Sziasztok!
Nem tudtam géphez ülni jópár napig, úgy megkínzott az aranyér... Vérzett is jópár napig, de szerencsére már múlóban van! Kopp-kopp-kopp.
Alma
Sajnálom, hogy már most megrövidült a méhszájad! Remélem ettől minden rendben lesz, utána majd bepótoltok mindent Apával!
Vicka77
15 évesen volt először aranyered??? Jesszus, az durva!
Szerencsére már sokkal obb, éppen hogy kellemetlen, de már nanak se mondanám. Ott van még, de nem fáj. Kentem Neugranormonnal és Doxiprocttal felváltva és kamillás fürdőt is vettem, úgy látszik segített!
Mérnökasszony
Én úgy emlékszem, hogy a streptomat csak a szülésnél kezelték, hogy kaptam gyogyis infuziót, de előtte nem kellett szednem semmit. Vagy ennyire rossz a memóriám, még az is lehet.
Pillesz
Én sem szedek semmilyen vitamint. 12 hetes korunkig hébe-hóba Femibiont, de most már nem. Lilinél se szedtem, csak az elején.
Milyen a teknősös csillár?
Van egy cipőmárka (Josef Seibel), igaz nagyon drága, de az elképzelésednek megfelelő téli cipőt találnál. Viszont nagyon strapa cipő!!
Nem semmi mekkorát ugrott a baba mérete! Akkor ez jó meglepetés lesz, hogy mikor fog megszületni! De fura, hogy már ctgre van időpontod! Az már tényleg olyan vég a ctg
Kima
Sajnálom, hogy elestél!
Biztos nem érzet ebből Balázs semmit, ha ugynaúgy mozog, mint előtte!!!
Mi panelbe lakunk és ott már 14.-én bekapcsolták a fűtést, de kell is!
Hú de durva volt a vérnyomásod! Mennyi dopegytet szedsz?, Ez tényleg nem vicc, ezt kezelni kell, ahogy Vicka is írta.
Én keresnék egy új dokit, aki most is elvállal. Mert tényleg császnárnál pláne nem mindegy, milyen a dokid!!!
Lizzy
Meddig nem volt melegvizetek??
Jajj szegénykém, mit szedtél össze? Örülök, hogy nics nagyobb baj, gondolom hogy megijedtél!
Athena
Én sem vezsek kismama kabátot... Én még össze tudom húzni az átmeneti kabátomat, igaz, a hasam alsó fele így nincs védve.. A sídzsekimbe fogok járni, igaz, nem túl nőies, de legalább meleg és biztos (remélem) rámjön majd decemberben is.
Megértelek anyós témában. Az enyém is ilyen.. Ha mesélek valamit Liliről, akkor tutui a másik 2t hozza fel, hogy ők mit csináltak...Rosszul vagyok tőle.
BrigiMilyen krémet és kúpot használtál aranyérre? Jobb felkészülni a következőre...
Tök jó, hogy találtatok megfelelő kiságyat!!! Egy szobában lesznek Marcival?
Nekem is szokott nagyon keményedni a hasam, hoyg lépni se tudok... nekem sem volt Lilivel ilyen.
Uxi
Nekem nem a köldökömet nyomja Armilla, hanem állandóan a bordáimat tapogatja!
Nem normális a védőnőd, ha már ezért bezsól. Lezs még vele gondod!
Reunion
Az ikres szülés miatt lesz császár? Kösd fel a gatyád! Én is császárral szültem Lilit, remélem, most sikerül természetes úton!
Ági33
Jó szemét a főnököd! Tényleg ne hagyd magad, örüljön, hogy dolgozol! Én már bizto snem tenném
Sajnos nem tudok nőgyógyászt Zugló környékén
Adrienne
Neked is köszönöm az uhs képeről a dicséretet!
Melike
Örülök, hogy megoldódott a problémád!
Milyen új bútort kap Betti?
Bellaani
Sajnálom, hogy magad lett a cukros, a rosszullétet meg pláne! Tudom mit érzel... Nem tudom mikor találnak ki valami kíméletesebb módott erre??
Bogaracska
Én már jóideje nem tudok hogy aludni.. Ha jobb oldalamon alszok, hányingerem lesz.. Ha a hátamon, nem kapok levegőt, így marad a bal oldal, amitől zsibbad a lábam. De én a hátfájástól alig bírok elaludni. És ha éjszaka felkelek, úgyanúgy fáj
Cat
Le a kalappal, hogy így tartod a diétát! Nagyon ügyes vagy!!!
Klári
Jájj, de durva allergiád van... Monjuk én sem hordok se nyakláncot, de fülbevalót, de én azért, mert nem szeretem az aranyat! Csak a gyűrűmet tudm elviselni, de ahhoz is hozzá kellett szoknom, hogy legalább megfogjam
Gyöngyi
Lemaradtam. Milyen gerinc problémád van, ami akadályozhat a szülésben?
Jó nagy bunkó volt a orvos
Somaanya
Sajnálom, jobbulást kívánok Somának! Nincs annál rosszabb, ha a gyereked beteg
Twist
Nagyon kafa a kiságy!!!