A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Bababi: még jó hogy nem lett komolyabb baj. Nem csodálom, hogy Kristóf megijedt.

A sinupret cseppet én is minden gond nélkül adtam be. Na nem olyan arcot vágott, mint aki kér még...

banokla

ééééééééééééés aki azon drukkol hogy Nico egyedül mászik a kádba: Kép ma már eddig jutott :lol: :lol:

Kép csíkosfejű (csak hogy látszódjon van már kicsi hajunk is :P)

Kép és aztán ki.... :lol:

Kép mai manó

Kép és végül egy álmos csillagharcos tigrissel kézenfogva

éjjeli műszakból Nemlajos (akinek gratula a kresszhez-elfelejtettem :oops: -) most sem lesz?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: nem :D
(fene a függő fejem, egy pillanatra visszanéztem, de ennyi, már mentem is! Baromi jó a meccs!)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

milyen meccs? :?

KépKép
KépKép
adryn

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

na persze, mikor nincs áram, akkor meg pörögtök, mi??? :twisted:

ide nekem ezt a Nico gyekeket, hadd zabálom meg!!!
Adryn, ha jössz haza, ugye talizunk!!!!

Nemlajos
:lol: :lol: :lol: én nem bánom, hogy ilyen függő vagy!!! meg ahogy látom, hogy beindult az élet, a többiek sem!!! 8)
Döme egy tündér a képeken, nagyon cuki feje van! :D kezes kép ütős!
én fiam sem csinál semmit a guruláson kívül! és most én is megnyugodtam, hogy ennyien vagyunk.. :oops:

ha tudnám, hogy mit akartam... :roll:

ja, megvan!

Katka
köszi, pont ma próbáltam én is a kézi verziót, és azzal nekem is jobban ment. persze a kezem meg jó fáradt... :roll:
további jobbulást!

Gabka
Lili baba nagyon édes! és huncut!!! :wink:

Bababi
hű, vigyázz magatokra! Kicsit később még megpróbálhatod megint, hátha elfelejti az élményt.

Banolka
Krisztián maci is nagyon aranyos!!!

du. 4-ig nem volt áram... úgyhogy ebéd után elindultunk plázázni, mert fáztam. voltunk gyógyszertárban meg boltban. meg találkoztam az exemmel :D dumcsiztunk egy jót. Máté meg mintagyerek volt közben, el is ájult tőle! 8)

Kukli
jól ment, kicsit szégyenlősködött saját bevallása szerint :lol: nem tudom, mikor kapjuk meg a képeket, de nagyon kiváncsi vagyok ezek után... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

köszi Erpé :D

akkor ezek szerint én vagyok egyedüli focigyűlölő ebben a csapatban.. most mikor időm van senki sincs itt.. ja persze pasiztok meg meccseztek meg keresztanyuztok...
ma hívott anyós vacsizni, (egy azok a 2havonta egyszer gyere át látni kéne már az unokámat téma) de k..ra nem volt kedvem úgyhogy gyarapítottam a tésztaevők táborát Csibbféle tonhalas-spenótos tésztával annyi különbséggel hogy nem tettem be a sütőbe mert nagyon éhes voltam és nem utolsósorban lusta is elmosni még egy edényt :oops: :lol: . Nico is hasonlót evett persze babásítva, tejszín helyett anyatejjel és tonhal, fokhagyma és bors nélkül. viszont marhára élvezte hogy most nem turmixoltam hanem csak összevágtam a tésztát (durum) és rendes (kicsi) villával kapott enni :lol:

