A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

hja, még annyit, hogy a kanapéhuzat eddig csicsikált, mivel nem voltam itthon. De majd most!!!
És kukli, egy csomó kérdésemre nem válaszoltál!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: nagyon jók a képek!! Döme mekkorát nőtt!! :shock: :shock: A kezes kép nekem is nagyon tetszik! :D

Zita: Krisztiánnál sem akart elmúlni a köhögés és orrfolyás. Ezért adtam neki. De minden léguti betegségre jó. Az egyik ismerősöm is nagyon dicsérte. Felnőttek is szedhetik. Azt mondta, hogyha kezdődik a betegség elkezdik szedni a cseppeket és antibiotikumig sosem jutnak el. JA amúgy elég keserű. Azt ajánlotta, hogy nagyobb gyerekeknél narancslébe adjuk, és úgy nem érezni az ízét. Ja és nem kell belőle sok azt hiszem 5-10 csepp.

Kukli: jaj elképzeltem a pakolásod. Biztos nem egyszerű. Az anyós cumival nagyon jó!! :wink:

banokla

Hm….. Bocsi.
Törésteszt, nem tom. Azt gondoltam mindegyikhez van. Nem lesz időm most utána nézni, de ha vki megteszi, megköszönöm! Lécci írja meg priviben, mert lehet nem fogok tudni rendesen olvasgatni.
Piros folt lehet fogzás jele, a piros fenék kifejezetten lehet az (változik a nyál ph-ja, és ez kicsapja a popsit). Vérzést az durva. Annyira kisebesedett szegénykének?
Gyurma gép? http://teszvesz.hu/item757370189_gyurma_ufo_gep.html
Lépnem kell. Hercegnő visszatért a varázsbirodalmából.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bocsi, még egy belőtt séró.
Kép Ennyi haja van. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

még a gyedhez akartam mondani, h nem hiába fizettünk és fogunk is még ennyi járulékot, tb-t, adót, hiszen ezzel biztosítottuk magunkat ezekre az évekre! Ez nem adomány, ezeket már mind befizettük előre és utólag is... bocsi, nagyon feldühített a téma!! Nem hiába kaphat csak az gyedet, aki dolgozott

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Köszönjük a kép dicséreteket. Ez egy vékonyabb overál. Hátul még farka is van a macinak. :lol: :lol:

Rszg: mindig elfelejtem. Máté nyelv kidugós és könnycseppes kép nagyon jó. Nem tudom, hogy miért van, de Krisztián nagyon sokat nyújtja ki a nyelvét. Mintha egy mérettel nagyobb lenne, mint a szája. Ha hozzá szól valaki idegen akkor az esetek többségében egyből a nyelv ki. Hát remélem, ha egy kicsit még nő, akkor meg tudom nevelni. :D :oops:

banokla

istem dömusz :-)

olyan eniivalóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
anna**

Kukli, Majának is kb ennyi haja van, én meg itt várom a nagy hajat :lol: amúgy tündér ez a lány és az a nyaklánc :wink:

Nemlajosén blog is dettó, pedig barátnőm, volt kolleganőm mindig mondja, hogy ritkán írok, és szokta nézegetni van-e új hsz :roll:

én is megyek :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zita: a sinupret egy alkoholos folyadékba feloldott gyógynövényes lötyi, ami bazi keserű, így ajánlott vagy kajába, vagy teába, vagy anyatejbe keverni (ennél a szernél tanultam meg kézzel fejni :lol: ) Nap 3x15 cseppet kell beletukmálni a gyerekbe. Nyákoldó hatása van, fellazitja a trutymákot az arcüregben

Ilda:tényleg nagy gratula, hibátlan teljesítmény....le a kalappal

Kukli: na nem sikerűlt el sunnyogni ezt a szülinapot :lol: Sok boldogot neked 8)

Bea: szerintem Katka exe egy romalánnyal volt egyszobában a kórházban, mikor Ágica beteg volt.....de én sem vagyok most hirtelen biztos benne :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

na mire leírtam a dolgokat, már többen beelőztek, szóval nem a rövidtávú memóriámmal van, gond, hanem a gépem maradt frissitetlen

