A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!
Megszöktem.
Amúgy nekem sem jött még meg, de jipppié, hogy Katkának igen. Már nagy kő leesése miatt.
Csibb ikeás vonatunk van nekünk is, az a híd volt érdekes, köszi. Majd megnézzük. Tépalóra tök jók az ilyen elemek. Van egy felhajtható hídja, de bővítjük a készletet, mert egyre többet vonatozik.
Zita neked köszi a kedves hsz-t, nem tom meddig nem lesz net. Megrendeltük, de egy ismerősünknek nemrég 2 hóig tartott az aktiválás a t-online-nál, én 2 hetet adok nekik.
Moncsi mi volt? Anyósod nagyon fiatal, és fiatalos. Bakker alig idősebb nálam.
Rszg nálunk néha még Zsolti sem jó Katusnak. Boti teljesen más volt. Szval költözésnél nem adom le a kiscsajt mégsem. Vasárnapra bnőm kölcsönkérte pár órára, mert beleélte magát (pedig neki is van egy 4 hós manója, csak odavan Katusért is), elég közel lesznek, egy próbát megér, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Zita sztem mindenki bele akar inni a vízbe. Nekünk a játékokról próbálja leszürcsölni. Boti a mai napig próbálkozik ha nem figyelünk. Nehéz ügy. Ha kevesebb vizet raknátok pár napig? Épp csak az aljába, és kapna vmi új játékot bele. Akár egy csörgőt, vagy bármit a kintiek közül.
Adryn viburcol nem mindenkinek jön be, azt viszont tudni kell róla, hogy kb. 3 nap után hat. Első napokon még fel is pörgetheti a gyereket. Osanitot 2x adtam Katának, nálunk elég látványos eredmény volt. Kiütötte és elaludt.
Masut tessék egy Szia erejéig legalább jönni!!!!!!!!
És ami nekem még hiányzik…. Petiről olyan rég kaptunk képet. Meg Katáról is.
Lépek, merül a gépem.
Jah még: Kreszhez erős kézfogás, megráz, azt hátbavereget!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

No, én meg jól lebetegedtem..... Az ex elkapta a romalánytól, én meg az extől. Sirály! Nem tudok nyelni, rossz a közérzetem és lázas vagyok.... :( Az ex 5 napig feküdt vele.... :? Pedig nem egy elfekvős alkat.... Én meg feküdnék, csak itt a Peti....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Katka: én meg Lilitől kaptam el :?

Kukli: megnéztelek volna a takaró alatt :D

Ilda: üdv újra a csapatban

na bocsi ennyire futotta mert E. bőg

Kép

Kép
pgyöngyi

mikrós sütinél nagyon fontos a 4 perc, ha tovább, vagy nagyobb watton megy, kiszárad.legközelebb én is picit több olajat teszek bele. azonnaliédességutáni vágy elűzőnek jó:D
Szia nemlajoooos! :)

Máténak boldog 8.hónapot!!

