A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, ezt nem kellett volna, olyan cukik, meghatódtam...

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kép

Kép

na eldugultam, bocsi, csak most végignéztem az összes MÁté képet... :oops: milyen kopi csávó volt! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Papillon
hehe, ez volt a cél, nem? hogy meghozzuk Pulcsi kedvét a kistesóhoz! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

lányok köszi a köszöntéseket:) Duplán jól esett, mert az ünnep miatt sokan elfelejtik :roll:

Vica:nem tudom, hogy mikori a jogsid, de azért olvassatok utána, mert május körűl jogszabály módosítás volt. Férjemnek van rendőri vonalon ismerőse, onnan van ez az infóm.

Katka:örülök, hogy jobban vagy.

Mi ma ügyeletes orvosnál voltunk fehérváron, mert mind két gyerek ijesztően köhög, Apósom meg tüdőgyuszival fekszik otthon, szóval nem akartam kockáztatni. Esztinek nagyon csúnyák a mandulái,és csorog hátra a váladék a torkába. Kaptunk antibiót, amit nem nagy lelkesedéssel adok be

Csibb:olyan édesek ezek a gyerkők...nagyon szépek

és bár mi nem szerepeltünk a listán,azért teszek fel a lányokról közös képet, ha nem gond :wink:

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

tudtam, hogy vkit kihagytam!!!
gyöngyi,k köszi, h küldtél!
Még, még :D
és boldog névnapot én is!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!

Én is csak gyors bekukk. Nagyon rossz éjszakánk volt. Krisztián nagyon sokszor volt fennt. Reggel, mikor felkelt, akkor tiszta takony volt. Nappal sem aludt annyit, mint szokott. és elég nyűgös.

Gyöngyi: nagyon sok boldog névnapot!!! És a lányok nagyon szépek azt hiszem még nem is láttam róluk közös fotót. Jobbulást nekik!!!

Katka: örülök, hogy jobban vagy.

Nemlajos: hogy fel vagy pörögve. :shock: Ügyi vagy! :wink:

Pulcsi: hihetetlen milyen okosak ezek a babák! Nagyon cuki Nándi. Nekem az utolsó a nyerő. :wink: Tesós képet rakok majd fel, csak most nyűgi van.

Csibb: nem tudok mást mondani, mint hogy gyönyörűek a gyerekek!! Krisztián is csikorgatja a fogait. Nahát nekem is minden bajom van olyankor.

További betegeknek is jobbulást!!

Nem tudom még mit akartam. :cry:

banokla

Ja igen!

Erpé: sajnálom, hogy a párodnak megszűnik a munkahelye. Reméljük gyorsan talál egy neki megfelelőt! Kata remélem már jobban van.

Kukli: gyors és zökkenő mentes költözést!! Reméljük a t emberei csipkedik magukat és lesz hamarosan net.

Hűűűű elég korán teszik fel a mai gyerekek az élet nagy kérdéseit! Amúgy én sem tudtam a szüleimmel erről beszélni. Szeretnék ezen változtatni.

Tehuti: Szonja nagyon cuki.

Nálunk is bejön a távirányító és telefon. Van persze nekik amik már nem kellenek, de az persze se Gergőnek se Krisztiánnak nem jó. :?

banokla

Pulcsi, csak nem kistesón töritek a fejetek???? :) Nándi nagyon aranyos, az az uccsi kómás kép tuti jó! :wink:

CSibb, Gyöngyi, nagyon édesek a tesós képek!!!! Még a végén nekem is megjön a kedvem...

Gyöngyi, jobbulást a lányoknak!!!!

Minden baba beteg lesz????????????? ajajaj

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok...

nahááááááááááááát mire jövök!!!! nekem is meg akarjátok hozni tesóhoz a kedvet???? jaaaaaaaaaaj :? :lol: :lol: (és tegnap éjjel azt álmodtam hogy terhes vagyok :shock: )

Csibb: gyönyörűszépek a gyerekek, és a videó!! na az ilyen percekért érdemes élni szerintem :D megnéztem ám többet is :P Máté is annyira helyes!!!!!! :D :D :D

Gyöngyi: aranyosak a lányok együtt :D fej fej mellett ;)
és persze tőlünk is Boldog Névnapot!!! mi jót csináltál e nemes ünnep alkalmából? 8)

Pulcsi: nagyon helyes kiscsávó lett Nándiból! (nem mintha babának nem lett volna az :P ) és milyen kis okos! :D

Erpé: hogy vagytok????