Kép

Kép
pgyöngyi

Ilda: a kanappéhuzat lett volna a következő kérdésem hozzád :) És ez a Döme vejem, hogy milyen csudi pofi még mindig. Na a kezes fényképnél beázott a billentyűzetem

Kép

Kép
pgyöngyi

banolka: én képtelen voltam Lizibe belegyömöszölni a sinupretet, ezért én szedtem nagy adagba, csak elfogyott és most újra beteg :? , Nagyon cuki ez a Krisztián, Lizi is sokat öltöget, mutogatja a nyelvét. Sztem csak zavarban vannak

kukli, anna, bea: boldog szülinapot!!!!

Adryn: Nico csodás kis szeme javul?

pulcsi: hova mentek, h pakolsz?

nemlajos: bakker, ez a Döme egyre csinosabb és férfiasabb :) :lol: :lol: :lol: pároddal hogy vagytok?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Döme fiú tényleg jól megnőtt!!!! Kezes kép meg megható!!!

Krisztián maci is ennivaló!!!!

Kukli, Boldogot szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="kuklika"] írta:kuklikaMasut tessék egy Szia erejéig legalább jönni!!!!!!!!

Szia! :P :lol:

Visszaolvasóban vagyok, csak lassan megy.
Anyu kezét tegnap megműtötték, tettek bele valamit, ami összefogja és így 2-3 HÉT múlva már fogja tudni kicsit használni, mondták, hogy úszni már elmehet majd. Még pár napot a kórházban kell maradnia.
Márti segít most írni...
megyünk be hozzá minden nap, van, hogy kétszer is.
ma Ringatón voltunk, mosdt más tartotta, mert aki szokta, az most a kolpingos rendezvényen van. Kicsit más volt, de jó volt. Márti kidőlt a végére. elaludt kenguruban. itthon meg hiszti van, mert bár még fáradt, de aludni már nem akar. pedig én is álmos vagyok nagyon...
Puszi mindenkinek, majd jövök még! :)

Kukli! Könnyű és zökkenőmentes költözködést!

Masut
masut

nemlajos tök jók a képek és tényleg óriásit nőtt Döme.
amúgy bizonyítéknak itt van a gyerek mert ugye nem vagyok hitelképes és kamu munkahelyet írt be a papírra amikor megujította a hitelt. tehát arról is kellett volna papírt mutatnom hogy egyáltalán ott dolgozok amit beírt meg hogy dolgozok egyáltalán.

katának milyen szép kis haja van :)

krisztián képek is nagyon édesek

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

huuu, előbb Katát kihagytam a dicséretekből..... :oops: jól megnőtt a haja, nagyon édi!!!!!!!!!!!

Na megyek Kép

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: jó ez a smile :lol:

biza: Kata nagyon szép 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ma is csináltam 4 percest, 1 ek-val több olajat és tejet raktam bele plusz kávét és kókuszt :lol: :lol: fincsa lett :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli, Julcsinak még ennyi haja sincs, úgyhogy nem panaszkodni! :lol: Jaa, de inkább fejek, csak aludja végig továbbra is az éjszakát. Aztán gondolom ha így maradna tartósan, akkor cicik is átállnának az éjszakai pihire. No, meglátjuk..

Döme úrfi nagyon szép! Meg Krisztián is!

Erősen kétlem, hogy Julcsiba bele tudnám gyömöszölni ezt a sinupretet, ha tényleg olyan rossz :? Nekünk elixir thymit írt a dokinéni, az is nagyon nehezen csúszott... Amúgy ma almás sütőtököt akartam neki adni, erre elkezdett sírni. Úgyhogy kapott üveges barack-almát, abból vagy 20 milit evett. Hogy lesz ebből rendes kajálás... :roll:

Anna, nekem öcsém környezetmérnök és ilyen bio vonalon dolgozik, ő a pomázi biochef-et ajánlgatja nekem nagyon.
http://biochef.hu/index.php?content=205
Háát, nem occsó, de állítólag tényleg jó cuccok. Még nem próbáltam, de lehet majd fogom.