én egyébként nagyon sok elnézést kérek mindazoktól akiknek nem reagálok a képeire.. (meg tom sok minden másra sem
:oops: ) szita az agyam, sokat írtok, és mire elolvasom a felét elfelejtem.. és ez nem mentegetőzés.
(nem vagyok Nemlajos aki képes visszaolvasni tizennemtomhány oldalt és képes mindenre reagálni... ((máig rejtély számomra hogy csinálja... )) :P )
de minden baba mint már írtam édes, aranyos és gyönyörű , de télleg mikor Nico alszik a lakást próbálom rendbetenni.. meg magamat (mondjuk az epilálás mindig addigra marad mikor Mic is itthon van) ne harizzatok, de tényleg zéró segítségem sincs, teljesen egyedül vagyok ebben a 2 hétben Nicoval. (ha meg itthon van Mic azért maradozom el :oops: )
bakker mit össze magyározkodom... ahelyett : NINCS IDŐM ÉS KÉSZ... :lol: akinek nem tetszik ne olvasson ( de én azért xarul érzem magam)

kéne mennem aludni, de ilyenkor én olyan friss vagyok........ bezzeg reggel fél 6-kor............................. :evil:

KépKép
KépKép
adryn

Csibb...: hát kocsim nem lesz mert reppenünk (és muternak nincs jogsija) de azért megpróbáljuk valahogy összehozni a talit :P
milyen EX????????

KépKép
KépKép
adryn

én is vagyok egy kicsit.

adryn semmi gond néha én sem ragálok mert elfelejtem, vagy nekem sincs időm visszaolvasni. ráadásul egyedül vagy nicoval, háát nem lehet könnyű, igaz az én párom is sokat dolgozik de legalább egy picit tud segíteni ha itthon van

bababi vigyázz magatokra :shock: :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

adryn: a kellékekben a jegyzettömböt, vagy hogy nevezik ezt a wordben, szóval azt használom :D:D:D Semmi csel, nincs memóriám, pár hete rákaptam erre, olvasok, és másik ablakban rögtön reagálok, aztán formázok (ezért nem tudtam sokféle szmájlit betenni, a babanet csak a végére engedi). :lol: :lol: :lol: 8)

a meccsel kapcsolatban: Hát tudjátok, én a neten egy olasz közvetítésbe is belenéztem. És a szpíker a magyar 3. gólnál úgy üvöltötte a gólt, mintha ők rúgták volna nekünk!
Anno Szepesi idejében lehetett ilyet hallani a magyaroktól. Tudjátok, hogy góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól (meg még jó hosszan).
Azóta (itt is) megy a nagy kesergés, nem is csodálom, hogy ott tartunk, ahol.
Nagyon jó kis meccs volt! :)
(3:4)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, adryn, hogy időm hogy van? Hát este már Döme alszik. Egyébként meg a gyerek kárára, ezért is nem nagyon jövök nappal (remélem).
Erre ma jól rájöttem (volna, ha nem tudtam volna amúgy is).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tényleg sokat írtatok, én meg fáradt vagyok úgyhogy most csak néhány képpel jövök :oops:
Illetve dehogy, szülinaposoknak Sok Boldogságot!!! :D

Na és a képek:
Így sétáltunk tegnap Nimróddal a hátamon :D Ez a régi-új hordozós kabátom. Egy régi kabát átalakítva :wink:
Kép
Bulcsú ilyen magas tornyot tud építeni 8)
Kép
És a meglepetés. Nimród ma megmutatta, hogy ő aztán nem fog lemaradni a testvéreitől a fejlődésben, belehúzott rendesen :D
Kép
Lejjebb is raktuk gyorsan mi is a kiságy alját.
De aztán lecsücsent és jött a sírás.
Kép

Ma nagyon rossz esténk volt. Panna szokásos hisztijét adta elő, csak azért mert hazajöttünk és megkérdezte hogy bekapcsolhatja-e a tévét,mi meg mondtuk hogy nem és jött is az egy órás hiszti, üvöltés, veszekedés, kiabálás... :cry: Közben Gábor rohangált a Wc-re :oops: valami vírust kaphatott el, mivel én sem vagyok ilyen téren tökéletes. :? Szóval kész voltam este.
Katka, Csibb, Erpé, meg akinek nagyobb gyerkőce van. Nálatok is szokott ilyen lenni, hogy semmi baja a gyereknek, de mikor hazaérünk akkor nekiáll mindenen hisztizni, de komolyan mondom hogy szinte mindig és mindenen :shock: És mindig akkor amikor hazamegyünk. Ha anyóshoz vagy anyukámékhoz megyünk akkor semmi. Vagy mi csinálunk valamit rosszul? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica
ma Fanninak is elég rossz napja volt itthon, de ő most az unokatesója miatt volt hisztis, ma pikkelt rá... :roll:
egyébként szeret hazajönni, és itt lenni. nem szokott hisztizni.
passzolok erre. ha valamire nemet mondok, ő is nyavalyog egy ideig, meg próbálkozik, de aztán én elég rövidre zárom ezeket a vitákat... tudja, hogy úgy sem ér el vele semmit, csak felidegesít. úgyhogy még előtte kérem, hogy hagyja abba, mielőtt bekövetkezne, és általában komolyan veszi.
de azért az ovihatást érzem, nehezebb vele sokkal, mint előtte... :roll: hiába, elles egy-két fortélyt a többiektől... 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

azt a kabátot nem értem... amiben Nimród van, az a kabát része? és azt hogy csináltad, ha igen?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja és még a kiflicsücsökre akartam írni!!!!!

tegnap én majdnem megöltem a kisfiam egy kis perecdarabbal... szóval óvatosan lányok!!! lenyelt egy neki nagyobb darabot, megakadt a torkán, és nem kapott levegőt, kiszedtem a hordozóból (kocsiban voltunk) ütögettem a hátát, semmi, aztán le kellett nyúlnom a torkán, kampóujjal, szegényt kicsit meghánytattam, de kijött... úgyhogy én soha többet, amíg nincs rágófoga!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

vica, láttam ám a mamamin ezt a képet! :D Nagyon jó!
Összecipzározható a pótlás?
Én is szeretnék, a kabát is megvan, úgyhogy hamarosan bejelentkezem Veronikánál (egyelőre egy hetes határidővel vállal, az jó).
Hol lakik? Hátha legalább a postaköltségen tudnék spórolni :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb, a mamamin egy lány csinálja, polárral pótol (a technikáját már értem, csak megtenni nem merném :D).
Képek alapján nagyon jól dolgozik, és ötletes!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát expasi. a régi nagy Ő. 4 évig voltunk együtt, 1990-es években kisebb nagyobb megszakításokkal. (ez de jól hangzik a 90-es években! :lol: :lol: :lol: ) azóta is jóban vagyunk, telefonon havonta-kéthavonta tuti beszélünk, találkozni csak ritkán szoktunk, ez is hirtelen ötlet volt, mert pont beszéltünk és pont közel volt ő is a MOM parkhoz, ahol én voltam. és megittunk egy facsart gyümölcslevet, közben dumáltunk.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Húú Csibb ez ijesztően hangzik.
Én sem merek adni neki semmi darabosat, főleg azután hogy én Bulcsúval voltam kórházban félrenyelés gyanúval, a gyümölcsbe turmixolt kekszdarabka ijesztett meg, nem vitte le rendesen a gép. Persze nem volt félrenyelés, de akkor én úgy megijedtem hogy utána neki szerintem majdnem egy éves koráig nem mertem ilyen kiflicsücsök méretű dolgot adni a kezébe :oops:
Én mondjuk csodálkozom és csodálkoztam eddig is azokon akik ilyen korán adnak pl. kiflicsücsköt. :roll:

Csibb ezt a kabátot úgy csinálta egy lány a mamamiról. Szétvágta hátul és betoldott kétoldalra egy bordó polár anyagot, a kabát anyagát pedig visszavarta középre. :D

Hiszti: én nem is értem Pannát. Olyan okos tud lenni, de néha elmegy az esze. Pedig tanulhatna már a dolgokból. Az a fura nekem hogy nincs átmenet, valamire nemet mondunk és kapásból jön az üvöltés :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

jaj, csibb :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na tényleg jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és az nem húzza le a kabátot???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

mármint a gyerek nem húzza le a kabátot, és fojt meg az eleje???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos, ez nem összecipzározható. Akkor középen kellett volna toldani. De nem is akartam olyanra. Igazából ha ebben viszem Nimródot akkor úgysem adok rá overált vagy csak egy vékonyabbat, és ha össze akarnám cipzározni közben a kabátot, mert mondjuk nem veszem fel a hátamra, akkor meg kevés neki már a ruha. Szóval nekem ez így praktikusabbnak tűnik.
Ja és nem mellékesen a férjem lefogyott, úgyhogy szerintem rá is jó most ez a kabát. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nem húzza, hát a toldás miatt van helye.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

na én is megyek, mert persze most nem kel a fiam... de ahogy lefekszem, fog! :twisted:
férj még nem ért haza a meccsnézésből. gondolom ő is mindjárt itthon van.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na már túl is vagyunk rajta... jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Off: teljesen kész vagyok. Zsoltinak fent kell dolgoznia 2 napig még, anyósék meg elutaztak, hip hopp. Nulla a segítségem, úgy volt kitakarítanak, de elmentek, az eszükbe sem jut segítsenek vigyázni Botira míg pakolok. A konyhát kéne ma összeraknom, 16 fok van kint (nincs fűtés), oda nem viszek ki 2 gyereket. Anyu dolgozik, tök egyedül vagyok, főznöm is kéne, és ha ma nem megyek el Botival sétálni, megint nem fog aludni, akkor meg tuti begolyózok. Zsolti elfelejtett hozni ragasztócsíkot, anélkül nem tudom a dobozok alját sem megerősíteni, ha véletlen aludnénak a gyerkekek együtt.
Asszem am kétségbeesett napom lesz. Kikapcsolom a géet, azt kiborulok.
Bocsi.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kitartás Kukli!!! Ha közelebb lennénk már mennék is segíteni :wink:
Nem szép dolog hogy nem segítenek anyósék :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli Ne kapcsolj ki! És kitartás! A dobozok meg megvárnak! Pihenj egy kicsit! Ülj be egy kád vízbe és relaxálj!

Kép

Kép
rszg

Köszi! Megráztam magam, és 2 bnőm beszerveztem. De. viszem a szomszédba Botit, du. jön bnőm és 1/2 5-ig ő vigyázz rá! Anyu bár rengeteg gondja van (holnap jön haza bnője kh-ból aki már lábra sem bír állni (rákos), nagyapámat kidobta a bnője akiért 73 évesen elhagyta 16 éve a nagyanyámat (a csaj előtte mindent magára iratott, a vicc kedvéért ő is 86 éves), dolgozik, és a néni akit ápol elég rossz állapotban van), de eljön holnap de. vhogy. Kicsit megnyugodtam. Csak Kata alszik még mindig! :shock:
kuklika
Budapest VIII. kerület

HU Kukli De szemét ez a vénasszony! És hogy iratott rá mindent a nagyapád! Hogy mik vannak! Nem lehet valahogy visszacsinálni? Nem mi?
És ügyes vagy, megoldottad! Mióta alszik Kata?

Kép

Kép
rszg

hű, kukli, a nagypapádnak elég furmányos barátnője van :shock:
Ezek szerint most 89 éves a nagyapád? :shock:
És még milyen aktív szerelmi élete van! Nahát!
Neked meg gratula a szervezésért, Te is ilyen vészhelyzetben főnixként viselkedő személyiség vagy, mint én, hogy előbb belehalsz a feladatba, aztán pikkpakk megoldod :wink:

vica, most veszem észre, hogy Nimród is FELÁLL!!! :shock: Annyira belelkesedtem a kabátodon, hogy a többi képet meg sem néztem :oops:
Jesszus maris! :D

Kiflicsücsköt meg azért adtam, hogy anyósék ezzel ellegyenek (nem a gyerek :D), én itthon nem adok neki, se kenyérhéjat, de így nem volt téma a húsleves, meg a narancslé, meg a többi hülyeség 8) :roll:
Egyébként mindig valaki kezében volt, és csak szopogatni hagyták (mondtam is, hogy ezt itt csináld gyerek, amíg még van, aki megment, mert én otthon biztos szívinfarktust kapnék, ha fulladozni kezdesz! :twisted: )
A középen cipzározható kabátot én nem azért akarom, mert nem biztos, hogy végig rajtam lesz a gyerek, hanem mert nem biztos, hogy MINDIG rajtam lesz.
Kabátom meg egy van (lesz) 8)
Ééééééééééérteeeeeeeeeeeeeeeed?! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, majd este jövök (háháhá, megnézem, hogy mikor lesz nekem este... fogadjunk, hogy 2 órán belül :D)

Apropó! Nektek is kell menni 8 hósan dokihoz? :shock: Minek? Ha se oltás, se semmi???

Hja, és nem válaszoltatok: HOGY ADJÁTOK A MEGGYET? botmixer? Vagy passzírozva? Nem okoz gondot a héja?
(emiatt úgyis be kell néznem délig, mert ezt kap ma Döme, a meggy pedig magvalva van lefagyasztva)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

úgy látszik ez egy ilyen nap...
én is itt bőgök már negyed órája...
míg elvittem Fannit az oviba, addig a férjem, a hajnalban keservesen lefejt 50 ml anyatejet egy laza mozdulattal kiöntötte a mosogatóba... :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:
teljesen kiborultam...

Nemlajos
a meggyet én simán botmixereztem!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos Én még nem adtam meggyet, azért nem válaszoltam. Máté az édes dolgokat szereti, még a krumpli sem csúszik le neki más zöldséggel, csak ha édes.

Csibb Ne sííííííííííííííííírj! Bár tudom, milyen nehéz! Kitartás! Mondjuk én is sírnék!

Kép

Kép
rszg

csibb, jézus!!! :shock:
És milyen megfontolásból??? :shock:

Nálunk se túl jó ez a nap, kiderült, hogy egy fillérünk sincs, pedig egy deka párizsit sem vettünk a Zuram fizujából. Csak 70-et el kellett tankolni... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kitartás lányok!!!!!!! Süt nap, mindenki legyen vidám!!!!!

Kukli, jól megoldottad a dolgokat! Elismerésem! Kép
Öregasszony nem semmi basszus. :shock: :shock: :shock: És papádnak nem maradt akkor semmi???

Vica, Nimród is beállt a felállt babák sorába! Nagyon aranyos!

Adryn, Nico akkor már egyedül fürdik????????????? 8) :lol:

NEmlajos, még én sem adtam meggyet, de van lefagyasztva, úgyh kéne adni. Egy bnőm leszedte a héját. Hát nemtom, tök macerás úgy. ÉS tényleg, párkapcsolati válság nem volt az egy hét alatt??????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hűű, Csibb, szegény. :shock: Hogy gondolta ezt? :evil:
Belegondolok, én meg tegnap éjjel a csapba fejtem bele a drága nedüt :oops: De nem lett volna hova eltenni úgy hirtelen :roll:

Vica, Nimród ügy, a kabátod meg tuti. Ez az amit hirtelen megtaláltál? :)

Nemlajos, szerintem meggyet nem kell lehámozni.

Adryn, szerintem senki sem képes mindenre reagálni, emiatt nem kell mentegetőznöd :wink: Na jó, esetleg Nemlajos, de még ő sem mindig :wink:

Kukli, sajnálom a gondokat, de tudtuk, hogy ügyes lány vagy te és megoldod! Én is ajánlkoztam volna, de utazunk holnap reggel, addig mosás, vasalás, pakolás... Ééés! Fejrecsapósszmájli! Mi amatőr szülők, eddig eszünkbe sem jutott, hogy egy féléves gyereknek már lehetne játékot adni a fürdőkádban. :oops: (Gondoltam majd ha ül, akkor) Szóval köszi az ötletet, bejött! Igaz, tegnap is kortyolt egy nagyot, de a hiszti elmaradt most :lol:

És már akartam írni többször is, hátha feldob egy kicsit, Julcsi nemrég megkapta élete első babáját apukáméktól, és apukám úgy adta át neki, hogy Julcsika, ezt itt Tekla baba :D Hogy honnan jött neki, azt nem tudom (a kedvenc fiúneve az Ubul), de rögtön eszembe jutottál. És már fotóval is tudom illusztrálni:

Koncetrálok:
Kép

Hátrafordulok és próbálom megkaparintani:
Kép

Sikerült! Julcsi és Tekla baba
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nemlajos 70-et tankolni?! És már este van :wink:

Kép

Kép
rszg

Zita Nagyon aranyos Julcsi a babás képen! És azok a fogacskák?! Továbbra is...

Kép

Kép
rszg

Tehuti, itt semmi napsütés nincs, pedig már felszállt a köd :x

Rszg, Julcsi is csak az édeset eszi, ez elég gáz nem? Hogyan fogunk ezen változtatni? Bár tudom, még nem késtünk el semmivel, de kicsit izgulok emiatt. Én is sok édeset eszem, már biztos az anyatejbe megszokta az édes ízt :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

hajnalban tápszert kevertem be, mert már nem volt anyatej, és megitta Máté a felét. és azt a felet, ami megmaradt, mondtam neki, hogy öntse ki, és öblítse ki az üveget. de ő sajnos a rossz üveget öntötte ki... bár mellette volt a fejőfelszerelés, és a tápis üveg tök máshol volt, amit mutattam is neki, hogy mennyit evett meg belőle Máté...
szóval nem gonosz, csak olyan figyelmetlen, hogy az már fáj... :roll: :twisted:
azóta már lenyugodtam, mert sikerült újra 60-at fejni, amit az előbb meg is evett a fiatalúr.
aztán indul a gyüjtés estére... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli: kitartást! Hogy te mindent milyen ügyesen megoldasz!!!! :shock: Dörzsölt egy öregasszony. Papád hogy viseli? Gondolom nagyon maga alatt van.

Nemlajos: még Krisztián sem evett meggyet. Nekünk is van lefagyasztva.

Csibb: miért öntötte ki? Elhiszem hogy kiborultál.

Nekem azt mondta a védőnő, hogy az anyatejes babák inkább az édes ízeket szeretik, és csak később esznek olyan ételeket, amik nem édesek, pl.krumpli.

Zita: nagyon aranyos Julcsi és a babája.

Vica: Nimródnak gratula,hogy ilyen ügyes. Nekem még mindig olyan hihetetlen, hogy már ülnek, másznak, állnak. Most születtek!!

banokla

Csibb: már válaszoltál is, míg én csücsültem a hsz-en. Hát igen sokszor van, hogy jót akarnak, csak nem figyelnek oda.

banokla

csibb, jézus!!! :shock:
És milyen megfontolásból??? :shock:

Nálunk se túl jó ez a nap, kiderült, hogy egy fillérünk sincs, pedig egy deka párizsit sem vettünk a Zuram fizujából. Csak 70-et el kellett tankolni... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ehh, befagyott a babanet, frissítettem, erre elküldte megint... Béna!!!

Tehuti: telefonon nehezebb párkapcsolatot válságolni, de amint újra együtt voltunk, máris csapódtak az ajtók...

zita: de szép ez a két baba! :wink: :D
És ne essünk túlzásokba, én most csak kompenzáltam, hogy sose reagálok koránt sem mindenkire :wink:

rszg: ejj, de elszemtelenedtünk!!! Jól van na, függő vagyok. Sziasztok, Nemlajos vagyok, netfüggő. Már 1 órája nem szörföltem.
(tapstapstapstaps) :lol: :lol: :lol:

Egyébként azért 70, mert ugye 60km-re dolgozik, és most haza is mentünk, mindkét szülőhöz (mindegyik 200km fölött), és hozzánk értünk is jött még plusz :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jólvan Nemlajos, tudom, írtad, hogy tuti jössz még este elött :) át megjöttél :)

Zita Szerintem nálunk is ez van. Nincs olyn nap, hogy ne ennék meg legalább 1 na jó 2 csokit, vagy kekszet, nápolyit, túrórudit, pudingot, sütit, soroljam még? :oops:

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Nemlajos ismétel...

Kukli, ügyes vagy, és jó barátnőid vannak! :) Húh, nagyapád sztorija nem semmi!

Csibb, sajnálom, elhiszem, h kiakadtál. Legközelebb írd rá, mi micsoda. És ügyes vagy nagyon a fejéssel!

És ha már kesergünk a válság, a gyed és egyéb anyagiak miatt:
Nálunk sincsenek jó hírek a családi költségvetést tekintve, elért minket is a válság. Apa munkahelye megszünik (most már 90%), jövő héten már nem is megy dolgozni (kényszerszabadságra küldték az egész céget), és bár még nincs kimondva a végső szó, de szerintem itt game over van azok alapján, amit mesél. És 2 hónapja nem kapott fizetést (illetve nevetséges előlegeket, ami kb a fizuja 20%-a). Kb most értünk a tartalékaink végéhez (még jó hogy voltak, de hát nem jókor van most ez az egész...), de ha még egy hónapig nincs fizu, akkor nagy gáz lesz... és tökre felháborít, amit művelnek náluk. Hitegetés megy kb fél éve. Tegnap felmondott a közvetlen főnöke, és Balázs is ma megy az első állásinterjúra. Király. Szóval szorítsatok, h a válság kellős közepén mihamarabb találjon új melót... :?
Legrosszabb esetben cserélünk, én megyek vissza (nekem most is lennének tanácsadási melóim, de hát most nem arra vágyom), ő marad itthon Gyed-en. De ezt igazából egyikünk sem gondolja komolyan (bár jobb lenne a gyede, mint nekem :) )...
No, megyek, dolog van.

erpé

basszus erpé, ez dva, nagyon sajnálom, Andris is állandóan retteg, a cég jól megy, csak a főnök egy pénzéhes álnok ember...

én is jegyzetelek, csak papírra, ha sok a reagálni való :lol:

rszg: látó, nos a sógornőm anyjának az ismerősének az ismerőse csinálja. Vérszegény is állítólag líz, hófehérke az igaz, de az én vasam rendben van...sokat nem tok a dologról, de érdekelt mit mond, szívesen elküldeném a saját képemet is.
gratula Máté fogaihoz :lol:
parainflu állítólag kutya influenza...tőlük is lehet elkapni

masut: drukk anyudnak a gyors gyógyuláshoz.

csibb: hm...ex, ilyenkor nem lobban régi láng :wink: :oops:
sajnálom a tejkiöntést....gondolom, h el lehettél keseredve. laktoherb használt?

hordozós kabát: kéne nagyon, meg pénz is.....

nemlajos: nem tok róla, h lenne 8 hós dokizás, anyu sem tud ilyenről :roll:
tankolás, mi nem autózunk, mondjuk nem önuralomból, hanem pont nem indult aznap a kocsi, aksi off, amikor feltúrták az utcát betonozás céljából, ergó 2 hét szobafogság a kocsinak...

éjszaka sikeresen eltörtem az orrszívót, vettem ma egy műanyagot :lol: Lizi még mindig taknyi és fogzik ezerrel....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: