Sziasztok Lányok!
Köszönöm a tippeket a viszketésre (puszi, Viranka!

), a cantharist továbbra is adom Neki, és gyógyszertári javaslatra nagyon bejött a Fenistil gél. Vastagon ezt kenem a kezére, rá szintén egy kiló Dermazin, aztán jöhet a kötés. Egyre szebb a kacsója, de még kötöm naponta, mert félek, hogy baci megy bele, vagy játék közben felsérti a vékony új bőrt.
Látom, mindenhol hirtelen jött a tél. Meglepimre a tavalyi kabátok + sál, sapi, kesztyű még jó Máténak, így majd csak bélelt naciba és overallba kell befektetni- kivéve, ha megnyúlik nagyon hirtelen... egyébként Ő elviseli az öltözést, sőt szereti, inkább az a baj, hogy ne ezt, hanem azt vegyük fel. Vagy pl. menjünk pisis pizsamában oviba...

végül én szoktam győzni, bár van egy nagyon aranyos farmer gatyója, amit még egyszer sem volt hajlandó felvenni. Ott áll kimosva, összehajtva a szekrényben és várja, hogy Máté kinője. Pedig olyan édi!
Hűha, hát tévét biztos nem tennék a gyerekszobába.

Még a mi hálónkban sincs, mégpedig az elektroszmog miatt. Nem hiányzik. Ráadásul szakmai ártalomból tudom, hogy az elektroszmog tönkrevágja a petesejtek és a hímivarsejtek genetikai állományát is. No comment.
Különben Mátét abszolut nem köti le a tv, nálunk mesekönyvbújás zajlik.
Ellenben rajzolni, festeni nagyon nem akar, inkább nekem kéne rajzolnom Neki. Pedig az oviban mondták, hogy érdemes lenne rávenni valahogy és fejleszteni a finommozgásokat. Más tészta, hogy jobb kézzel meg se tudja fogni normálisan a ceruzát, de amikor "rendes" volt a balkeze, akkor se kötötte le nagyon a dolog.
Harisnya: milyen igaz! nem is gondoltam rá, hogy azt nem tudja levenni! Én butus!

Szoktam rá harisnyát adni, de ritkán. A zoknikat viszont Ő is lekapja secperc alatt. Megőrülök tőle!
Vindo: szépan alakul az otthonotok! Kitartás! A lépcsőt meg Rugó megtanulja majd (csak Ti ne essetek le, ha éjjel pipilni kell mennetek

). Nálunk el volt kerítve, aztán nemrég elvettük, és most virágok vannak a lépcsőn. Nem akar Máté egyedül felmenni, szól, hogy "Anya segíts, szeetnék feemenni emejetje". Jobbulást Nektek!
Niki: persze, hogy megy a woodoo!!! ++++++++++++++++++++
Fleur: november 04. Vigyázzatok Magatokra! Tudunk még talizni vmikor? Vagy már nem nagyon mersz elindulni?
Móni, vitamin. Cebion szirup.
Jaj, nekemi csomó elvaterázandóm lenne: leesésgátló pl...
Még valami, aztán megyek is: tegnap elbocsájtották a másik (és rajtam kívül egyetlen) biológust, aki a közvetlen főnököm-"mesterem" is volt... csúnya idők járnak... félek ám.