A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat

Nagyon köszi a bíztatást. Mit értettél az alatt, hogy senkinek sem számít a pénz?
Vendég

NoémiKép
Mármint a babákért küzdőknek nem számít a pénz. Sajnos eljut az ember oda, hogy bármennyit fizet, csak sikerüljön.

Cat

Cat
Kép
cateye

Noémi, azért nagyon köszi. Egyelőre csak a prolaktin érdekli a barátnőmet.
Zsuzsó
zsuzso

NoémiKép
Azt hiszem sikerült felrakni egy 27 hetes pocakképemet.Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!

Koszi a valaszt.Hat a doki elso kerdese is az volt,hogy mar probalkoztunk?Celiranyosan nem,mert ugye nem lehetett,de ha...hogy is mondjam...ha az "elovaladekbol" lehet baba,amire eleg kicsi az esely,akkor lehet baba a dologban.De valodi babkor szerint meg csak 1 hetes.En nem biztatom magam,de almossag es szagerzekenyseg van(mint az elozo babanal),de nem altatom magam,felek a koppanastol.2 het mulva minden kiderulKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

CatKép
nagyon csinos kismami vagy, sugárzik rólad a boldogság.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Cat
valóban érthető a görögdinnyeárusok elismerő pillantása....
Nem kicsit vagyok irígy, de ami késik nem múlik (remélem).

Kriszta,
történtek itt már csodák, tehát nincs olyan, hogy kicsi az esély. Persze én sem szeretek koppanni, de nagyon drukkolok.

Nálam a pg53, már 8. napja (amióta megvettem) egyfolytában kristályos.
Ez azért ugye nem normális. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Stella

Kép
stella9

Sziasztok csajok!

Volna itt valami! Női megérzéseim voltak! Tegnap este nem bírtam tovább csináltam egy tesztet és egy "gondolatnyi" csík lett rajta. De szerintem csk mi képzeltük oda!És nem is minden szögben lehetett látni!Ma reggel csináltam még egyet és megint ott van a képzeletbeli csík. Félek mi van ha csak oda szugerálom!!!!! Annyira nem egyértelmű. Ma vagyok a 28.napon de nekem mindig késik 1-2 hetet. Mondjatoooooooooook valamit mert megőrülök!!!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Szerintem várj pát napot és ha addig semmi, csinálj újra tesztet, de a reggeli pisiből.
Ha van egy pocaklakód, akkor a második csíknak erősödnie kell.
Ne tessék megőrülni, nyugi (tudom könnyű mondani), de nem kell feleslegesen stresszelni, pár napot kibírsz. Gondolj arra, hogy ha van egy csöppség a pocakodban, akkor hogy érezheti magát egy stresszelős anyukában! Legjobb ha még véletlenül sem mész gyógyszertár közelébe (ezt könnyebb kibírni, mint azt, hogy ott van a kezedben egy teszt és ne csináld meg)
Szorítok neked és tessék megírni a híreket.
Stella

Kép
stella9

Szia Zsu!

Húúúúha!!KépKépKépKép Mielött megőrülnél, nyugi!!!! Nagyon most mást úgysem tudsz tenni, mint várni! Na persze ezt könnyű mondani! Én elöszőr a 33. napon csináltam tesztet. Akkor már teljesen egyértelmű volt, nem lehetett nem észrevenni. Ha tényleg ott a picurka akkor napról napra emelkedni fog a HCG mennyisége, úgyhogy egyre egyértelmübb lesz a csík!!!!!! Próbálj megnyugodni mi nagyon szurkolunk neked!KépKépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Itt még sokan nem tudják az újak közül hogy nekünk már volt egy lombikunk és Augusztus közepén mennék a következőre! Ezért olyan hihetetlen! Azért köszönöm a nyugtatásokat! Bár őszintén sokkal nyugodtabb nem vagyokKép! Majd ha már a kezemben van egy lurkó akkor leszek igazán nyugodt!
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép

történnek még csodák, a Bhcg szintje 1,5 - 2 naponként duplázódik, ha ott az a csík (és miért ne lenne) akkor egyre erősebb lesz.

