Sziasztok!
Egy napig nem vagyok és alig győzöm behozni a lemaradást!
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok.
Most nem tudok így hirtelenjében mindenhez hozzászólni így nézzétek el nekem.
Nóri! Nagyon csini a kabátod!
Bea! Az isler nem a kedvencem, de ezt még én is megenném, olyan guszták.
Viki! Vigyázz Magadra, próbálj meg lassítani. Nem kell mindent ezen a héten elintézni, amit lehet halaszd egy kicsit későbbre. Szerintem lassan, apró lépésekkel jobban jársz, mert kevésbé terheled így magad. És lehetőleg pihenj még többet.

Nekem is volt egy ismerősöm, akinek kb. félidőnél összevarrták a méhszájat, de rendes időben szült minden probléma nélkül. Nem kell annyira parázni, mindent csak lájtosan és többször pihenni, szerintem ez a lényeg.
Babakocsi témához nemigen tudok hozzászólni, mert mindenkinek mások az igényei, körülményei. Arról nem is beszélve, hogy a kocsikból mennyiféle típusú, formájú van. Én pl. még sokszor elveszek a témában, de már sokat tanultam tőletek. Ja, még csak annyit fűznék hozzá, hogy ezekből átlagosan a sötétkékek nem tetszenek. (Nem tudom miért, mert általában nincs bajom ezzel a színnel.

)
Már most előre látom, hogy a héten nem sok pihi lesz számomra. Ma apukám volt nálam, holnap mennem kell az audiológiára, holnapután lesz a cukorterhelés. A hétvégére beterveztük, hogy meglátogatjuk a nagynénéméket. Most 3 hónapos az ötödik gyerekük, már alig várom, hogy babázhassak!
Apropó! Ma kaptam a hírt, hogy az egyik kedves barátainknál megérkezett a második gyerkőc! Oda is lehet menni babalátogatóba.