Masut, jó hogy előkerültél. Jobbulást anyukádnak!

Tehuti, te nagyon kreatív vagy :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

hm, jó drága...bizti jó cuccok Zita

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

öcsém, mennyibe kerűlnek a kerámia kések :shock: Na olyat sem veszek mostanában :?

megfázásra van egy csomó homeos cucc egyébként, én most tömöm szegény gyerekbe,hogy helyre rázódjon hétvégéig :twisted: Esztinek meg gonosz módon kiszívtam az orrát

És Katuska nagyon csajszis azzal a fogzást nem könnyítő borostyán lánccal 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

ja, erpé: milyen a moshatós pelus élet? Van egy fölös babylandos pelusom, csak a betéteket nem találom hozzá. Nem érdekel esetleg? Egyébként tök jó pofa,ilyen fekete csigás alakzatos, ha gondolod fényképezek neked. Nem volt ocsó, de én csak rakosgatom, szóval pk-ért neked adnám, ha kéred :roll:

Vica: és én barom elfelejtettem szólni, hogy van közös BBH-s rendelésünk...most jutottál eszembe, mikor már lezáródott :oops: Azzal vigasztalom magam, hogy biztos láttad, és ha érdekelt volna, szólsz :wink: Viszont a kendőt jól meggondoltad? Annyira szép :roll: Most filózok ln is, hogy eladnám a zarát, mert új szerelem költözött a szívembe :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi láttam a közös rendelést, csak mire odaértem betelt a 10 hely :? vagy még befértem volna? :shock: Na mindegy, majd legközelebb.
HÁt felkötöttem ma is kendőbe Nimródot, sikerült nyugis állapotban egy Jordanst kötni (na most a többiek nem tudják miről beszélek :lol: ), aztán kb. 10 perc múlva lógott ki belőle :cry:
Úgyhogy azt hiszem eladom, nehezen válok meg tőle, meg én annyira szeretnék kendőzni de valahogy a Manduca kényelmesebb is, és úgy tűnik Nimródnak is.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

lizi allergiás a homeos cuccokra is, a boironos laktózzal van, most kajtatok olyat ami szacharózos :?

amúgy vmi látó megnézte lizi fotóját és azt mondta, h tök egészséges, csak mindenre allergiás :? és magzati korában kapott egy női átkot :P bizti vmelyik cigo ügyfelemtől :oops: érdekes...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

csak gyorsan feldobok még két legújabb kedvenc képet :)

Kép Azt még nem tudjuk kinek szurkol, de nézi a forma1-t :)
Kép Csak kicsit állítom el a fűtést, jó :)

Kép

Kép
gabka77

köszönöm a dicséreteket!
Van egyébként még baba a topikban, aki a forgáson kívül mást nem csinál (max tolat)?
Kicsit aggódom, nem szeretném, ha megalapoznánk a részképességhiányt :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos, szonja egyszer tolatott, azóta nem...körbe-körbe kúszik, gurul...ennyi. ülni sem ül magától. sztem nincsenek elkésve. a többiek tudnak mindent hamarabb. :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos ne aggódj Nimród is kb 1 hete tud elöre is haladni, de ez még nem nevezhető mászásnak, csak valami olyasmi :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Idill:
Elfeküdtem a vizesrajzolós játszószőnyegen előbb és felrémlett a kép, ha hirtelen szívmegállásom lenne, hogy bukkannának rám. Kata hajamba csimpaszkodva másik kezével szememet kinyomva éppen újraélesztési technikával tesz csurom nyálassá, miközben Boti hol körberajzol(!!!!), hol fülembe dugja nevetve a ceruzát. Hm…. ijesztő!
kuklika
Budapest VIII. kerület

nemlajos szerintem sem kell aggódni .. Lívia 8 hónapos elmúlt és most kezdett el a napokban produkálni valami mászás félét :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

papillon.anyósékhoz az alföldre megyünk csüt du megyünk, hétfőn jövünk. PIHI lesz 8) reggel, mikor felébred Nándi, átdobom a nagyszülők közé/etetés és peluscsere után/és én alszom tovább férjecskémmel, akkkár 9 ig is :lol: gratu a sütihez, jó 5let a kókusz bele!!!
nemlajos: Nándi is csak forog!! nem tud kúszni, se mászni, ülni se!!hasról hátra, hátról hasra, ennyi. hempereg.
Ez a Döme fiú nagyon ennivaló!!!Mindig is az egyik kedvencem volt.Tiszta egyéniség!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

lili nagyon édes :) :) és milyen ügyi

pulcsi akkor jó pihit hétvégére. de jó neked :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

pulcsi :oops: :D

Köszönöm a mozgásfejlődésben Dömével tartó babák anyukájának bátorító szavait, kicsit megint megnyugodtam.

Bakker, kukli, megijesztettél!!! :shock:
Éppen ma, a du-i altatáskor, mikor kicsit jobban bedobbant a szívem, szóval most gondoltam arra, hogy ha megállna a szívem, ki és mikor találna rám és Dömére... :shock:

A francba, már megint itt töltöm a napot!
Léptem!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos - üdv. , gratula a kreszhez !!!!!

Katka jobbulást!!! Náthás babóknak is jobbulást!!!!

Moncsi - anyósod alig idősebb nálam !!!! Valszinű nehezen viseli, hogy már nagyi.

Erpé -igazad van sokszor csak Anyára van szükség éjjel. Ha odamegyek megsimizem megfogom a kiskezét máris megnyugszik. Újabban viszont 4-5 között éhes lesz megkínáltam tejcivel és 140-et bevágott 2 nap is. Ma csak 6-kor kérte de akkor már 180-at!
Jót szórakoztam a cumizos stresszes felnötekken!!! képzeletben

Zita- Kukli jó volt a lányok hsz-i

Kukli - Anna - Bea (utólag is) BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!

Babók nagyon aranyosak!!!!

Adryn a Nico video csúcs, a páromnak is megmutattam ő is azt várta, hogy a kiskádba is belebújjon!!!

Kristóf mikor fog így mászni??? Továbbra is csak forgolódik, nem kúszik, nem mászik és nem ül egyedül, de mindent elér amit akar ha meg nem akkor üvölt segítségért.
Fogzik már látni 2 fenti fognak az élet, mindent rág és valóban neki is pirosabb a popó meg a pofija is néha.

Az este betettem Kristófot a fürdető karikába nagyon meglepődve szemlélte. Én meg felálltam vmiért és elcsúsztam a kádban és mind egy bálna cuppantam a vízbe. Csak csodával határos módon nem értem a gyerekhez sem kézzel sem lábbal de egy kádnyi víz fröccsent rá! A kincsem csak nagy szemekkel nézte, hogy ez is a szcenárió része, hát akkor köszöni ezentúl marad az ő kiskádjánál!!!! Aztán meg értetlenül nézte, hogy miért folynak a könnyeim ( úgy ódabtam a könyököm, hogy csillagokat láttam) csak annak örültünk, hogy nem lett semmi komolyabb.
Megyek mert a fiatalúr megébredt még játszik a kiságyban de egyre hangosabban adja tudtomra, hogy megébredt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Nemlajos: jelentem mi is még csak tolatunk 8)

Vica: most írt be egy lány, írj Te is, hátha befértek még...ki tudja :wink:

kukli: de hülye vagy :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, aha, jöhet a pelus, ha neked nem kell. De ha esetleg Gabka szeretné, akkor átengedem neki a lehetőséget - ő most kezdte építgetni a moshatós pelus készletét. Majd mutatok neki babyland-et, és eldönti. Nekem alapvetően most van elég pelusom, persze nem árt néhány plusz :)
Mi az a BBH? és a Jordans kötés? nem ér benfenteskedni!

Kukli, hogy te miken nem járatod az agyad :)

Dömefotók nagyon jók, tényleg jól megnőtt a kiscsávó! és a kreszeredményed nem semmi!

Katka, hogy vagy?

Masut, jó hogy benéztél.

Na, most búcsúzom, majd este még bekukkantok!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

sziasztok
mi is hazaértünk a mai csavargásból, ki kell használni amíg jó az idő :P

Kukli: én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!! (virágadó smájli)

Bea, Papillon: köszi a kérdést, szemecske már alig piros, szóval javulgat.. de még mindig dörzsöli (gondolom viszket neki)

bakker viburcol-t én kétszer adtam neki egymást követő éjszaka de még tán rosszabbul aludt mint előtte úgyhogy a harmadikat kihagytam... hmm nem vagyok elég türelmes ezek szerint :roll: ma adtam neki séta előtt egyet, meg kipróbálom akkor este hátha így a kettő jobban hat.. osanitot németben is árulnak szerintetek? onnan csak olcsóbb lenne hozatni mint osztrákból :roll:

Nemlajos: Döme hatalmasat nőtt!!! szinte alig hasonlít régi önmagára :D jóképű csávó meg kell hagyni! mászni meg majd fog, ne aggódj. épp tegnap néztem a mozgásfejlődést és amit Nico már most csinál ott 10 hónaposaknak írják.. hát siet a szentem... ezzel én vesztettem 3 nyugodt hónapot hogy tudtam mikor hol mit csinál :lol:

Katka: mensinek hip-hip hurrá, betegségnek annál kevésbé :( sajnálom, tea, citrom, méz... :? a nyamvadt cigók még így is keresztebetesznek (bocsi de utálom őket ((messze vagyok ide csak nem jönnek meglincselni :lol: ))

Banokla: Krisztián és azok a melegbarna hatalmas szemek :D maciruci is édi ;)

Erpé: azt hiszem még Te kérdezted régebben hogy Nico jobban bánik e a laptoppal mint az apja.... háááááááááááááááááááát :? a köv. video ad némi belátást.. és most itt voltam.. ha épp kimegyek a konyhába és Nicot leteszem játszani, fél perc múlva már a laptopnál van és püföli.. hát ja.. amit az anyjától lát az az érdekes :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=3b-QeJuGMKA

banánt én is csakis biot veszek, Nico is nagy fun :P

na felébredt az úrfi.. ennyit a nagy alvásról :? fél óra.................

KépKép
KépKép
adryn

visszaaltattam :P

Gabka: Lili nagyon tündér.. látom ő is nagy felfedező... :D

Kukli: Katalány haja haláli (látom növeszti :lol: ) Niconak is hátul nagyobb volt míg le nem toltam neki géppel.. most végre kezd már nőni a haja úgy látom :roll: és jót röhögtem Boti dobozolásain :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Na kipurcantam.
Köszi a kívánságokat noch einmal. :)
Tehuti marha jó a smile. Én nem tom mikor tudnám használni.
Ha tudnátok még miken gondolkozom. De vhogy adott volt a szitu. Mint két kis hiéna lógnak néha rajtam. De imádom! Ilda bocsi.
Egyetértek Adrynnal. Élvezzed ki Ilda, hogy van kis nyugid még. Kata már odacsukja az ujját a szekrényhez, már volt lila folt a kobakján. Sztem agyilag még amúgy sem érettek erre.
Lilire nem tudok mit írni. Ha nem láttam volna már élőben, azt gondolnám Gabka bevág nekünk vmi rajzfilmfigurát. Meg van rajzolva a csaj csodaszépen!
Masut tényleg jó, hogy írtál. Remélem nekem is sikerül ilyen klassz gyerkőket nevelnem, ilyen értékrenddel. Nagyon szép, hogy ennyire gondoskodsz anyudról. Otthon lesz más segítsége is?
Gyöngyi-Vica, mellettetek tök hülének érzem magam. Hatka-csatka. Legalább képet nyomnátok, hogy legyen illusztráció.
Bababi óvatosan a fürdéssel. Jó kis kalamajka. Szegény Kristóf. Elképzelem, hogy meglepődön ennyi mindenen. Nem csodálom, hogy a kis hullámmedencéjét sírt vissza.
Gyöngyi milyen kerámia kések?
Sinupretet nekem simán beveszi Kata. Hm… lehet sokat sörözöm, és megszokta az alkoholt? Vicc volt.
Jah köszi a bókokat, ezt csak poénból dobtam fel. Tegnap próbálkoztunk fürcsi közben hajat belőni. Asszem majd fél év múlva újra próbáljuk. Összekócoljuk Julcsit is majd. Addigra Márti sztem két fonattal kezd járni majd.
Csibb milyen volt Fanni fotózása? Mikor kaptok képet?
Na lépek mára tényleg. Mindig akkor vagyok sokat, mikor semmi időm. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah, összepakolva az összes ruhám (kivéve pár amit addig hordok), a gyerekeké szintén, az összes könyv, irat. Nekem már csak a piperékkel, tisztítószerekkel, konyhával van dologom, illetve a játékokkal. Egyedül a konyha macera. de Kata egész nap alszik (sztem 3 hónapja nem aludt ennyit napközben), Boti pedig lomtalanít, így könnyű dolgom volt. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

lizi meg görbén ül :? legtöbbször

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

kukli, baromira nem irigyellek, de majd az új otthonért foglak! :D

Ma robbantam, úgy látszik, tényleg rossz hatással van rám a net, meg most jön ki, hogy eddig mindig volt, aki lekösse Dömét, nekem meg nem volt semmi dolgom (mentálisan mégsem lettem kipihent :? ), olyan idegrohamot kaptam, hogy magam sem hiszem :cry:

Úgyhogy ma éjjel ne várjatok, pihenek! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

erpé: oké :D Hát ezt a kötés típust én se ismerem, vagy ha ismerem is, nem tudtam a nevét :) Majd utána olvasok. BBH az egy gyapjú külső márkának a rövidítése. Oké akkor odaadom a pelust Gabkának, csak betét kéne hozzá

Kukli: te is bizti tudsz olyat írni, ami meg nekem kínai :D Örülök, hogy sikerűlt az összecuccolás

Kép

Kép
pgyöngyi

Hááát, olvastam de nem nagyon emlékszem....

Nemlajos:
Döme egy nagyon aranyos és szép baba. Ráér még mászni, nem vagytok elkésve....

Kukli: Kata nagyon édes.... Bottka komoly 'segítség', nem tudod lepasszolni? Ésssss! Nagyon Bolodg Szülinapot!

Anna: Neked is Nagyon Boldog SZülinapot!

Moncsi: Soha ne írj alá semmi ilyet, hacsak nem tudod fizetni a másik helyett.... Nekem van egy nagyon rossz anyagi körülmények között élő barátnőm. Neki szoktam aláírni, de ha nem fizeti, akkor fizetem helyette és megadja, amikor tudja..... De én tudom fizetni.... Bizony rámehetett volna a lakás.... :? Örülök, hogy jó szíved van, de sok ám a gonosz ember.... :evil:

Tőlem nemrég ment el az orvos, dél óta egyre lázasabb lettem, pedig már úgy ettem az algopyrint, mint valami drazsét. 38,7-nél jött a doki, kaptam injekciót, most egy kicsit jobb. Tejet lefejtem és fagyasztott tejet kapott Peti....
Csibb: Én Avent kézi melszívóval 15 perc alatt lefejtem úgy 90-et..... Esetleg próbáld ki.... :roll: Pedig azt hittem nem fog menni....
Jaaa és valószínűleg parainfluenzám van, vagy mi a szösz... Mindenestre kutyául vagyok..... Csütörtkön kellene mennem anyasági vizsgálatra.... (hogy alkalmas vagyok-e Dani nevelésére) Hát ez most elmarad.... Dani is beteg, elég hasonló tünetekkel, szóval szerintem ő sem lesz jól csütörtökre.... :? :(
Lányok momentán jól vannak. Peti egész nap az ölemben volt, biztos elkapja... :? :? :? Elvileg 3 nap múlva jobban leszek, de köhögni fogok még 2 hétig.... :x

Katka

katka22

Hú micsoda pörgés van itt, szuper :lol: Nemlajos meghoztad a pörgit.

Még hozzászólnék én is egy-két dologhoz, mert este már nem nagyon leszek, jön Maja keresztanyuja és itt is alszik.

Adrynakkor továbbra is javulást Nico szemecskéjéhez, nehezíti a dolgot a dörzsi, tudom.

Papillon
, Lizikéd jobban van?

Kuklikadobozoláshoz további kitartást, bele tudom élni magam a helyzetedbe, még előttem az utolsó költözésünk emléke :x :x szóval kitartást!!!!

Gabkaaranyos Lili baba! Kis rafinált ő is, úgy látom :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

kukli: rakok fel neked Liliről egy kiskori képet, csak, hogy ne izgulj Kata haja miatt :D

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

katka jobbulást remélem már nincs baj.
és köszi igen igazad van tudom, és hülye voltam hogy megbíztam benne.

nico videó megint nagyon éédes :)

kukli nagyon boldog születésnapot kívánok

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Gabka: Szépséges lánykádat folyton elfelejtem megdicsérni, pedig a szemén látszik, hogy nagy csibész!

Adryn: Nico nagyon profin üti a billentyűzetet. Nekem Peti a drótokra bukik nagyon. Résen kell lenni, mert a laptop madzagját is folyton megszerzi....
Nekem Zsófi 2 éves volt, amikor nagyapjánál bement a szobába leült a számítógép elé és elkezdte püffölni a billentyűzetet. Nagypapa megkérdezte, hogy Mit csinálsz Zsófika? Zsófi ránézett és határozottan közölte: Dolgozom! És püffölte tovább... :lol: (anyja, apja informatikus)

Katka

katka22

Papillon Ez komoly?! Milyen látó nézte meg Lizit? Nekem ez kimaradt?

Gabka Az a mosolygós arc olyan édes! Nagyon szép!

Nemlajos Máté is csak kb 1 hete kúszik rendesen előre. Még nem mászik

Kukli Hogy neked mik nem jutnak eszedbe! :shock:

Bababi Még jó, hogy nem törted össze magatok! Vigyázz a kádban!

Adryn A laptopot én írtam :) És bizonyított Nico :)

Katka Gyorsan gyógyulj meg! És azért reméljük, hogy Peti nem kapja el! Parainfluenza?! :shock:

Nálunk megvan a nemalvás és egész napos hiszti oka. Kibújt az alsó két foga Máténak. Tegnap nem tudtam megnézni, mert mindig kidugta a nyelvét, de ma adtam neki sütőtököt, mikor mi ettünk vacsira, és megbökte az ujjam. Aztán kicsit erőszakkal bekukkantottam a kis szájába, és mindkét alsó fog kezd jönni, már kicsit kibújtak. De tök érdekes, hogy nem láttam még pár napja semmit. Semmi duzzanat. És nyűgösebb is csak tegnap meg tegnap elött volt, mint szokott.

Kép

Kép
rszg

Gabka: nagyon szép Lili! Olyan huncut szemei vannak. :lol:

Adryn: olyan ügyes Nico. Apának is megmutattam a videót. Ja és mi is vártuk, hogy belemászik. :wink:

Nemlajos: Krisztián sem mászik, és nem is ül egyedül.

Katka: jobbulást. Reméljük Peti nem kapja el.

Masut jobbulást anyukádnak.

Kukli: hogy neked mik jutnak eszedbe. Kitartást a pakoláshoz! Még azt akartam írni, hogy szerintem Kata, mintha "kerekebb" lenne, legalább is az arca. A belőtt séró is nagyon jó. :lol: :lol:

Pulcsi. hol laknak anyósodék? Nem erre felénk?

Rszg: gratula a fogacskákhoz.

banokla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: