Boo!
Zsiri vérképe...hát elszomorító, hogy a tápok ennyire sz@rok. Legjobb, ha hamarosan megnézetjük Minójét is, egy kis cukorkontroll sem árt, na meg legalább a vércsoportját is tudnánk (kib@szott kórházban nem nézték

)
Na én meg jól megszívattam magam a tegnapi nagy bagolykodással. Ármin 18:30-kor evett, majd torna, fürcsi, szundi....ok, bírta is egészen 4-ig....szóval tök jó és mégsem. Így ma csak lézengek, ráadásul a mínusz vasammal a mensi mellett, olyan vagyok, mint egy ZOMBI!
Dodi! Megvettük a suttogót. Alapból csak azért maradt ki anno a bazi sok könyv közül, mert Barátném nem zengett ódákat róla. De nekem nagyon tetszik. És mivel Férjemnek nem mondtam a pontos címét, így megvette a másikat is a megold részt is. Tudom még a ketteske hiányzik, majd pótoljuk a restanciát. De hogy mikor fogom csurig kiolvasni?????? Mondjuk a megtömésre kíváncsi vagyok, mert volt, amikor Minó 10-kor evett, de 7-ig nem mindig bírja akkor sem. Na majd látjuk. De a többi dolog nagyon ott van, jobbára totál így is élünk! Gyerek a mintagyerek kategória...nem kisangyal, de nem is morcos!
Amúgy pont úgy csinálja a dolgokat, ahogy kell. KAJA, JÁTÉK, ALVÁS!
Hoppá-hoppá. Tegnap napközben nem nagyon volt időm fejni, így gondoltam, csak a kis élő "Fejőgépem"-et fogom alkalmazni. Na de nem vártam meg, míg nagyon éhes, előtte rátettem a cicire és Ő csak köpte ki, feszengett (pedig nem fájt a hasa és annyira bazi éhes sem volt)....no és hajnalban szépen beállított a menzesz!
A Kisfiam már érezte a "másságot" a tejcin

! Szóval most csak fejek és keverem a táppal, így nem érzi

!
Ja és reggelre állást változtatott! A villanyszerelő, elektromérnökből átavanzsált kozmetikus, arcfestőnek. A kis orrát sikerült megkarmolnia, pedig 2 napja vágtam a karmait

! Szóval ma is nekiestem. Már olyan félülős pózban büfi után simán engedi levágni, pedig hogy utálta. Aztán egyszer szemléltettem Neki, hogy "Látod anya is így csinálja (dehogy is, 1000 éve csak reszelem géppel), de akkor az illúzió kedvéért megtettem) azóta szó nélkül tűri. Meg délelőtt 30 perccel előre akarta hozni a kaját...így bömbizett, aztán Apa elmagyarázta Neki, hogy Ő okos Nagyfiú és erre semmi szükség, mert ettől nem melegszik meg előbb a kaja és Ő elhallgatott. Múltkor Velem is ezt csinálta...hatalmas RAFKÓGÉP! Üvöltött, mint a sakál a kaja miatt, mire mondtam Neki, hogy jó, akkor felhívjuk a Mamát, hogy hallja, hogy milyen vagy....tárcsáztam Anyut, erre Ármin síri csendben hallgatott. Közben meleg lett a táp odavittem, semmi. majd mondtam Neki, hogy micsoda rafkós, így akkor nem is éhes szerintem és már készültem eltenni...na akkor aztán biggyesztett és olyan kuncsizós sírásba kezdett! Majd kaja után megkérdeztem, hogy, na akkor most becsaptad a Mamát és úgy csináltad, hogy ne higgyen el semmi rosszat Rólad...Erre Gyerekem hatalmas kacajban tört ki......Majd megzabáltam!
Lányok ez a puszilgatás dolog, dettó, folyton-folyvást...de az még ok,hogy én, na de, hogy a Férjem, aki nem az a nyalakodós fajta Ő is folyton puszilgatja a buksiját...csak ámulok!
Boo! Nagyon Tutik a fotók! Annyira cuki-pici Zsiri!
És Bond a Kis Űrhajósod is édi nagyon! Hasonfutás---marha jó! Gondolok Hugira majd a nyelve miatt! Most már én is rákérdezek Minóka nyelvére, ha már alapból nem minden doki szól!
Dodi! Fotók mikor lesznek????
Orsi, Katy! Ármin is jelzi ha álmos, feszeng, meg imádkozik (ahogy Odett) meg tekergeti a haját (mint Petra), meg morzsolgatja az arcát és a rongyiját).
Apropó Katy! Védőnőmnek most születtek iker unokái: Kislány: Petra, Kisfiú: Ármin

:)
Köszi a dicséreteket Minóka nevében, de azért férfias ám, csupa szőr a karja, lába, hátul a feneke is!
Borostyánt éppen tegnap ajánlotta a Férjem 1 kollégája....én nyakláncot tuti nem veszek (nem tudnék nyugodtan lenni miatta), később meg beleakadhat a játszótéren bármibe. De alapból nagyon tetszik az 5let, esetleg karkötő a bokára

. Lehet az majd ártani nem használ