A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nyusi assszem meg van, megy a privi

Kép
Kép
orsi777

Fogon én még jönni rendesen, csak két dolog, amíg el nem felejtem.

Rémlett, hogy esetleg van itthon Medve Koffein, de bevallom nem kattantam úgy rá, mint ahogy ti. :oops: :oops: :oops: Viszont tegnap véletlenül kotorásztam egy kicsit a spájzban és jól emlékeztem, tényleg ott figyel a polcon. :o Igaz, hogy már olyan régi, hogy tömbben áll benne a cucc, de mindegy. Ha legközelebb kávéféleséget kívánok, akkor majd abból iszom. (Az más kérdés, hogy milyen lesz az íze az eredetihez képest. :roll: :roll: :oops: :oops: )

És én is ajánlanék valamit. Lipton infusion Delight citrus tea. Ez az új fajta, amit már háromszögletű zacsiba csomagoltak. (Ettől önmagában még nem verem magam hanyatt tőle, még akkor sem, ha ettől állítólag jobban kijön az íze). Ami viszont nagyon jó benne az az összetétele. Minnél előrébb szerepel valami a felsorolásban, annál több található meg az adott termékben.
Összetevők:
- csipkebogyó 34,2%
- citrus gyümölcshéjak 20,9% (narancs 18,2%, citrom 1,8%, graprefruit 0,9%)
- hibiszkusz 17,8 %
- aroma 11,1%
- alma darabok 8,9%
- citromfű 7,1%
Ebből az összetéltelből két dolog következik: tele van C-vitaminnal, amira most már egy nagyobb szükség lesz illetve, hogy kellemesen savanykás.
Egészségetekre! :wink:

Kép
Kép
200907?

orsi777! :)

Kicsidodinál legjobb esetben is csak második lehetsz. :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

csibe83! :)

Biztos, hogy 42 éves? :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

A fiamat még a másik szobából is megismerem. :? :? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Nem baj, ha második vagyok, de legalább kitaláltam. :lol: :wink: különben meg lehet, hogy én jöttem rá először,csak most írtam neki

Kép
Kép
orsi777

Az kizárt! Különben nem törted volna magad, miután leírtam. :wink: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

És már meg is van a tiéd is, pont most néztem meg egy filmjét a hétvégén, nem tetszet. Megy a privi

Kép
Kép
orsi777

Boo

A tied kedvenced kitalálásához még túl kevés az info. Kora?

Pelus

Nálunk először a Pampers vált be, majd megvettem a 2. sz. Pampers-t, amiből állandóan kifolyt a kaki.
Most a Huggies-t használom a 2. számút a 3-6 kgig jót. Az ára sem rossz, a DM-ben a 2400,- Ft 66 db

Kép
Kép
orsi777

Miért nem tetszett? :( (Nem mintha én láttam volna ilyet tőle :roll: . De minden színésznek vannak mellényúlásai. :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Orsi! Lilu történetét nem a dokimtól tudom,hanem a sógornőmtől. Egy cipőboltban dolgozik,ahova bejár a Lilu és neki mesélte. Á,a dokik ilyet nem adnak ki,pláne ha ismert emberről van szó.

Kitaláltad a színészemet.Jó pali,nem?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond

Válaszom elment priviben. Nem a színészi alakítása volt rossz, hanem a film, tök unalmas volt.És a vége :twisted:

Nyuszi

Akkor meg van bocsájtva nekik. Amikor én szültem, és a dokim közölte, hogy megműt,akkor az én szememben ő volt az Isten, és abszolút nem érzem kevesebbnek magam, hogy végül császár lett a vége.

Kép
Kép
orsi777

Ööööö...bevallom nyuszi83 feladványán még gondolkodnom kell. Az arcmemóriám nem rossz és arra próbálok támaszkodni. Valami homályosan rémlik, csak azt nem tudom, hogy mi. :roll: :roll: :? :? :? :?

Boo-nál viszont Penelope Cruzra vagy Salma Hayekra tippelek. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond!
nem értem a kérdésed??!!!
anyumra gondolsz???mert akkor telibe találtál,viszont azt nem tudom,hogy
honnan tudsz te erről...
főleg,hogy nem is írtam asszem róla...

Kép
Kép
csibe83

mi most váltottunk pampers 2ről 3ra...

dm-et én is nagyon szeretem(az üzletet) bár a zenekart is :oops: :oops: :oops:
nekem is van pontgyűjtőkártyám...

nekem Kiara általában 5ször eszik nagy ritkán 6szor...

és még mindig áll az ajánlatom,hogy odaadom a johnson és gyógyszertári
termékeimet ingyen annak akinek kell...

