Sziasztok!
Katy!
Látok ám a szememtől

, csak az a baj, hogy mire több részletben megírom a hozzászólásomat, addigra már egy kisregényt írtatok újra.

Szóval csak most láttam ám a képet.

De jó, én is tőle veszem a mei tai-t, és pont ugyanezt néztem ki. Imádom a piros színt!

Volt valami ausztrál mintás, de annak sajna fekete a pántja, gondolom a piros nem is nagyon illene hozzá. Még a narancssárga pántos virágos tetszett, csak a narancssárga hogy néz ki, ha mondjuk piros cuccra veszem. Szóval szerintem marad ez a piros.
Közben olvastam ám "hordozás a hidegben" topicot, és ott azt írták, hogy praktikusabb a kettőtöknek egy kabát, mert ha valahova bemész, akkor ott meleg van, Petrát kikötni, levetkőztetni, majd visszakötni. HA meg elaludt akkor ezt hogy kivitelezed.

De látom ám, hogy tényleg belefér overálban is. Nálunk az a baj, hogy NOéra ráadásul még nagy is a cucc, de már kezdi megszokni. Hát első körben tuti nem overállal fogom kipróbálni, így is félek, hogy mi lesz a reakció. Aztán majd meglátjuk, kipróbálom így is úgy is, csak valami nagyobb kabátot kell szereznem, hogy beleférjünk mindketten.
Czigka!
Hát akkor gratulálok, viszed a pálmát!!

(Lilisgabi most örűűűűűűsz

) No, de azért azt meg kell kérdeznem, hogy mindezt a mennyiséget hány perc alatt sikerül lefejned? (és mivel? )
Amúgy mint már írtam, azóta megint csappant picit a tejem, úgyhogy most valahol hátrébb kullogok.

Nektek is ilyen változékony a tejtermelésetek? (mármint aki fej is)
Gabi!
Az a helyzet, hogy eddig nálunk is úgy volt, hogy NOé éjjel felkelt szopizni, majd vissza a kiságyba, alvás. 3 napja viszont nem hajlandó visszaaludni ilyenkor, elkezd sírósan magyarázni, meg nyöszörögni. annyira meg vagyunk lepődve ezen, hogy azt sem tudjuk mit kezdjünk a helyzettel.

Hisz mi még eddig sosem éjszakáztunk Noé miatt... Az éjjel volt már sikerélményem, mert kivettem újrapelenkáztam, visszaraktam és kis nyügi után visszaaludt. A következő szopi már igencsak hajnalban volt, és nem akartam férjemet felébreszteni, mert még lett volna 2 órája aludni. Gondoltam, nem rakom vissza Noét a kiságyba hadd aludjon mellettem. Amikor már horkolt

, mégis visszaraktam, lesz ami lesz. És nem sírt fel!!!!

Úgyhogy a következőnél is ezt alkalmaztam (mert 2 óra múlva megint volt egy szopi), de akkor már kicsit nyüszögött, viszont határozottan jobb volt így, hogy hagytam hadd aludjon el mélyen mellettem. Esetleg ezt kipróbálhatnád, hátha neked is beválik. Bár még kíváncsian várom a mai éjjelt...