Sziasztok!
Andy:Nagyon jó a szoba apa nagyon ügyes
Vera:Végülis az csak jó,ha kiderűl,ha van valami,mert akkor neki is jó lessz és nem fog fájni a pocija sem.De reméljük semmi baja nincsen.Szurkolok!!!Sajnálom a válást,de jobb így,ha már nem megy.Azért segít anyagilag valamit?Ha gondolod írd le priviben,ha nem szeretnéd ide.Gyerkőcök,hogy vannak?Köszike,hogy szóltál az óráról
Évi:

Én is ugyan ilyet néztem ma ki délután Krisztiánnak.Nagyon megérte azt a 3000-ret én 3200ért láttam és nem ilyen jól néz ki.Persze azt,hogy irigyellek nem úgy értettem csak nekem is elkéne mennem dolgozni,mert anyagilag a padlón vagyunk.De anyósra nem hagyom rá,mert iszik és nem bízok meg benne sem apósban.Így marad a szenvedés amíg bölcsibe nem tudom adni

Tudom,hogy nehéz lehet lelkileg én,ha csak kicsit hagyom másnál alig várom,hogy vissza érjek hozzá.Ezért is döntöttem úgy,hogy inkább össze húzzuk magunkat.
Judit:Örülök,hogy végre te is vissza találtál hozzánk.Már aggódtam,hogy mi lehet veletek.Grat a fogacskákhoz

Nagyon szépek a gyerkőceid.Blanka milyen nagy már kis tündér
Dalma:Sajnálom a rosszullétet reméljük akkor nem az.Bár én is hallottam,hogy a gyerekek megérzik.Örülök,hogy végre jó volt az éjszaka.Nekem Krisz elromlott éjszakára is nem valami sokat aludtunk

Gratulálok a járáshoz!!!Nagyon ügyike

Az első lépéseit én sem láttam Krisznek

Nálunk is apa volt itt vele.

Sajnálom,hogy baj van a méheddel.És,ha lehetne vállalnátok még babát?
honey:Örülök,hogy jobb a helyzet.Az eurobint én is használtam és az tényleg jó.Reméljük nem kell dokihoz menned majd.
anya:Mi 2008.11.25.én.Szerintem is jó ötlet.Köszönjük szépen előre is!!!

Nagyon cuki Kincső igazi nagylány már ő is

A fiúk csak úgy pipilnek majd utánna az tuti
Katica:Bizti hülyének nézel,de holnap délelőtt nem jó,mert dokihoz kell mennem teljesen elfelejtettem neharagudj

De délután 3körűl jó nekünk.Légyszi csörgess meg,mert elveszett a számod,mert Krisztián elrontotta a telefonomat és minden a telómban volt

És akkor felhívlak és megbeszéljük a talit.Előre is köszike.
csuri:Sajnálom,hogy annyira rosszul voltál

Aranyos a nótafa

Nagyon kis cukorfalat a kép lánykádról

Nagyon szép
Képzeljétek ma vettem Krisztiánnak egy nagyon ari együttest téli és 3500ft volt

Jó bélelt kabát és nadrág szerintem megérte az árát.Majd,ha ráadom lefotózom és meg mutatom macis

És egy újabb fejlemény gyerkőcöm tegnap óta rájött,hogy hogyan kell teljes gőzzel hisztizni,ha valami nem tetszik

Fülsüketítően visít és sír egyszerre

Azt hiszi ezzel elér valamit,de nem hagyjuk magunkat.Volt egy kis sérülése is a fejét beütötte a hangfalunkba és a sarka kicsit felhasította a buksiját

Szülinapi ajándékot is néztem már neki.Találtam egy dobot vagyis kettőt,mert egybe van

Amin dobolhat persze játék,de jó pofa,mert szeret az asztalon dobolni és nagyon jó a ritmus érzéke

Szerintem olyat kap majd,mert azt ütheti

Ma kapott nagyitól játékot forma bedobósat,de csak földhöz csapkodja
Kata:Hogy vagytok?
Most megyek,mert lassan pancsizás van.
Jó éjt előre is mindenkinek!Ha nem jönnék ma már.