sziasztok (itt elveszett dán zombibárány

)
Masut: jobbulást anyudnak, nagy szerencse hogy nem történt komolyabb.. bár azért egy kartörés sem vicces
Katka: Ágicával mi újság? mit mondott a doki?
Kemse: Kanári szigetekért irigy, mi is úgy volt odamegyünk idén ősszel, de párom párhónapos munkanélkülisége lezérózta ezt a dolgot..

Hanna nagyon édesen pancsol!!! és az a fekete hajkorona!!!
depisek: bocsi, de nem értem azért mert hűvösebb az idő miért ültök a 4 fal között.... akkor én nagyon ritkán mozdulnék ki ha csak a jó időben lennék hajlandó.. és akkor egész télen a lakásban lesztek bezárva??? a babák sem cukorból vannak, nem lesz semmi bajuk ha normálisan felöltöztetitek őket, és az anyukájuk sem egy depihalmaz lesz hanem jókedvű imádnivaló anyuka.. itt is ku..a hideg van és minden nap sétálunk, játszóterezünk (hintázunk együtt , sétálunk miközben fogom a kezeit ) irtóra élvezi, és én is hogy nem csak a 4 falat látom egész nap. dán közmondás: nincs rossz idő, csak nem kellően megválasztott ruha
Moncsi: jó a naptár

milyen lett a husi? Livi nagyon édi abban az overállban
Papillon: Lizi édesen huncut. az a grimaszos a kedvencem
nagyon "jó" éjszakán vagyunk túl.. fél 4-től gyakorlatilag nem aludtam mert nagyon gyakran felsírt.. fogzik
Nemlajosnak nem most a napokban kéne hazajönnie???
a nap képe következik:
Kemse: nagyon helyes Kristóf

és nagyon látszik hogy várva várt környezetbe került és nagyon nagyon szeretik!!!
ééééééééééééés következik a nap képe : Nico ahogy épp farsangra gyakorol

(kicsit korai de hát superNicohoz illően szuperjó akar lenni ugye..

) (csak átszaladtam a másik szobába az egyik krémjéért és ez várt

)

macikám
és még kettő csak úgy

alvás előtti tévézés kacsaúrfival karonöltve

pancsizni akarok.. és nem érdekel hogy még csak dél van