Képzeljétek, tegnap felhívtam a dokimat, hogy megbeszéljük az UH időpontját és kiderült, hogy mikor nekem kb lesz a pé-m, ő éppen szabizik. Ennek a hónapnak annyi. Eldugtam a hőmérőt is, most látni sem akarom.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

ZsuKép
Hú ez nagyon jó hír !KépKépKép Napról napra erősebbnek kell a csíknak lennie. Most úgy sem tudsz mást csinálni, csak vársz nyugodtan, és szurkolsz a picurnak, hogy jól kapaszkodjon a mamiba.Kép Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Zsu!
Szerintem is várj pár napot és akkor már erős csíknak kell lennie. Azt olvastam valamelyik fórumon, hogy mivel a tesztek csíkjait átitatják egy anyaggal, amit végül is elszínez a vizelet, ezért a csík mindig ott van, ha nagyon figyeled. Nem akarok ünneprontó lenni, bocsánat. Most nem tudom leellenőrizni, hogy ez igaz-e, mert nincs itthon tesztem.
A legbiztosabb, ha vársz pár napot és akkor tesztelj megint. Addig is nyugi Kép. De szerintem hinni lehet a női megérzéseknek Kép. Én az eredményes (mint utólag kiderült) akciózás után mosogattam a konyhában és egyszer csak belémhasított: most sikerült! Szal szerintem hinni lehet az ösztönöknek Kép!
Szorítok! Virág
virga

Sziasztok!

Cat, nagyon szép, helyes kismami vagy, a pocakod pedig irigylésre méltó! :-) De mekkorára fog még nőni?! A pénzzel kapcsolatban igazad van, a baj csak az, hogy nem ettől függ. Vagy mégis? Azt mondják jobban odafigyelnek az orvosok, ha többet adsz. És azért ez fontos lenne, ugye??

Zsu, nagyon szorítunk, muszáj, hogy csíkos legyen, különben hogy ürül ki a topik karácsonyra? Én sose tartok otthon tesztet, mert csak ingrenciát kapnék. Mivel 28 naposak a ciklusaim, ha nem jönne meg, az is még 1-2 nap, mire megveszem és megcsinálom, az inszemnél sem csináltam, csak a vér hcg-t nézték. Úgyhogy tényleg várj még egy-két napot. És akkor ünnepelünk.

Anita, azért ne add fel, attól még sikerülhet ebben a hónapban is! A baba nem fog várni az orvosra :-)
Van egy másik kismama kolléganőm, akinek hónapoking nem is volt mensije, aztán gyógyszerrel visszahozták neki. Ő is járt uh-ra, és amikor teherbe esett, abban a hónapban középidőben azt mondta neki a nőgyógyász, hogy most biztosan nem fog, mert semmilyen tüszőt nem látott. És most 6. hónapos kismama. Úgyhogy... fel a fejjel.

Noémi
Vendég

Cateye!

Köszönöm a válaszod, kicsit valóban szoktam idegeskedni mostanában, pedig szeretném ezt kontrollálni magamban de nem valami könnyű. Arra viszont nem gondoltam, hogy még ez is így bekavar nekem. Próbálok relaxálni és majd szedem a gyogyit, már meg is van a recept.

Olvastam, hogy Neked már meg van a nagy öröm, de úgy látom Rád is fért már ennyi idő után. Több mint 1900 üzenet! Te jó ég! Mikor jöttek össze a babócák? És hol? Milyen módon?
Vigyázz magatokra!

Kép
potykamanó

Zsu!!!!!!!!!!!

Jujujujuj, de izgulok erted!!!!!

Mi nagyon egy cipoben jartunk eddig, jo lenne, ha te most megindulnal, es en meg rohannek utanad, ok???????????
Megy a drukk-hegy neked!!!!!

Enigma!

Meg a regi hozzaszolasodhoz akartam irni, hogy en is nagyon rosszul voltam HSG utan. Engem nem is feketettek le, hanem rogton mentem ki a folyosora, es ott persze eleg rosszul lettem, majdnem hanytam, hajoltam a WC fole, de azert megusztam. Ja, es rogton mentem be utana dolgozni. Huh, de jo volt, meg jobb, hogy vege van....

Anna!!!

Itt vagyok, ragyogok, kerestel, de mar megtalaltuk egymast a masik topicban! Jo nyaralast!!!!! Vigyazz magadra, es akciozzatok csak sokat, ki tudja!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

NoémiKép
Köszi a dícséretet a pocakomra. Ma voltunk UH-n, és 1153 és 1224 gr-ra saccolták a fiúkat, és jaj nekem még gömbölyödünk tovább.KépKép De mindenkinek csak ezt kívánom!

Mi pénzt az IVF után adtunk csak, amikor megvolt a beültetés is. Ehhez tartottuk magunkat, és nem is kaptunk különleges bánásmódot. Én hallottam a tanárúrnál különleges bánásmódról, de az előre 100 ezer Ft volt. Nekem ennyit nem ért, hogy hajbókoljanak előttem, és a keresztnevemen szólítsanak.Kép Igaz mindenhova elsőre jutott be a lány, és nem kellett délelőttöket a bmc-ben töltenie. Ezzel úgysem tudtok versenyezni, és nem is kell. Én rászántam azt a 2 hetet, és végigseggeltem a délelőttöket a rendelőben.

PotykamanóKép
Babáink január 26-án jöttek össze, ugyanis ez volt a beültetés napja. Ők IVF babák, mert spontán nem sikerült összehozni őket. De azóta felhőtlenül boldogok vagyunk, és mindenkinek itt ezt a boldogságot kívánom.KépKép

Van egy könyv a fogamzásról Dr Elek Csaba: A fogamzóképesség zavarai, ez a címe. Ez a könyv leírja a magas prolaktin-stressz ördögi körét, ill. az agyalapi mirigy tiltását a szaporodásra. Persze ezen kívül is nagyon sok hasznos információ van benne a meddőségi kezelésről, fogamzás elmaradásának lehetséges okairól. Nálam ez alapmű volt 2 évig.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Zsu!Kép

Nagyon izgulok érted!!!!!!!!!
Nyugi, szerintem nem lehet csak úgy odaképzelni a csíkot - legalábbis nekem még soha nem sikerült, pedig próbálkoztam már vele párszorKépKép.

Nem tudok mit írni, jelenleg nem vagyok közösségbe valóKépKép. Kicsit összeszaladtak a dolgok. Érzem, hogy ez a hónap sem AZ... Ettől függetlenül pozitív tesztekkel álmodom, és várom a hányingert, de nem jönKépKép

Puszi, Zita

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zsu Kép
Drukkolunk!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu!
A csík akkor is csík,ha halvány ha nem!Nagyon drukkolok neked/nektek!!!!
Küldök neked egy kis szerencse-malacot!
Kép
Viki
Vendég

Sziasztok lányok!
Remélem tudtok tanácsot adni.Több helyen is olvastam, hogy érdemes teherbeesés előtt már 3 hónappal vitamint szedni, mert igy csökkenek a kockázatok. Én 2 hónapig szedtem (hányinger és rosszullét)majd egy hónapja abbahagytam.Holnap kezdem megint el. Mit hallottatok erről? Van olyan aki nem szedi?Minden megszeretnék tenni hogy egészséges legyen a babám, és aggódom az 1 hónapnyi kihagyás miatt.
Üdv :Gin
ginike

Sziasztok Csajok!
Eddig csak olvasgattam benneteket, de most írnom kell!!!
Zsu!
Fontos, hogy milyen tesztet vettél. Ezzel kapcsolatban van némi tapasztalatom. A Gravi HCG bár elég jó tesztnek tartják, gyakran elszíneződik a kontrollvonal alatt. A barátnőm így járt vele, és megkért én is csináljam meg, meg a férje, meg a keresztlánya, aki 4 éves... Mindannyiunknak ugyanúgy elszíneződött, igaz halványan. Ja, és egyikőnk sem várt babát... Más, olcsóbb tesztek, pár száz Forintosak pedig ennél is megbízhatatlanabbak. Az egyik legjobb a Clear Blue. Ha ott van 2 csík, az tényleg ott van, és valami jót jelent, ha viszont semmi sincs rajta, az sajnos 99%, hogy tényleg úgy van. Szerintem 1-2 nap múlva vegyél ilyet, és a reggeli tömény vizeleteddel csináld meg.
Egyébként nálam is IVF-ET során(ICSI) sikerült a várandósságot létrehozni. Igaz, 5. próbálkozásra, de SIKERÜLT!!! Mindez a budapesti Kaáli Intézetben történt 2001 februárban. Azóta már 2,5 éves a kislányom, és most tervezzük a második babánkat szintén ott. (A tesztem nekem is halvány lett a 28. napon. De nem véletlenül! Kevés volt a HCG-m, amit vérvétel alapján állapítottak meg a halvány teszt napján. Rögtön kaptam szurit, gyógyszert, és így maradt meg az áldott állapot.)
Mindenkinek nagyon sok szerencsét, és egészséges babát kíván: Kardalus Dóri
kardalus

Zsu!

Én is szurkolok Nektek!
Ne idegeld magad, foglald el magad valamivel addig a pár napig. Kitartás!

Cat!
Most néztem meg a fényképed, igazán aranyosak vagytok. Látszik a boldogság az arcodon, igazi kismama vagy. Gratula!

Ildikó
levendula_1

Sziasztok Kép
Mindenkinek szép jó reggelt kivánokKép
Tudom hogy nem szoktam irni de minden nap olvaslak titteket,ma vagyok a 32.napnál és még nem jött meg remélem nem is fog az lenne az igazi csoda ,de ahogy ismerem magam ugy is megfog.
Lányok ti mikor terhesek lettetek akor mit éreztetek mert én most csak anyit érzek hogy sürün járok pisilni meg egy kicsit ég a gyomrom de lehet hogy csak beképzelem magamnak.Pedig tudnom kéne mivel jár egy terheség de már elfelejtetemKép
Tudtok ajánlani egy jó és megbizható terhestesztetés hogy kb menyibe kerülKép
Bocsika ha sok voltam
Sziasztok IldikóKép
ildikó_4

A medilab állítólag elég jó és nem is drága 600 Ft körül. Nekem még soha nem mutatott hamis pozitív eredmény, sajnos nem hamisat semKépBár szerintem a harmincpáradik napon (normál ciklusok mellett) már mindegyik tesz kimutatja a terhességetKép

Zsu, drukk, hogy erősödjön a 2. csík isKépKépKép
macifül

Sziasztok!

Nagyon ritkán írok, de olvasom mindíg a hozzászólásaitokat.

Cat!
Gyönyörűűűű kismama vagy! Továbbra is zavartalan, problémamentes terhességet kívánok!

Zsu!
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia ezerrel!!!!

Nekem megint ugyanolyan semmilyen vérzésem volt. Jövő héten megyek dokihoz, hormontükröt csinál. Azonkívül úgy döntöttem, hogy megpróbálom magamba is táplálni a pozitív energiát a letargia helyett. Mert úgyis sikerül!

Nem jósolok, de van megérzésem ki lesz a következő két ember, aki zebra lesz. Karácsonyra pedig új emberekkel lesz tele a topik...

A nyaralóknak további jó nyaralást KépKépKép, a még nyaralás előtt állóknak jó utat és nyaralást KépKépKép, és mindenkinek csak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát az előtte álló eseményekhez!

Kriszta

mohácska

LevendulaKép,MohácskaKép
Köszi a dícséretet ! Remélem hamarosan én is így dícsérhetlek Titeket!KépKép

IldikóKép
A Clear Blue az tényleg jó teszt. Szerintem azt vegyél, és remélem egy kétcsíkos hírrel jösz!KépKép

Én nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy nem voltak egyáltalán tüneteim a teherbeesésnél. Kb. a 8. héten jelent meg a hányinger, addig csak a mellbimbóm volt érzékenyebb, és kavargott a gyomrom, mintha gyomorrontásom lenne, de ez is csak kb. a 6. héttől.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Akkor én is csatlakoznék Cathez Kép a nemlétező terhességi tüneteimmel.
Pisilni pl. most sem járok gyakrabban, mint előtte. A cicim kb. a 7-8. héttől volt érzékenyebb, és az álomkór is ekörül jelentkezett. De az összes probléma megszűnt a 12-13. hét környékére.
Tehát a terhesség legelején 4-6. hét, semmit sem vettem észre magamon Kép (a boldogságon kívül)

Drukkolok minden tesztelőnek!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi a véleményetek a Quick terheségitesztről mert nekem csak az volt itthol ugyhogy megcsináltam de minek ugyis tudtam mi az eredmény a tesz csikon csak 1 csik vanKépKépna de miért is gondoltam azt hogy 2csik lesz rajta.
Na csak enyit akartam és kösszönöm a válaszokat sziasztok
Ildikó
ildikó_4

Ildiko!

Csak hogy ellentmondjak a tobbieknek:
nekem a multkor nagyon fajt a cickom mar mensi megjovetele elott, ez volt furcsa. Mint utobb kiderult, hogy mitol...

Szoval azert jelentkezhetnek tunetek, de en is elotte sokszor bekepzeltem magamnak, hogy megnott az etvagyam, meg sokat pisilek, meg hanyingerem van, aztan semmi, csak magamat szivattam...

Akkor viszont amikor a cicim ilyen nagyon fajt, nem volt hanyingerem meg semmi, az igaz... Csak szep kis herpesz jott ki rajtam, ami meg is tette a hatasat sajnos...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Köszönöm a sok drukkot de hiába!

Tegnap elmentem a dokimhoz mert éreztem egy kis gyulladást és ha tényleg terhes lettem volna akkor nem akartam volna kockáztatni. Erre közölte velem a dokim hogy bal petefészekben 6cm ciszta , valószínű méhen kívüli terhesség, ja és csupa gomba vagyok! Szóval ettől érezhettem a terhesség jeleit. Bent két negatív tesztem volt de még mindig nincs kizárva a méhenkívülim. 5 orvos vizsgált odabent összevissza küldözgettek, meg bent is tartottak. 2 azt mondta hogy ki kell műteni a cisztát, 3 (köztük a Krizsa) azt mondta hogy ne engedjem hogy hozzányúljanak. Ti mit csinálnátok? Ma úgy könyörögtem magam haza hisz nagyon közel lakom a kórházhoz. Szóval most döntöttem el hogy én már semmiféle csodában nem hiszek. Velem tényleg viccelnek a fentiek. Ekkorát zuhanni! Elég szarul vagyok lelkileg! No meg látni azt a sok terhes cigányt odabent! Borzasztó idegesítő! Na sebaj. Ja és a lombikom is kitolódik ugyanis felhívtam a Pesti dokimat is. Még nem tudjuk mennyivel! Én ebbe fogok belehülyülni. Már alig vártam az Augusztust erre szerintem várhatok még 3 hónapot!

Zsu! Fel a fejjel mindenkinek és ha valakinek sikerült akkor emelje föl az enyémet is mert nekem nem megy!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!!!

Nagyon sajnalom, hogy megsincs baba a dologban, pedig tenyleg nagyon drukkoltam.

De most miert kene 3 honapot meg varni? A gomba miatt, vagy mehenkivuli miatt?

Nekem is volt cisztam, es azt modtak fel fog szivodni, es fel is szivodott, es igy tortent nagyon sok mas emberrel. Igaz nekem nem volt 6 cm, csak 35 mm korul, de felszivodott.

Sajnos ezt nem tudom megmondani, hogy mi a jo megoldas, de lehet hogy kene meg egy kicsit varni, eltunik-e magatol?????

Zsu, kivanok neked tenyleg sok kitartast, meg turelmet, amig megfogan a bebid, es hogy a kovetkezo mar tenyleg maradjon veled!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zsu!

Sajnálom, hogy ez lett a vége. Pedig látod mindenki csak neked szúrkolt!
Közhely: próbálj túllépni rajta. Mást nem tudok írni, mert ez tényleg szar. De ne add fel!!!

Ildi!

Nekem semmiféle terhességi tünetem nem volt. Egyszer sem hánytam, nem pisiltem gyakrabban. Annyi mégis volt, hogy kék eres lett a mellem. De semmi más.
Tesztbe nekem a Discover jött be.

Gigi

KépKép
gigi28

ZsuKép
Nagyon sajnálomKépKép Én a helyedben várnék még a ciszta műtéttel. Hetente meg kellene UH-n nézetni, hátha felszívódik. Ha nem, és növekedni kezd, akkor viszont ki kell venni.
Miért kell 3 hónapot várni ? Egy gomba kikezelése, meg egy ciszta felszívódása nem 3 hónap. Nem értem.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

ZsuKép

nagyon sajnálom, pedig annyira drukkoltam neked. Nem tudok mást irni, mint amint Dodo és Gigi, hogy kitartást és ne add fell.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!

Gigi javaslatára fordulok Hozzátok, ahogy olvasgatom, sokat tapasztalt sorstársak vagyunk. Kérlek, ha valakinek ismerős a problémám, és tud róla pár szót írni, segítsen.
Júniusban volt egy punkcióm, mely során 7 szép tüszőt szívtak le. Sajnos egyikben sem volt pete. A tüszők nem értek túl, tehát nem repedtek szét, nem ezért tűntek el a peték. Egyszerűen nem is voltak bennük. Sokat olvastam előtte a lombik-módszerről, de ilyenről még nem hallottam. Az orvosom szerint 95 %-os valószínűséggel az éjféli injekciót adták be hibásan. Kicsit szűkszavú a doktor úr, így nem tért ki a maradék 5 %-ra. Én meg talán nem is mertem kérdezni. És nem merek elmenni a 2. lombik-projektre sem (egyelőre), mert félek, hogy másodszor is erre a mondatra ébredek: nincs pete.
Kicsit magas volt a prolaktin-szintem, de ezt gyógyszereztük. Amikor arról hallunk, hogy a magas prolaktin-szint gátolja a teherbeesést, akkor az azt jelenti, hogy nincs peteérés, vagy azt, hogy nincs tüszőérés? Szerintem túlságosan szinonim fogalmakként kezeli a köznyelv ezt a két szót, de most sajnos az én esetem azt sugallja, hogy a kettő közel sem ugyanaz.
Nagyon szeretnénk kisbabát a férjemmel, beletörődtünk, hogy petevezeték-problémák miatt ez természetes úton nemigen valósulhat meg. De ha pete sincs...?????
Tudom, elég ismeretlen a probléma, nem is írt még ilyenről itt senki mostanában, de több fül többet hall.
Előre is köszönök minden hozzászólást!

Szani
szani

Még azt hozzáteszem, hogy természetesen tudok a pete-ill. embrió-donációról, de erre gondolni sem bírok, egyszerűen nem tartok ott.
Inkább csak biztatást szeretnék kapni, hogy lehetnek még petéim.

Köszi! Szani
szani

Zsu!
Pedig úúúúúúgy drukkoltam! Ha méhenkívüli terhes vagy, azt mindenképpen műtik. HCG-t csináltak? A kolleganőmnek magas volt a HCG, de a babát nem találták. 3 hétig járkált be azzal, hogy ő tudta, érezte a terhességét. Sajnos neki meg lett a várakozás eredménye... A cisztát is mindenképpen nézni kell, mert ha kidurran, akkor annak ugyanolyan fájó következménye lehet, legalábbis úgy tudom... De azt hiszem vannak itt olyanok, akik többet tudnak nálam, tapasztaltabbak.
De a lényeg: soha ne mondd, hogy soha... Igenis sikerülni fog!!!!!!!!! Csak még várni kell egy kicsit... DE SIKERÜLNI FOG!!!! Azért küldök rengeteg +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
energiát!!!!!!!!!!!!!!!!!
KITARTÁS Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy én milyen optimista lettem, és milyen álmos vagyok KépKépKép!!!!!!!!!!

mohácska

SzaniKép
Ha magas a prolaktin szint, az a tüszőérést gátolja. A sok tüszőkezdemény közül egy sem tud érésnek indulni, mert az agyalapi mirigy letiltja. Nálad tuti nem erről van szó, mert tüszőket érleltél. Nekem 12 tüszőből 5 petesejtet sikerült leszívni. Azt mondta az orvos, hogy éretlenek voltak a tüszők. Ez igaz is lehetett, mert sajnos nálam a stimulációnál kijött, hogy hamarabb ért meg néhány tüsző, és elhúzott a többitől. A picik meg nem tudtak beérni. Azt egyszer olvastam, hogy ha éretlen a tüsző, akkor nem tud a petesejt leválni a belső faláról, és nem tudják leszívni. De ha rosszul adják be a repesztőt, akkor is ez áll fenn mert nem válik le a petesejt a falról, így a leszívott tüszőfolyadékban nem lesz pete. Csak azon gondolkodom, hogy lehet rosszul beadni a repesztőt ? Néztek nálad vérből ösztrogénszintet az Uh-knál ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Hogy miért csúszik a lombik? Hát ha műszeresen kell kivenni a cisztát akkor azért és ha tényleg méhen kívüli terhességem van akkor az olyan mint egy vetélés, és akkor meg azért! Ja HCG-t persze nem néztek csak két tesztet csináltattak velem, ami negatív lett. Arra a kis izére meg ráfogták hogy a petefészek kitüremkedése a ciszta miatt(?????).

Mohácska!
Miért baj ha kidurran? Az nem jó? Nem az a lényege? Bár én ehhez elég hülye vagyok. Én ki akarom pukkasztani!Kép Olvastam hogy a testmozgás, a karotin és az E meg a C vitamin segítenek. Úgyhogy most ezen dolgozom. Inkább durranjon ki és fájjon mint hogy 3 lyuk legyen a hasamon. De okosítsatok ki ha hülyeségeket írok. Akkor is belém rakják azt a babát, ha akarják odafent, ha nem!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Ja és köszi mégegyszer mindenkinek!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Cateye

Köszönöm ezt a könyvtippet, jól jön valami ilyesmi nekem, mert elég káosz van a fejemben a témával kapcsolatban.

Én elég izgulós típus vagyok, még ha csupán a háziorvoshoz kell mennem akkor is ideges vagyok kicsit. Egyszerűen utálok orvoshoz menni. Na most gondolhatjátok milyen lehet ez amikor már több mint 3 éve állandóan járom a nőgyógyászatot. Mostmár az első lombikra készülődvén is eléggé stresszelek, mert félek kicsit az ismeretlentől. Jó lenne ha azok akik már átestek a lombikon segítenének nekem kicsit abban, hogy tudjam mi fog történni velem, hátha nem izgulnék majd annyira. Mert tudom, hogy fontos a nyugodt lelkiállapot, de ezt én hiába mondogatom magamnak. Érdekelne, hogy a konzultáció után hogyan következnek majd az események. Kell-e majd befeküdni a beültetés előtt? Az "éjféli injekció" hány napon keresztül kell és mennyire ellenőriznek közben, a hiperstimuláció miatt? Fáj-e majd valamelyik beavatkozás (a punkció...) és mennyi idő telik el a beültetésig? Kérlek írjatok ilyen részleteket?
Én még nem döntöttem az intézet mellett, hova érdemes menni? Az árak mindenütt ugyanazok?

Látom nagyobb problémák is vannak az enyémnél, de kérlek szánjatok rám egy kis időt. Köszi előre is.

Zsu
sajnálom, amit át kell élned, nem könnyű az ilyen csalódáson átesni. Nekem is volt már egyszer korábban, olyan érzésem, hogy bebabásodtam, csíkom is volt, kezdtem is teljesen úgy érezni magam, mint aki terhes, még a szervezetem is olyan jeleket kezdett produkálni. Nem volt künnyű a felismerés, hogy mégsem. De a reményt egyszerűen nem tudom elveszíteni, hogy egyszer sikerülnie kell!

Sok sikert kívánok Mindenkinek!

Potykamanó

Kép
potykamanó

Zsu

Most látom, hogy a kecskeméti topikban is Te jártál, oda is írtam Neked

Üdv Potykamanó

Kép
potykamanó

Potykamanó!

válasz mentKép

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

Nekem jó pár éve volt cisztám. Valami furcsa oknál fogva előtte senki nem vette észre - mármint doki. Én éreztem, hogy valami nincs rendben, néha fájdogált az alhasam, ált. szex után. Persze lehet, hogy ez helyezkedéstől is függ, biztos van aki észre sem veszi. Aztán persze ez a kis rohadék kidurrant és olyan szerencsétlen voltam, hogy egy ér megrepedt és elkezdtem belül vérezni. Ez olyan görcsökkel járt, hogy azt mondtam ennél bármi jobb. Jobbat nem tudtunk, rohantunk az ügyeletre (jobban mondva a párom vitt be a kezében), ott egy hentes megvizsgált mint egy állat én meg csak üvölteni tudtam, hogy hagyja abba mert nagyon fáj. Aztán magamra hagyott, de miután kétszer elájultam rájött, hogy nem szimulálok és itt tényleg baj lehet. Kénytelen kelletlen megműtöttek, miután összeszedték az embereket (mert ez persze mind vasárnap dél körül történt). Aztán a hozzáálásból egyenesen következett, hogy valamit elcsesztek és két nap múlva mégegyszer felvágtak, miután 1 órára voltam attól hogy ott haljak meg. Ne félj, akkor már az egész orvosi kar velem foglalkozott. Szóval mindezt az egyik petefészkem darabja bánta (ami talán mindezek ellenére még ki tud magából préselni időnként 1-1 petét) ill. talán a sok vértől amivel tele lett a hasüregem és a ki-be nyitogatások miatt az egyik petevezetőm elzáródott és - ezt már itt írtam is - persze ez az ép petefészeknél van így. A lényeg a történtben, hogy utána a mostani dokim azt mondta, hogy meg sem kellett volna műteni, mert jobb esetben ez tényleg el tud tűnni, csak én rohadt peches voltam (mint mindig). Szóval ha nálad nincs rossz helyen, nem fáj, nem zavar és van olyan orvos akinek adsz a szavára, azt mondja, hogy nem kell műteni, szerintem várjál vele. Bár nyugodt és szerencsésebb körülmények között lehet, hogy gond és mindenféle utóhatások nélkül megcsinálják. Ez csak az én kis történetem volt. És bocs, hogy a nyomorommal megint előjöttem.

Mindenkinek ezerrel drukkolok! Mi kedden lelépünk 2! hétre nyaralni, adunk még egy esélyt a természetnek, aztán Dévai. Olyan fura, mert fogalmam sincs mit higgyek, mert mindketten elég defektesek vagyunk, de a férjemnek olyan kevés spermája van, hogy talán azért nem jött össze eddig és én a műtéteim és elzáródásaim ellenére is képes lennék????? Nem tudom mit higgyek. Mindenesetre most kapott valami tesztoszteron bogyót amitől irtó kanos... szurkoljatok!!!
És ezer bocs a regényért!
Pusza

Enigma

ui: Cat! Tök jól nézel ki!!!!!
enigma

Zsu!

Még csak annyit, hogy el tudom képzelni mit érezhetsz most, de kérlek ne add fel!!! A gombát ki lehet kezelni, bár én ebben is tapasztalt vagyok, valahogy már megtanultam ezzel együtt élni, mert a mi a patikákban létezik ez ellen azt én már megkaptam, de nem sok sikerrel. Ha ez visszatérő, akkor sokat segít a táplálkozás. Semmi cukor (még édes gyümi sem), élesztő (kenyér)ez a két alap. Grapefruit csepp és Acidophilus kapszula. Nem egyszerű.
A méhen kívüli nem is biztos még, a ciszta talán nem lesz gond. Ezt a sok rossz infot egyszerre rádzúdították és azt hitted vége a világnak! De ez nincs így! Minden rendben lesz, hiszen Karácsonyra kiürül a topik, emlékszel? Ha máshogy nem, a jól bevált szlogenünk lebegjen előtted is: Előre az ikrekért!!

Puszi

Enigma
enigma

Enigma !

KösziKép
Kedves vagy nagyonKép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Dodo, nézz át az inszemes topikba, kérdezni akarok tőled valamit! köszi: Nóri
snori