Én, mint fentebb írtam, szorgalmaznám az újat. De ez úgy néz ki, hogy van egy nap, amikor mindenki menni akar, aztán jön másnap egy hsz, és hirtelen senki nem akar menni. Ma újabb hsz, és újra neki akarunk vágni! Szóval tökölődésnek nyilvánítom az esetet....
De, mivel ma "menni" nap van, menjünk.
(Engem lehet szidni, én bírom!
Magdi: Már napok óta akartam ám kérdezni, hogy mi lett a sóskaügylet vége! Na, most már tudom!
Ha nagyon akarsz, szerintem is mehetsz. A tejnek mi lenne a baja? Ha már tejnek bajt okozhatna, akkor egyéb szerveidnek is...
Viszont, ha aggódsz emiatt, szerintem is ráérsz elmenni jövőre.
Helga: ez a Barbilány olyan édesen szunyózik.... Nem is gondolná róla az ember a vázolt éjszakákat...
Ó Vera, pedig már azt hittem 7fogú Oli után, minden happyvé válik... Na, majd nemsokára!!
Verus, te meg már a múltkor is írtad, hogy le sem írsz mindent (khmm... miattam ugyebár...
Tudja valaki, hogy az ételallergiának vagy a tejtermékes allergiának milyen tünetei vannak?
Egy hétig Eszti arca olyan fura kiütésszerű volt, (de csak nagyon lájtosan), ami nemsokára szárazzá tette a bőrét. De csak az arcán... És jellemzően mára múlt el, amikor meg akartam mutatni a védőnőmnek...
2 hete kapott akkor már tejpépet és aznap, amikor előjött brokkolit. De egy hétig tartana...
Na, menjél innen anya! Dolgom van!