti móka apuval:
Kép

Úgy veszem észre, egyre kevesebb normális képet tudok csinálni Mártiról és egyre több az olyan kép, amin alszik. :D Minden más képen bemozdul.
Ja és még egy kép: így készítettek ebédet, amíg én fordítottam :lol:

Kép

Masut
masut

Csibb, sajnálom az autós dolgot.
Bababi, miért mondta a védőnő, hogy ne adj annyi gyümölcsöt? A tápérték miatt? Én úgy gondolom, hogy hagyatkozz a megérzésedre, ha szívesen eszi, akkor adjál neki.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok, az ígéretemet teljesítettem, most már nyugodt szívvel mehetek aludni. :P

Katka, Petinek jobbulást, remélem, tényleg könnyebb lesz neki a tejci miatt.

Masut
masut

Bababi!
Ne add fel!Eleinte Lara is csak rágta,aztán belejött.A miénk nem műanyag,hanem szilikonos,puha,és csöpög magától is,de valóban szívni kell rendesen.Mondjuk Lara sosem ivott cumisüvegből,mi 4 és fél hósan ezzel indítottunk és még nem olyan régen iszik belőle szépen,ügyesen. :roll:

Tehuti!
Mi kb.havonta 3szor utazunk 30 km-t.Tudom,baj bármikor történhet,de nem akarok hatalmas összeget beruházni ebbe :oops: :roll:

Azt hiszem Lara is fogzik végre,és kövezzetek meg,de annyira keservesen sírt(még csak sírni sem szokott,nemhogy így :cry: )és a dentinox semmit sem segített most,és amíg máskor engedi,hogy belenyúljak,masszírozzam az ínyét,most nem hagyta,csak ordított :cry: úgyhogy nurofent adtam,és nyugodtan aludt onnantól.Aztán meg lelkiismeretfurdalásom volt reggelig,hogy legelső necces alkalomnál nurofent adok.Nagyon gáz???

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, szerintem nem gáz. Így láttad jónak, úgy gondoltad, hogy most így tudsz Larának a legjobban segíteni és segítettél is. Mindketten tudtatok aludni.

Masut
masut

nem gáz!!! legalább mindketten nyugodtan tudtatok aludni tovább!!!
a nurofen nem antibiotikum, hogy ilyen mumusként kéne kezelni...

nekem már rég volt ilyen jó éjszakám, mint most! csak egyszer kelt fel Máté 5 percre, akkor megkapta a light-os tápit, és aludt is tovább!

Márti nagyon kis tündér! és az a párizsias kalap! :D

Bababi
ezt a kevesebb gyümölcsöt én sem értem. talán arra gondolt, hogy gyümi helyett inkább főzeléket adj??? szerintem csináld úgy, ahogy érzed! :wink:

és hihetetlen, hogy én vagyok az elsőőőő, ja nem is! :lol: most jöttem rá, hogy Zazzy-ra válaszoltam, szóval hihetetlen, és nincs is így!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tehuti: nekem kézzel repesztettek burkot! Dva story...áááá :evil:

zazzy: jót tettél vele, hisz nem sírt tovább, hanem nyugodtan tudott aludni.

csibb: lightos tápi? :roll:

nagyon szépek a babók!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Peti nem hányt többet, viszont volt egy nagyon nehéz éjszakánk, ahol 1/2 2-től 4-ig vagy sírdogált vagy ordított Peti. Annyira neki volt keseredve, hogy szopiznia sem sikerült, végül az jött be, hogy cumisüvegből bevágta a lefejt tejet és abba belealudt. Úgy sajnáltam szegénykémet.... :? Viszont most már jobban van. Azaz nemrég kapott újra rendes kaját, most várom, hogy bennmarad-e.... :roll:

Tehuti: A burokrepesztést egy tompa végű pálcával csinálják, ami véletlenül sem hegyes, nehogy a babában kárt tegyenek. Ez a haj dolog nagyon gáz.... Szerencse, hogy pici babónak nem lett baj. Tanulság, hogy főorvosnál nem szabad szülni.

Masut: Köszi a képeket! Sokat komolyodott a kisasszony. Zsófnak holnap megmutatom, most apázik.

Zazzy: A láz és fájdalom csillapító gyógyszerek, igazából a komfort érzet javítására szolgálnak (kivéve nagyon magas láz). Hát miért kéne fájnia annak a kislánynak? Szerintem jól tetted, legalább tudott aludni.... 8)

Katka

katka22

Én dinnye! A legfontosabb lemaradt! :oops:

Beszéltem Kuklival. Már az új lakásban aludtak. Boti még csak most fog. Élvezkedik a mosogatógépen, viszont mindent agyon kell súrolni mert nagyon mocskot hagytak az előttük lakók. Azt hitték a kádat ki kell cserélni, de fél óra suvickolás után kiderült, hogy csak koszos volt. :shock: Szóval pakolnak-rámolnak és haladnak, de azt mondja, hogy a számítógépek még azt sem tudja, hol vannak, nemhogy az internet. 8) Na de majd csak elkezdünk hiányozni és akkor majd megoldja... ;) Mindenkit puszil!

Katka

katka22

Katka: haza, anyuékhoz. Pénz nélkül a lakást sem tudnám fenntartani, válás esetén ugye egyből ugrik a hitelösszeg a szocpol erejéig, nő a törlesztő, de így is több, mint maga a gyedem.
Szóval nincsenek hiú ábrándjaim :)
Petinek jobbulást :(

Ezek a P. C. ülések egész jó árban vannak. Ezeknek milyenek a töréstesztjei?
Kicsit aggódom, hogy 30-ért veszünk egy napszítta használtat (viszont márkásat), de azt sem szeretném, hogy ne adj isten életem végéig bánjam a döntésem egy szebb színűért...

vica: először azt mondja, a gyereket úgysem viszem el, ekkor jön az, hogy én mondom, hogy megvárom, míg elmész wc-re, vagy elalszol, aztán megpróbál megölelni, én - veszekedéstől függően - vagy örülök, vagy elegem van, és még futunk néhány kört, hogy lássa, komolyan gondolom.
Most mondjuk már tényleg ott tartottam, mint mikor 5 éve elhagytam, hogy most már minden mindegy, csak változás legyen.
Lett is :)
Tegnap ugye jöttek vendégeink, az jó volt, de szolid, aztán átjöttek a szomszédok, akikkel elköltettem a sulitól kapott ajándékpénzt Dömére, és előkerült a pálinkás üveg, meg sörök, úgyhogy éjjel 2-ig tartott a bódottág :D
De aludtunk délig :)

Adryn: ha nekem van bajom, én megyek. Sose értettem, mikor azt mondták a filmeken, hogy elegem van, szedd össze a holmid, és takarodj. Ezt így hogy egy közös tulajdonból? De mint mondtam, nálunk ez baromira nem áll fenn, mindenképp bukik a lakás, ha szétmegyünk (és ugye bukjuk az önrészt is, mert kb. annyival kellene többet visszafizetni).

katka, ezt már akartam kérdezni: most KRESZ szerint kötelező a gyerekülés, vagy nem kötelező? Csak mert én a tesztben úgy tanultam, hogy 150cm-nél kisebb, 12 évesnél fiatalabb gyerek (mondjuk itt minden gyerek az...) a hátsó ülésen utazhat gyerekülés nélkül, kétpontos biztonsági övvel bekapcsolva. Elöl nem.
Viszont mindenütt azt mondják, hogy kötelező a gyerekülés...

zita: szerencsém van (már megint)! Döme TELJESEN az új óra szerint működik, én voltam legjobban meglepődve!
Julcsi tényleg egy gyönyörűség!

csibb, gratula a kúszáshoz!
Mi most megint lemaradunk, a takonykór miatt nem rakom le a földre.

tehuti bakker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ettől most keresem az állam...

bababi: én du adom a gyümölcsöt, és ugyanúgy 200ml-t.
És nálunk Döme most kezd el igazán inni a csőrösből, eddig nem nagyon tudta, mit kell csinálni. De ne feledd, nekik még szopóizmuk is van, ne aggódj az erősségért ;)

masut: Márti egy tündér! És tényleg csontot adtatok neki? :D:D:D (tudod, a vicc miatt kérdezem...)

zazzy: miért lenne gáz? Ha az segít rajta! Én még mindig nem vettem semmilyen gélt, bakker, rossz anya vagyok, feszt elfelejtem. Mondjuk az osanit szokott hatni.
Tegnap meg szegénynek kora estére felment a láza popsiban 39.3-ra (tehát 38.8-ra), egyből kapott is kúpot, aztán gondolkoztam, hogy ilyenkor nem kell megvárni az egy óra múlva esedékes fürdést? De gondolom, csak nem, ha egyszer lázas...

csibb, Te őrült vagy :D:D:D

papillon
, bakker, az milyen? Széttépte? :o

katka, köszi a kukli-hírt, és üzenem, ha beszélsz vele, hogy az internet a falban van, azt ne keresse! :D:D:D

Meg volt szó a menzeszről, nekem 8-ban jött meg, már nagyon vártam. És én sem beszéltem soha a szexről a szüleimmel, illetve rémlik, hogy talán egyszer, már 20 évesen egy lagziban félrészegen a maszturbáció természetességével riogattam a prűd nagynénémet és anyámat :D:D:D
Viszont azért a tanárnő előtt le a kalappal, aki kibírja, míg egy gyerek egyéniséget fejleszt, én szerintem agyonütöm az első alkalommal, ha nem az én általam elvárt minimumnormák szerint viselkedik :oops:
Vagy nem :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: