Sziasztok!
Túl vagyunk a tegnapi 4D-s UH-n. Nagyon szuper volt, van kisfilmünk, meg egy darab képünk, aminek kiváltképp örülünk, mert nekünk a MÁV-ban nem adnak. A picibaba nagyon édes volt, bár nagyon védte a kis arcát, folyton elé tette a kezét, de nem haragszom érte, okos baba, már most ügyesen védekezik.

A doki azt mondta, neki meggyőződése, hogy a babák érzik az elektromágneses sugárzást, és azért takarják az arcukat. Viszont most már száz, hogy kisfiúnk lesz. Úgyhogy lehet gondolkozni a néven. Már cseppet sem zavar, imádom, szeretem, olyan aranyos volt - kukac ide vagy oda.
Ja, és ígértem, hogy elmondom milyen a Minimanós 4D-s helyzet. Nos, mi úgy kezdtük, hogy mivel semmi kiírást nem láttunk, benyitottam, erre a doki jól lecseszett, hogy hogy merészelek bemenni, volt ugyanis bent egy másik nő, akit ultrahangozott. Aztán mikor szólított minket, akkor a fogasra egy oldalra tettük a kabátunkat Zsoltival, és hatalmas robajjal felborult az egész. Szóval hoztuk a formánkat, elég ciki volt az indítás

Ennek ellenére a dokibácsi nagyon aranyos volt, vicceseket szólt be folyton, amitől úgy mozgott a hasam röhögés közben, hogy alig bírtuk nézni a babót. Szóval összességében meg voltunk elégedve, és tényleg mindent elmagyaráz, kérdezni is lehet tőle.
Képet majd teszek fel, csak még küzdök a beszkenneléssel egyet.