A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A laptetőt most Csomee-nak küldöm! Kitti baba nagyon vágyik már kistesóra...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Emerenc: Ilyen gondolatok nekem is eszembe szoktak jutni, mint most neked! Nekünk is most már június óta mindig közbe jön valami, ami miatt nem kezdhetünk. Ez a rohadt várólista meg engem is nagyon bosszant, ki tudja, így most mikor kerülhetünk majd sorra!!!

Hívtam ma Apánkat, ez a kenetem most szerencsére teljesen negatív lett, használt az antibiotikum.
Kicsit be vagyok paráza! Mi van, ha nem jöm meg szerdáig a menzim, csak csütörtökön? Akkor? Csütörtökön ugye Apánk nincs, péntek meg munkaszüneti nap. A hétfő akkor már szerintem késő. Így sem tudom, ha szerdán megyünk, csütörtökön vérvétel és akkor mikor fog beállítani? Most még ezen is idegeskedek! Meg persze, azon a rohadt cisztán! De a női megérzésem azt mondja, még ott van. Bárcsak 1szer tévedne!!!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Zsu, azért ha úgy adódik próbáld hívni csütörtökön is, mert a Katát csütörtökre hívta vissza a múltkor. (hogy melyik csüti lesz az, nem emlékszem, de hátha ez a hét)
Örülök a nega kenetnek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi,
csütörtökön találkozom a sebésszel és remélem meg is mondja, hogy mikor tudná megcsinálni. Vasárnaptól szabin leszek 2 hétig és el is utazunk , tehát utána, de attól meg a főnököm fog kiakadni :roll:
Gondoltam is ,hogy kérek tőle szakvéleményt és felhívom Apánkat, hogy ennek függényében legalább a januárt tudja-e garantálni.
Nem tudom,hogy a várólista csak az idei műtétekre vonatkozik majd ,vagy januártól új év, új finanszírozás.
Emerenc,
biztos nem azért vannak az akadályok, hogy eltérítsenek a célodtól, hanem, hogy felkészítsenek a feladatra.
A másik meg, hogy nem szabad minden nap arra koncentrálni, hogy megint nem sikerül valami. Én például most, hogy közbe jött ez a csúszás arra gondolok, hogy legalább még egyszer elmehetek welnessezni, aztán megszabadulok a csomótól ,ami a szoptatásnál akár bajokat is okozhatna és még valami, jövő őszre fog letelni a lakáshitelünk, ha addigra jön baba akkor nem hitellel mehetek gyedre. Próbáld te is végig gondolni miben segít a csúszás. Nekem a párkapcsolatom is így alakult. Volt olyan barátnőm akit irigyeltem, hogy huszonévesen egy dokit kifogott. Egy hónapos babával maradt egyedül és a mai napig nem talál egy rendes palit. Én 29 voltam mikor megtaláltam a párom és elég sok akadályt kellett leküzdenünk. Nekem mindenért küzdenem kell már megszoktam. De a végén mindig jól jártam!!! Gondolj arra ,hogy azt a babát hogy fogjátok szeretni akire ennyit vártatok, milyen szerencsés lesz, hogy hozzátok kerül!!!!
miciona

Szép estét!

Moncsiga: Drága vagy! :lol: Köszönöm! Most elviszem a laptetőt, de remélem hamarosan én is átadhatom valakinek, mert pociban lesz(nek) Kitti tesó(k)!

Uzsuzs: Örülök, hogy a tesód egy kicsit otthon lehet! Nagyon drukkolok neki!
Egyébként apánk múlt hét kedden engem is csüt.-re hívott vissza. Mondanom se kell, hogy senki nem volt az intézetben (lehet, hogy a Jánosba kellett volna menni, de nekem nem mondta és még sosem voltam nála a Jánosban). Mindegy, pénteken mentem ezért a gyógyszerért. Egyébként most pénteken is lesz délelőtt, mert nekem akkor veszi le a köv. kenetet és mondta, hogy más kismamik is jönnek. Úgyhogy pénteken de. hívhatod. Ne izgulj, minden rendben lesz!

Emerenc: Engem a nehézségek mindig kitartóbbá tettek és meg is lett mindig az eredménye. Úgyhogy nem feldani!!!!! Mindennek el jön az ideje! :)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

uzsuzs
van apánk pénteken, én is megyek hozzá meg melcsi is.
direkt megkérdezem, hogy ünnep van, jó időpontot adott-e és azt mondta, hogy neki nincs ünnep :lol:
úgyhogy ezen ne idegeskedj :wink:
1 gond letudva :wink:
chilike1

Sziasztok!

Melániával beszéltem telefonon. Szeretne még a héten hazamenni a kórházból,már nagyon elege van.Babát látta UH-on,kicsit megnyugodott.Barnázgat,van egy haematomája ,az ürül.Amint otthon van jelentkezik.Puszil titeket,köszöni a drukkokat. Majd visszaolvas.
Mondtam neki,hogy nem sokat kell.Nagy a pangás most :shock:
Jó éjt!
ritu75

csomee
Na akkor lehet újra találkozunk, mert én is pénteken megyek
sok sikert a kispicurhoz :wink:

miciona
tök jókat irtál, én is igy gondolom. :wink:
jó pihenést, biztos szupi lesz a wellnes :wink:
látom jól beosztottad a jövőtöket, tuti igy fog kijönni minden, majd figyeld csak meg :lol:
chilike1

Emerenc! Tényleg nem szabad feladni, csak ne felejtsd el soha, hogy miért küzdessz! Ha az út nehéz néha szem elől tévesztjük a célt és ezért metorpanunk az úton. Viszont ha a cél mindig ott van a szemünk előtt, bármilyen messze is lehet, akkor is erőt ad a folytatáshoz.

Miciona! Hol csinálják majd a műtétet? A főnököd nem lehet egy megértő ember....

Uzsuzs! Tesód jobban van, nega kenet, ezek után az a mocsok ciszta sem teheti meg veletek, hogy ne indulhassatok! Nem lesz ott... nem lesz ott....nem lesz ott... Ezt tessék mantrázni :)

Kép
kislibus

[quote="emerenc"]. írta:emerenc..Szerintetek ha 7 hónapja folyamatosan közbe jön valami, hogy ne tudjunk kezdeni,az nem azt jelenti, hogy kár a gőzért...

Nem. Ha már 7 hónapja folyamatosan közbejön valami, ami miatt nem tudtok kezdeni, az semmi mást nem jelent, csak azt, hogy 7 hónapja nem tudtok kezdeni, mert folyamatosan közbejön valami. Felejtsd el azokat a gondolatokat, amelyek végeredményben mindig csak arra jók, hogy bűntudatod legyen és neked kelljen elvinni a balhét. Ha a gondviselés kezét akarod mindenáron belelátni a történetbe, akkor abból nem jöhetsz ki másképp, csak úgy, ha magadat kezded el emészteni és az ember lánya/fia már csak olyan, hogy ha nem talál magában (magának) problémát, akkor csinál egyet és a végén tényleg lesz. Éppen elég nehézséggel találkozunk a mindennapokban ahhoz, hogy ne akarjunk újabbakat keresni magunknak. Ha már a stresszt úgy sem tudjuk teljesen kiiktatni az életkénkből, legalább feleslegesen ne marcangoljuk magunkat. Igen, vannak akadályok, de szerencsére ma már vannak olyan módzsrek/eszközök/gyógyszerek, amelyek segíthetnek ezeket leküzdenünk. Bízzunk abban, hogy Dévisznél jó kezekben vagyunk és hogy csak idő kérdése minden. 8) Egy biztos, az akadályt sosem ugorjuk át, ha neki sem futunk. (Szimba bölcsességei, XIX. kötet, 5. rész, 2. fejezet.)

Csomee: gratulálok a laptetőhöz! :D
Egyszer, régebben mi is kérdeztük Déviszt, hogy valamelyik ünnepnapon dolgozni fog-e, mire ő a szokásos stílusában közölte, hogy ha el tudjuk intézni azt, hogy a tüszők ünnepnapokon ne nőjenek, akkor nem fog. :lol:

Mici: remélem, a főnökeid tudnak a lombikról... :roll: (A részletekről természetesen nem kell tudniuk.) Csak azért mondom, mert mostanság a hiányzás a leggyakoribb ürügy a leépítéseknél és nem lenne jó, ha egy esetleges újabb elbocsátás esetén tálcán kínálnád fel magad. Ha ennek ellenére is megtörténik a dolog, akkor meg igazán nem utasíthatod vissza a munkaügyi bíróság által megítélt néhány millát a gyes kiegészítéseként... 8) :D
szimba

húúú szimba, vannak még ilyen bölcsességeid, minden napra irhatnál egyet :lol:
....és tényleg milyen igazad van :wink:
chilike1

Hú Simba!!! Ilyesmiket most a Müller Péter könyvekben olvasok.... Jöhet még, szeretem a pszichológiát és a spirituális irodalmat, a kettő ötvözetét meg még inkább. :D
Veletek mi újság?

Jucus-Sajó? Nálatok mia a helyzet?

Renna! Beszéltél már valami dokival az endometriozisról???

Légyszi holnapra szurkoljatok két kis élő babáért! Már nagyon frászban vagyok, de el sem hiszem, hogy ez a két hét is eltelt!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Köszönöm a biztatást!
Ilyen jót régen kuncogtam, Szimba Te nem csak a laptető vadászathoz értesz! :lol: Szimba bölcseségeit is szívesen lapoznám! :D Köszi,
Lányok Nektek is! Természetesen nem adom fel, de egy napig azt hittem, hogy vége a történetnek. De hála jó Istennek kialudtam, reggel együtt kávéztunk anyuval, fölugrott hozzám, egy kicsit sajnáltattam magam, majd jól hátba vágott, te tiszta hülye vagy lányom, és helyre billentem. Most Titeket olvasva is helyére billent az egyensúlyom, és még pszichológushoz sem kellett mennem! :D
Megvagyok hatva.....képzeljétek a barátaink még az önköltséghez is felajánlották segítségüket! Az ember ilyenkor tapasztalja meg, hogy milyen jólelkű, csodálatos, emberek veszik körül! Nagy szükség van a barátokra, és egy csapat sorstársra itt a fórumon! 8) Köszönöm!

A wellnes nem is rossz! Hmm, ez jó ötlet! :)

És mennek a drukkok a mostanában kezdőknek, hajrá Mindenkinek!++++++++
emerenc

Kislibus ++++++++++++++++gyere azonnal amint tudsz valamit a babákról! Nagyon szurkolok! De rendben lesz minden! :)
emerenc

Olvastátok, hogy megszületett a B. A kislánya? Tök jó! Kicsit elszomorodtam, mert ha az 1. sikrül, akkor én is mostanában szültem volna :cry: . De se baj, majd most :D !
Jajj, a lényeg estére megjött, úgyhogy holnap hívom Apánkat. Tehát holnap lesz az "ítélet napja"! Szorítsatok nagyon!!!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Kislibus: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a babákkal az uhun. De miért is lenne gond!!! :lol: Amint tudsz, gyere a hírekkel!

Uzsuzs: Akkor hajrá! Drukkolok neked is, hogy minden jól alakuljon!

Szimba: Köszi :lol: Veletek mi újság? Nem írtál semmit magatokról, pedig nagyon kíváncsiak vagyunk! :D

Ritu: Köszi a híreket Melániáról. Mielőbb jöjjön haza és jelentkezzen! Nagyon szorítok érte is!

Chilike: Ti mikor mentek (hány óra felé)? Én szeretnék mielőbb odaérni, de valószínűleg 10 körülre sikerül majd megérkeznünk. Jó lenne megint találkozni veled és Moncsival. Megnézem ám a pocikat! :lol: :lol:

Emerenc: Ez a beszéd!!! Néha az anyai beszéd mindennél többet ér és átsegít a nehézségeken. (Bár nekem már nem tud segíten. :cry: )

Nálunk minden rendben. Adtunk a spontánkodásnak a megfelelő időben. Most várom (vagy nem) pirit és kezdés remélhetőleg.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szia mindenkinek :)
Jó rég nem irtam, azota történt egy két dolog. Sajna Dévisz tegnapra hivott rákszurésre de nem tudtam két óránál többet ott ulni, mert mennem kellett egy munkalehetoséget megbeszélni. Igy igy lökhajtással értem a helyre :lol:

Endo: igen, sikerult találnom egy nagyon jo orvost, azt hiszem megtaláltam a jövőbeni terhességemre és a hátralévő éveimre a megfelelő nőgyógyászt! Egyből irt egy halom vizsgálatot a laparhoz. Szokásos vérvizsgálatok, CA 125 tumor marker (ennek ref.tartományba eső értéke utalhat szintén az endóra, na nekem beleesett, ma voltam ezt megcsinaltatni, persze fizettem érte, mert a sima SZTK-ban elutasitottak, hgoy ezt a háziorvos nem irhatja fel, a nődokihoz meg már nem akartam ujabb beutaloert idopontot kérni,stb), EKG, mellkas röntgen. meg persze a rákszűrés. És ha ezek megvannak mehetek a kórházba aneszteziologussal beszélni, ha ott is minden okés, akkor kérhetek ágyat a műtétre, de nagyon ugy latom ebbol januar lesz, mert mire eljutok a klinikáig, már nov. 8-10-e lesz, és elég kicsi az eselye hogy még abban a honapban kapok idopontot, aztán dec. eleje felé mensi, akkor ugye nem lehet és aztan dec további részében a karacsonyi mizéria miatt mar nem akarok ezzel foglalkozni. Viszont csak akkor fizeti a TB 100%-ban a lapart, ha viszem az igazolást uram andrológiai leletéről, hogy márpedig nekunk csak lombik,stb. Mert hát ehhez kell végulis ez az egész. Egyébként ha akkor Dévisz nem vizsgál meg ki sem derul, /mert ugye Vass doki nem vette észre) mert okés ,a mensi első 1-2 órája eléggé fájdalmas de ezen kivul semmi panaszom nem volt. Tehát reménykedek hogy nem lehet akkora durva dolog a hasamban. Tehát most itt tartok.
Sajna munkahelyet még nem találtam. De megfogadtam legkozelebb nem leszek ilyen oszinte, mert ez volt a vesztem, a fonok tudta hogy most kirughat igaz ezt nem vallotta be hogy emiatt, de én meg nem tudom rábizonyitani hogy a gyerekvállalás miatt kuldott el. A jovoben a leendo fonokom azt fogja csak tudni milyen eljarasban veszek részt, de részleteket nem fogok vele kozolni. Jo kis tanulópénz ezert a tapasztalatért, mondhatom. Kár, hogy Dévisz nem nagyon akar ilyen igazolást kiadni...Pedig sokunk szerintem nyugodtabb lenne.A törvény meg elég faramuci, mert csak a stimu illetve gyógyszeres kezelés időtartamára biztositja a védelmunket. Hát, igy jártam.

Minden új kismaminak őszintén gratulálok, és ne haragudjatok, de nem sok jó történik velem mostanság, nem akarok itt depizni, van elég bajotok :wink:
De olvaslak titeket minden nap!!!!!
renna77

renna
azért jó, hogy jössz néha, gyűjts egy kis erőt tőlünk, aztán tudod Új év új lehetőséégek, ahogy szokták ondani, úgyhogy kitartás :wink:

csomee
már irtam a másikra is.
10:30- megyek elméletileg, mert nem tuti, hogy időben odaérek :wink:
A pocikámat nem fogod tudni nem észre venni, mert előbb nyitja a csapóajtót, minthogy én odaérnék :lol:
Moncsika azt hiszem most nem jön, múlt héten volt apánknál.
chilike1

Beszéltem Apánkkal, fél 12-ig dolgozom, utána megyünk, tehát kb. fél 1-re érünk oda. Az éjjelt nagyon megszenvedtem, görcsöltem, mint az állat, sőt mostanában , bocs, ha gusztustalan leszek, de hányni is szoktam. A változatosság kedvéért, mindig van valami új. Szorítsatok délutánra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Este majd jövök, mert utána még meglátogatjuk a tesómat is.

Renna: Elkérhetnem ennek a dokinak a nevét és a számát? Írnál róla néhány más infót is ?Ha ,most mégsem úgy alakul ( de miért is ne? ), ahogy szeretnénk , akkor én is megnézetem ezt a rohadt endót megint. Előre is köszi!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Zsu,
Drukkolok Neked mára nagyon!
és örülök tesóddal kapcsolatos jó híreknek is.
Van egy olyan érzésem, hogy minden rendben lesz veled ma, és kezdhettek!
Érdekes, hogy nekem is előjött a mensikori hányás az utolsó 2 mensimnél, de aztán már a baba jött.... kívánom, hogy veled is így legyen! :)

Emerenc,
Neked is mennek a drukkok!
Igaza van mindenkinek, nem szabad feladni, neki kell menni minden akadálynak, így van esélyed, hogy átugrod őket!

Melikének sok puszit küldök, kívánom, hogy mielőbb hazajöhessenek.

Szimba,
Mikor lesz a műtét? Vagy lemaradtam valamiről?

Sajó-Jucus,
Ti is kezdtek hamarosan, ugye?

Renna,
Drukk, hogy ne legyen komoly ez az endo!

Velünk minden rendben, kislányunk lesz :)
Most sajnos beteg vagyok, ezért is nem jöttem, de sokat gondolok mindenkire, és mindig olvasok!
vjulcsi

Sziasztok.

Végre itthon vagyok.2 hét után jó volt már "kiszabadulni".Fekvésre vagyok ítélve.Kis szemünk fénye nagyon kitartó mert JÓL VAN!!!!
Hétfőn láttam őt.csak hasi uh-on szereti magát megmutatni.Nem igazán olvastam vissza de KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A DRUKKOKAT!!! Továbbra is szükségem van rájuk.Jövőhéten szerdán ellenörző uh.
puszi.

Kép
Kép
melánia

:lol: Szia Meli,tudtam,hogy most kell benézni! :lol:
Juj de jó,köszöntlek "itthon"! Pihenj sokat. Puszi!
ritu75

Szia Ritu. :lol:
Köszönöm,hogy értesítetted a csajokat,fiúkat.És a telcsihívásokat is köszönöm.
Megyek óvatosan kiteregetem a kórházi cuccaimat aztán beverem a szunyát. :lol:
puszi.

Kép
Kép
melánia

Melike! De jó, hogy hazajöttél! Sokat gondoltunk rád meg a babádra! Puszik!

Zsu! Drukkok!!!
Renna, jó hogy benéztél! Írj, akármi is történik! Itt a helyed, számon tartunk, hiányolunk ha nem jössz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Meli,
de jó, hogy újra itt vagy!! Milyen jó lesz a saját ágyadban pihenni. Vigyázz továbbra is magatokra. Neked ugye nem voltak rossz kórházi élményeid? Szobatársak stb...

Zsu,
minden rendben lesz. Akkor most beállítás. Még jól is jött ki, mert stimu alatt őszi szüneted lesz. És utána betegállomány, hogy tervezed?

Szimba,
persze tud a főnököm a lombikról, meg a törvényről is (tudod ők is a feleségével az én javaslatomra Dévaihoz járnak)
Nem is az a baj, hanem a kollegák. És itt szokott az jönni, hogy én csak a babára gondoljak ,mert az a legfontosabb. De! Te is ,meg biztos ,hogy a lányok is innen a fórumról lelkiismereti kérdést csinálnának abból, hogy a kollegájukkal kiszúrjanak. Mert a cég nem érdekel, de ha én nem vagyok akkor ők kevesebb szabadnapot kapnak (ki tudja mikor kapják vissza), és azokkal az emberekkel akikkel együtt töltök napi 8 órát nem jó érzés kiszúrni. Persze meg fogjuk oldani valahogy....csak ügyesen kell szervezni és ehhez jó lenne ,ha minden pontosan kiszámítható lenne, meg az sem lenne hátrány, ha legalább a várólistát elfelejthetnénk.....

Meg van még egy leletem Dévisznek. Tegnap voltam hasi uh-n ,minden rendben a májammal, ugyhogy mehetek vissza a hepatológushoz az autoimmun tesztek is negatívak, legalább ez is kipipálva, már nem piszkálhat érte Apánk. Max., közli, hogy fogyjak még mert nem birja a máj a hájt :lol:

Renna,
örülök, hogy találtál egy jó dokit. Gyere majd sűrűbben , és mesélj milyen....mikor műt stb...
Éreztem, hogy fogsz írni a Cirisre és találomra odakattintottam. Bárcsak lottó ötösöm lenne így :)))
Tudom ,hogy jó szándékkal írtál, de tuti támadásnak veszik majd ,kár is elolvasni majd a válaszokat. Valaki itt támadná Déviszt mi is megvédenénk. Feleslegesen ne idegesítsd magad , szerencsére már Te jó kezekben vagy és ez a lényeg!!!!!
miciona

mici drága ari vagy!!!! :D , csak azért írtam mert úgy oda voltak, hogy BA orvosa Vass doki. Mondom persze mert szinte mindenkit lepasszolt csak őt nem, szimba szavaival élve (nem tudom most pontosan idézni), de ebben biztos volt valami marketing fogás is :lol: Legyen nekik nagyobb szerencséjük, mint amilyen nekünk volt vele. És azért bármit is írnak, azért az hogy egy meddőségi szakember nem vesz észre egy endometrózist, pedig volt X uhu meg szonda meg minden, és hogy akkor azok amiket febr.ban látott nálam, nem is ciszták voltak, hanem már ez a gyanú akkor fenn állt. Azért nem mindegy a dolog, mert másként kell a hormon kezelést is alkalmazni...De hát nem az ő pénzük meg erre úgymond feleslegesen, hanem az enyém. Mit nekem holmi potom 100 000 Ft! Ugyan már :))))))

Én én azért tényleg el voltam ám ájulva Vass dokitól, de azért az ami történt vele, felnyitotta a szemem, a homály eltűnt, és most írtam nekik, hogy az éremnek két oldala van ám!!! Ott is van egy csaj, aki nem volt megelégedve Dévisszel és tovább is állt, oké, ez rendben. Én pedig nem veszem fel hogy Dévisz sokszor fáradt, rossz kedvű, nem is csodálom. Nekem nem is ez a fontos (azért nem akarok megint szenya lenni, de Vass doki sem volt velem legalábbis annyira hű de kedves és lelkizős), hanem az hogy tudja a dolgát. Sőt, nekem külön jót tesz majd hogy lesikítja majd a hajamat, mert kell, hogy szigorú legyen velem, akkor biztosan maradéktalanul betartok majd mindent, így sincs valami nagy sörényem, azt a keveset is próbálom megőrizni :lol: :lol:
Lányok, arik vagytok, hogy így "hiányoltatok". :)
Ma megyek este rákszűrésre új dokihoz. Jövő hétfőn ráveszem majd magam a többi vizsgálatra is, de a vérvétel nekem olyan mint másnak valami agyátültetés :lol: , már előző este zsibbad a karom és fáj. Tudom, dinnye vagyok :lol:
Puszi nektek!!!!
renna77

Renna! :lol: :lol: De ari vagy! Most nagyon jókat kuncogtam rajtad. Agyátültetés... :shock: :shock: :lol:

Vass doki korrektségéhez még ennyit: Pénteken mikor voltam Apánknál megjelent egy nőci, hogy a Vass doktorhoz jött. Na, Ágikáék eléggé zavarban voltak...csak pislogtak szegények. Mondták, hogy már nem dolgzik itt. A csajszi meg kérdezte, hogy akkor hol? No, erre végképp nem voltak a "lányok" a pult mögött kiokosítva. Ágin látszott, hogy ő ugyan meg nem mondja, a "kis"Zsuzsa meg nem értette, miért, ő simán elárulta volna...Így aztán még nagyobb zavar keletkezett. (már én is kezdtem hülyén érezni magam) Végül azt mondták, hogy erről nem tudnak és hívja azon a telefonszámon, amin a mai időpontot kapta.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hát, egyáltalán nincs jó hírem :cry: :cry: :cry: :cry: !
Az hagyján, hogy nem kezdhetünk, de Dévai nem is fog addig lombikot csinálni nálunk, amíg nem műttetem meg magam. Nagyon gáz a ciszta és az endometriózis is. Na, akkor most kihez, hogyan tovább? Ugyanis találnunk kell valakit, aki megcsinálja a műtétet. Vagyis, helyesbítek, nem megcsinálja, hanem jól megcsinálja és akkor talán marad valamennyi petefészkem. És valószínű, hogy nem csinálják meg laparral, csak laparotómiával. Teljesen magam alatt vagyok!!!!!!!!!!!!! Most honnan kerítsek olyan dokit,aki jól meg tudja csinálni? Dévait kértem, ajánljon valakit, de nem igazán akart. Az idő is sürget, mert egyre nagyobbak. Laparotómiám volt már és ha nem muszáj, mégegyszer nem kérek belőle. Meg hogy melóban mit szólnának a 6 hét betegállományhoz? És ugyebár, a műtétnek csak akkor van értelme, ha utána lombikra is tudunk menni. De közel 3 hónap betegállományt nem vehetek ki a suliban. Mi a francot csináljak??????? Segítsetek!!!!!!!!!!!!!
Most nagyon összevisszaság van a fejemben, majd holnap leírok mindent részletesen, addigra talán kitisztul egy kicsit.

Zsu
uzsuzs

zsu, nem is tudom mit mondjak :cry:
Hogy érted hogy "marad valamennyi petefészkem" ?
Az előző műtétedet elcseszték? Azért ez durva...

moncsiga: ez már tényleg érdekes....Nem hiszem hogy a csajszi félre értette volna ennyire a helyet :wink:

Lányok ami érdekes info velem meg az endóval kapcsolatban: az a marker ami még jobban megalapozta volna a gyanút, hát az normál értéken belül van, semmi megemelkedés,semmi. Akkor most mi van? De doki azt mondta biztosat csak szövettanból lehet mondani, szóval a lapart nem úszom meg, mert negatív eredmény nélkül Dévisz tuti nem engedi az indulást jövőre sem. Van valami, az biztos meg elszíneződést is látott. De lehet, hogy a hasamban nincs semmit. Hát, ekkora mázlista nem lehetek :wink: Ez nem rám vallana!!!!
renna77

Ja, és túl vagyok a vérvételes dolgon is: 5!!!!! kémcsővel vettek le. Na amikor már láttam a nő a negyedikért majd az ötödikért nyúl...hát, akkor már kiakadtam. Azért remélem mér maradt elég vér a pucámban :lol: :lol:
renna77

Zsuzska,
Ha Renna dokija szimpi neki akkor nem mehetnél Te is oda?

A kolleganőmet 5 éve műtötte dr. Vereckey Attila a Nyírőben. Illetve egy német dokival együtt, aki csak alkalmanként járt Magyaro-ra. A műtét olyan jól sikerült, hogy a lány spontán lett terhes. (és még csak nem is volt állandó párkapcsolata sem).
Ezt a Vereczkeyt úgy ismerte meg (én is találkoztam vele), hogy nálunk a szállodában töltött egy hétvégét, mert ezt kapta (+kaja, +masszázsok) "hálából" egy külföldi pácienstől.
Talán az ő helyére került a Vass doki a Cirisben?? Ebben nem vagyok biztos, de mintha ő lenne az. Rá lehet keresni.
miciona

Sziasztok!

Renna! De azért biztos, hogy maradt vér a pucádban, hiszen itt vagy! Örülök, hogy találtál orvost, remélem minden sikerül, és akkor hamarosan kezdhettek!

Uzsuzs! Ugyan már, más is megy 6 hétre táppénzre!!! Most a leendő babáitokról van szó, nézd meg Renna is talált orvost, aki megcsinálja! A táppénz miatt meg igazén ne legyen bűntudatod, neked most a baba a legfontosabb nem??? És megküzdesz igy is eléggé érte, hogy legyen, nem kell még a betegszabik miatt is aggódni!!!
Azt viszont hadd kérdezzem meg, hogy 14-kor még ott voltatok az intézeben? Mert mi nagyjából akkor érkeztünk, rajtam fekete szoknya volt, bordó garbóval! Te miben voltál? Lehet, hogy láttuk egymást. :wink:

Meania! De jó, hogy itthon vagy! A barnázás elmúlt már? Babócának sok kapaszkodó energi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csomee! Akkor ne jöjjön meg, hajrá spontán baba! :wink:

Miciona! Jó, hogy a májad rendben, akkor csak azt a fránya műtétet kell letudni! Drukk!!!!

Köszönöm, hogy drukkoltatok, azt hiszem jót tett, de azért még ne hagyjátok abba!!! Két baba van továbbra is, ver a szive mindkettőnek, viszont a B baba kisebb. "A" CRL: 10,7 mm, szikhólyag: 2,9 mm , magzatviz átlagos.
"B" CRL: 6,8 mm, szikhólyag: 3,1 mm, magzatviz kevesebb.
Azt mondta Dévisz, hogy a "B" baba még nem biztos emiatt, hogy kisebb, meg kevesebb a magzatvize. De láttam, hogy mindkettejüknek dobog a kicsi szivük, olyan nagyon örülnék, ha mindketen megszületnének! Remélem a kicsi is behozza a lemaradását! Szóval aggódunk tovább, 3 hét múlva kontroll, Utrot el kellett hagynom, de kaptam receptet, ha barna újra kopogtat, akkor újra el kell kezdeni szedni! De ez remélem nem fog előfordulni!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Melánia!
Jó,hogy újra "köztünk" vagy! Örülök, hogy minden rendben!
Szorítok a következő ellenőrző UH-hoz!
Apánkhoz mikor mész?

Moncsiga!
Hát amit írtál Vass dokiról..... Kicsit el voltam képedve! Akkor ez azt jelenti, hogy a csajszi kért időpontot, de Vass nem mondta neki, hogy már ne a Dévaiba jöjjön!??? Naggggyon Durva! :roll:

Kislibus!
Természetesen szorítunk nagyon mindkét babáért! :) 3 hét múlva újra Apánk?! Mikorra van időpontod? Téged sem irányított még a védőnőhöz? Mikor mész Istenhegyire?

Renna!
Szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd! :) A kémcsövekről csak annyit, hogy amikor nekem Apánk felírta az ált. vérvételt + vércsop. ellenanyag nekem a csajszi 6 kémcsővel :idea: vett le! Én kérdeztem is, hogy kitől akar annyit venni, mert hogy bennem nincs annyi! :) Aztán jót mosolygott, lefeküdtem, és már nyomta is belém a tűt! :)

Mindenkinek drukkolok természetesen akinek kell, és akinek nem kell annak is, hátha jól jön! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

Kata:apánkal telefonon értekezünk.Szigorú fekvésre vagyok ítélve 3 hétig.Még a boltig,védőnőig sem sétálhatok el.Pestre meg aztán végképp nem utazhatok.Csak kórházig uh-ra.Még mindig van kicsi barna.De van egy NAGYON RENDES LELKIISMERETES DOKIM aki minden nap megkeresett a kórházban és ő felügyel most rám.Nagyon szeretem,elég nagy rangú doki és nem pénzéhes.Nála fogok szülni is.
Ti hogy vagytok????

miciona:igérem visszaolvasok.Valamilyen műtéted lesz vagy rosszul villám olvastam?
Rossz kórházi élményem az van.De nem a szobatársakakról és nem a nővérekről.uh-os dokiról.Nem találta a babámat egyszer sem.Pedig 3 uh-os szobába voltunk.Én már sírtam,hogy nincs meg a babám mire hívtak egy profi uh-os dokit és ő elsőre megtalálta+az én dokim.Nagyon rossz élmény volt.És ráadásul többször is előfordult ez a 2 hétben.Utóbb már én láttam a babánkat az uh-on ez az arab doki meg nem. :shock: Ki is tanulta akkor ezt?

moncsi:GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ!!!!
rencsi:???
kislibus:neked szintén gratulálok az ikrekhez!!! :lol:
Többiekről vissza kell olvasnom.csomee,uzsuzs stb.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

bejelentkezem, bár olvaslak Titeket mindennap csak nem írtam mert nincs mit.
Várom a 26-át....... Bár most parázom a várólista miatt, de jó lenne ha idén még beférnék egy lombikba és nem karácsony előtt,hanem hamarabb.
Képzeljétek a férjem eredménye ezerszer jobb lett mint az intézetben. Ahol elküldték a KOpához mert hogy ICSI kell és ahhoz kell az ővéleménye is.
Én szegény páromat tömtem vitaminokkal és segített vagy lehet nem ez segített, de Kopa szerint már nem kell ICSI.

Uzsuzs sajnálom ezt a rohadt endot nekem is ez volt. Nekem laparszkópia volt, és 3 nap kórház után egy hetet voltam otthon. Utána nem tudtunk egyből lombikozni mert fájt a hasam de dolgozni ettől azért tudtam. Így biztos vagy benne hoyg ilyen sokat hiányoznál? Mert 2 hét táppénzt minden cég kibír...
Vereckey dokit meg a Fülöp dokiról hallottam hogy elég jó szaktekintély ilyen témában,a gond csak az hoyg elég húzós áraik vannak. A Fülöp doki pl a Nyírőben van magánklinikán.

Kislibus nagyon szupi lehetett az uh. Hugoméknál ugyanez volt nagyon le volt maradva a B baba, de mostanra már szinte egy "nagyságúak" :) Olyan fura nekem még mindig a kis hugom akit ütött vágtam szekrénybe zártam ha rossz volt (persze 20-22 éve :) ) de akkor is olyan fura hoyg babákat vár :)
Mindenkit puszilok, bocsi a szófo...ért :)
Hétfőn délután jön valaki?
madrin

Sziasztok csak gyors bekukk!

Kislibus nyugi nálam a három babánál mindig a B volt kicsit lemaradva, és most ő a legerősebb kb 1 kg-vel nagyobb a másik kettővel. Kis herkules lett! Tudod kicsi a bors de erős! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ercsikati! Köszönöm, a másik topikban irtam! Nem megyek még védőnőhöz, mert apánk babonás (meg pece én is be vagyok tojva), majd a köv uh. után!

Madrin! Nekem is fura volt, mikor a hugom terhes lett, meg nehezteltem is rá. Neki már a második baba a Dorina (lenne, ha az elsőt megszülte volna). Szóval azért nehezteltem rá nagyon, mert az első babát nem tartotta meg. De nagyon jó anyuka, hihetetlen jó érzéke van a babájához, szoptatni si tudta! Nekem is még mindig a kishugom pedig. :wink:
Az pedig szuper hir, hogy mégse kell ICSI, látod ránk is ezt mondták az intézetben, hogy az kell! Persze még mindig nem bizzuk el magunkat.... 26-án irj majd, hogy mi volt!

Melania! Ez nagyon durva, hogy nem látta a babádat! Gondolom milyen vérfagyasztó percek lehettek! Remélem ilyenhez nem kerülsz többet! Külföldi nőgyógyészról meg nekem is van már klassz tapasztalatom... :?

Ági! Köszönöm, kicsit megnyugodtam, mert mindenki ezt irja-mondja, hogy még behozhatja. Csak igy hirtelen olyan nagyon nagynak tűnt ez a külömbség, meg a kevesebb magzatviz is aggaszt .

Kép
kislibus

Zsuzskám, :cry: :cry: sajnálom! Annyira úgy éreztem, hogy azért kínoz a mensi, mert eltakarodott vele a ciszta. Csak ne add fel, jó? Mindig csak egyel nézz előre, csakis a következő lépésre koncentrálj, és akkor könnyebb lesz. Nagy ölelés meg puszi neked!

Renna, ezennel hőssé nyilvánítalak! Micsoda érdekes dolgokat produkálsz ezzel az endoval. Hátha csak valami kis pittyputty, amit sittysutty eltüntetnek és jöhet a baba!!!

Melikém, hát sokszorosan nem irigyellek, de az a fontos, hogy jól vagytok, találtál egy jó dokit is, innen már minden rendben lesz meglátod!

Madrin, örülök, hogy jól felturbóztátok a katonákat! Ügyesek vagytok!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kislibus: Igen, láttalak, pont velünk szemben ültetek. Rajtam, fekete nadrág, fehér ing volt egy csíkos pulcsival. Még beszéltük is a férjemmel, hogy nagyon kis fiatalkának nézel ki :D . Meg is kérdezte a férjem, hogy miért kell neked vérnyomást mérni, mondtam, mert kismama vagy. Mi most egy darabig mi sajna nem megyünk!

Renna: Úgy értettem, hogy sajna akkor a ciszta, hogy nehéz lesz megmenti valamit a petefészkekből.

Most nagyon kilátástalannak érzem a helyzetet, de remélem, nemsokára találunk egy jó dokit!

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs! De amikor majd jöttök megismerjük már egymást! :D Titeket kértelek meg, hogy irjátok alá az uhus papiromat-ezúton is köszi, szerencsét hozott!
Am a fiatalságomat illeti, tényleg fiatal is vagyok, de modjuk átlagban még mindig 5-10 évvel néznek fiatalabbnak. Egyszer szegény páromat lepedofilozták, az nagyon gáz volt.... :x
Most neked csak az egyik oldalon van petefészked? Vagy mindkét oldalon, csak a cista is van minkettőn??

Kép
kislibus

Mi is jártunk Dévisznél, egyelőre még csak készülve a novemberi kezdéshez. Átnéztük a lejárt/megújított/szükséges leleteket és csináltunk egy UH-t. Az eredményét azóta is alig hisszük el. Dévisz az egyik petefészket 17, a másikat meg 24 évesnek mondta. Tekintettel arra, hogy korábban oldalanként jellemzően max. 2-3 tüsző volt, a júniusi mélypontot meg összesen 1 tüsző jelentette, rá is kérdeztem, hogy komolyan beszél-e? Mire ő mondta, hogy mutatja, én úgyis értek már hozzá és elkezdtük számolni a monitoron a tüszőcskéket. Ráközelítés nélkül is 6, illetve 7 volt kivehető, ami egyszerűen hihetetlen! Mindez a 13. cn-on és 12 mm-es, "csodaszép" endometrium mellett 8) A kérésemre átbeszéltük a legutóbbi stimu tapasztalatait és konszenzus volt abban a tekintetben, hogy a lassabb tüszőérés jobb eredményt hozott és az eddigi kudarcok után a hosszabb protokoll jelenthetné a megoldást. Déviszt is teljesen feldobta a dolog, mondta is, hogy "most jól hiperstimuláljuk, mint állat". :lol: Ez persze nem igaz, mert egy jóképű hiperstimuhoz ennyi tüsző kevés, de mindenképpen elérhető egy olyan ösztradiol szint, ami sikerre viheti a programot. A végén közölte, hogy annyira jó, hogy én is bemegyek, mert így azonnal megtárgyalhatjuk a látottakat. Kérdezte Szimbánét, hogy mit tett az elmúlt időszakban, ami ezt okozhatta és a párom közölte, hogy most már állandóan fut, nem csak a stimu alatt. Dévisz - aki ugyebár állandóan a futás fontosságát szajkózza - természetesen nagyon elégedett volt és a lelkünkre kötötte, hogy folytassuk az eddigi életmódot, nehogy abbahagyjuk a pörgetést.
A várólistával kapcsolatban még nem tud semmi konkrétumot. Hihetetlen, de hivatalosan eddig még semmilyen értesítést nem kaptak, csak a híradóból tudják(!), hogy lesz volumenkorlát, de hogy ez intézetenként hány műtét finanszírozását fogja jelenteni, arról egyelőre semmit sem tudnak. :shock: Most itt tartunk és igyekszünk nem elbízni magunkat, mert megannyi pofon után már nem esne jól egy újabb. Szépen, csendben bizakodunk. Dévisz azt szokta mondani, hogy egy erdőben vagyunk, ahol a kiutat keressük. Mi nem egyszer mondtuk már neki, hogy ez az erdő egyre sűrűbb és akármerre fordulunk, ott van egy bazinagy fa. Most végre látunk egy kis fényt és ahonnan a fény árad, arra van a tisztás. (Szimba bölcsességei, VIII. kötet, 9. rész, 1. fejezet.)

Uzsuzs: nagyon sajnálom, hogy a műtét elkerülhetetlennek tűnik. :( Csak remélni tudom, hogy a petefészkeket nem kell nagyon megbolygatni. A lényeg, hogy egy olyan orvost találjatok, aki nem téveszti szem elől azt a tényt, hogy nektek most a gyermekvállalás a legfontosabb. A betegállomány miatt ne aggódj! Amikor az egészséged, illetve a gyermekvállalás a legfontosabb, akkor ezt a gondot igazán nem veheted a nyakadba. Az iskola nem ér annyit, hogy veszélyeztesd ezeket és egy megértő főnökkel ezt meg lehet beszélni. Ha a téli szünet is beleesik abba a 6 hétbe, akkor talán nem akkora gond a helyettesítés.

Mici: én a munkatársakkal ezt a helyettesítéses dolgot úgy oldottam meg, hogy az elején (a sokkterápiát bevetve) megfelelően drámaian felvezettem a helyzetet és azóta ez nem is okozott feszültséget. Cserébe (ha nekem nem gond) nyugodt szívvel helyettesítek és nyaralni sem megyünk pár napnál hosszabb időre, ezzel sem borzolva a kedélyeket. Ezzel elértem azt, hogy bármikor kérhetek egy nap szabit, mert megoldják a helyettesítést. Ha úgy jön ki, mindenki össze-vissza megy dolgozni, de megoldják. 8)

Melánia: üdv. a szabadban! 8) Kíméld magad, amennyire csak lehet. Az az arab orvos nem semmi lehetett. A párod nem kérdezte meg tőle, hogy hogy szolgál a kedves édesanyja egészsége? Iszonyatos felelőtlenség egy ilyen fakezű emberkének megengedni a vizsgálatot, ha azt sem tudja, hogy a monitoron mi mit jelent. Örülök, hogy ennek ellenére minden OK a picivel. 8)

Madrin: gratulálok az eredményhez! A vitaminok tényleg sokat javíthatnak az eredményeken, ezt én is tapasztaltam, még mielőtt az a tetű visszér el nem intézett.

Kislibus: ha jól értelmezem, akkor tegnap Ti ültetek a kávéautomata mellett, Uzsuzsék veletek szemben, mi meg az ajtónál. :D Mivel mi Uzsuzsék várható érkezése után csaknem egy órával mentünk, nem hittük, hogy összefutunk. Biztonság kedvéért Uzsuzsapuval tanúsíttattam az UH vizsgálati papírt és a lakhely félrevezetett. Most ránéztem a térképre és leesett a tantusz. (Uzsuzs lett volna az "áldozat", de pont akkor ment el "messzire".) Amikor Neked vérnyomit mértek, akkor odasúgtam Szimbáné fülébe, hogy mi lenne, ha Te lennél Kislibus, de ez leginkább csak tipp volt, mert konkrétan egyikünk sem emlékezett arra, hogy Nektek is pont szerdán van jelenésetek Dévisznél. Vicces, hogy ott ül 3 pár, akik a neten keresztül nagyon is tisztában vannak azzal, hogy hol tart a másik, mégsem derül ki az ismeretség, mivel a mai napig nem alkottunk egy egyértelmű, fórumos azonosítót.

Moncsi: Tegnap is megjelent egy hölgy, aki Iront kereste. :shock: A legmegdöbbentőbb az volt, hogy szerinte ő mondta Ironnak, hogy a Dévai Intézetbe megy és Iron erre nem reagált semmit, pedig előző nap beszélték meg a konzultációt telefonon. (Persze lehet, hogy a nő vetített.) Zsuzsikáék eléggé zavarban voltak és mondták neki, hogy ha megvan a mobiljának a száma, akkor hívja fel, mert már nem dolgozik az intézetben.

Renna: hátha mégsem olyan súlyos a helyzet. (Talán ezért is nézte be Iron.) Egy endometriózis nagyon különböző helyeken "tevékenykedhet" és abban is óriási különbségek vannak, hogy a műtéti megoldás mekkora területet érint, milyen hamar épülsz fel utána, stb. Szerintem az a tény, hogy eddig alig okozott tüneteket könnyedén jelentheti azt, hogy nem lesz szükség komoly beavatkozásra. 8)
szimba

Szimba,
az bezzeg nem jutott eszedbe, hogy én "meg mondtam" , hogy ez év végén kell próbálkozni????????????
De várom, hogy elkezdjétek és teljesen igazam legyen.:)
Kiváncsi vagyok a long protokol milyen eredményeket hoz...
Szimbánénak nagy gratula a kitartó futó teljesítményért.

Meli,
Szimba mindent leírt amit az arab dokiról gondolok!!!

Kislibus,
nyugi a kicsi is biztos erős és szívós srác/lány.....:)
miciona

Simba! Mi ültünk az automatánál! Ez tényleg vicces! :lol: Már mindjárt összejövetelt is szervezhettünk volna! Neked meg nem semmi megérzésed van! Lehet, hogy kéne topikos kitűzőt csinálni, és az intézeben felrakni! Alig döbbennének le az ott dolgozók! :lol:
Nektek a novemberi kezdéshez hajrá! Ez a sok tüsző nagyon jó hir, remélem szerencsét hoznak nektek!

Kép
kislibus

[quote="miciona"]S írta:micionazimba,
az bezzeg nem jutott eszedbe, hogy én "meg mondtam" , hogy ez év végén kell próbálkozni????????????

Dehogynem! Korábban a párommal beszélgettünk arról, hogy milyen érveket hozunk majd fel Dévisznél annak érdekében, hogy a novembert semmiképp se bukjuk el. Felvetődött, hogy a horoszkópunkra is hivatkozhatnánk, de jobbnak láttuk, ha ezt az infót inkább megtartjuk magunknak. :D Dévisz úgy fogadott minket, hogy két nappal ezelőtt eszébe jutottunk és ez nem lehet véletlen, biztos valamiféle telepátia. Ez kedves volt tőle és ezek után nem lenne jó átkerülni az "úristen, ezek már megint itt vannak" kategóriába. :lol:

Kislibus: őszintén szólva csak azért voltál gyanús, mert Te már a szíved alatt hordod a piciket, de még semmi sem látszik ebből, tehát ha a "gyanúsítottunk" aktívan fórumozik, akkor csakis Kislibus lehet. A mutatvány ott bukott meg, hogy semmi garancia nem volt arra, hogy Te is írsz ebbe a topicba. Ezért nem is jutottunk közelebb a megoldáshoz.
Ha jobban belegondolok, tegnap tényleg ki kellett volna tölteni egy lottót. Szimbáné javasolta is, de valahogy elfelejtődött.
szimba

Sziasztok!:-)

Szimba, még ma is lehet lottózni.....:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok!

Zsu: Nagyon sajnálom! :( Szar érzés lehet, tudom. De az elöttem szólókhoz hasonlóan, csak azt tudom mondani lépkedni kell előre mindig csak egyet, lépésenként haladni. Nagyon szorítok Neked!
Kitartás és még egyszer kitartás! Meglesz a kitartás gyümölcse ebben biztosak lehetünk! +++++++++++++++ Tesónak is drukk!
A beteg szabi miatt meg ne aggódj, az iskola meg fog várni, majd helyettesíteni fognak. Biztos meg tudják majd oldani. puszi!
emerenc

Szimba! Bizony lehet lottózni még mindig. :wink: Bár én a szerencsét úgy értettem, hogy olyan legyen mint nekem. Egy hónappal ezelőtt még nagyon lebiggyedt volt a szám, és most mégis láttam dobogni a szivecskéjüket! Persze a vége még messze, én csak akkor nyugszom majd meg, ha itt lesznek a kezemben!
Szóval legyen végre ott a babátok-babáitok másfél hónap múlva!!
:D

Egyébként ami vicces volt, hogy nekem is az járt az eszemben, hogy vajon kik lehetnek ott aznap a fórumról, de nekem nincsenek ilyen jó megérzéseim. Van akiket már többedszerre is látok ott, már minden olyan ismerősnek hat.

Kép
kislibus

Melánia: Örülök, hogy otthon vagy már és jól van a babád! Vigyázz magatokra és pihenj!

Nahát Szimbáné! 17 évesnek lenni! Nem semmi! :D Egy kis lelkesítést kaptam, mert az elmúlt két napban ellustultam, de most már mindent bele! Én is 17 éves petefészket szeretnék! :lol:
Drukkolok Nektek nagyon! Óvatosan bizakodjunk! :wink:
Ennek sikerülnie kell és kész! :D HAJRÁ!++++++++++++

Renna: Jó, hogy itt vagy és olvasunk Téged! Már gondoltam Rád, hogy mi lehet Veletek! Az nagyo jó, hogy sikerült egy dokit találni aki elvégzi a műtétet! Mennek a drukkok! +++++++++
emerenc

Kislibus: Minden rendben lesz! Ági példája nagyon biztató! Útol éri B baba a Tesóját!
Legközelebb tessék kislibus kitűzőt viselni! :lol:
Szimbáék egy plüss cicát, vagy oroszlánt tarthatnának a kezükben! :D

Miciona: Mit kell tenni ahhoz, hogy nekem is egy évvégi sikeres kezdést "jósolj" ? :lol:
Drukkolok, hogy a sikeres műtét után kezdhess és nyerhess! :)

A 2010es év a gyermekáldás éve lesz!
Ez Emerenc jóslata! :)

Mindenkinek Drukk! ++++++++++++++++++++++
emerenc

Kislibus, Szimba: Ez tényleg tök furi, hogy tök sok mindent tudunk egymásról, ott ülltünk egymással szemben és mégsem tudtuk, kik vagyunk :D . De majd legközelebb már megismerjük egymást!

Kislibus: Megvan mind a 2 petefészkem, csak az egyik petevezeték hiányzik, amit a 2 évvel ezelőtti műtétnél vettek ki. A bal petefészekben van 1 db 45*33*35-ös ciszta ( valószínű endometriózis ) a jobban pedig 1 db 77*33*47 ( valószínű ez is endó).

Szimba: Viszont, akkor mi már januárban is találkoztunk, lehet? Nekem úgy rémlik!

Én is hallottam, amikor tegnap Vass dokit kereste egy nőci, a lányoknak a púlt mögött elég kínos volt és a nő sem tudta igazán hová tennei a dolgot.

Ma már kicsit nyugodtabb vagyok! Viszont azt eldöntöttem magamban, hogy addig megyek, amíg valaki laparral meg nem csinálja a műtétet. Nem megyek bele még egy laparotómiába! 2 éve végigszenvedtem, nem volt egy leányálom, sőt, szörnyű volt, pedig nem vagyok kényes, de nehezen bírtam. Most ezerrel kutakodunk, hogy találjunk egy jó szakembert. Ha tudtok valakit, nagyon szívesen venném!

Madrin: Laparotómiánál, ami egy olyan vágással jár, mint a császárnál, kell utána a 6 hét betegállomány. Azért nem mindegy, hogy 2 vagy 6 hét betegállomány! A 2 jobban hangzik!

Melánia: Üdv újra itthon! Pihizz sokat és nagyon vigyázz magadra és a babóra!!!!

Moncsi: Tegnap úgy érezetem vége a világnak, de mára változott minden! Dehogy adom fel! Eszembe sincs! Ha már eddig eljutottunk és ennyi mindent végig csináltunk, akkor ez még igazán belefér. Mindent megteszünk egy kisbabóért! MINDENT!

Zsu
uzsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: