Nyuszi!
Igen, ők is az Istvánban, és ők is Gasztonyinál! Köhöm...köhöm...

.
Boo!
Nem csalódtam

.
Vajszínű, velúr bútor?!?!?! Te gyereket mertél egy ilyen mellé szülni?!?!?

Ez olyan mint benzines kannába petárdát dobálni! Max, féléve van hátra a kanapétoknak

.
Köszi a cicisztorit

! Én tudtam a hegekről... Kb ennyi, ami visszatartana. Majd megátjuk, mi lesz belőlük pár év múlva

.
Milloói Vénusz 6 gyerek szoptatása után
Szinészek:
Bond nyomta először priviben Leo-t, Orsi meg Nicole Kidman-t.
Leotól az Ez a fiúk sorsa, Part, Tégla, Kapj el ha tudsz...kötelező
Katy!
Én nemhogy kiviszem, de mostanában napközben kint alszik

! Imádja! Gyakorlatilag csak az orra látszik ki a harci szundszerkóból, de inkább, mint hogy megfázon. (Pelus, hosszú ujjú body, melegítőgatya, pulcsi, zokni, termonaci, termokabát, cipó, sapka, kapucni+meleg takaró+pelenka az arca előtt)

. A múltkor felsírt, és akkor vettem észre, hogy melege lehet. (odasütött a nap) Szerncsére megizzadva nem volt, így kitakartam, és aludt is tovább
Norkili!
Alvás

. Nincs tippem sajnos....
Conversano!
Ééééés igeeeeen! Világítós cumi! Egyszer írtam, hogy fel kéne találni

! Csak mi éjszaka nem cumizunk, így nem ástam bele magam a témába

.
Bond!
Ha a sérókból indulok ki, én ennél a sorozatnál még tuti nem éltem
Botond ma kapott szurit! Cselesek voltunk: bekészültem szopira, szuri be,és mire felocsudhatott volna, már tele volt a szája csöccsel, így lesz@rta a szurit

. Lefekvéskor volt egy kis hőemelkedése, adtam neki egy fél Germicid C-t. Már nem is érzem melegnek
6520g, 68 cm, feje 42cm. Egyszer írtam vmit erre vonatkozóan talán Ancsurtinak, de hülye vagyok, mert 38-as fejjel született, nem nagyobbal, ahogy emlékeztem

.
Botond kapott ma egy 120*120-as járókát, baromi tágas, és imádja! Meg én is

!
Ja tipp: ha valaki még szeretne majd időnként járókát használni, az hamarosan vesse be (főleg, ha emelhető a magassága), mert különben később már nem lesz rá sok esély. Nálunk Botond sokat volt az utazóágyban mindenféle játékokkal, meg leporellokkal,és nagyon szereti, így neki ez nem vot nagy váltás, sőt ebből még ki is lát

. Holnap csinálok róla képet

!