Jó reggelt csajok,
olyan sokat írtatok péntek délután óta, alig bírtam visszaolvasni.
Én szombaton d.e eljutottam még az otthoni fodrászomhoz, nem tudom a babával majd hogy oldom meg, mert ez nekem egy fél napos progi, mire kimelíroz, kiigazítja a hajam, megmos, beszárít...
De örülök, hogy szülés előtt most legalább rendben van a fejem.
A kis keresztlányommal sokat voltunk a hétvégén, olyan kis tünemény, ahogy jön oda pocit simizni és mondja, hogy ott a pocakban a picibaba és alszik.
Szombaton anyáéknél sütit is sütöttünk, este filmeztünk, vasárnap rokonok jöttek, meg mi is mentünk látogatóba, délután hazafelé meg útbaejtettük az outletet apának őszi/téli cuccokat venni.
Krisztinával egyetértek, nem túl jó így elmenni vhova, hogy tudom, magamnak úgyse nézek/veszek semmit a méretek miatt.
De már mondtam apának is, november végén a névnapomra és karácsonyra majd ruhákat kérek...
Zsuzsi, sajnálom, hogy még ezen a hétvégén se hagynak békén a munkával, de drukkkolok, hogy ne hívjanak!
Kiskutya aranyos lehet!
Anyudék meddig maradnak?
Babu is maradjon csak benn még picit!
Móni, örülök, hogy a fontosabb bútorokat beszereztétek.
Lámpákat mi sokat netről rendeltünk, www. fenyforras.hu, ezen belül is az EGLO-t favorizáljuk, nézzétek meg esetleg....
Férjem sem hajlandó megenni úgy egészében semmi zöldséget az erőspaprikán és paradicsomon kívűl, viszont a pépesített levesekért, krémekért, szószokért nagyon odavan...
Ha a fiaink is eszik ezeket hallod, nem lesz gondunk tényleg a bébikoszt gyártással...
Zsuzsi, botmixer nekem is kéne, mert volt egy tök jó turmixgépem és kb 2 hónapja mikor a hagymakrémlevest akartam összeturmixolni, kiesett az edénye a kezemből és rapityára tört, nem mondom, nem voltam ideges.
Friday, jelentkezz ha van gép/ net!
Mangora, szuper hogy kijutottál a bőrzére, és mennyi mindent be is szereztél!
Szilvi, amikor írtam anno, hogy mégsem megyek ki a bőrzére, pont hasonló indokokat hoztam fel, belépőjegyek+parkolás és máris nem éri meg...Hát aki még nem idevalósi és csak ezért jön fel...
Örülök neki, hogy voltatok Mónivel együtt jógázni, legalább ti már otthon vagytok a légzés/lihegés témában
Enikő, nagyon cuki Bátor, gratula, elhiszem, hogy Anna odavan érte.
Reni, ToldiSzilvi, gyomorégés engem is rettenetesen kínoz, vmikor hajnali 3kor jön elő, és csak ha a jobb oldalamra fordulok, ha átfordulok balra, kinyílik a gyomorszájam és olyan hangokat hallatok, mintha egy béka kuruttyolna odabennt..Magnézium teszi a hatását!Nagyon utálom.
Reni, elhiszem, hogy rossz odabennt, sztem is nyugodtan mozdulj ki ha betöltötted a 36. hetet, nem azon múlik...
Én is kajás vagyok nagyon megint....
Elhoztuk tegnap a babakádat a sógornőméktől és hamarosan megkapjuk a légzésfigyelős bébiőrt is, végül úgy döntöttünk, legyen az eredeti terv, mert ez nálunk maradhat és nem kell visszaadnunk!Hurrá!
Vick, szegénykém, ez a betegség, sajnáltalak nagyon-nagyon, de ez már nálad tényleg a finish, izgulunk értetek!!!
Akit kihagytam, vagy nem reagáltam vmire, hát bocsi....
Edina?
Fleur?
puszi,
Kata