A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Egy meglepi, ma vettem észre, mit tud a csaj:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/t ... Vzq6Md47Wf

Boti a háttérben a büntiben magyarázza, hogy jó lesz. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na végre elcsíptem egy szupi laptetőt. :P

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Apa fia képek tutik. Már én is gondolkodtam egy apa-anya-fia képen, de sosincs rá időm.

Viszont van egy Máté és a könnycsepp

Kép

Kép

Kép
rszg

ez a könnycsepp, szegényke, nem semmi :cry:

tehuti: hova küldjem? AZóta is vidám vok :lol:

kukli: köszi, a java még most következik, rakom majd a sok képet... édes a kis Kata

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Rszg gyönyörű ez a kép!
Köszi Papillon. Ha zenét hall elkezd mozogni. Igaz nagyon sokat énekelünk, táncolunk itthon.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

nem mentem ám el a világ végére, csak anyuékhoz ugrottam el a hétvégéig. Mióta van az M6-os, azóta háztól-házig 45 perc. Azért is akarunk errefele költözni.

Anna, és te hogy keveredtél Kulcsra?
Autózajt az utcában sajnálom. Anyuék házának az előző tulajdonosa borzolta az idegeket nagy kocsiforgalommal, péksége és kisbuszkölcsönzője volt, és nagyon sok jármű jött-ment erre. Fellélegzett az utca, mikor eladta a házát :)

Tehuti, ha nem nyugtat meg a védőnő, akkor kérdezd meg a háziorvost és egy vizeletteszt után biztos te is látni fogod, h nincs semmi baj Szonja gyarapodásával. Mostanában mindenki babája lelassult a korábbi hónapokhoz képest... Még az én Tonnadonnám is.

Kukli, milyen táncoslábú Katád van! :D

Rszg, szép ez a kép nagyon. És az éjjeleket sajnálom, de tuti lesz ez még sokkal jobb!

Papillon, ez tényleg jó kis bók volt :) Elhiszem, h bearanyozta a napodat.
No, megyek, Samunak nem megy az elalvás.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

igen, papillon, ez aztán tényleg tök helyes bók volt!!! :-)

hozzánk is küldheted, mostanában jól esik az embernek :-)

rszg, ez egy tényleg szupi kép!!

és az apa fiás is!!!

mi is készülünk egy profi fényképezkedésre lassan...

terhesen egy kép sem fészült rólam :-( most bepótolom....

kukli a fránya gép nem játsza le a videót :-( de majd próbálkozom.
anna**

lejátszotta!!!

:-)

nagyon drága!

tánci, tánciii!!!!!!
anna**

erpé, volt egy hoszzú kapcsolatom egy dúvárosi fiúval még az egyetem alatt.

hát, így jött a kulcs... 8)
anna**

Vica - Kristóf miatt döntöttünk a ház mellett + udvar.... Új utca, sok kisgyerekkel, reméljük nem lesz forgalmas, egyelőre nincs átjáró forgalom az utcában

Zita - Banokla igen, Micimackós habtapi nem óriási de zenél is!!!!!(nem volt olcsó) ezen a képen jobban látszik mekkora is valójában
Kép

Habtapi takarítás: én arra gondoltam gőzgéppel fogom tisztítani, sokszor a játékait is azzal gőzölöm át.

Pulcsi nagyon jó az apa-fia képek!!!
Kukli - nagyon édes Kata!!

Az éjszakánk nekünk sem volt a leg jobb nagyon sokszor felsírt Kristóf és 8-kor megunta a kiságyat. Lehet az idő de lehet a foga is a fentiek nagyon duzzadtak.
Én befűtöttem olyan hideg van, máris kellemesebb, főleg, h majd egész nap a földön vagyunk.
Ilyen lett a nappalink (vagyis volt nappali most játszószoba, nos ezért kell nagyobb lakás)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

papillon, ez igazán kedves bók volt a szerelőtől!!
megnéztem az anyáklapja honlapját, ott nem találok fotópályázatot..ha vki tud ilyenről, értesítsen! 8) :!: Köszi!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Bababi nagyon klassz helye van Kristófnak. Gyönyörű a kanapétok is. Gőztisztítót megéri beruházni? Tényleg annyira jó?
Anna tudom nem akarod, de én nagyon örülnék néhány képnek rólatok. Akár priviben is.
Erpé akkor nem vagy a világ másik végén. Néha én is annyira vágynék pár anyás napra, de semmi ideje. (nagy sóhaj) Samu elaludt? Nálunk Boti új mániája, hogy nem alszik a nap, nem alszik ő sem. Tegnapi gondja, ha nem alszik a nap, de mégis kell pihenni, legalább ne égjen a konvektorban a láng, mert nem kell világítani, hisz nem alszik a nap. :twisted: Néha a kifogásokon kínomban nevetek. Imádom ezt a palit is. Mostanában kop-kop de bújós is lett.
Off: vannak akik költöztek már gyerekkel (gondolom Katka és Csibb is - ha a másik lakásban volt tapi). Kellene vhogy készülnöm, hogy Boti átvészelje, vagy hagyjam csak, beszélünk róla néha, úgyis megszokja? Bocsi az off-ért.
Gyermekeim ma igen jól alszanak. :o Könyvemet is kiolvastam már. Végre! (meg gyurmáztam kicsit magamba, Botinak megjött egy gyurmagépe, és kiderült kicsit komolyabb, mint hittem, gondoltam képzem magam, ne égjek be nagyon)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

lekicsinyítettem végre a képeket...áááá, csak mg válogatnom kell
pulcsi: majd megnézem neked, lehet a kismama vagy a baba, de az is lehet, h ez régen volt, mivel kaptam egy csocsó régi újságot és lehet,h azokban láttam :(

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok

képek nagyon jók babák nagyon édesek :)

kukli ez a videó nagyon éééééédiiii :)

pulcsi baba-apa kép nagyon szupi

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép zavarban vagyok:-)
Kép
Kép
Kép azért már elengedett kézzel is tudok ülni;-)
Kép

szünetelek, mert iszonyat lassú a net :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

csináltam meglepiiiit! :):):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

április külön Julcsi kedvéért :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja és direkt 2010 es :) egy kis szülinapnyilvántartó :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nagyon nagyon ari vagy!!!! KÖSZÖNJÜK, én csak töltögetek mingyán tovább, csak az előbbi elszállt, hurrá :twisted:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

wow,nagyon szupi!!!!!!!!!!!!moncsi,köszi:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Kép csacsi és cumi
Kép imádom ezt a mosolyt
Kép
Kép nah, megnézem mi van odakünn
Kép innen jobb a kilátás
Kép grimaszkirálynő (apjától örökölte)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Moncsi szuper vagy!!!!

köszönjük!!
anna**

folyt.köv, ha még nem nagyon unjátok:-) ígérem, csak 1 hónap múlva rakok fel újra :lol:
Kép
Kép
Kép fekvőtámasz
Kép
Kép
Kép bálnácskával
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kép elég volt, nem szeretem a paparazzokat

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

bababi a gőzgép jó ötlet, nekem nincs, de sokan dícsérik.

oks, kukli a héten küldök!

papillon, jó a sorozat!! :-)
anna**

haláliak ezek a csajok :D

És a kis könnyes szemű Máté baba

moncsi: van egy januári babánk is :wink:

én most vettem egy gőzgépet :twisted: csak apának még nem tudom, hogy mondjam el :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

januári ??:o ki az ? :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Lizis képek nagyon édesek :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi
nagyon jó!!! ügyi vagy! én sem tudom, ki a januári babó... :oops: na most ugrott be! Hanna!!!!

Kukli
majd este jövök a költözős sztorival, bár már nem nagyon emlékszem, de addig próbálok, de az biztos jó, ha sokat beszélsz róla neki, hogy majd ott milyen jó lesz ez, meg az!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszi köszi köszi!!!
És bocsi mindenkitől, h sok voltam :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

kukli táblájából néztem hogy ki mikor de ő nem volt benne .. na majd akkor csinálok egy januárit is :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nem voltál sok!!!:P imádom nézegetni :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Lányok, hogy tettétek fel a hintát az ajtófélfára?
Vendég

Nagyon tetszett a szülinapi nyilvántartó nekem is...
Hanna 2009 01 27

A Lizi nagyon ügyes

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

ugyanilyen bálnánk van nekünk is!! :wink: plusz 2 fürdőshalacska..
ti nem kaptok frászt, hogy a gyerek feje kilóg a kiságyból?? :shock:
én rögtön arra gondolok, kinéz, lenéz, aztán már ki is esett..
apának még 2 napig nincs ideje letenni a kiságyat, de én már most félek....
Nándi körbehemperegte a nappalit. Úgy látszik, ő így közlekedik. begyorsult nagyon. bebújt a ruhaszárító alá, és élvezte, hoyg ahogy a lábával meglöki, arrébcsúszik a perkattán. Félig bebújt a kanapé alá, és alulról pengette a rugóit, meg ilyenek..ez a kölök egy hete még ott volt, ahova leraktam!! :shock: :lol:

pulcsi

Sziasztok!
Újra itt az eltűnő-feltűnő topiktárs :oops: :D

Moncsi!
Olyan ügyes vagy,én mindig csak lesek,és nagyon aranyos vagy,hogy mi is bekerültünk!Köszi! :D

Minden gyógyuló/meggyógyult babának/gyerkőcnek nagyon örülök!

Jót mosolygok,mikor bosszankodtok a széthulló habtapik miatt,ha jól látom,itt mindenkinek számos-betűs van,nekünk meg olyan amiben mindenféle figurák vannak,ezer apró részlettel.Na hogy mégegyszer nem vennék ilyet,az tuti!De tökre tájékozatlan voltam ezügyben,és csomó ideig sehol sem kaptam,aztán úgy megörültem ennek :?

Minden baba gyönyörű és nagyon ügyes!Már Lara is hintázik négykézláb :lol: de még nem mászik,viszont anélkül is bejárja a szobát :shock:

Pulcsi!
Végül vettetek babakocsit?Amit feltett azt hiszem Moncsi,az is klassz,csak nyitottabb,mint a miénk.Meg nem tudom,fektethető-e meg van-e hozzá lábzsák.Ezek azért télre fontosak,nem(mármint,hogy zárt legyen meg lábzsákos).
És egyetértek veled,hogy nem hogy 1 hét alatt,napról napra hihetetlen miket művelnek! :D

Tényleg furi,hogy nincs Nemlajos,reméljük nem drasztikus lesz a megvonás.

Második napja van iszonyú pocsék idő,és én már látom téli sanyarú sorsunkat :x :( Előre utálom,és fogalmam sincs,hogy fogom túlélni depi nélkül.Most is már majdnem egész nap villany kellett,olyan sötét volt :shock: és ez hogy nem lehet kimozdulni...Úúúúúúúúúúúúúúúúútálom.
Ja!És képzeljétek!Azt gyanítom,nekem is gáz van a pajzsmirigyemmel :evil: Pont ez hiányzik még a pcos mellé.Így is érzem,hogy nem szedhetem a gyógyszert arra(szopi miatt)erre most még ez is.Terhesség előtt pont kezdett alulműködni,de a terhesség alatt helyrejött,mostmeg szerintem megint gáz van :(

Mi nagyon gyatrán haladunk a ht-vel :? De Kuklika azt mondta,ne aggódjak rajta,ha sokáig akarok szoptatni,hát nem is aggódom.Eszik ebédre főzit(nem túl változatos kínálat :oops: )uzsira gyümit,és ennyi.De ez megy ugye majd 5 hós kora óta,és semmivel sem szopizik kevesebbet egyelőre,de én ezt nem bánom. :wink: Ja,és ivással se haladunk sehogy.Megtörtem a vízszoktatással,ha a fejem tetejére álltam se itta meg,így kapott gyümölcslevet(hippeset)az csúszik,de nem igazán megy az sem.Bár múlt héten voltunk kirándulni,na aznap megivott 2 decit :shock: amúgy 50 ml se fogy el egy nap.Utóbbi 2 napban nem is adtam.Azért kár,hogy mi igyuk ezeket a baromi drága leveket.Hogy csináljam?Szerintetek se erőltessem ezt az ivás témát?

Kép
Kép
zazzy

zazzy,
én is délben főzi, uzsi gyümi, és én néha adtam nei teát..de meguntam főzni, mert kb. 20 mlt ivott meg..sztem ímg gyakran szopiznak,nem szomjasak..én most lehet roszzul csinálom, de inni nem adok nkei, cicit mindig kínálom kaja után, azt meg nem kéri.

pulcsi

Tyű, mennyi szép fotót raktatok ma! Liziről már régen volt, nagyot nőtt azóta!

Moncsi, tök jó a naptár, én lementettem! És külön köszönet az áprilisért! :D Amúgy Anna is hiányzik a naptárból meg Kukli táblijából is. :roll:

Én is bűvészkedtem ma fotókkal, de még tartogatom a művem hétfőig ;)

Ma este elmentem vásárolni (csak kaját). Utoljára pénteken voltam kint (Julcsi betegsége miatt), akkor még tombolt a nyár, izzadtam hosszúgatyában. Ma meg 4 fok és eszméletlen szélvihar volt kint. Ha valaki más meséli, el sem hiszem. Sapka, kesztyű kellett. Hova tűnt az ősz? :twisted: A kezem annyira összefagyott, hogy simán lecsusszant róla a karikagyűrűm, még jó hogy a szatyromba esett :o

Fogalmam sincs télen hogy indulunk majd el bárhova is autóval. Míg kiviszem az udvarra, simán megfázik. :? Vagy baromira beöltöztetem, de akkor meg a kocsiban izzad majd :roll: Tippek? Hogy csináljátok ezt tapasztalt anyuk? Főleg több gyerekkel, jesszus! Milyen egyszerű volt ez nyáron! :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita
beöltöztetem, és mikor már bemelegedett a kocsi, levesszük a kabátot. nem egyszerű... vagy beöltöztetem, és nem fűtök a kocsiban...

Lizi is gyönyörű és huncut! :wink:

Zazzy
Máté sem iszik szinte semmit... csak játszik a cumisüveggel. én mondjuk nem próbáltam mást, csak vizet. de nem is akarom rászoktatni az édes italokra. ha szomjas lesz, iszik... :roll:

Kukli
szóval mi is mondogattuk neki, hogy szép nagy új lakásba megyünk, lesz új szobája, ahol ez és ez lesz. szóval jól fel kell készíteni őket, hogy ne legyen olyan váratlan. Fanni simán aludt a szobájában, nem zavarta be. mi mondjuk még a félős korszak előtt költöztünk... :roll:
a költözés maga nálunk úgy zajlott, hogy én dobozoltam, férj meg mindent áthozatott, és bepakoltak. nekem már csak Fannival kellett átlibbennem kipakolni az apróságokat is.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és nagyon jó tisztítószer a Frosch márkájú. ecetes, és természetes anyagokból van. és még jó is! én ezt használom. Békás.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Könnycseppes MÁté nagyon szép kép!!!

Kristóf habtapi birodalma is nagyon jó!
ismerős ez a játékkupi! :wink:

nálam megint rend van! 8) itt volt a takarítónő. imádom még mindig. és ma meghozták a játszóteret a kertbe... jókor, mi? szegények a zuhogó havasesőben szerelték össze vagy 2 órán keresztül. de gondolom lesz még használható idő ebben az őszben... vagy bilibe lóg a kezem??? :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Pappilon: Na, mondtam én, hogy szép nő vagy! 8) És milyen szerény! A szépségkirálynő kupákat a kutyákra fogod! :lol:
Nekem sem ártana egy kis bók..., nekem is jól esne

Szerintem 350 hízás nem kevés ám 6 hó után, de én nem vagyok szakember.... :roll:
És Liza lány gyönyörű! Komolyan megsértődök, ha egy hónapig nem hozol képeket! :evil: :lol:

Zazzy: Amíg folyton szopizik, addig minek inna? A főzi, meg a gyümi is elég híg és még szopizik is.... Persze, hogy nem szomjas. Te csak kínálgasd. Ha majd adsz kenyérhéj rágcsát (fogzásra kiváló), na arra már valószínűleg határozottan kortyol 2-3-at. Ha szopit, akarsz elhagyni, akkor tedd a kaját 2 szopi közé és mondjuk hagyjál előtte 2 órát és utána 2 órát. Ha ez megy, akkor előtte 2 és felet és utána 2-t és így tovább.... Így a cicid is fogozatosan átáll, hogy ht időben ráér a tejci.... Mégegyszer: ivás miatt ne aggódj, majd akkor kezd el inni, amikor drazstikusan csökkenti a szopit. Egy 1 éves gyereknek 1 liter folyadékot kell, hogy megigyon a te 6 hónapos babád ezt cicivel simán hozza... ;)

Moncsi: Hihetetlen ügyes és kreatív vagy! Ezzel lehetne valamit kezdeni munka területén.... Tényleg nem átlagos képességek! És persze klasz a naptár! 8)

Ennyit sikerült megjegyeznem.... :oops:

Nekem ma munka napom volt. Nagyon pörgős. És arra jöttem haza, hogy Ágica megint lázas! :( :( :( Ezen kívül semmi tünete nincs. :shock: Az antibiotikumot 5 napig kapta. A kórház adta volna tovább, de nagyon csúnya kiütései lettek, meg hasgörcsei és ezért orvossal megtanácskozva ma reggel már nem adtam. Erre délután 1-kor már 38,5 volt a láza.... Beszéltem orvossal, azt mondja nem az antibiotikum elhagyása miatt van... Holnap reggel jön ki megnézni Ágicát. Vagy bekapott egy újabb vírust a kórházba vagy totál félrekezelték.... :? :? :? Egyébként apukája is bekapott valamit, ő is tiszta beteg.... :roll:

Katka

katka22

Katka sajnálom Ágica újabb lázát, betegségét. :( Lehet hogy tényleg félrekezelték, múltkor mi is így jártunk Bulcsúval. :?
Amúgy nálatok mindig kimegy a háziorvos házhoz? :shock: Nálunk ez nem szokás, legalábbis én szoktam elvinni a gyerkőcöt a dokihoz. :roll: De aztán lehet hogy kijönne, nem tudom.
Jobbulást Ágicának!

Papillon ez tényleg jó kis bók.

Zazzy én sem adok plussz inni NImródnak. Ahogy Katka írta a főzelék, a gyümölcs és a szopi fedezi. De ha az megnyugtat kínáld meg ha úgy látod szomjas, de ne aggódj ha nem iszik. :wink:

Zita én vettem még Bulcsúnak egy takarót, amit bele lehet kötni a bébihordóba, cipzárral lehet rátenni felülről a takaró részét. Tehát alul és felül is melegíti. Ha bemegyünk valahova vagy a kocsiba beülünk akkor csak kicipzározom és kész 8) De ugyanezt meg tudod csinálni egy takaróval is, a sapkát meg leveszed ha már meleg van a kocsiban. :wink:

Ma elvittem Pannát az egykori általános iskolámba, ott van egy kis uszoda és van úszásoktatás. Úgy néz ki jövő héten elkezdi az úszást :D Pont jókor mentünk, épp az ő korosztályának volt úszás, és pont az én régi tesitanárom tartja. Kiváncsi vagyok hogy fog neki menni és tetszeni fog-e neki. Ma úgy tűnt hogy igen, mert ott akart maradni. :D

Nimród meg nagyon nyügi volt este, nem akart elaludni, már mindent bevetettünk, aztán elkezdtünk zenét hallgatni a neten, táncoltunk meg énekeltünk :lol: aztán annyira belejöttünk hogy végül 10 órakor mentek aludni a gyerekek. Nimród pedig bealudt Gábor kezében valami jó kis álmosító zenére. :D Persze előtte ő is táncolt rendesen. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Moncsi, tényleg nagyon jó ez a naptár! Ötletes!

Papillon, Lizi fotósorozat is szuper! Gyönyörű ez a csaj! Mint az anyja :wink: :D Tényleg sokat nőtt és ügyesedett!

Katka, sajnálom Ágicát, remélem, h a doki okosat tud majd mondani. Nem hangzik valami jól az újabb magas láz. És ez elképesztő: a kórházban mindig benyal valamit az ember, nálunk is apa tök beteg lett a kórházi napokat követően.

Zita, na ja, nem gyszerű két gyerekkel télen autóval utazni. Ma kaptam ebből egy kis ízelítőt...

Zazzy, drukk, h ne legyen pajzsmirigygond nálad! elég az a pco magában is... :? vagy ezek összefügghetnek egymással?

Csibb, játszótér :D De legalább megérkezett :D

Hú Kukli, tök izgi, mindjárt költöztök :) Nem fura "elbúcsúzni" az eddigi lakástól?

És most megyek pihizni. Jó éjt!

erpé

Jó reggelt!

Túl éltem az elmúlt napokat :)
Annyira fáradt vagyok, hogy alig bírtam kinyitni a szemem reggel (reggel? fél 7kor, amikor Lili úgy döntött eleget aludtunk), sőt nagyon fájt, amikor kinyitottam.

Katka: Ágicának jobbulást, kíváncsi vagyok mit fog mondani a doki.
Egyébként a kórháznál nagyobb bacigyüjtőhely nincs!
Egy gyerekdoki ismerős mondta, hoyg ő még gyerektől nem kapott el semmit, de a szülők flórájától mindig lebetegszik :(

A mei tai nagyon szuper, Lili nagyon jót aludt benne.

Erpé: hétfőn valami progi lesz az oviban (bűvész, vagy bászínház, most nem tudom majd délben megnézem a faliújságot), de a lényeg hogy kell vinni 450 ft-ot
Bocsánat az offért, de most jutott eszembe és ha nem írom le el is felejtem.

Moncsi nagyon szuper a naptár, csak annyit fűznék hozzá, hoyg Lili 24-én született (Kuklinak már írtam, hoyg rosszull van a táblában)

Lizi nagyon cuki, pláne azok a grimaszok, zabálni valóak :)

A téli autózás a gyerekekkel nem egyszerü :)
Én általában előre beindítom az autót, szóval nem teljesen jéghideg autóba ülünk be, ha hosszú útra megyünk, akkor bemelegedés után félreállás, vetkőztetés játszik. ha rövid útra megyünk, akkor nem fűtök annyira és akkor nem melegszenek annyira be.

Nem tudom mit akartam még, de az agyam =0 és a kisasszony reggelit követel

Kép

Kép
gabka77

jáááj, hízik a májam, nagyon édesek vagytok, de sajnos tudom magam kívülről látni, de Lizi valóban gyönyörű, kivéve, ha grimaszol :lol:

pulcsi: akkor ugyanaz a vizijáték készletünk van. Lizi nagyon imádja.
és igen, frászt kaptam, ezért vasárnap lejjebb is tettük, de azóta meg állandóan fel akar állni ezért valszeg most vasárnap még lejjebb rakjuk :lol:

kemse örülök, h újra itt vagy. Hannácska jól halad a mozgással? Hova jártok tornára? Mi az unokatesót szoktuk vinni a dévényi anna féle tornára a rákospatak mellé.

katka: édes vagy, olyan jól esnek a szavaid, és fogtok ti még kapni ilyen bókokat.... Gyógyuljon most már meg Ágica!!! Nagyon drukkolok neki, lehet, h a kh-ban kapott be vmit.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Moncsi köszi a naptárat, szupi lett.

Lizi milyen ügyes! Hihetetlen, mennyire gyorsan fejlődnek a babák. És azok a grimaszok?! Haláli kiscsaj!

Mátés könnycsepp dícséreteket köszi, bár én a mosolygós képeket jobban szeretem. De sajna mostanában elég sűrűn jönnek a könnycseppek. Ha kimegyek a szobából, már sírás van. Most is itt ülök, Ő meg közben tök jól elvan. Na majd ha kimegyek. Hiába, elértük ezt a korszakot is. Meddig tart a szeparációs szorongás?

Mit is akartam? JA!

Mi sem állunk túl jól a hozzátáplálással, ne aggódj Zazzy! Máté nem iszik semmit, igaz nem is adok neki, de sokat szopizik. Enni meg csak ebédre eszik főzit vagy gyümit, most akarom bevezetni a délutáni evést is. Ma kap már cukkinit, aztán majd husit, és akkor már azért eszik pár dolgot.

Tegnap itt volt a védőnő megnézni Mátét és azt mondta, adjak neki spenótot, sóskát, cukorborsót, zöldbabot :shock: És mikor megkérdeztem (direkt), hogy ugye héj nélkül, azt mondta, kell annyi rost a gyereknek, nyugodtan turmixoljam neki héjjal együtt :shock:
Persze nem hallgatok rá! Az még ráér! Van más, amit megehet a gyerek!

Katka nem irigyellek a munka miatt? Tök sok energiád van! Gyerekek, munka pasi, stb, Ügyes vagy!

Kép

Kép
rszg

csibb:a frosch-os cuccok tényleg nagyon jók és környezet kímélők. Tegnap pudvéztam ki pont az ecetessel a fürdőt :wink:

Katka:olyan csinos nő vagy :) , de ezt mondtam már a múltkor is, mikor melegítő volt rajtad. Ágicával miújság? Simán el tudom képzelni, hogy a kh-ban összeszedet még valamit. Lili is a Jánosba nyalta be a rotát. Remélem Peti nem kapja el.

Lili tiszta zizi,hétfő óta bennt vagyunk a házban, na ő ezt nagyon nem bírja. Legalább ez a hülye szél elállna :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi

Rszg céklát, sütőtököt próbáltad már? Azt általában szeretik a gyerekek :wink:
Zöldbabbal és cukorborsóval azt hiszem még én is várok.
Sóskát már én is adtam, ízlett Nimródnak.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: