Kírus!
Akkor a természet megoldott a türelmetlenségeteket, és rákényszerített arra a 3 hónap várakozásra. Utána meg jött a tökéletes kis petécske
Melisch!
Jaj, szegénykém. Nem is csodálkozom, hogy ennyire eleged van mindenből. Miért is kell egyeseknek ennyit harcolni?!!? Azért itt a cél előtt semmiképp ne dobd be a törölközőt, kérlek! Kitartás, és jó lenne, ha a szüleid sem idegelnének most, amikor inkább nyugira lenne szükséged, és a közeljövőre kellene koncentrálnod!!
Dia!
Szegénykém, nem akartalak a vallatófal elé állítani, de azért jó olvasni részletesebben rólad. Ezt a ciklus dolgot nem tudtam (lehet, hogy írtad, de én sem voltam magamnál egy ideig - okokat már megírtam). Mit viccelődik itt össze-vissza piroska. De hátha akkor most tényleg visszaáll. Ez a barnázgatás lehet, hogy a betegség miatt volt. Nekem is ilyen bajom volt tavaly, és nekem lett is belőle egy kemény mellhártyagyulladás, aminek végül köszönhettem (valószínűleg) a téli vetélésemet. Dupla adag antibiotikumot írt fel a doki, hogy nehogy átmenjen a tüdőmre is. Még jó, hogy van munkátok. Ilyenkor is ilyen sokat állnak oltár elé? Meddig tart a dömping?
Laptetőhöz pedig gyorsan társuljon is egy kis "következmény"!
Jaj, én annyira örülök hogy megjött. Ilyen sem volt még soha, hogy ennyire örüljek egy mensinek

ÉDESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!
Kis mosolyalbum, bár még tudom hogy ez nem tudatos.
Hazaérkezés után!

Még a kórházban.
Igazi pasi, már most!!!!
Imádja a kis lámpáját.
Szerelem első látásra!
Panna pihizik.