Mi is vagyunk csak egyre nehezebben bírom. Kiscsjszinknak jöhet bármennyi front, hurrikán, eső, hó, stb. ő úgy bebetonozta magát a pocimba. Szóval még mindig egyben.
Mondjuk ezeken a szeles estéken úgy beindul hogy csak pörög forog én meg csak nézek meg tűröm a jobbosakat, meg balosokat. Kedd este voltunk NST-én, UH-on, meg meg is vizsgált még mindig csak 1 ujjnyira vagyok tág, és ez van már a 36. hét óta. Pedig úgy iszom ezt a málnalevél teát mint a kiskatona. Szerintetek van értelme?
Szegény Nyuszi mi lehet velük hogy még mindig bent tartják, és miért vitték át a babát egy másik kórházba?? Nem értem. Mikor Levit szültem, (nekem is császár volt) 3 nap utána már mehettem is haza. És ha volt besárgult baba, csak kékfény alá tették.
Melinda hihetetlen hogy már a keresztelőn is túl vagytok, ti aztán gyorsak vagytok.
Betty, Melisch drukkolok nagyon, látom sínen vagytok már mindketten.
Angie, hogy bíród még? Sokat fájdogál a hátad. Kis lurkó meggyógyult már. Most Levi is itthon van velem tegnap óta, mert nagyon betaknyosodott, és nem szeretném ha felfertőződne. Mondjuk nem kap semmi különöset, csak szívóm az orrát, és már jobban is van. Mondjuk ő szerencsére nem volt lázas sem, Én meg emelgetem cipelem a kis 13 kilós popóját, de még erre sem reagál a kis Panka.
Nita örülök hogy minden ok a pároddal újra. Te is jobban bírod már a kiképzést.? Remélem mire Panna kibújik addigra, Levi újra jár már bölcsibe. De a héten még itthon lesz velem.
Bettike83, olvastam a blogodat, hát hallod nem semmi ez keverés kavarás. És pont a te blogodban?? Egy kis szünet és utána uccu neki, drukkolok nagyon!
Mi lehet a többiekkel? Mariann, Dunakavics, Adiadi... stb...

Most biztosan nehéz, de hidd el lesz ez még jobb is!!!!

KÉT TESTVÉR