Fogorvosnál még én sem voltam, de tervbe van véve mindenképp.
Én is 2védőnőhöz járok, mert van egy körzetes és van egy a kórházban, aki a beutalókat adja – bár azt hiszem legközelebb már a dokimtól kapom, mintha ezt mondta volna.
Ja és a körzetes védőnő nálunk is volt családlátogatáson amikor Jázminnal voltam terhes, most viszont nem jön, mert ismeri a körülményeket. Engem nem zavar, én kedvelem, egy tündér. És van 3 gyermeke, s irtó segítőkész!
Szeretem/nem szeretem kaják:
Én is megeszek mindent, kivéve a sóskafőzeléket. Na annak még a gondolatától is ráz a hideg. Brrrr
A spenótot viszont szeretem, de úgy ahogy én készítem. A belsőségek is jöhetnek bármikor, a gomba viszont inkább megeszem, de nem rajongok érte különösebben kategória.
Mozit én sem különösebben szeretném…:oops:
Zsizell,
De cuki a kis Noel! 1óra volt a vizsgálat??? Ez nagyon jól hangzik, lehet, hogy mi is odamegyünk. Jázminnal a Kárpát utcai 4D-n voltunk, ott is nagyon kedvesek voltak. Még van pár hetem, hogy eldöntsem.
Zarja,
A nővérem kisfiát is Bulcsúnak hívják, nekem is tetszik. A család véleménye a gyermekem nevéről, engem a legkevésbé sem izgat.
Bababörze,
Én is gondoltam rá, hogy kimegyünk, de úgysem akarunk venni most semmit, akkor inkább a Városligetben hajkurászom Jázmint…