Most nálunk ugyanez van: 6-ra tök nyűgös, aztán úgy kidől, hogy bármit csinálhatok vele, nem kel föl

. Egyedül a pancsira kel föl, és akkor fent van egy darabig,de ennyi. Annyiból (sokkal) jobb a helyzet, hogy Botond legalább 7-ig visszaalszik! Nagyon kemény lehet, hogy Lóci 3-tól ébren van

.
Bobó szombat óta csinálja ezt. Akkor kezdte azt is, hogy nappal 3-3,5 óránként eszik, az eddigi 2-3-mal szemben. Ja, és azóta hatalmasakat pukizik, meg kakil, de a hasa nem fáj...
Ancsurti háját, én is hajnak olvastam

. Na, mondom, bezzeg az enyém csomókban hullik
Közel sem biztos ám, hogy a játszótéri anyukákkal nem jönnél ki! Értem én, hogy te (is) pasipárti vagy, meg nem szereted a csivitelést, de engedd meg hogy emlékeztesselek, hogy lassan egy éve tizen- huszon- csajjal csevegsz itt nap, mint nap, sztem elég kedélyesen

. Gondolj bele, akár a mi kis társaságunk is ülhetne a homokozó szélén! Azok a kismamák ugyanúgy tele vannak kérdésekkel, kételyekkel, sztorikkal és poénokkal, mint te (vagy mi). Szerintem néhány próbát megér! Lehet, hogy életre szóló barátságokat kötsz

! Ha meg gázosak a csajok, adj nekik Infacolt (vááá

)

.
Meg szerintem emiatt nem "vonhatod meg" Lócitól a játszóteret

. Mikor majd a többi anyuka viszi a gyerekét ovi után a térre, és Lóci is menne a barátaival, nem szerelheted le mindig, hogy anyunak most nincs kedve pajtizni, sztem

. Ettől akár még ő is "antiszociálissá" válhat

. Aztán persze lehet, hogy nem is lesz igénye, de azért érted mire gondolok....