Atyaég már megint, hogy pörögtök

átolvastam mindent, de lehet nem nagyon alaposra sikerült.
Fogzás: 4ből 3 hegye kint. A 4. állapotát nem tudom, még nem sikerült kukkolnom. Sajna hiszti még van. Ebben azért a dac korszak is nagyban benne van. De gyanítom, h elindult az utolsó fog, mert volt egy jobb hetünk és szombat óta megint nyűgösebb.
Kata
Akkor hátha egyszerre szülünk
Nem tudom miért nevetett a gyógyszerésznő, írnak fel hintőport receptre....
Néha már úgy érzem az itteni dm már sose nyit meg.
Tényleg tök jó lenne talizni még egyben, csak nem tudom hogy, mert most már hideg is van és olyan nehézkes vagyok. Főleg gyalog, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül, + még Lilla is itt van nekem.
Jajj igen az nagyon jó mikro simogat a gyerkőc, meg puszilgat, h ne fájjon a pocid.

és átölel és közli, h szeretlek anya. Ezek az olvadós percek
Friday
Szopi párnával nagyon ügyi vagy.
Meseszép a kirándulóhely.
Ervick
Persze, h tudom, de azt már meg tudom különböztetni...van olyan is bőven...és minden nem annyira élvezem...néha úgy érzem megőrülök.
2-3 hét...úristen,de mázlista vagy. Nekünk a szülinapja előtt kezdődött, szóval már több, mint 1 hónapja tart
Tudom, h kell, de már nem bánnám, ha befejezné.
Védőnő nekünk nem jár ki, majd csak szülés után.
De édesek a lányaid
Móni
Klassz a tábla nagyon a lényeg benne van, köszönjük.
Neve Dániel és nov. 16. a várható dátum.
Utód felmondás

de ez már valóban nem a te gondod. Nekem is nagyon hiányoztak a kollégák meg a pezsgés...aztán később minden átalakul és lesz egy csomó új barátod..
Igen csak nem volt időm írni....
Nekem volt kenet vétel múlt héten.
Kriszta
Sztem elég a mikrós is.
szerintem sok. Én 60 fokon mostam, később 40 mint a többi ruhát. Baba mosóport használtam az első 6 hónapban és csak első körben vasaltam, utána már nem.
Lepedő csere meg csak ha balesetes lett, vagy már nagyon sokáig fenn volt (de úgyis hamarabb lesz rajta valami

)
Nem kell ezt így túl bonyolítani. Hipót semmiképpen nem használnék, a pici bőre érzékeny is lehet az ilyen durva anyagokra.
Nekem volt 2 külön csomagom. A szülőszobásba csak + bugyi, tisztálkodószer, innivaló, szőlő cukor, ennivaló volt, cucc amiben szültem, zokni, törcsi és a papírjaim. Meg babának a cuccai amit szülés után ráadtak (most ilyen nem kell)
És volt külön kórházi pakk, ami az ott töltött napokra kellett.
Dorka
De elbújt a kicsi manó
csini a poci is
Én is Katát fogom értesíteni, ha már így egymásra találtunk, de szívesen cserélek számot priviben mással is
Reni
Nálatok meddig tartott ez a dac korszak??
Dy
rajtad már nagyon rajtad a fészekrakás
Enikő
Szívesen elküldöm a számom ha gondolod.
Szülés: én sem a szülésen parázok, hanem, h mi lesz Lillával....
Jók a képek és a lényeg is megvan
Szia Szilvi
Itt sok mindenki novemberben és Pesten szül? Mire vagy kíváncsi?
Szülési fájdalom: menszesz szerű görcsökkel indul, de szép szabályos időközönként jön csak a fájás. Amíg tudsz viccelődni, meg beszélni addig nem fáj igazán

aztán, amikor a fájás alkalmával már nem nagyon esik jól
beszélni és szép szabályos időközönként jönnek akkor lehet menni. Ha nem vagy biztos, h jósló vagy igazi ülj egy kád jó meleg vízbe és igyál egy pohár bort. Ha erősödik a fájdalom akkor sínen vagytok
Fontos, h elég hosszúak és intenzívek legyenek, mert attól nyílik a méhszáj.
Szilvi
Tea csak gyümölcs és gyógynövény teát iszok. Már csak Lilla miatt is, mert neki nem adnék semmi képpen fekete teát.
Kabát
Szerencsére anyumtól meg apumtól kaptam egyet szülinapomra. Anyu varrta és nagyon klassz, de van egy dzseki is ami rám jön.
Drága férjecském nekem is elintézte a a házassági kivonatot és úgy megijedtem, hogy összepakoltam nagyjából (menet kész vagyok, csak pár apróság hiányzik) meg ki is mostam.
Most még a fészekrakás van rajtam, de ugye csak csiga tempóban csinálhatom. Párom csinált még 1 polcot a nappaliba és egy kicsit ezzel együtt át kellene pakolni a lakást. Hát még csak az elején tartok, de babó ruháit kiraktam már a polcokra legalább.
Babamasszázs: én anno jártam Lillával az egyik védőnő tanította itt nálunk a védőnői szolgálaton egy nagyon jelképes összegért. És nagyon jó volt.
Zsuzsi
Párod

és fáj is neki?
Nekem lesz vérvétel valamikor a héten.
Kriszta
A gátmasszázs lehet átcsap másba, ha apa csinálja

én magamnak csináltam. Bár már valami más is ránk férne
Friday
Nekünk sokan javasolták, h vegyünk ajándékot.
Zsuzsi
Ha a párod nem lesz bent vagy nem akar bent lenni, figyelembe kell venni az ő igényeit is. Viszont legyen akkor szülésznőd, vagy olyan valaki veled, akiben megbízol. Anyukád pl.
Ami a látványt illeti. Megbeszéltük, h végig a fejemnél lesz és semmit nem akar látni aztán mindent látott és ő vágta el a köldökzsinórt és nem vesztette el a gusztusát irántam

sőt
Mérleg: nekünk az első hónapban csak azért lesz bérelt, mert azt mondta a védőnő ne szaladgáljak a hidegben 2 gyerekkel állandóan le. Azután majd megyünk bizonyos időközönként.
Telefon: már nem tudom követni, küldjem valakinek?