Papillon: bocsi hogy nem mentem vissza msn-re, de posta és séta után leülni nem tudtam annyira nyűgi volt :?

Nemlajos: te valami gyorsítót ittál ma? :lol: nagyon ügyes vagy.. ide nincs kedved átugrani? :lol: ablakokra ráférne egy kis tisztítás :oops:

én is csináltam ma videót.. táncit akartam de nem volt táncos kedvében a főhős :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=gU1Hhw00yi0

és egy kép ahogy játszik :P
Kép játéktájm :P

KépKép
KépKép
adryn

(jah.. és csak addig játszik míg ott ülök vele) de addig tök jól egyedül... :? ki érti ezt... amint felállok nem ok a játék :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Pulcsi, jó kis feladatot adtál, örömmel teljesítem.... :P 8)

Először néhány régi páros kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

És akkor néhány Petis:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Katka

katka22

Katka: neked akartam még írni hogy itt nincs Dentinox (vagy mi) van valami danasan azzal kenem neki.. de sztem max pillanatnyi állapoton javít.. :? Lányok nagyon édesek! és mennyit változtak!!! :shock:

KépKép
KépKép
adryn

hűűű és feltetted a Petis képeket is!!! :D :D :D már épp akartam írni hogy Petiről, ErpéKatáról rég láttunk képeket :P
és ez az utolsó kép!!!!!!! imádnivalóak!!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Gyöngyi!
Boldog névnapot!Én nem felejtettem volna,a,hugimat is így hívják :D

Betegeskedőknek jobbulást!egyre többen vannak :(
Jobbulóknak viszont örülök!

Ezek a tesós képek nagyon jók,nekem már csak az a bajom,hogy nincs a közelben normális szülészet :(

Kérdések:Hát el kellett magyaráznom úgy komplett az egész folyamatot,miért,meddig,terhesen miért nem stb.Nagy hangsúlyt fektettem arra,hogy gyakorlatilag ha már megjött,onnantól nem vicc a dolog,bármikor teherbe lehet ám esni!Na erre igen nagy szemekkel nézett.Ez a baj,hogy látják a sok "jót" minden műsorban,és fogalmuk sincs,mivel jár!
Meg kellett mutatnom a betét használatát :shock: meg ilyenek.Merthogy adtam neki,legyen a táskájában,mert az osztálytársnak a tanítónénitől kellett kérni,és az ciki.
Szóval elmagyaráztam,amit fontosnak találtam,aztán még kerestem a neten ezt-azt,hogy olvasgassa,na utána jöttek még kérdések,hogy mi az a folyás,meg mi a különbség a tisztasági meg a sima betét között meg ilyenek.
Én amúgy 13 éves voltam,hetedikes,koleszos voltam,és a többiek is kb így voltak,nekem ezért nagyon megdöbbentő volt ez a 4.osztály.
Nem lett volna ez az egész gáz,ha nem ér ilyen váratlanul :lol: de amúgy jól is esett,hogy van bizalma irántam :D

Kép
Kép
zazzy

Adryn: Nico nagyon profin tud már váltani az asztal és a kanapé között. 8) Borzasztóan ügyes! :P
Nálam már 7 éve nincs dohányzó asztal (azaz van, csak az emeleten), hogy nagyobb legyen a játszótér a gyerekeknek a nappali kellős közepén.... Néha hiányzik, de inkább csak a vendégeket zavarja.... ;)

Zazzy: Nem semmi lehetett ennyi mindenre válaszolni! :shock: Nekünk ez úgy volt anno, hogy osztályfőnöki órán volt erről beszélgetés az utolsó órában és a fiúkat meg hazaengedték. Egyszer meg a fiúk maradtak ott és mi minetünk haza.....

Katka

katka22

Gyöngyi: Nagyon Boldog Névnapot Kívánok! :P :P :P

Katka

katka22

Gyöngyi Boldog névnapot!!!

Na én is jövök tesós képekkel :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka mi is most passzoltuk át anyuéknak a dohányzó asztalt. Már nagyon útban volt, így most jó nagy hely van játszani :D Helyette csináltattunk az új ülőgarnitúrához egy puffot aminek nyitható a teteje így jó sok mindent bele lehet rakni, ülni is lehet rá és asztalnak is megteszi.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Gyönyörű gyerekeid vannak Vica!!!

Kép
Kép
zazzy

[quote]m írta:ár épp akartam írni hogy Petiről, ErpéKatáról rég láttunk képeket

Adryn: Kívánságod parancs! Remélem Erpé nem haragszik meg érte... :oops: two in one! :P
Kép

Katka

katka22

Adryn megnéztem a videót, hát nagyon aranyos ahogy tipeg ide-oda :D és a végén az az esés :lol: nagyon megütötte magát?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Gyöngyi akárhogy is keresem én nem találom a neten azt amit írtál a jogosítványról, csak a kiszabás módja és mértéke változott májusban szerintem :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Néztem egy hintát,talán az ára sem vészes,mit gondoltok?
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=LU1
Mikor lesz egy gyerek 20 kiló?vagyis meddig használható egy ilyen?

Kép
Kép
zazzy

Erpékata hogy hasonlít anyájára! :D

Kép
Kép
zazzy

Vica: neeeeeeeeeeeeeem... csak egy kicsi kopp volt.. persze panaszkodós sírás meg rengeteg gyógypuszi volt.. de aztán folytatta a tudományát :lol:

Katka: kösziiiiiiiii :D :D és ErpéKata egyre jobban ErpéSamuhoz... Hmmmm... Peti megy egyszerűen imádnivaló... (Petiapura inkább nem írnék semmit 8) :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

egykezesen, mellszívóra csatlakoztatva...

Zazzy
Fanni most 18 kg, és ő soknak számít. szóval 4 éves korig tuti jó!

jaj de jók ezek a tesós képek!

Gyöngyi boldog névnapot!!!!!

Nico nagyon ügyi, a végén azért szíinfarktust kaptam... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

a v kimaradt...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Még 2 friss tesós kép, nekem nagyon tetszenek:
Kép
Kép

Ez meg egy kis bónusz. Egyik este Peti nagyon nyűgös-fáradt volt és kínomban azzal kötöttem le, hogy megkapta a lányok kincses dobozát. Persze cumi szigorúan a szájában és nagyon figyeltem nehogy baj legyen. Hát lenyűgözte a dolog.... :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
:lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol:

Katka

katka22

jajjj, de édes!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

varációk egy témára!

a nagyok cucca érdekes by Máté:
http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... incsek.flv

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

[quote="kuklika"]
írta:
kuklikaMasut tényleg jó, hogy írtál. Remélem nekem is sikerül ilyen klassz gyerkőket nevelnem, ilyen értékrenddel. Nagyon szép, hogy ennyire gondoskodsz anyudról. Otthon lesz más segítsége is?

Sziasztok, lányok! Bocs, most próbálom utolérni magam, így nem nagyon reagálok semmire.
Hát otthon is mi leszünk a segítsége (nővérem és én, meg sógorom), de nem olyan vészes, mert nincs gipszben a keze, titánszögeket tettek bele a karjába. Azt mondja, ez sokkal jobb így, mint amikor gipszben volt (pár éve ugyanez a keze volt eltörve), és kb. 2 hét múlva már mehet úszni is :!: , ezt mondta az orvos. Ma dél körül mehetett haza. Voltam nála, mostunk hajat és segítettem lezuhanyozni neki, mert nem szabad, hogy a kötést víz érje, azaz az alatta lévő műtéti hegeket.
Az ilyen klassz gyerkők alatt engem értettél? :oops:

Bea, Kukli, Adryn: boldog szülinapot!
Hófordulósoknak is, bár lassan újabb hófordulók jönnek. :)

Azért sem voltam pár napig, mert kaptunk sürgős fordítást, így este-éjszaka azzal foglalkoztam. Volt, hogy 2 körül feküdtem le...
Na olvasok tovább.

Masut
masut

Masut: Már nagyon hiányoztál! Jó, hogy bekukkantasz és szuper, hogy anyukád már otthon van. Persze, hogy még kell segíteni, de hát erre való a család és remélem minden nappal jobban lesz!

Csibb: Látom Mátét sem a korosztályos játékok nyügözik le... :lol: Falni valóan aranyos! :P

Nemlajos: hol csavarogsz?

Katka

katka22

[quote="rszg"]N írta:rszgálunk megvan a nemalvás és egész napos hiszti oka. Kibújt az alsó két foga Máténak. Tegnap nem tudtam megnézni, mert mindig kidugta a nyelvét, de ma adtam neki sütőtököt, mikor mi ettünk vacsira, és megbökte az ujjam. Aztán kicsit erőszakkal bekukkantottam a kis szájába, és mindkét alsó fog kezd jönni, már kicsit kibújtak. De tök érdekes, hogy nem láttam még pár napja semmit. Semmi duzzanat. És nyűgösebb is csak tegnap meg tegnap elött volt, mint szokott.

Gratulálok a fogacskákhoz! Gondolom, azóta már jobban kijöttek.
Nekünk is van fogas hírünk. :) Az alsó jobboldali tegnapelőtt jött ki és a baloldali is úgy tűnik, hogy tör kifelé. Előtte való nap volt nagyon nyűgös. Tegnap este meg elalvás után 3/4 órával sikítva ébredt... de azért viszonylag jól viseli.
masut

[quote="nemlajos"][ írta:nemlajosb]adryn: a kellékekben a jegyzettömböt, vagy hogy nevezik ezt a wordben, szóval azt használom :D:D:D Semmi csel, nincs memóriám, pár hete rákaptam erre, olvasok, és másik ablakban rögtön reagálok, aztán formázok (ezért nem tudtam sokféle szmájlit betenni, a babanet csak a végére engedi).

Én is gyakran csinálom azt, hogy két ablakban nyitom meg a babanetet, az egyikben írok, a másikban olvasok. Mondjuk most épp nem. :)

katka, remélem, megggyógyultál/-tatok azóta! Még nem láttam, voltatok-e csütörtökön azon a "megfelelsz-e anyának" vizsgálaton, de gondolom, nem... Peti nem kapta el? Ha már írtál ezekről, nem kell válaszolni, úgyis elolvasom. :D

Bababi, ijesztő a kádas történet. :shock:

Moncsi, a hiteles sztori is durva. Régen dolgoztam egy bankban és az én feladatom volt a jogi útra terelődött ügyek nyilvántartása, nyomonkövetése stb. Hát volt egy csomó nem egyszerű történet! :evil: Pl. vki felvett hitelt a munkatársának vagy szomszédjának stb., de nem mint kezes, hanem mint adós :!: , és utána szépen odaadta a másiknak a pénzt, az meg 1-2 részletet befizetett, utána meg semmit. :shock: Az ilyen történetekből én levontam magamnak a tanulságot...
masut

de helyes ez a Peti is !!!! :D :D :D

Csibb: én is mindig szívbajt kapok.. azért is olyan hirtelen a video vége.. de szerencsére nem üti be magát nagyon.. és picit sír és aztán feláll és folytatja ... :? :roll: :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

itten vagyok, csak Döme kezd taknyosodni, a Zuram meg úgy döntött, hogy nem elég az a valami, amit 8 hónapja csinál a gépen, most még játszani is elkezdett...
Szóval most kicsit el vagyok havazva, képek szépek, videókra még nem volt időm, Dömét most picit sírni hagyom az ágyában, rég volt 8 óra, amikor úgy döntött, álmos... :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

videó nem is lesz, csibbétől és adrynétől is befagytam (attól, amin csibbé van, egyébként is beszoktam).
Na megyek, a gyerek sír, a Zapja meg már türelmetlen (5 perce vitte be, hogy elaltassa...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="katka22"]
írta:
katka22Masut: Zsófi követeli, hogy rendszeresen számolj be Márti babáról és képeket is kér, mert nem tudok semmit mesélni kedvenc kisasszonykájáról... ;) :lol: Zsófikámnak nem erénye a türelem.... :roll: (Tiszta anyja!)

OK, eleget fogok tenni a kérésének. :) Le fogom tölteni a telefonomról, ami van és abból majd teszek fel. De az inkább holnap lesz, most pótolok. :)
Most tartok a nevelési tanácsoknál. :)

Masut
masut

Erpé, remélem, Kata jobban van és megmaradt benne a mai kaja.
Férjednek drukkolok, hogy hamar találjon másik állást!

Vica, sajnálom a büntetést... :( Gábornak jobbulást! Tesós képek aranyosak. :)

Katka, látom, jobban vagy! :D
Fenn vannak még a bakonyi képek? Csak azért kérdem, mert amikor feltetted a linket, le akartam tölteni pár fotót, de közbejött valami és azóta se jártam arra. És még a linket is vissza kellene keresnem...
Hűha, de édes Zsófi és Ágica kicsinek együtt! :oops: Kincses is Peti is :D

Míg el nem felejtem: tegnapelőtt kibújt Márti első fogacskája, de már a mellette levő is érezhető egy picit. Alul középen. És előtte való nap jó nyűgös volt, este meg kakilt egy nagyot, majd köv. délelőttig még vagy négyet.

Papillon, Lizi hogy van?

Aryn: H1N1 :lol:

Intim dolgok: mi nem beszélgettünk ilyenekről otthon... én 12 voltam, mikor megjött, 5. és 6. osztály között nyáron. :) De hogy a többieknek az osztályban mikor, fogalmam sincs... nem beszéltünk velük ilyenekről... mondjuk összesen 7-en voltunk lányok az osztályban. Csak az ottani barátnőmről tudtam, hogy neki kb. 16 éves koráig nem volt semmi és már aggódtak.
Ja igen, Katka írásáról eszembe jutott, hogy nálunk nem osztályfőnöki órán volt ilyen beszélgetés fiúkkal/lányokkal külön-külön, hanem osztálykiránduláson. :D

Zazzy, szerintem is tök jó, hogy a leányzónak van bizalma irántad és simán megkérdezi ezeket. Akkor valamit nagyon jól csinálsz, még ha nehéznek is érzed. :)

Pulcsi, Nándi és a henger :lol: Nagyon ügyi!

Csibb, továbbra is gyönyörű képeket csinálsz! Videó is aranyos... a kincses is. :)
Erről jut eszembe, Maja videókat most nem láttam...

Gyöngyi, boldog névnapot! :) És jobbulást a gyerkőknek!

Ja, és azt hiszem, nem Adrynnak, hanem Annának szerettem volna boldog szülinapot kívánni... :oops:

Nemlajos, jó, hogy itt vagy. :wink: Egyébként tökéletesen megértelek a netet illetően, én is úgy érzem, hogy sok minden más rovására ülök a net előtt... viszont érdekel, hogy mi van veletek, és van még egy társaság, akikkel szorosabban tartom a kapcsolatot és még egy, akikkel lazábban...
Remélem, Döme nem lesz beteg! Mondjuk a taknyosodás még nem biztos, hogy annak a jele... én mondjuk attól féltem, amikor Márti taknyos volt, hogy nehogy fülgyulladás legyen belőle... kiszívni ugyanis nem hagyta, állandóan kapkodta a fejét jobra-balr + kapálódzott, így 2 embernek is nehéz munka volt az orrlukait megközelíteni...

Masut
masut

hát, sajna úgy néz ki, hogy valami nyavalya, mert elég nehezen nyel.
Emiatt állandóan ébred.
Most tudtam átrakni a szobájába fél órája, azóta már kétszer ébredt.
Nem lesz egyszerű éjszakánk :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, azért mindenki másnak jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jó reggelt. :)

hoztam pár képet én is. ééééés Lívia tegnap elkezdett mászni :):)

Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jó reggelt!
Moncsi, Lívia is milyen ügyes!!! :D És szép! :)

Mi 3-ig küzdöttünk, a legszebb ez a széria volt:
2.01-kor lefeküdtem - 2.06-kor felsírt Döme, ringattam - 2.09-kor lefeküdtem - 2.12-kor felsírt Döme... stb.
Nem tudom, hányszor szívtam az orrát.
Aztán reggel 6-kor átvette a Zuram a stafétát, én meg beájultam, de most elment vásárolni (így olcsóbb, ha egyedül megy :D), úgyhogy most megint műszak...

Azt hiszem, nem aludtam ki magam. A hátam meg most már egy-egy kisebb mozdulatba is belenyilall :(

Viszont ha nem jönnek a vendégek, varrok :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na, mi van a könyvjelzőmmel? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: És hogy van Döme? tud nyelni? Fáj a torka? Adjál neki Nurofent vagy lázkúpot, hogy ne fájjon neki, akkor tud enni és nyugodtabb is lesz. Láz? :?

Masut: Nekünk is rossz éjszakánk volt. Szerintem ezt már nem lehet fogzásra írni, gyanúsabb, hogy elkapta tőlem.... :? :? :? Remélem, hogy legalább enyhébb lefolyású lesz a szopival.... :(

Katka

katka22

Moncsi: Mászáshoz gratulálok, nagyon ügyes Lívi! Neked meg vége a nyugalomnak, mehetsz utána! 8) :D

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: