HellóHAlló hétvégéző Anyukák!!
Köszönöm a hiányolást:) vagyok vagyok, csak általában szopi közben vagyok gép előtt, s akkor meg ugye félkezes vagyok,... úgy meg nem olyan jó írni...
Megvagyunk köszönjük, néha keserves sírással, sok altatással, s most leteszlek, h ne egész nap ölbe baba legyél gondolattal,, de még amikor kis se mondtam magamban a mondatot, már szem kinyit, s nézelődés..
leteszem nézelődni, s pár perc múlva sírás. na most akkor mi van? még nem tud mit kezdni a nézelődéssel??
vagy mi?!:D
de jól vagyok, néha már szinte pihentnek érzem magam, de azért ma apa pelusozza kisbabáját egész nap.. s már ez is olyan nagy segítség:):) s rájövök h mégsem vagyok pihent...
tegnap a barátnőm szülinapja volt, úgyh Mór is megköszöntötte-- túl vagyunk az első bulin:):)
szupi volt, csak a végén törött el a mécses.. de aztán megbeszéltem vele,h csak úgy tud beépülni a társaságba, ha jófej, az pedig a nem sírásos állapot.. hatott rá a szent beszéd, s csendben maradt
ha már külsőre Apukája, belsőre legyen anyukája, szeresse a társaságot
Különben meg éjszaka kétszer ébred kajálni, de a 6 óra után nem mindig sikerül visszaaludni:(
volt védőnéni mondtam neki, s közölte, h a 6 óra már reggelnek számít..
Jaaaaaaaa, hát nekem nem.. úgyh azt nagyon rosszul viselem..

:)
Ja, és kisGubacs kezd óriás bébi lenni.. 4640g - heti 270-300g -os gyarapodás...
Fotózás, csudi jó képeket csináltatok:)
Én analóg géppel is dolgozok, s van egy kis sötét kamrám, ahol előhívom... az elmúlt 9 hónapban nem tettem a vegyszerek miatt, de most megint berendeztem, s indul a munka:D:D
Photo shopolok én is csak manuálisan...
DorkaTimi, apa brrr!!kitartás! simisimi
Manó, édes vagy!
de jó fotókat választok

(bár tény, h elvileg a teherbe eséshez képest csak 3 kiló van rajtam, de azért volt még előtte:( )
- nagyon várom már, h lehessen mozgolódni..
Van,aki már túl van a 6. héten, s elkezdte?
Floranan, kitartás apátlanul is... Anyud meg szerintem szívesen segít!!!
Andi, gyönyörűek a képek!! Kamaszod hogy viseli a kisTesó sírását?
Süti , alakultok, szupi:D:D:D
Vicger, télleg régen voltál... mizu????
Viki, éljen h minden szupi a kontrollok után!! annyira szupi a sérótok:)
Mabe, dönörű MolliBaba!
s mennyire igaz, h bódóg nyugis anya, tündéri baba!!!
no, megyek, gyors mosogatok egyet
Ja , még egy kép..
..amikor Anya még vár egy kicsit a kaja előtt, s én már nem bírom, megeszem a kezemet, ja, és még fotózgat is.. millllen anyám van?!?!?!?!

:D