köszi a 8-hós köszöntéseket!
Nico nagyon édi, és nagyfiús!!
Lívi is cuki az overralban!!én azon gondolkodtam, talán nagyszülők szülinapjára készitettek majd ilyne bodyt Nándinak.
Éjszakánk pocsék volt, de nem is mondom már, uncsi, 3/4, 1óránkénti kelés egész éjjel...
ez a gyerek kevesebbet alszik mint mi. éjjel alszik fél 10től 5ig./ 6-7-8akárhány keléssel/napközben meg 3 vagy 4 szer félórát. Tegnap mindannyiszor lefeküdtem vele napközben én is..mindig amikor épp elaludtam volna, akkor kelt fel, 29 perc múlva, meg ilyenek..és egész nap pörög ahhoz képest..én éjjel kidőltem..mi van a tejemben?? energiaital???
a hideg időbe mi kenguruval mentünk ki tegnap meg előtte is, 20 percre, mert őgy voltam vele, hogy félórára én azt a böhöm babakocsit nem cipelem le az emeletről, beöltözve../kérdésedre,
zazzy, nem vettünk, Apa azt mondta, van 2 babakocsink, nem kell mégegy, spórolni kő az építkezés miatt.. én meg úgy voltam vele, h azt tényleg szeretem benne, hogy vastag szivacsfalú alul, felül, oldalt, amin nem fúj át a szél-ennek következtében 3 napja belekapott a szél, mint egy vitorlásba, és arrébbfújta gyerekkel együtt

na az a lényeg, nem vettünk, mert ami könybeb, az vékonyabb is.majd ha nem bírom, akkor apával megyünk el sétálni du.-nként.Én arra úgysem érek rá, h napi 2szer vigyem ki, mert akkor ki csinálja aházimunkát

de sokat szellőztetek.kiviszem a szobából, 1 órát nyitva hagyom az ablakot, aztán amásik szobával ugyanez. anyum szt beöltöztehetném, rányit ablak, és itt tologatnám.csak nincs kedvem felöltöztetni, mert ugye ordít közben.extrém esetben, meg ha nagyon mennünk kell vhova, lehet kenguru lesz. Bár tegnap ahogy az arcába fujt a szél, az nem volt túl jó, elkezdte kapkodni a levegőt, mert fura volt neki az egész, hogy mi ez

most közel lakunk a belvároshoz-15-20 perc gyalog, így nem feltétlen kell buszozni.