Hali!
Aranyosak vagytok, itt vagyok....egyben

. Tegnap se a fiamnak, se nekem nem volt valami jó napunk -ilyen is van-, nem volt internetidőm ezért. Aztán estére szépen feljavultunk, Apa mikor hazajött kimentünk sétálni, aztán szép lett a világ

. Éjjel éreztem némi fájásokat, elmormoltam pár imát, hogy ez már a szülés legyen, de sajna csak az éjféli zabálás gyomorpanaszai voltak.
Katicat: betegségnek most tilos jönnie!!!!! Hussss megfázás!!! Citrom evését javaslom (már ha megfázási tüneteid vannak), írom a folytatást Ervick-nél. GYógyulj meg, SŐŐŐŐt, ne is légy beteg! MÁs, bébiőrt sajnálom, hogy nem kaptátok meg. Szerintem vegyetek, az a biztos.
Ervick, a fiúk ha betegeskednek citromot kell enniük, Bors a kedvezményes, cukrozottat kapja és egyszerre csak egy felet, Apukának egy egész kifacsart citrom az adagja. C-vitamint így adom, nem tablettában

.
Krisztinaaaa, már hogy ne csapna át másmilyen masszázsba a gátmassszázs? Mégiscsak tesztoszteronnal teli fiatalember csinálja

.
Monke, még a védőnőről jutott eszembe, hogy anno elmentem a helyi előadásra, amit a főnök védőnő tartott a szülésről és amire mái napig emlékszem belőle az az, hogy a fanszőrzet borotválására azt mondta, hogy az kellemetlen. Hmmm, szerintem nem nagyon halad a korral ez ügyben

,

.
Toldiszilvi, Üdv! Kuglófot kimentem

. Rendes a család, hogy ellátott terhesruhákkal küldhetik lassan a babacuccokat is

.
Babamasszázs: szerintem is tényleg jó. Védőnőnél kérdezzetek rá, hogy van-e a környéken tanfolyam. 2 éve az enyém azt mondta, hogy Pesten szinte mindenhol van, ingyenes -már amit a védőnői szolgálat csinál- csak reklámot nem nagyon csinálnak neki, mert akkor rengetegen lennének. (ez mondjuk elgondolkodtató...). Mi így jártunk, 4 oktatás, ingyenes volt.
Ezzel a témával kapcsolatban egy kérdés: 2 legyet egy csapásra alapon mi fürdetés előtt masszíroztuk a babát, így be is lett olajozva és utána pancsi-pancsi. Hívott egyik nap az ismerősöm, szeptemberben szült és azt mondja, hogy nem javasolták neki a baba olajozását fürdetéskor. Mi az új/újabb módi, amiről nem tudok? Csak a fürdetőkrémet használjuk és a hajlatokban már nem olajozunk?
Baba-mama ágyhely rendezés: ó, lányok, erről olyan szép elveim voltak, míg nem lett gyerekem. Szerintem nézzetek ki helyet a kiságynak a Ti szobátokba és a gyerekszobába is, aztán majd a Főnök eldönti novemberben

.
Még egy kérdésem lenne: olvastam, hogy jó ha az érkező kistesó ajándékot hoz. Hoz Nálatok ajándékot az érkező kistesó a nagyoknak? Első gyerekesek véleménye is érdekel.
Üdv.: Fr