Kép
Kép
csibe83

Á, csak hülye vagyok. :oops: :oops: :x Nyusz81-nek akartam írni, hogy biztos 42 éves-e a kedvenc színésze?

Kép
Kép
200907?

Bond!
hát pedig nálam beletrafáltál,mert anyum most lett 42....
ez jól jött ki...

Kép
Kép
csibe83

És ki a kedvenc színésze? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ha minden igaz, akkor niki72 és skrisz72 is olvas minket. Vajon írnak is? :roll: :roll: :roll: És hol van norkili? :o

Kép
Kép
200907?

Bond!
ha jól tudom az aki nekem...
asszem a kínai nőket előnyben részesíti,a Király lánya sem volt tabu neki...

és üdv az újaknak!!!

Kép
Kép
csibe83

Bond! Igen,úgy tudom,hogy 42 éves a pasi :lol:

Csibe! 42 éves csak anyukád???

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi!
igen...most töltötte be...hát elég fiatal nagymama...
nagyim meg 65 évesen lett dédi...

Kép
Kép
csibe83

Csibe szerintem nem egyre gondoltok. :roll:

Kép
Kép
orsi777

Bond nem azt kérdezte,hogy anyumnak ki??!!!
ha nem akkor sorry...ennyire vagyok ma topon...
de ezt már tudtam,hisz ma pénz nélkül mentem vásárolni...

csütörtökön átlövik a Kiki fülét...remélem jól fogja viselni...

Kép
Kép
csibe83

Nah, megérkeztem.
Csöves maradtam :?
Azt mondták nincs a dokim, egyáltalán nem is dolgozik és holnap sem.
Szuper...
Este megpróbálom felhívni, bár gondolom hogy valami magánéleti dolog miatt nem dolgozik .
Viszont végrevégre kimozdultam a lakásból!!

Boo

Ti hogyan jöttök most kifele a 3-as pelusból amikor mi nemrég kezdtük használni? A 3-as pelus 8-9 kilóig jó!!

Ronmay

Roló nagyon fiús fiú :) :)
Majd hajthatod a csajokat mellőle!

Csibe

ébredős kép :lol: :lol: :lol:
Anyukád 42 éves? Nahát, én is.... :roll:

A színésztalálósdiba nem tudok beszállni, viszont nagyon abbamaradt az ismerkedős sztoritipp...
Bond..khmm khmm
Vendég

Sillia

[quote]A írta:nyukád 42 éves? Nahát, én is....

Bocsi, de ez a nahát én is ...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha jól emlékszem, először neked kellene leírnod a teljes történetet a megismerkedésetekről :roll:

Hurrá, te legalább kimozdultál. :lol: Itt tegnap délután óta esik. :( Most kimentem a kertbe, még mindig szemerkél, nem hiszem , hogy elmegyünk sétálni.

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Bond eltekintett a leírástól, ill. azt mondta ha gondolom leírhatom.
Mi interneten ismerkedtünk össze, ez sem nem érdekes sem nem romantikus és már amúgy is tudta mindenki.
Vendég

sillia! :)

Első és legfontosabb: cső. :( :( :( :? :? :? :? :? És csak az a doki veheti csak ki? Jól vagy amúgy?

Zuhanyzóval mi van?

A megismerkedéseteket döntően valóban tudtuk. De mi fogott meg benne? Már ha publikus. :roll:

Mindazonáltal nyitva a kiskapu: lehet találgatni velünk kapcsolatban. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Visszaolvastam, próbáltam követni az eszmefuttatásaitokat, de bevallom, nem teljesen sikerült.

Boo!
SZUPER!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Számolom a napokat!!!!

Örülök, hogy túl vagytok a költözködésen, hozzátok képest egész zökkenőmentesre sikerült. :D

Sillia!
Meddig maradhat bent egy ilyen cső? Nincs valami maximum? :roll: :roll: Szövettanod mikorra lesz meg?
Már rég írtál arról, hogy mi újság Dalma és Lóci kapcsolatával?

Csibe!
Kiara nagyon aranyos, szép kislány!

Ronmay!
Jóképű kiscsákó lesz a fiad!! Illetve már most is az! :wink:

Nálunk is picit borult az éjszakai rend, de már egy hete. Régen mindig 3-4 körül kért enni, és egy hete 1-2 körül kér. Bár most éjszaka aludt 3/4 4-ig, úgyhogy lehet, hogy visszatér a régi rendszeréhez.

És tegnap este meg ma délelőtt nagyon nehezen aludt el. Sírt, pedig sose szokott. Úgyhogy vagy az időjárás, vagy valami más, de tuti zavarja.

Tabati!
Nem nagyon értem a mei tai-os kérdésed. A pántja is pamutvászonból van, de az valami szivacsos cuccal ki van bélelve, hogy kényelmes legyen.
Én több mint 2 hónapja vettem.