Nándi még mindig csak forog, ha eldobjuk a labdát, utána forog 4-5öt nagyon gyorsan. Így közlekedik:DMindenhova eljut így, ahova akar, ami érdekes, pár percen belül/hajszárító, számítógép, bármi/ így nem tudom, hogyan fog mászni, ha így neki gyorsabb, és kényelmesebb:) csak arra már rájött, hogy így oldalra tud haladni, nem előre. így ha előtte van vmi, amit nem ér el, frusztrált lesz, és hisztis :)ülni még nem ül megtámasztva sem/eldől:)/csak ha fogná a kis bokáit, de ezt így nem engedem neki, sztem ártana a gerincének./nem magától hajol le, csak ha pl. ölben van/tartom a hónalját, úgy persze engedem neki, naa, nehogy félreértsetek már.
katka, örülök a mensinek!ez most jó hülyén hangzik :D
na mindjárt megyek dolgomra, mos-főz-takarít-epilál..
hétvégén megyünk anyósékhoz, már mindannyian várjuk!!
ja, szombaton elmentem egy lánybuliba Nándival 1,5 órára kártyázni, dumcsizni, ilyesmik, és amíg én elvoltam, a férjem felmosta a lépcsőházat, elpakolta az elmosogatott dolgokat, megnézte az ajtón a szigetelést, levitte a szemetet, vett tejet, felforralta/házitejci/bla-bla, egy csomó mindent megcsinált.
szóval nekem van a legjobb férjem 8)
Hozzáteszem, néha irigykedtem, amikor olyanokat írtatok, hogy ti tovább alusztok, míg apa vigyáz 10-11-12ig agyerekre, vagy megeteti gyümivel, vagy egyéb.. nálunk ilyen soha nem volt még, sőt, a8 hó alatt egyszer sem vigyázott még apa a gyerekre ugy h egyedül lett volna vele, vagy levitte volna sétálni.sőt, én 7végéken nagyon kimerülök, mert reggel ha Nándi felkel 5 v 6kor, átviszem ÉN a nagyszobába, hogy apa tudjin aludni legalább 7végén kicsit tovább, mint 5, éskkor csititgatom nándit.
DE ő meg mást csinál meg, ami jó, és kedves. lsd leírás. Szóval meg vagyok vele elégedve!!! 8) :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Nemlajos, ez tényleg jólesett :) Nem semmi vagy, ez így tuti összefoglaló lett az elmúlt másfél hétről! És erre az éccakai műszak elment aludni... :)
És ha nem is egész nap, de azért legyél időnként net előtt! :)

Kukli, Katusodnak jobbulást! Nálunk most megint elég ócska volt az éjjel, szegény, nagyon szörcsög, meg már köhög is... Láza szerencsére nincsen, de lehet, hogy du meglátogatjuk a dokit.

Csibb, csatlakozom Katkához, tök jó és borzasztó ügyes vagy, hogy eddig is szoptattál. Érződik a soraidból, hogy most megvisel ez a helyzet, de ha esetleg nem megy a fejés, nehogy elkeseredj! Aztán még az is lehet, hogy nagyon belejösz :D

Tényleg Papillon, akartam kérdezni már többször, de mindig elfelejtem. Tejleadást csinálod még? Egyszer írtad, hogy már nem nagyon van pluszban tejcsi, de az már régen volt.

No, megyek. ma apa vitte Samut oviba, Katával csajos reggelt csinálunk. Bár én már 5-től ébren vagyok, dolgoztam.
É

erpé

sziasztok. na szóval...

régebben kb másfél éve hirtelen kellett a pénz és felvettük azt a provident hitel nem sokat , aztán ki is váltottuk és a nő aki kijött hozzánk rákérdezett hogy nem vennénk e föl neki mert szarba van és ő nem vehet fel.. már olyan jóba voltunk hogy úgy gondoltam segítek neki. és fizette is de mindig megnövelte egy kicsivel és én barom belementem. eddig rendszeresen fizette nekem csak alá kellett írnom. és most kirugták mert valaki szintén így vett fel neki és beköpte. és könyörgött hogy mi ne mondjuk el , de múlthéten helyette fizettem és három napig kamuzott hogy miért nem hozza. havi 60000 ft ról volt már szó, anniyt kellett fizetni és csak a felét adta vissza, azt is részben étkezési utalványba. már akkor mondtam neki hogy ez nekem fura, mert volt pofája fél 12 ig este kamuzni, mire rákérdeztem és egy újabb hazugságot talált ki. tegnapra vlt megbeszélve hogy hozza és megint nem lehetett elérni mert nem vette fel a telefont csak írogatta az sms eit. én meg besokalltam és felhívtam a másik ügyintézőt aki közölte hogy most ezután nyomoztak ugyanis rengetek embernél ez van, és már sejtették ahogy viselkedtünk amikor ittvolt. úgyhogy nem lesz problémánk belőle, ma felhoz egy elismerési nyilatkozatot, amit csak alá kell írnunk és lekerülünk erről az egész listáról. Mostmár nyugodt vagyok de ezen idegeskedtem már pár hete hogy most eleszítem a lakásomat, stb mert havi 60 at sehogysem tudok kiperkálni. nagyjából ennyi... és tudom hülyék vagyunk hog ymegbíztunk benne de én ilyen naív vagyok és már szinte barátomként tekintettem rá. de hálistennek vége, és soha többet senkinek nem fogok felvenni akármilyen jóba is vagyunk.

Na Anyós.. hát nem olyan kedves mint amilyennek látszik.
Ő már egyszer lemondott az unokákról, mert van egy pasija, és közölte hogy oda egyik gyereket se vigyük, mert ő nem fog utánuk rohangálni és a János (pasija) úgysem engedi :shock: :shock: ezt nem nekem mondta hanem a párom hugának, hát én erre tuti beszóltam volna hogy akkor nem kell idejönni. Amúgy is mindig úgy jön hogy semmi ünnepre nem hoz a gyerekeknek semmit, mert az hogy nekünk nem az nem érdekel.. de legalább a gyerekeknek valamit.. mindig közli hogy üres hassal jön és nem hoz semmit , közbe otthon plazma tv van, szgép, laptop, digitális félnyképező amit mind mind mostanában vett.. na mindegy anyosról ennyit a látszat csal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok!!

nemlajos szia!!! Üdv ujra itt!!! Örülök neked!! és grat a kresz-hez!!!

gyed ügy, hát én sem repesek a boldogságtól. :-( a szept-i bankkivonat szerint egyszer kaptam 63 utána 30-t nem értem???? (mindezt ugy, hogy kaptam egy levelet 2 hete, hogy mivel nem küldtük be a magánnyug. pénztáras belépő nyilatkozatot, nem is kaphatok pénzt, nem értem..mégis megküldték).
Oktban pedig 72őt kaptam :-( ez tényleg a fele a TGYÁS-nak, szóval megpróbálok rájuk telefonálni.

adry, jó hogy ezt írod, remélem nemsokára meglesz a kéz-előretevős mozdulat is. az éjszakai cicről más-más véleményeket hallok én is, sokat csodálkoznak, hogy 7 hós és még mindig eszik éjszaka??? jézuus....nemtom. lehet próbálkozni kellene vízzel éjszaka? de a napközbeniről csak azt hallottam hajrá!!!

zita, vikk kapott tegnap de. egy fél banánt almával, és nagyon tetszett neki, állitolag bio banán volt, de hát a vegyszerrel érlelés stb.. :-( én is gondoltam erre.Csibb az üveges mitől jobb??

Zita, megtennéd, hogy elküldöd nekem a te táblázatod, (ha van rá lehetőséged) én olyat kaptam a védőnőtől, amiben az áll, hogy betöltött 7 hótol kaphat. Köszi előre is. gartula a 6 hós írásnak, ügyes vagy, és ezek olyan fontos emlékek lesznek, én sajna képtelen vagyok errre a műfajra :/, pedig ez néhány év múlva sokat érne!!

Kukli sok erőt a költözéshez!!! Várunk vissza mielőbb. Ez komoly, hogy csak 3 nap mulva hat a viburcol??? ezt nem tudtam.
Örülök, hogy ilyen jol hatott az osanit, nekünk még nincs vikkapu 2 hét mulva megy továbbképzésre Bécsbe, remélem tud majd venni. én chamomillat használok, + a nyaklánc de nem tul sok sikerrel, és vikk már legalább 2 hete fogzik, most már tényleg csak 1 mm hiányzik a felső kettőből, de szenved.

katka mielőbbi gyógyulást!!!
anna**

moncsi: hol lehet látni anyósodat? A providentes kamustát sajnálom :? :(

erpé: Lizi is szörcsög, köhög....áááá, már nem adok le nyaralás óta, ami asszem július vége, de nemrég olyan szép, kedves emléklapot kaptam tőlük, pedig összesen 6 litert adtam csak le.

pulcsi: "na mindjárt megyek dolgomra, mos-főz-takarít-epilál.. " ezt hogy gyerek mellett???????? és a süti igenis király, fel lehet dobni sok mindennel... és én is ugyanezt csinálom 7végén, legalább akkor hagy aludjon szegény férjecském...elvonulok és hagyom aludni...

katka: nagy rajtad a nyomás, szedjél magneb6-ot :P viccet félretéve: GYÓGYULJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!! és nagy grat a mikuláshoz :wink:

nemlajos: nagyon jól esett, h végig olvastál minket és reagáltál is!!!!!!!!! a GÁZSZERELŐ SZÁMÁT MEGADJAM? :wink: :wink: :wink: :roll: sajnálom a fogzást, tudom miről beszélsz.
kérjük a képeket :!: Lizi a kis csibész...jah, nagyon nőnek a babók
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.10.20 08:32-kor.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

papillon előző oldalon az utolsó képen amit felraktam azzal anyósommal van lívia

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Hú Moncsi Nem vagy semmi. Én tuti nem bennék bele ilyenbe, bár én is hiú tudok lenni. És sokszor mondják, hogy túl jószívű vagyok.

Nincs valakinek az amerikai nagykövetségen ismerettsége?

Mióta eljött az ősz, folyamatosan beteg valaki. Hol a babók, hol az anyukák, de mindig beteg valaki! Gyógyuljon meg mindenki!!! És senki ne legyen beteg!!!

Kép

Kép
rszg

Még azt mondja meg valaki nekem, hogy miért van az, hogy nem látok hsz-okat, aztán 1 óra múlva meg megjelennek?! Nem értem!

Kép

Kép
rszg

Máténak Boldog 8. hónapot !!!! :)

rszg igen én sem gondoltam hogy belemegyek egyszer...és mégis.. nembaj ebből legalább tanultam én is hogy soha többet.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos, jó kis program volt végigolvasni, és reagálni, mi???? :lol: 8) Gratula kreszhez!!!! Hibátlant írni??????? KIs eminens... :wink: :)

Rszg, mész amcsiba????????????

Katka, de jóóóó, h megjött!!!! Gyógyulj meg gyorsan!!!

Moncsi, sztori..... :shock: :shock: :shock: reméljük, akkor tényleg tisztázódik.

Beteg babáknak, mamáknak, papáknak jobbulást!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nemlajos gratula!!! nem is olvastam a kresszes részt..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

bocsi moncsi, elsiklottam felette :oops:

nemlajos: igen, hatalmas GRAT a KRESZ-hez!!!!!!!!! ügyi vagy!!!!!!

anna: nálunk úgy hat a viburcol leggyorsabban, ha 6 óra különbséggel kettőt kap.... és utána másnap már elég egy.

rszg: nekem nincs, disszidáltok? :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos Gratula a sikeres kreszvizsgádhoz! És maximális! Ügyes vagy! Csal így tovább a többi vizsgával is!
És tényleg jó kis hsz-t írtál!

8 hósakat továbbra is köszönjük!

Tehuti Nem, nem megyek amcsiba, viszont az ikertesóm kint van. November elején lejár a vizuma, vagyis a belépési engedélye, haza kell jönnie. Viszont szeretnék, ha kint maradna még egy évet, és ehhez J-s vizum kell. Amit a nagykövetségen adnak vizuminterjú után. Ha adnak.

Kép

Kép
rszg

Moncsi, na igen, ilyet nem szabad csinálni. Valószínűleg így vett fel az ügyintéző olyan embereknek hitelt, akik sehogy sem kaptak volna... örülök, h végül nem lett belőle bajotok!
Anyós tényleg fiatal, ez még nem a klasszikus nagymama kor, legalábbis manapság. Lehet, h neki is fel kell nőnie a nagymamasághoz.

Katka, jobbulást és kitartást! Van segítséged? Ez az egyik legrosszabb, amikor anya lesz beteg...

Anna, Adryn, ne hallgassatok azokra, akik szerint éjszaka nem lehet cicit adni a babóknak. Ez butaság! Egy ennyi idős gyerek még ritkán alszik át egy egész éjjelt (csak szét kell nézni itt a topikban - vagy beteg a babó, vagy bőszen fogzik, vagy mindkettő, vagy csak ki tudja épp miért). És persze, hogy 2-3-4-5 ébredés esetén magunk mellé vesszük a csemetét. És aki szoptat, az megkínálja cicivel, de aki nem szoptat, az is átöleli, cirogatja, nyugtatja, maga mellett tartja. Legalábbis Bababi és Lilla erről számolnak be, remélem, jól emlékszem... A szopi éjszakánként szerintem egyértelműen nyugtató-altató funkcióval bír, és alapvetően anya közelsége a fontos ilyenkor a csimótáknak (nem is annyira a cici). Nem esznek éjjeli ébredések alkalmával a gyerekek komoly adagokat (általában). Szóval én nem értem, h miért van az éjjeli cicizésen bárki (pláne orvos) fennakadva :? Akkor a cumizás is tilos? Meg az ujjszopás is? Meg a kedvenc rongyi csócsálása? Áhhh...
Egyszer olvastam egy kutatásról, ami arról szólt, hogy a cumizó-szopizó mozgás nagyon nyugtató-lazító hatással van, és a kutatók szerint pl. stresszes-feszült helyzetekben még felnőtt korban is komolyan lenyugtat egy cumi. Pl. vajúdó nőknél próbálták, és szerintük használt. Csak az utcán vagy munka közben hülyének néznék azt, aki cumival a szájában lófrál :D (mondjuk szerintem még hülyébb, ha elszív egy cigit, de ez társadalmilag elfogadottabb)

erpé

Erpé Mi a ki tudja miért kategóriába tartozunk. Az tuti, hogy minden éjszakánk katasztrófa :(

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Annyira le vagyok maradva. :?

Moncsi: nagyon ügyi vagy a naptár nagyon szupi lett. Sajnálom a provident-es sztorit, remélem mostmár rendeződik. Anyósod tényleg nagyon fiatal.

Kukli: nagyon szép lesz a lakásotok. Kata lány nagyon szép. Miért is költöztök el? Bocsi, de lemaradtam.

Zita, Kukli: annyira jó volt olvasni a lányaitok hozzászólásait. Engedjétek a csajokat gyakrabban a géphez!!! :lol: :lol:

Julcsinak, Máténak boldog hófordulót! Nándinak boldog névnapot! Bea boldog szülinapot!! (utólag is) Remélem nem hagytam ki senkit.

Nemlajos: nem semmi vagy, hogy így mindenre reagáltál. Ez rád vall!!!! :wink: :lol:

Betegeknek jobbulást. Nem tudom mondtam e, hogy nekünk nagyon bejött a Sinupret csepp. Gyógyszertárban kapható. Gyógynövény készítmény. 3 hós kortól adható. Krisztián 6 napig szedte a gyógyszereket, mint sinecod csepp, ambrobene, de nem lett jobb, utána adtam neki a sinupret-et 2 napig és azóta jól van.

Rossz éjszakákat sajnálom. Nálunk sem alussza végig. Most csak kétszer kelt. És teljesen egyet értek erpével, hogy ilyenkor nemis kimondottan az éhség, hanem anya közelsége miatt kelnek fel.

Nemlajos: gratula a kresz-hez!!!!!

Amikor olvastam mennyi tgyást, és mennyi gyedet kaptok, én csak kapkodom a fejem. Nekem a tgyás is csak 70E volt. Na most meg egyenlőre gyest kapok, ami ugye 25E :cry: És nekünk is van részletünk......

banokla

JA és amit elfelejtettem.

Katka: jobbulást és nekem is gyorsabban vert a szívem, amikor olvastam a pozitív teszetdről! Jó, hogy megnyugodhattál! Jobbulást!!! Ágica már jár oviba?

Csibb: nagyon tisztellek, amit te végig csinálsz az elejétől!!! Most meg ez a fejés :!: Le a kalappal!!!

Nekem sem jött még meg egyáltalán, de nem is hiányzik.

Krisztiánnak is adtam banánt almával. Nekünk a védőnő mondta, hogy lehet.

ÉÉÉÉéééééééééééssssssssss!!

KUKLINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

banokla

Kukli: mostmár értem miért is aludhattál tovább! :lol: :lol:

Pulcsi: ha végeztél jöhetsz hozzánk is! :lol: :wink:

banokla

köszönöm a bíztató szavakat, tényleg meg vagyok szeppenve kicsit, de valószínűleg az előzmények miatt nem veszem annyira lazán ezt... valahogy Mátéba nehezebben tölteném a tápszert.. :roll: persze, tudom, hogy az is jó, dehát mégis tehéntejből van... hiába HA-s... na de nyilván túl fogok lendülni ezen, ha muszáj, hát muszáj. és jó, hogy velem vagytok! :wink:

Nemlajos
na végre!!! gratula a kresz-hez! nagyon ügyi vagy! és mi újság a kanapéhuzattal??? :wink:

Máténak én is gratula a 8.-hoz! asszem ő kimaradt nekem még... :oops:

nincs áram reggel óta, most már kezdek fázni is, mert így a fűtés sem megy... Mátét most raktam le, remélem, addig lesz, mire felkel... még nem tudom, mit egyek, mert így az is nehéz, ki kell gondolni, nehogy valamihez áram kelljen... még jó, hogy Máténak van kajája tegnapról. meg fejni is csak kézzel tudok... jaj, lehet, hogy ma lesz a tápi napja.. :roll:
asszem sajtos-tejfölös tészta lesz, ahhoz tuti nem kell áram. és még tejcsináló tészta is! :idea:

a gépem is mindjárt lemerül... úgyhogy nem leszek egy ideig... nem tudom meddig. elküldöm, nehogy lemaradjak...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli boldog szülinapot! micsoda ajándék! egy új lakás!!! ezzel sem dicsekedhet mindenki!!!

Katka jobbulást! szegény, ez most kemény...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kukli isten éltessen!!! :-)

Két nap van köztünk! :D
anna**

Anna
már volt, vagy lesz?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, nálunk viz nem volt napközben 2 napig!

jó étvágyat a tésztához! :-) nálam is az lesz, spenótos!
anna**

lesz csibb, 22-i vagyok.

a mérleg utolsó napja :)
anna**

banokla, nagyon kedves arcu krisztián! olyan szép a tekintete!
anna**

Kép Kuklika Boldog Szülinapot!!!

Nemlajos[/b] jó volt újra olvasni, láthattad mennyire hiányoztál mindenkinek :D

Katka
, örülök, hogy megjött végül :wink:

Adrynhogy van Nico szeme??

Tegnap Maja nem aludt el éjfélig, utána betettem a kiságyba és fél óra múlva sírt, az én ágyamban aludt 6-ig, a közbeni 2 órás szopikkal, fáradt vagyok. Még soha nem volt ilyen, hogy éjfélig nem aludt, ált este nyolckor alszik. :x
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.10.20 10:21-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

jaj lányok, el sem dicsekedtem, végre elkezdtem tornázni!!

uhh, úúgy örülök, sokkal jobb a hátam, a közérzetemről nem is beszélve.

sokkal előbb el kellett volna kezdeni!! dehát ez van...
anna**

pappillon-ezt hogy gyerek mellett-ez estig a napi programom :lol:
aztán vagy összejön, vagy nem.
nándi egyébként napközben tök rendes gyerek. felfedezősdit játszik, meg vigyorog, sír ha fáradt, vagy bekakil, vagy éhes, de elvan.minden reggel kb.eltervezem, aznap mit csinálok, aztán átlagban afele jön össze..
eddig azt csiunáltam, hogy egy adag ruhát kimostam, kiteregettem, előzőt leszedtem, összehajt, bepakoltam ami börőndünket az utazáshoz, Nándiét még nem,. csak elkezdtem.
most sztem mindjárt elelszik, akkor alszom vele 1 félórát.aztán sütök burgonyakrokettett.aztán talán eljutok az epilálás-taki részhez, de az si lehet, h nem...
ez van.
1ébként ti hogy oldjátok meg? hga leviszem agyereket sétálni délelőtt, ok, hogy jól érezzük magunkat, de a lakás kupiban marad...én délelőtt tudok haladni, mer akkor még a férjem nincs ithon :lol: délu vagy itthon van, vagy nem, átlag nem, kb 7re ér haza.
tgyás-gyed, nekem kb ugyanannyi, ill a gyed egy 10essel talán kevesebb 70 körül asszem.
moncsi, ez kényes dolog.igazából én még pl ahugomnak se lennék a kezese, és nem azértr, mert nem szeretem, hanem pl épp egy olyan alakkal van együtt 4 éve, akiben én nem bízom.és anőket a szerelkem néha hülyévé teszi.
éjjel_óránként, 40 percenként kelés. de legalább 7ig aludt!!!/5, meg 6kor is felkelt persze,csak még visszaaludt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

kukli, boldog szülinapot!!
katka, jobbulást a betegségből
banokla, ari Krisztián-maci!!
és ő is milyne sötétbarna szemű!!Mint Nándi :)

pulcsi

Még egyszer mindenkinek köszönjük a köszöntéseket és az elismerést :) Nagy sikerünk volt vele a családban is, mindenki telefonált rögtön, hogy hű de jó. Lehet irodalmi pályára lépek :lol:

Nemlajos, tényleg jól indult a nap, köszi a sok hsz-t :) És gratula a 100%-os kreszvizsgához! Akkor most indul a vezetés?

Erpé, cigi helyett cumi, marha jó, szabadalmaztatni kellene az ötletedet! :lol: Én biztos jobban tolerálnék egy cumizó embert, mint egy cigizőt :wink: Katalánynak jobbulást!

Anna, hülyeséget írtam, a védőnős táblában nekem is 7 hótól van a banán. Nem ott néztem tegnap, hanem a gyermekegészségügyi kiskönyv közepén levő táblát. Abban írják 1 éves kortól. Bio banán jó ötlet, a sparban is szokott lenni, akkor majd Julcsinak olyat veszek.

Banokla, a sinupret cseppet mire adtad Krisztiánnak? Nálunk már több mint egy hete tart a szörcsögés, igaz, most már nem zavarja Julcsit, de engem igen.

Moncsi anyós :evil: :twisted: Pénzügyekben pedig alapszabály, hogy nincs barátság! Sajnos ezt igazolja sok példa.

Kukli, 2 hét??? Jaj, az hosszú lesz. Akkor majd sms-ben kérünk rendszeres helyzetjelentést! Katus pedig jöjjön rendbe mihamarabb!

Katka, Gyöngyi, ti is gyógyuljatok meg!

Pulcsi, ma lehet én is kipróbálom ezt a mikrós sütit :) Tényleg szupi férjed van! Én is meg vagyok elégedve az enyimmel :D

Lányok, annyit írtatok tegnap a fejésről, hát éjszaka az történt, hogy kétszer is fel kellett kelnem fejni, mert mintha kő lett volna a jobb cicimben. Kézzel csináltam, jött folyamatosan, de elég sokáig kellett csinálni, hogy jobb legyen kicsit. Ilyen még sosem volt. Pedig végre végigalhattam volna az éjszakát, Julcsi ugyanis fél6-ig nyomta egyfolytában, aztán utána még 8-ig :o Remélem nem csak véletlen volt :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

de édes Krisztián abban az overálban, kis Maci!!

Anna neked is boldog Szülinapot!!!
mi a pontos dátum? tornához sok sikert, én mos függesztem fel a táncot, Maja nehezen viseli azt a két órát :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szaisztok!

Bár én nem utaztam el és többnyire olvastalak is Titeket, mégis annyit írtatok, hyg azt sem tudom mire is akartam reagálni.

Kukli: boldog szülinapot. Klassz szülinapi ajándék a lakás, és a masszázst se felejtsük el :)

Nemlajos: üdv itthon, nagyon hiányoztál!
képeket várjuk

Katka: gratu a mikuláshoz!

Csibb: kitartást kívánok Neked, Te sokkal többön mentél keresztül mint mi, kemény volt nagyon a kezdet is. Minden elismerésem a Tiéd, hoyg egyáltalán eddig volt tejcsid!!!!
a képekre akartam még írni, hogy Fanni és Máté nagyon hasonlít az egyik képen!

Hófordulósoknak a legjobbakat!

Tegnap Levi nem ment oviba, mert majdnem 3/4 9ig aludtunk. Bezzeg hétvégén fél 7kor már ébresztő volt.
Estére már teljesen kész voltam Levitől és ráadásul egész nap hányingerem volt.

Most ennyire volt időm, mert a kisasszony is szorong (szeperációs), cicizünk lassa és megyünk a bátyusért az oviba

Kép

Kép
gabka77

[quote="katka22"]N írta:katka22o, én meg jól lebetegedtem..... Az ex elkapta a romalánytól, én meg az extől. Sirály! Nem tudok nyelni, rossz a közérzetem és lázas vagyok.... :( Az ex 5 napig feküdt vele.... :? Pedig nem egy elfekvős alkat.... Én meg feküdnék, csak itt a Peti....

milyen romalány? :o Jobbulást neked!!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli:

Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Ezen a roma lányon nekem is fennakadt a szemem

Kép

Kép
rszg

Ááááááááááá, LÁNYOK!!!
aki mellé a kórházba fektették, mikor bent volt kísérőnek!
Mind megbukott értő olvasásból! 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igen, rémlik, megyek még kávéért :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

moncsi, jézusom, ez elég meredek, iszonyat nagy szerencsétek van, hogy megértőek (hogy bizonyítanád különben?)!

kukli, isten éltessen!!!

Hoztam fotókat, Ti akartátok!

Zuraméknál:
durmol:
Kép

az egy napon születettek:
Kép

az első kiflicsücsök:
Kép

kiflimérgezés:
Kép

variációk terítőre:
Kép Kép

Nálunk:
joggingboy:
Kép

új játék:
Kép

Kukucs, ez meg milyen cici? :O
Kép

65 évnyi különbség:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

öhh, ennyi :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi, aranyosak vagytok!
Elkezdtem pakolni.
1. Boti minden dobozba beleül ami üres.
2. Boti minden dobozból kipakol amiben már van vmi.
3. Boti minden dobozba amire megkérem, hogy már ne pakoljon ki, bepakol még sok mást is amit nem kéne.
4. A ragasztószalag már most elfogyott a lezáráshoz = nulla dobozvédelem Boti ellen.
5. Kata maratonit alszik, soha de most igen, mert ott is pakolnék a dobozokba ahol alszik.
Most várnom kell, hogy felkeljen.
Katka jobbulást!
Elképzeltem anyóst cumival a szájában. Köszi jó napom lett (bár nem is volt rossz).
Zita ha jól alszik Kata nekem is kell fejnem. Semmi nem jó nekünk!!!!!!
Csibb ELMÜ-nek drukk, hogy megoldódjon a gond. Nem semmi Anna víz nélkül. Ha csak a wc-re gondolunk.
Moncsi sajnálom, hogy így kellett ebből tanulnod. Én faktorálással foglakozom a gyakorlati életben (ugye más a szakmám), hát nem semmi milyen behajtásaink vannak. Az emberek néha tényleg nagyon be tudnak dőlni, és házakat is elvesznek emiatt. Mondhatni megúsztad ennyivel (pl. nem tiltottak le fizut, stb…)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

zita, akkor a banándolog rendben. hát a fene tudja, hogy a bio bio -e engem mindig mindneki ezzel cikiz, de én hiszek ebben normál keretek között.
én, ill most már vikkapu pesten szerez be a jókai utcai bioboltba, de csomó más jó biozöldséges van.

bea, itthon tornázom, pilates, délelőttönként még vikk alszik, ill. heti max 3 alkalommal. remélem tudom rendszeresen csinálni. :-) tök jó lenne!
anna**

Katka, blikkbe vele :lol:

NemlajosNagyon szép Döme úrfi!!
és az a kezes kép nekem olyan megható, úgy szeretem az ilyen felvételeket. Blogba vele :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bakker Ilda! Ez a kissrác hihetetlen nagyott nőtt! Milyen okos kis bucija van! Zabálnivaló! Megható a kezes kép.
Azért a kiflis képért külön pirospont! :lol: :lol: :lol: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Azért látom körbe volt rajongva rendesen!

Annaaz jó!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Akkor megállapíthatjuk, hogy MEGHATÓ A KEZES KÉP! :lol: :lol: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, öhm, igen, a topik elején elhangzott "sose kiflit a gyereknek" ezennel megdőlt :oops:

bea... blog... :oops: :oops: :oops: :cry:
Van némi lemaradásom.
No, itt vagytok hagyva, majd este megint re!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: