Sziasztok!
Na este csak nem értem ide, párom itt ragadt a gépnél.
Amit megjegyeztem az előző oldalakról:
Autósülés, nekünk ilyen van, igaz örököltük, mi nagyon szeretjük, a kocsiba is könnyű bekötni( kb mint a hordozót) lehet dönteni, ha elalszik a ded, na egy szóval jó.
http://janeshop.hu/018-kg-racing-c-23_61_69.html
A bőrgyógyász, csak annyit mondott nem lehet tudni, mitől van, amíg a tünetek el nem múlnak, vizsgálni sem lehet (ezt nem is értem).
Azóta teljesen elmúltak a pöttyök, szerencsére. Csütörtökön megyünk vissza nem tudom mit mondanak.
Andy, az éranyajegy, más néven haemangioma,. Egy kis piros kidudorodás van Johanna alsó ajkán, nem feltűnő, azt mondták, idővel felszívódik, már látszik is hogy kezd szürkülni a közepe.
Jók az esküvős képek, nagyon csinik vagytok, tényleg hasonlít Brad-ék lányára. A képek alapján is látszik milyen nyugodt, simán szunyál a templomba (ha jól láttam) na az én lányom ilyet nem tenne.
Nagyon frankó a babaszoba, párod nagyon ügyes. Nálunk a kiságyat renoválta meg(használtan vettük) úgy hogy mindeni azt hitte új.
Dalma, nagyon ügyi Panna baba, hogy már elindult. Drukkolok hogy csak egy röpke rosszullét legyen. Éjszaka én is hagyom, ha csak nyekereg, akkor nem megyek be hozzá és áltba vissza is alszik, ha nagyon rákezdi akkor szopival alszik csak vissza.
Johanna is nevet ha pukizik főleg ha a kádban.
Ditta, elég vadregényes ez a liftes sztori, én is féltem volna tuti, amúgy is utálom a lifteket.
Csuri, „Nagyon jók a képek Gyuláról” !!!!!!! Nekem se esett le először. Gratula a dobogó szívecskéhez, elfogott a nosztalgia. Nagyon édes Katus ebben a sisakban.
Mammuci, aszta, nagyon szuperek ezek a képek, le a kalappal
Vera, szia, mi még nem találkoztunk, követtem nagyjából az eseményeket, ami veletek történik. Nagyon sajnálom, tényleg nem semmi krapek az ex-ed. Kitartást neked! A
hozzászólásaidból kitűnik, hogy milyen erős nő vagy, tutira megoldasz minden problémát.
Nagyon jó vásárt csináltál. Mennyit változott mostanában Iza, szép kislány. És hogy tűrte a vásározást?
Akíra, nagyon jól néznek ki a torták, biztosan örült neki Kyra
Katica, Örülök, hogy Léna „megjavult” reméljük megtartja eme jó szokását
Sajnálom a betörést. Télleg kellene vmi nagydarab gyerekbarát kutyus.
Sky, sajnálom a történteket, ahogy írtad is „majd legközelebb”
Évi, szerintem ne aggódj Lilla súlya miatt, inkább örülj hogy jó az étvágy, én mindig úgy tömöm a kölkömbe a kaját, az sem a legjobb, bár eszik, csak nem akar megülni a székbe, mindig menne, oda kell készíteni mindenféle játékot és szórakoztatni kell, közbe meg etetni ááááá, nem egyszerű.
Szupi a baby autó, ilyet mi is szeretnénk majd.
Honey, sajnálom a nehéz éjszakákat, majd megoldódik ez is, legalábbis én mindig ezzel vigasztalom magam. Én is azt hallottam hogy a lézeres műtét nagyon hatékony, utána szinte tünetmentes.
Judit, szia, nagyon helyes kislány Blanka.
Kata, jobbulást Kevinnek.