Ancsurti!
Punk-os kép nagyon jó!!!! :D

Még egy csomó mindent akartam, de most nem jut eszembe.

Olyan lusta vagyok ma én is, hogy nem megyek tornára sem. :oops: :oops:

Kép
katy76

Bond!
Középiskolás vagy főiskolás szerelem....

Ti ilyen időben is kiviszitek a gyereket? Én a múlt héten 3x sétáltam vele, a héten meg egyszer sem, illetve tegnap átmentünk Anyuhoz (kocsival :oops: ).

Kép
katy76

katy76! :)

Nem, nem. :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok Csajok!

Anyam mennyit irtatok! Ezt asszem keptelenseg lesz visszaolvasnom :lol:
Megerkezett tesom, es mar segit is (amire nagy szuksegem van), O fozott tegnap! ;)
Az ejszakaink ha lehet mondani egyre rosszabbak... Mi a francot csinaljak???
9-kor fekves, utana ebredes: 10,11,2,3,4,5, fel6, 6, fel7, 7, fel8 es vegul 8.... :evil: :evil: :evil: :roll: :(
Szerintetek mennyire vagyok ki??? Szedulok mint allat, reggel majdnem elestem gyerekkel a kezemben :?
Van valami otletetek hogy mitol lehet ez?
Es o kipihenten ebred. Most olyan csondben jatszik, hogy hihetetlen!
Komolyan nem ertem.
Vendég

Lemaradtam... itt voltak anyósék... az ország másik végében laknak, nem sűrűn látjuk egymást. Most jöttek unokázni :wink:

Éjszakai szopi
Nálunk még van. Általában egyszer, olyan 2-3 óra felé ébred fel Iringó. Eszik és alszunk tovább.

Bond
Egy a lényeg a beszédfejlődésben, hogy mire iskolába megy (6-7 évesen), tudjon tisztán, összefüggő mondatokban beszélni :wink:
Azért, ha 3-4 évesen még nem beszél, érdemes szakemberhez fordulni! (nevelési tanácsadóban szülő kezdeményezheti a gyerek vizsgálatát--pszichológus, logopédus, fejlesztő pedagógus).
Persze, azt mindenféleképpen ki kell zárni, hogy nem hallási probléma van a háttérben!

Gyerekek gyönyörűek!

Bruce bácsi nekem is bejön :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem értem, hogy Demi miért cserélte le arra a nyálas A.K-ra :evil:

Bond
Ausztrál Expessz... jó kis sorozat volt :wink:

Boo
Költözés :cry: :evil:
Vendég

iringó! :)

Elég anyabarát tied gyermek, ami az éjjeli kajázásokat illeti. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó egyre inkább belejön a testvér szerepbe. Már megy a:
- Hugi ne karmójj
- Hugi ne nyúj ozzááá
- Hugi agyd békén
- Hugi ne piszkáááj
és hasonló vezényszavak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(De már gyönyörűen mondja azt is, hogy: "jajjajjaj, béna vagyok". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Az Ausztál Expressz még a Disney Klubban nyomatták anno. Emlékszem, hogy mindeig hason fekve néztem a kanapén. Olyankor hozzám se lehetett szólni, mert mindig drukkoltam, hogy Maggie, Jack vagy Kate összejön-e valamikor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Emlékszem, vasárnaponként volt a mozi- v. mesedélután Disney-vel. :wink:

Szomszédokat azóta nézem, amióta a Petra megszületett. :wink:
Sőt hétvégén szoktam nézni a Dallast, ha van rá időm (Story tv)
:wink:

Norkili!
Ez nagyon durva! De csak felsír, vagy rendesen felébred ilyen sűrűn?

Kép
katy76

Az előzetes szerint holnpa, az m1-en a Nappali című műsorban ideggyógyász orvossal lesz riport, a téma a csecsemők mozgása.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Csibe,nagyon édi a kis Hableány:)

Roló valóban jóképű kispasi!!:)

Húú basszus..Norkili,ez brutál! Marcipán max egyszer kel olyan 3 körül,de sokszor csak egy cumi kell neki és alszik tovább.Ma pl 8ig aludt este 10-től.

Nem tudom,ti hogy csináljátok ,de én éjjel csak egy sólámpát kapcsolok (csak,hogy ne essek pofára,míg elmegyek a kiságyig,mert soxor azt sem tudom,merre vagyok arccal) ha felébred és semmi duma meg gügyögés.Szokja meg,hogy éjjel van,akkor nincs játék vagy dumaparty,hanem szunya és slussz. Cumiért nem kapcsolok villanyt,mert vmi okos ember (tuti,h nő volt) kitalálta a világítós cumit és azt egyből megtalálom sötétben is:) Viszont! Tudok állva aludni! Simán bealszom pár másodpercre a kiságynak támaszkodva,míg várom,hogy röpül e a cumi vagy alvás van.
Vendég

Szoktam nézni a Nappalit is, a műsorvezető (Fiar Sanyi) földrajz tanárom volt a gimiben. Ultra jó fej hapsi.
Neki is van egy nem túl nagy (szerintem max. 5 éves) kislánya.

Kép
katy76

norkili! :)

Nem tudom, hogy ez mitől lehet. Esetleg ha megpróbálnád később lefektetni, amikor már fáradtabb? :roll: :roll: :roll: :roll:

Köszi a tippet! :)

conversano! :)

Állva nem a lovak alszanak? :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Éssssssssskkor nosztalgiázzunk egy kicsit:

http://www.youtube.com/watch?v=hoNV3MV8f9M

Kép
Kép
200907?

Még egy film, amit szeretek: Bangkok Hilton. Értékelése a Port.hu-ról: 9,3/10 (35 szavazat). Durván jó alakításokkal, különösen a "Hiltonban".

Kép
Kép
200907?

Bond

A lovak és conversano :)

Csajok!
Nincs meg valakinek véletlenül a Csajok (Szabó ildikó)című film?

Sehol nem tudom megszerezni :( Pedig akkora film.
Vendég

Norkili

Ez nagyon durva, szegény Lisának sem jó, ha ilyen sokat fent van. És napközben alszik?

Kép
Kép
orsi777

Ha már pajzánkodtunk tegnap, akkor ma a romantikának adjunk. Erre ki emlékszik még?

A sztori címe "Örökölt szerelem":

"A Lunel család három nemzedéke, három vörös hajú szépség áll a történet középpontjában, akik mindhárman az öntörvényű, különleges férfihoz, Julien Mistralhoz kötődnek, a festőhöz, a zsenihez, a szeretőhöz és apához, akinek szenvedélyessége mindnyájukat megégeti. Maggy Flamboyant, a fiatal Mistral múzsája, a húszas évek Párizsának ragyogó szépsége, aki az elsők között áll modellt meztelenül, és akinek egy amerikai férfihoz fűződő tragikus szerelméből lánya születik. Teddy, Maggy lánya egy véletlen folytán találkozik a festővel, és viharos kapcsolatuknak egy lánygyermek, Fauve lesz a gyümölcse. Mistral lánya makacs és vakmerő, aki apjától örökölt tehetségét a divatvilágban kamatoztatja és akárcsak szülei, ő is mindent kockára tesz a szerelemért. Chanel, Colette, Picasso és Matisse - a húszas évek Párizsától az ötvenes évek New York-i pezsdítő modellügynökségein át a hetvenes évek modellvilágáig vezet az út. Judith Krantz világhírű regénye több filmrendezőt megihletett."

A tévében is volt. Hátha így ismerősebb, ők voltak a főszereplők:

Kép

Kép
Kép
200907?

[quote="200907?"]M írta:200907?ég egy film, amit szeretek: Bangkok Hilton. Értékelése a Port.hu-ról: 9,3/10 (35 szavazat). Durván jó alakításokkal, különösen a "Hiltonban".

Én is szeretem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Katy, eloszor elkezd nyoszorogni, dobalja magat, aztan elkezd sirni :( Sokszor puki miatt is csinalja, de akkor is, amikor (latszolag legalabbis) nincs semmi baja.

Bond, szerintem eleg faradt mikor lefektetem, mivel napkozben sem hajlando fel oraknal tobbet aludni :roll:

Orsi, latod nem alszik nagyon napkozben sem, olyan eber, hgoy az hihetetlen. Es most erdekes modon nem is vergodik. Szepen nezelodik, beszelget, jatszik... nem tudom miert csinalja ezt ejjel.
Ha lehetne valasztani, akkor inkabb napkozben legyen nyugos, de ejjel hagyjon aludni :) Odett hogy van?

Szuletett felesegek meg megy otthon? En azt szoktam nezni itt, mielott Lisa megszuletett.
A Tv most tele van horrorfilmekkel (kozeleg hallowen), regen szerettem is nezni, de most eleg horror nekem az ejszaka is :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Conversano, nagyon cuki Marcipan! :lol:
Vendég

conversano

Megtaláltam a fotóid a gallery.site.hu-n , a fríz képsorozat fantasztikus!
Vendég

Sillia

Volt ott téma ,az tuti :) a lovak Rolls Royce-a
Vendég

Egyebkent ki mikor, es mivel fogja majd kezdeni a hozzataplalast?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: