A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

A nagylány 11-et töltötte.És képzeld el,amikor először nulla szégyenérzettel egy kettesben töltött reggelinél olyan kérdéseket szegezett nekem,hogy csak na :shock: :lol: Köpni nyelni nem tudtam.Én ilyeneket a saját anyámtól sosem kérdeztem (volna).És azt mondta,hogy a tanítónéni mondta,hogy kérdezzék meg otthon,mert ő a fiúk előtt erről nem beszélhet :shock: Jó kifogás,nem?

Milyen egy jó nő??? :lol: Én előre sajnálom a lányom,és remélem,nem hagyja sokáig,hogy "rákényszerítsem" a saját stílusomat,ami nem túl nőies :? Azt hiszem 2 szoknyám van,azok is bokáig érők,és talán 2-3szor voltak rajtam :lol:
És szépek a habos és csini rucik,de mennyivel praktikusabb és kényelmesebb a rugdalózó :lol: Szegény.Na jó,ennyire nem durva a helyzet,de valami hasonló.És épp ezért kész vagyok attól,hogy a nagylány már 10 évesen festené magát,olyan cuccokat akar,amiktől a hátamon a szőr is feláll,a "pasizásról" nem is beszélve. ááááááááááá kemény.

Kép
Kép
zazzy

bakker rövid időn belül 2.laptetőm a babaneten,nem kell! :lol: A másikon is elkezdtek hülyíteni,amikor írtam,hogy szept közepén a rákszűréskor 8,5mm-es mnyh-ám volt,és a doki mondta,hogy valószínűleg lesz vérzés,és azóta se semmi :shock: de hőm alalcsony volt akkor,tesztem nincs,nem terveztem venni.Igyekszünk védekezni :oops:

Kép
Kép
zazzy

Zita, te is függő vagy!!! :wink: :D

9 hónaposan majdnem szobatiszta???? :shock: :shock: egyszer vhol olvastam, h létezik ilyen, vhogy rászoktatják a szülők. De sztem ez hülyeség....minek sietettni??????????

Zazzy, sztem mi nem várjuk meg a 9 kilót, mert ha így haladunk, lehet, h 1 éves lesz akkor Szonja. Majd ha stabilan ül, akkor. Jövő héten megyünk körülnézni.

Nekem meg ma vérzett kicsit az orrom....nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen. Gyorsan megmértem vérnyomásomat, de az jó volt. :roll:

Katka, gyógyuljál már meg!!!!!!! Rohadt gebulák!!!!

Erpé, Kata baba meggyógyult???? (úgy emléxem kezdett beteg lenni...bocs, ha keverem a szezont a fazonnal)

Na Kép

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti!
Egyetértek,csak annyira ledöbbentem,hogy meg sem kérdeztem,hogy sikerült.
Állítólag a sógornőm is 9 hósan szobatiszta volt,de anyum azt mondta,kizárt(ő is januári,mint ez a baba).esetleg nyári babák,akik a következő nyáron sokat pucérkodnak,stb.

Kép
Kép
zazzy

én is itt.

tegnap éjjelre nem maradt anyatejem, ezért úgy döntöttem, hogy a kelésekkor tápit kap. és érdekes módon, csak 5 óra múlva kelt fel újra... :wink:
szóval most úgy döntöttem, hogy nem este kapja az anyatejet, hanem reggel, és este tápizunk, hátha elmaradoznának a kelések éjjel... :roll: egyébként 100-120-at simán fejek naponta 3-szor.

Vica
egy példa, Fanni is próbálkozik persze. elmentünk ovi után az ikeába, mert szombaton megyünk szülinapi zsúrba, és ikeás cucc a kívánság. Fanni elkezdte, hogy éhes, mondtam, majd otthon eszünk, akkor szomjas lett, adtam neki Máté cumisüvegéből vizet (ő úgysem issza...) utána megint éhes lett, mert sültkrumplit akart enni, én mondtam, hogy majd otthon, erre elkezdett hisztizni, olyan követelőzően. erre mondtam neki, na jó, mivel így elkezdett hisztizni, ezért most biztosan nem eszünk sültkrumplit, de majd legközelebb, ha szeretne, próbálja meg hiszti nélkül. erre persze elkezdett sírni, ekkor közöltem vele, hogy és ha most ezt nem hagyja abba, akkor fizetés után a lenti tv-n sem nézheti a mesét egy kicsit, amit már előre kért, még a kocsiban. hát mondanom sem kell, hogy 1 mp után csend volt. 8)

én is sokat tanulok ám a gyerekeimtől... nem csak mi neveljük őket, ők is minket.

Rszg
sajnálom a rossz éjszakát. lesz még jobb!!!kitartás

Katka
jaj, gyógyulj már meg!!! szegény, elég kemény ez a kór...

Zita
jaj, sorstársam! nem bírom, még mindig csinálja, nekem meg fáj tőle a hasam... :? mint mikor a táblán húzzák a körmüket, olyan rossz érzés...

Kukli
gyere gyorsan vissza! sok sikert a költözéshez!!!

Nemlajos
ne izgulj, szerintem nincs olyan ember a földön, aki nem szokott örjöngeni! (legalábbis én nem tudom elképzelni... :oops: )

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tehuti
Szonja nagyon szép kislány!!!

ezt a szobatisztaság dolgot úgy utálom, mikor kérkednek vele... szakkönyvek szerint 2-2,5 évesen érik meg az agyuk arra, hogy tudatosan vissza tudják tartani, meg az az izom is akkora erősödik meg, hogy fizikailag képesek legyenek rá. addig csak a szülők kifigyelik, hogy mikor szokta végezni a dolgát a gyerek, és abban az időpontban bilire ültetik. és tök nagy károkat lehet okozni a gyerekben, hogy ilyenkor jól agyba főbe dicsérik, olyan dologért, amiről ő nem is tehet, nem tudatosan csinálja. aztán majd jönnek az önértékelési gondok... (ez Jenő bá véleménye)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Én osztom Jenő bá véleményét :lol:
Egyáltalán hogy jut eszébe valakinek egy 8-9 hós feneke alá bilit rakni???? :shock: :evil:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy nem fogod elhinni, de nem csak a 8-9 hósokkal csinálják, hanem akár 2-3 hónapossal is. Van ennek angol neve is, pontosan nem tudom, de EC a rövidítése :roll: Én a mamamin hallottam róla először, nem olvastam utána csak amit hallottam róla, de én is maradok a hagyományos szobatisztasára nevelésnél.

Köszi Csibb neked is a példát. Azt hiszem ha hiszti és ordítás van valahogy meg kell állnom hogy ne legyek túlzottan ideges és akkor talán van esélyem.

Zazzy akkor neked sem könnyű egy kamasszal. Húú mi lesz még itt Pannával :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja Csibb még az jutott eszembe ahogy olvastam ezt a hisztis példát, hogy szerintem Pannánál nem álltunk volna meg két büntinél, ahogy kimondom hogy na jó akkor most nincs ez meg az, vagy nem nézhetsz tévét büntiből, újra és újra és újra... kezdi a hisztit. Ez egy ördögi kör :roll: HÁt kitartó egy lány az biztos.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja futás nagyon jól esett.
Pannát és Bulcsút átvittük este anyósomhoz, így most egy lazább esténk volt 8)
Megyek is aludni. Jó éjt!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát kemény lány... de akkor azt az 5 dolgot nem szabad neki megengedni... egyszer csak betörik! :wink:

ez a tv-dolog nem itthonra vonatkozott, hanem az ikeás tv-t nem nézhette volna, amin a mesét adják lenn a földszinten egy kis zugban.

ja, ezt most úgy mondtam, mintha pesti lennél, és tudnád, hogy milyen az itteni ikea... :roll: boccccs...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

zazzy: kilenc hósan majdnem szobatiszta... bakker! És ez a negyedikes menzeszelés se semmi! Tényleg gyorsabban fejlődnek a babák is, én végülis örülök, hogy Döme még a régi génekkel van megáldva :D
Döme is mindentől bogyózik, éppen ma akartam aggódni miatta, csak kiment a fejemből :)
És figyelünk ám, hátha tesztelsz ;)

Hja, Szonja babát akartam ám igen megbókolni, hát lesz baja a fiainknak, ennyi gyönyörűség között! (majd 14 év múlva jókat röhögünk, hogy örihariban van Döme a Mátéval, mert lenyúlta a Katát, de Eszter viszont nyomulna... stb :D

Hja, tényleg, Anna sok boldog isten éltessen sokáig!!! :D
Annyiszor akartam már nem elfelejteni, hogy majdnem sikerült...

zita
, gratulálok a forduláshoz! :) Ez az, csak bátran, lányok, sokkal jobban érzem magam, mióta kiderült, hogy nem mindenki halad Nico tempójában ;)

Az EC-ről én is hallottam már, de én még most sem látom, mikor akar Döme pisilni, meg kakilni, csak amikor már késő... :roll:

No, elméletben elköltöttem a sulitól kapott juti-ikea-utalványt is, magamnak egy vízpermetezőt, a többi pedig ilyen-olyan tároló Döme szobájába, meg belebújós előke.
Jól esett, nem mondom! :)
Most már csak az kellene, hogy a szomszéd igent mondjon a futárkodásra, mert én el nem jutok egybe se :roll:

És most jó éjt mindenkinek!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Sehol senki ezen a borongós ünnepen? Most végeztem az olvasással, mert Apa elment diófáért a hegyükre (elfelejtettem anno írni, hogy itt Zalában mindenkinek van egy "hegye", nekem ez is olyan vicces :wink: ), lánykám meg alszik 8)

Nagyon érdekes témák voltak, a nevelési dolgokat próbálom memorizálni, egyszer majd jól jöhetnek. Valamiért azt érzem, Julcsi is elég erős személyiség lesz, és vár még rám jópár hiszti. Hát ugye kos :roll:

Tehuti, igazad van, tényleg függő vagyok. :oops: Azzal nyugtatom magam, hogy legalább tévénk nincs, így azzal nem megy az időm. :wink: De tényleg gáz ez a netfüggőség, csak hát ugye nekünk mostanság ez jelenti a kapcsolatot a külvilággal :roll:

Szobatisztaság: én nagyon sokszor látom Julcsin, hogy mikor készül kakilni. Kiül az arcára. És utána hallom is mindjárt, hogy rotty :D Általában ülő helyzetben rotyizik (hordozóban, etetőszékben). Asszem ez jó dolog :roll:

Nemlajos, igen, a megnyugtatásodra írtam, hogy mi még tőletek is le vagyunk maradva, bár igaz, van majdnem két hónap különbség Döme javára :wink:

Maja viszont látom csatlakozott a sietős táborhoz :wink:, apám, szinte már megy a kiscsaj! És milyen okos, hogy kiszúrta az ágy támláját, hogy neki az jó lesz!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csibb igaz hogy nem vagyok bp-i de már voltam az ikeában :D és bárcsak mehetnék többször, csak messze van :? amúgy értettem melyik tv-re gondoltál :wink:

Zita, igen itt hegye van mindenkinek. Amúgy a mienk és apósoméké tényleg hegyen van, valószínűleg ezért hívják hegynek :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Zita, Nimród is csak ülve tud kakilni. Néha kisértést érzek hogy kipróbáljam az EC-t, azaz a bilibe kakilást, de nekem is kétségeim vannak azzal kapcsolatban, talán kárt nem is okoznék vele, de úgy tudom/hallottam, hogy ezek a gyerekek sem lesznek hamarabb szobatiszták. Na meg hát időm sincs ilyennel foglalkozni. :oops: Pedig sokszor tudom hogy most kaki lesz, jónéhány pelenkát megspórolhatnék vele :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok!

Szonja gyönyörű baba :)

gyöngyi ma ünnepled a névnapodat?? ha igen akkor Nagyon Boldog Névnapot Kívánok neked :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Én is vagyok, Tomi elment egy kollegájának segíteni, így kettesben vagyunk Szonjával.

Zita, én is függő vagyok ám! :wink:

Gyöngyi, ha ma ünnepled, akkor sok boldogságot!

Meg Annának tegnapra!

a szonja felkelt megyek

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok, szép reggelt!

Korai biliztetés: a szomszédasszonyom mesélte, hogy ő a második lányát már akkor bilire ültette, amint megtanult stabilan ülni (8-9 hónaposan), és ment is minden mint a karikacsapás. A kiscsaj pelus nélkül volt néhány hónapig, mert tudta mikor jön a pisi-kaki, és akkor kapta a bilit, örültek neki, dicsérték agyba-főbe. Aztán megszívta, 1 éves kora után a kicsilány nem volt hajlandó többet bilire ülni, és viszonylag későn alakult ki nála a nappali szobatisztaság (3 éves kora után), nagyon sokáig csak a plesuba volt hajlandó kakilni, és az éjszakára még sokkal később lett szobatiszta. No, ennyit erről.

Katababa elcsapta valamivel a gyomrát. A tegnap esti vacsi lehet a bűnös, pedig csak egy napos volt és hűtőben tároltam (saját készítésű krumpli-répa-husi), meg újraforrósítás után kapta. Mindenesetre fél 8-kor vacsizott, fél 9-re minden visszajött, aztán a szopi is visszajött, nyugtalanul aludt éjjel, és reggel 6-kor szopizott, az megint kint landolt. Éjszaka nem adtam neki cicit. Nem mertem.
Most 8 és 10 között megivott másfél deci hársteát szőlőcukorral némi Normaflore-ral turbósítva, kortyonként, ez egyelőre bent van. És 10-kor kapott 5-6 kiskanál reszelt almát. Most alszik... Hú, hát remélem, h nem valami vírus.
Egyébként láztalan, mosolygós, nincs legyengülve. Nem tudom, h mikor adhatok neki cicit, most kissé bizonytalan vagyok, mert az utóbbi szopik (esti és reggeli) nem maradtak bent...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

erpé ilyen nekünk is szokott lenni, reméljük nem vírust kapott el. Szerencsére jókedvű úgyhogy csak nincs baj:)

Akartam kérdezni hogy nincs valakinek egy felesleges memory stick pro duo kártyája eladó ?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zazzy: miket kérdezett a nagy lány? Nekem 11 évesen jött meg és az osztályban én voltam a 4. asszem, úgyhogy sztem ilyen szempontból nem gyorsabbak, de sex terén valszeg :?

zazzy: irigy a 7végéért

Katka: jobbulást és drukk a hétfőért

erpé: volt állásinterjú?

biliztetés: csinálja akinek van rá ideje, energiája, türelme és gusztusa :lol: :lol: :lol:

csibb: 3*100,120???? Nem semmi, mitől indult így meg?

Na mek, mert kaki van és taknyi :evil:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jelentem jobban vagyok! 8) :P Még nem az igazi, de az elmúlt napokhoz képest szuperjól vagyok!

Pelus: Én az arab országokról hallottam, hogy ott 8-9 hónaposan leveszik a pelust és leszoktatják őket róla, de azért mert annyira meleg és forró a levegő, hogy bepállik a popsijuk a babáknak....
És mindig kitalálnak valami csodát. Múltkor láttam, hogy a gyerekem 6 hótól már angolul is tanulhatna.... És 6 éves korára 6 nyelvet tudhat és szerintük mindez játék és nem terheli az agyat.... :shock: :shock: :shock:

Zazzy: Ezzel a korai mensivel jól megijesztettél! :shock: Zsófi már másodikas :? és én a korai menstruálók között voltam az osztályban (asszem a 3.), de csak 6-ban jött meg..... Szegény kislányok!
Engem is úgy neveltek, hogy nem kérdezhettem a szüleimtől szinte semmit és nekem ez rossz volt, szóval én teljesen tudadtosan nyíltan mesélek a lányoknak (amennyire tőlem tellik). Szóval Zsófi például érti azt, hogy menstruáció előtt rossz izű a tej és ezért harap a Peti, vagy tudja, hogyan fogan a gyerek. Petinél ugye kiváncsiak voltak és el kellett mesélnem. Persze nem a technikai részletekre került a hangsúly, hanem játékosan meséltem a petesejtről, meg az ondósejtről és szerintem jobb, hogy tudja ezeket, mert már most akkor baromságokat hoz haza a suliból, hogy így könnyen helyre tudom rakni, hogy tudja a valós dolgokat.... Amiről részletesen nem meséltem még, hogy mi is az a szex, de sokáig már azt sem fogom tudni kikerülni. Szerintem fontos, hogy tudja az alapokat, hogy ez ne valami ködös misztérium legyen, vagy szégyelleni való dolog. Sokszor nem könnyű és anyukák figyelmét szeretném felhívni, hogy tőlem a Zsófi életében először a legnagyobb Tesco kellős közepén kérdezett meg (jó hangosan), hogy Anya!!! Mi az a SZEX???? Szóval gatyákat felkötni. Az enyém ott nem volt felkötve..... Azt hittem ez csak később jön, na de az óvoda ugye....
Ja és arra számítok, hogy később is mer kérdezni és ha baj van, akkor hozzám mer fordulni, akár lelkileg, akár technikailag van gondja, akár ugye rossz a ciklusa vagy egy nem kívánt terhességről van szó 7
Persze tudom, hogy nagylány nem az édes lányod és azért az más (én ne tudom), de szerintem nővé válni nagyon nehéz és biztos, hogy szüksége van támaogatásra, persze annyira, ami még Neked belefér, egy apuka itt nem tud segíteni. Én egy barátom kislányának segítettem rengetet, ahol meghalt az anyuka. Inkább csak a menstruáció és sminkelés terén, de már ennek is nagyon örült és rengeteget kérdezett. megjegyzem nem is szoktam sminkelni....

Erpé: Kata babának jobbulást! Nálunk Peti kakil rengeteget, amióta fogzik.... 5-6 kakis pelust is tud produkálni naponta és kifejezetten híg az állaga, de úgy döntöttem, hogy amíg jól eszik és mosolyog, addig no problem.....

Zita: Gratula a forgáshoz! És az első hasrafordulás Peti után volt! Én nem felejtettem ám el! :P És ne aggódj a tempó miatt. Ha belejön a forgásba, már többet fog forogni, csak ne add a kezébe a játékot, hanem meg kelljen dolgozni érte.

Katka

katka22

sziasztok
tegnap csak olvasóüzemmódban voltam, este próbáltam írni, de firefox lefagyott, aztán már inkább mentem aludni.

Vica: sajnálom a büntit :( 30 rugó az nem kevés :(Pannához én sem tudok okosabbat hozzáfűzni csak annyit mint a többiek: meg kell neki mutatni ki a főnök. látod a tanárra azonnal hallgatott, mert tudja nála nem teheti meg hogy nem hallgat rá...

Zazzy: én is hamar csináltam mindent babakoromban, és az nem most volt :D még jó hogy anyukám is vezette mit mikor csináltam.. eddig Nico elég jól tartja az iramot :lol: szobatisztasággal kapcsolatban én is Jenőbának adok igazat (bár fingom sincs ki ő :lol: )

Bea: hát ez a Maja :lol: :lol: nagyon tüdér!!! és az a fenékriszálás!!! :D :D :D látszik hogy muterja is szeret táncolni ;) csinálok már én is majd elvislábú Nicotáncos videót :lol:

Bababi: bealvós Kristóf haláli! :lol: enyémgyerek sosem aludt így be... az mi a fején? fülvédő? mér kell? :?

Kuk(K)lika
: jó költözést, t-s emberes gyorsasághoz drukk hogy minél hamarabb újra láthassunk :D

Anna: utólag is nagyon sok boldogot kívánunk!!! :D

Rszg: éjszakáink nekünk is nagyon gázosak... Viburcol nálunk nem segít.. (Papillon) sírva kel állandóan, és sokszor nagyon nehéz lenyugtatnom :? és mellettem alszik.. így ha fel fel sír ott vagyok azonnal és néha elég hogy csak megsimizem a kis arcát és megnyugszik... viszont nem csodálom.. szinte az egész alsó innye be van dagadva :? én meg zombiként alig várom hogy Mic hazajöjjön és tudjak kicsit néha pihenni.

Csibb: hűű csikorgatás... már a gondolattól is a hideg futkos a hátamon...... remélem hamar abbahagyja.. gondolom újdonság neki még hogy van valami a szájában ami végig ott van és nem tudja kivenni :lol: nagyon ügyes vagy a fejéssel!!! elalvás előtt nálunk cici van, aztán 10-11 körül kel akkor kap tápit ami laktatóbb.. így kihúzza 3-ig kaja nélkül. persze a felkelés megmarad a foga miatt, de talán azután legalább 3-ig fogunk tudni egyhuzamban aludni... (remény hal meg utoljára :? )

Papillon: hogy van Lizi? sok gyógypuszi neki! :)

Katka: fránya vírus :( remélem ma már nem lesz lázad! legalább most a hosszúhétvégén talán kipihened magad.. Petiapu segít?
Nemlajos: érdekes amit mondasz dühkitörésről.. nekem akkor szokott földhözvágós hangulatom lenni mikor Mic itthon van.. kihozza belőlem az állatot :lol: a teszetoszaságával.. azzal hogy ha nem mondom mit csináljon akkor semmit sem csinál.. és hogy úgy érzem ha egyedül vagyok sokkal többre vagyok képes. ilyenkor rend van, lakás tiszta, ha itthon van meg idegesít hogy ő csak ül én meg úgy nem szeretek pakolni meg takarítani ha a másik nem csinál semmit :( persze ha mondom csinálja ő.. de mér nem látják a teendőket maguktól???

Tehuti: Szonja gyönyörűszép modellalkat ;) látom a távirányító nálatok is sláger :lol:

Erpé: gyógyulást Katának!! remélem estére már kutyabaja sem lesz!!! rizs is jó szokott lenni (persze ha eszik már, meg sima főtt krumpli)

KépKép
KépKép
adryn

back

nálunk anyu szívesen mesélt volna, de én egyszerűbbnek tartottam a bravo sex, szerelem, gyengédségét olvasni és azok alapján kérdezni, ha nem volt vili vmi.Nekem nem volt nehéz nővé válni, anyu sokat segített, főleg, h egészségügyi szempontól mindent eltudott magyarázni, nem hiába a biológia lett a kedvenc tantárgyam

kisKatának is jobbulást, sajnos Lizi nincs jól, nagyon taknyos, napi 10 porszizás, és rengeteg jön, félek az arcüreggyulladástól....és nagyon rekedt, látszik rajta, h beteg, az éjszaka is fos volt

zita: gratula a forgáshoz!!!!

Lizi meg tegnap először úgy igazán mászott távolságot :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

most látom Katka hogy megelőztél :D örülök hogy jobban vagy!!! NIco is sokszor kakil és hígabbat mint szokott... és a popsija is piros... ami még újszülött korában sem volt az... még jó hogy van itthon jó kis magyar gyógyszertári popsikrém (még anya hozta) az nagyon jól működik :D jönnének már ki azok a fránya fogak!!! :lol:

KépKép
KépKép
adryn

adryn: köszi a kérdést, látod, már előre válaszoltam...és köszi a gyógypuszikat is :P sajnálom, h nektek nem használt a viburcol, Lizi is pont ugyanígy alszik mellettem és vigasztalgatom iccaka. Most a foga, ínye teteje barna, lehet, h bevérzett? De csak egy nagyobb pötty erejéig :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: barna??? nemtom.. :? anyud mit mond?

KépKép
KépKép
adryn

hááát,nm engedi megmutatni, csak amikor porszi közben sÍR AKKOR LÁTSZIK, DE bevérzésre gondolt.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és egy kis vicc..:

a sertésinfluenza miatti pánik tovább fokozódik: :lol: :lol: :lol: Kép H1N1

KépKép
KépKép
adryn

ez kva nagy :lol: :lol: :lol:

csikorgatósoknak: férjem is szokta, szörnyű, mindig megbökdösöm, h hagyja abba, általában sikerrel

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

én sem érzem azt a frenetikus hatását a viburcolnak.. mindenesetre most hiánycikk, úgyhogy nincs itthon. már 4 gyógyszertárban mondták, hogy nincs, mert hiánycikk...

Szegény kis Lizi, jobbulást neki! Katának is! reméljük, nem vírus, bár az szokott lenni... :roll: nekem még csak akkor hányt Fanni, ha vírus volt...

hát az éjszaka nem volt nálunk sem olyan zökkenőmentes, mint amire számítottam... de azért mégis jobb volt. hiszen a kisfiam 9-ig :shock: aludt. persze éjféltől fél kettőig eléggé szenvedett, fogalmam sincs, mitől... fog? szipogott is, kétszer kiszívtam, de attól sem lett jobb. aztán viszont 6-ig aludt, majd 9-ig.

Papillon
nem tudom, ez volt tegnap... ma már persze nem jött annyi...de mivel éjjel fejtem 40-et, így meglett reggel is a 110.

mi is nyíltan beszéltünk ezekről az intim dolgokról. én is így tervezem. persze nem most... :wink: még korai.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

bakker, nekem is mondták, h hiánycikk a viburcol, van még egy gytár, ahol volt, holnap megrohamozom :twisted: fenetikus hatás nálunk sincs, de érzem, h használ

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szonja dicséreteket bezsebeltük,köszönjük!
Távirányító annyira sláger, h kapott egyet, amit rághat. CSak az övé! :D

Adryn, nagggyon jó a vicc!!!!!!!!!! Kép

Szonja is sokat kakil, ma már 3 szép nagy adag volt...rosszabb már, mint az apja. Kép

Lizinek, Katának jobbulást!!!

Katka, te meg csak legyűrted a vírust!!!!

na megyek Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn: Dentinoxot nem próbáltad? Nekem is rosszul alszik Peti éjszaka és ugye folyton nem adhatok Nurofent, szóval most Dentinoxozunk.... Éjfélkor és 5-kor kell bekennem. 4-kor meg eszik.... :roll:

H1N1: :lol: :lol: :lol:

Pappilon: Szegény pici Lizának jobbulást! Olyan rossz, amikor ilyen kis elesettek.... De majd szépen kigyógyul ebből is!

Katka

katka22

Tehuti: Igen, remélem tele vagyok ellenanyaggal és Peti azt mind megkapja és így ő is védett vagy legalábis könnyebben átesik rajta.... :?

Katka

katka22

Lizinek, Katának jobbulást!

Katka, örülök, hogy jobban vagy! És persze hogy Petinek forgott először Julcsi (na annak már majd két hónapja), de abba ugye volt némi csalás. Úgy tűnik azóta sem csigázta fel semmi és senki annyira, hogy megismételje a mutatványt :wink: Tegnap egy pelust szerzett meg így :)

Vica, anyósomék hegye is hegyen van, bár az én fogalmaim szerint ezek inkább csak dombok :lol: :wink: Mondom én mint mecseki lány :D

Én nem nagyon beszélgettem anyukámmal intim dolgokról, valahogy nem is akartam, ő sem erőltette, inkább mi is a bravot bújtuk a barátnőimmel. :D Egyetem alatt meg a Cosmoba is volt vmi hasonló rovat, na a kollégiumi szobában az volt csak az igazán sláger :D Most visszagondolva, mekkora baromságok voltak néha azokban! :o Remélem én majd jobban tudok Julcsival beszélni ezekről a dolgokról, főleg hogy azért 30 év alatt rengeteget változott a világ :roll:

Gyöngyi, boldog névnapot!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok,
Ha valakit esetleg érdekel Römer duo plus ISOFIX a bolti ár alatt 24 ezerrel, újan dobozában, akkor írjon privit;-)
Elnézést a zavarásért,
Lívia
Vendég

Zita az igaz hogy nem hegyek, de az is furán hangzik hogy kimegyek a dombra :lol: Amúgy Pécs környékén mit mondanak, telek? :roll:

Bünti: a 30e-t még nem írták meg, azt csak a neten néztük hogy ennyi gyorshajtásnál ennyi a büntetés. Amúgy már nem tudom ki írta (talán Gyöngyi) hogy a második gyorshajtásnál elveszik a jogsit :shock: ez nem igaz, az új jogsim belsejében le van írva, hogy 18 pont felett veszik el ha két éven belül összegyűlik. Ez meg azt hiszem 1 vagy 2 pontot jelent csak. De Gábor szerint nem is én kapom a pontot hanem ő, mivel az ő nevén a kocsi :roll:

Erpé, szegény Kata :? jobbulást neki, ha nincs láza akkor talán semmi komoly.

Ma Gábor is jobban van, csak most ez miatt tovább fogyott, már ugyanannyi kiló mint én, 2-3 hónapja még több mint 10 kilóval nehezebb volt :shock: Mondtam neki már ne fogyózzon többet, mert teljesen elfogy, lóg rajta minden gatya. Bár most jó rá az esküvői öltöny, reggel felpróbálta, szóval lehet eddig volt kövér :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Nekem a Balatonon nem tűnt fel, hogy kövér lett volna a Gábor. :shock: :shock: 10 kilót fogyott azóta? Miből? :shock:
Biztos csak tetszeni akar Neked. ;)

Katka

katka22

lizinek is van saját távirányítója, sőőőt, saját mobilja is, de vágja, h az használaton kívüli, így nem is annyira izgi :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

rafkósak ezek a babák..én elszoktam játszani, h az övével irányítom a tv-t. :lol:

szonja előbb a hintájában felült...haladunk...viszont neki is folyik a nózija. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka
és most te szoptatsz?
örülök, hogy jobban vagy!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Igen, szoptatok. Peti csak 3 napig harapott és csak 1 foggal. Az is sok volt. Csak lázcsillapítót és vitamint szedtem influenza alatt. Akkor nem szoptattam csak, amikor nagyon magas volt a lázam és tényleg tele voltam tömve lázcsillapítóval.....

Azért még ma sem vagyok az igazi.... Most megyek vagyonmegosztást aláírni az exszel, így 2 év távlatából... Mondjuk jobb később, mint soha.... CSak írtózom az ilyen jogi ügyletektől..... :oops: :?

Katka

katka22

én a betegség miatt kérdeztem... de örülök, hogy maradt a szopi!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vica, hát leginkább kertnek mondjuk, esetleg szőlő. Kimegyek a szőlőbe. Ez is elég bután hangzik :) Páromnak meg fenyője is van, az meg nálunk fenyves :wink: A párod tényleg nem tűnt kövérnek a korábbi fotókon, abból még 10 kilót fogyni :shock: Igazán filigrán család vagytok :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Szép napot, lányok, betegeskedőknek gyógyulást!
Én ma ámokot futottam, kinyaltam az egész lakást, de olyan szinten, hogy mikrótakarítás, meg konyhaszekrény lemosás, meg könyvespolc pakolás, meg ajtólemosás (ablakok holnapra maradtak...).
Bizonyára meg fog jönni :roll:
De legalább levezettem a feszkót 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, pedig így utánaszámolva, akkortájt kezdett el fogyózni. Azt mondta hogy mikor nyaraltunk és belenézett a tükörbe fürdőnadrágban akkor döbbent meg hogy megiperedett :) Szóval most igazi szálkás a teste, amúgy szerintem inkább maga miatt csinálta :D Csak most kellene vennünk új ruhákat mert minden lóg rajta. De majd holnap anyuéknál megnézzük a tesóm régi ruháit, azok lehet hogy jók lennének rá.

Távirányító nálunk is bejön :D

Nimród ma megint nyügi :? addig aludt amíg sétáltunk egyet a közeli erdőben és a hátamon bealudt.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nekem is 11 évesen jött meg..de én 5.-es voltam :oops:
Katka, jobbulást!
csibb, gratula a fejésekhez!
Képzeljétek, akkorákat nevettünk! Nándinak adtunk egy papírtörlő -hengert/kiürültet/, és rájött, hogy bele lehet kiabálni, mert elváltozik ahnagja, ill felerősíti,és akkor olyan "szilveszteri"hangulat lesz, és óriásakat kacagott rajta, dőlt a röhögéstől, na meg persze mi is :D
nem gondoltam, hogy erre egy 8 hónapos rájön, azthittem ezzel a 2-3 évesek szórakoznak.
És büszke lettem az én elsőszülött, okos, szép fiamra ! :))) Vagyis eddig is büszke voltam, de olyan kis értelmes :)
persze nem ül nem áll, nem mászik, mégcsak nem is tolat, dehát akkor is a büszkeségem! Ránézek, és olvadok. Ja és eljöttünk a nagyszülőkhöz(itt is van net), odaadtuk neki a hengert, és itt is bemutatta a tudományát, mondanom sem kell, nekik is potyogott a könnyük a nevetéstől:)
hát egyelőre ennyi.JÓ hoszzú hétvégét minenkinek.
Ja majd légyszi tegyetek fel tesós képeket!!
Boti-Kata
Levi-Lilianna
Gergő-Krisztián
Fanni-Máté
Samu-Kata
Zsófi-Ági-Peti
és a többiek, akiket véletlenül kihagytam!
Mostanában agyalok a kistesótémán, és jól jönne egy kis bíztatás a cuki tesós fotókkal :)
Köszi!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Kép Kép Kép

pulcsi

az utsó kép egy tizen x keléses éj utáni reggelen :D

pulcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: